Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
PaniosBanios

Λίγο Γέλιο!

Recommended Posts

> > Τελευταία μέρα μαθήματος στο έτος σε ένα σπουδαίο μάθημα, όσο και παλούκι..

Ο καθηγητής αναγγέλει:

> - Την άλλη βδομάδα, πρώτη μέρα της εξεταστικής, δίνετε το μάθημα. Οποιαδήποτε απουσία δεν θα δικαιολογηθεί, ακόμη και για αυτούς που έχουν δώσει όλες τις ασκήσεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτώ επανάληψη της εξέτασης. Ούτε για τους επί 30 συναπτά έτη "συναδέλφους" που επιμένουν να το δίνουν κάθε χρόνο.

Από κάτω βαβούρα...

> Μα, μου, σου, του..

> - Τέλος πάντων, λέει ο κ. Καθηγητής, θα φανώ ελαστικός στην περίπτωση που πάθετε κάτι πολύ σοβαρό, δηλαδή σε περίπτωση σοβαρής ασθένειας (μεθ' αποδεικτικών) ή θανάτου πολύ συγγενικού προσώπου (επίσης αποδεδειγμένα, πιστοποιητικό θανάτου από τον παππά την ενορίας και το μητροπολίτη). Σε τέτοια περίπτωση που δεν θα μπορέσετε να έρθετε θα δώσετε εξετάσεις σε άλλη χρονική στιγμή.

Εξυπνάκιας φοιτητής από κάτω :

> - Και αν δεν μπορέσουμε να έρθουμε λόγω εξαντλητικού σεξ όλο το Σαββατοκύριακο?????

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΧΟΥΧΟΥΧΟΥΧΟΥ από κάτω, γέλια, χαμός, πλήρης αταξία...

Μετά από λίγο και αφού έχει αποκατασταθεί η τάξη ο καθηγητής οφείλει μία απάντηση:

> - Στην περίπτωση όπως εσύ εννοείς αυτή του εξαντλητικού σεξ.... θα γράψεις με το άλλο χέρι...!! >

no friends on a powder day

ΛΟΙΠΟΝ

Η σωστή απάντηση είναι 9-2-2. Αν γράψουμε όλους τους συνδυασμούς που μας κάνουν γινόμενο 36 θα δούμε ότι μόνο δύο συνδυασμοί έχουν το ίδιο άθροισμα 9-2-2 & 6-6-1. Επειδή όμως μια είναι η μεγαλύτερη κόρη, σωστή είναι το 9-2-2.

τοιχο-τοιχο :sword::drinks:

Έχουμε 6 λίρες, εκ των οποίων η μία είναι κάλπικη. Βρες ποια είναι η κάλπικη με μόνο με δύο ζυγίσματα σε μια διπλή ζυγαριά (παλιού τύπου).

Είναι μια κρύα, χειμωνιάτικη νύχτα, φυσάει και έχει καταιγίδα. Καθώς οδηγείς το διθέσιο αυτοκίνητο σου κάπου στην ερημιά περνάς μπροστά από μια στάση. Περιμένουν το λεοφορείο 3 άνθρωποι: Μια ηλικιωμένη γυναίκα που φαίνεται να είναι ετοιμοθάνατη, ένας γιατρός που σου είχε σώσει τη ζωή παλιά και ο/η άντρας/γυναίκα των ονείρων σου. Το αυτοκίνητο σου είναι διθέσιο και πρέπει να επιλέξεις ποιόν θα πάρεις. Τι θα κάνεις;

Είναι μια κρύα, χειμωνιάτικη νύχτα, φυσάει και έχει καταιγίδα. Καθώς οδηγείς το διθέσιο αυτοκίνητο σου κάπου στην ερημιά περνάς μπροστά από μια στάση. Περιμένουν το λεοφορείο 3 άνθρωποι: Μια ηλικιωμένη γυναίκα που φαίνεται να είναι ετοιμοθάνατη, ένας γιατρός που σου είχε σώσει τη ζωή παλιά και ο/η άντρας/γυναίκα των ονείρων σου. Το αυτοκίνητο σου είναι διθέσιο και πρέπει να επιλέξεις ποιόν θα πάρεις. Τι θα κάνεις;

Αφου πρώτα γράψω τα στοιχεια του διπλώματος του γιατρού σε ένα χαρτί, θα του δώσω το διθεσιο καρο μου (αφου πρώτα κλειδώσω χαμηλό boost στον εγγέφαλο :P:lol: ) να πάει τη θείτσα στο νοσοκομείο και εγώ θα μείνω με τη βρεμμένη γκόμενα :)

korn έχεις ξηλώσει όλο το "ΤΕΣΤ"??? :)

no friends on a powder day

Αφου πρώτα γράψω τα στοιχεια του διπλώματος του γιατρού σε ένα χαρτί, θα του δώσω το διθεσιο καρο μου (αφου πρώτα κλειδώσω χαμηλό boost στον εγγέφαλο :P:lol: ) να πάει τη θείτσα στο νοσοκομείο και εγώ θα μείνω με τη βρεμμένη γκόμενα :)

korn έχεις ξηλώσει όλο το "ΤΕΣΤ"??? :)

:D:D:D

Απλό!

θα δώσω τα κλειδιά στο γιατρό να πάει την γυναίκα στο νοσοκομείο και εγώ θα περιμένω το λεοφορείο με την κοπέλα των ονείρων μου!

Je veux devenir calife a la place du calife

1. Πόσα χρόνια κράτησε ο 100ετής πόλεμος;

α)116

β)99

γ)100

δ)110

2. Ποιο μήνα γιορτάζουν οι Ρώσοι την επανάσταση του Οκτωβρίου;

α)τον Αύγουστο;

β)τον Οκτώβριο

γ)τον Νοέμβριο

δ)τον Ιανουάριο

3. Πως λεγότανε ο Βασιλιάς της Αγγλίας Γεώργιος IV;

α)Γεώργιος

β)Εδουάρδος

γ)Κάρολος

δ)Αλβέρτος

4. Από πιο ζώο πήραν οι Κανάριοι Νήσοι την ονομασία τους;

α)την φώκια

β)το άλογο

γ)το καναρίνι

δ)τον σκύλο

5. Σε ποια χώρα ανακαλύφθηκε το καπέλο τύπου Παναμά;

α)στον Παναμά

β)στην Αργεντινή

γ)στο Εκουαδόρ

δ)στο Μεξικό

Τα καταφέρατε;;;;;

Απλό!

θα δώσω τα κλειδιά στο γιατρό να πάει την γυναίκα στο νοσοκομείο και εγώ θα περιμένω το λεοφορείο με την κοπέλα των ονείρων μου!

Αρε Βουλι :lol::)

α)116

β)99

γ)100

δ)110

α)τον Αύγουστο;

β)τον Οκτώβριο

γ)τον Νοέμβριο

δ)τον Ιανουάριο

α)Γεώργιος

β)Εδουάρδος

γ)Κάρολος

δ)Αλβέρτος

α)την φώκια

β)το άλογο

γ)το καναρίνι

δ)τον σκύλο

α)στον Παναμά

β)στην Αργεντινή

γ)στο Εκουαδόρ

δ)στο Μεξικό

Τα καταφέρατε;;;;;

Κανενας ???????

Θέλουμε να μετρήσουμε 45 λεπτά, αλλά δεν έχουμε ρολόϊ. Έχουμε όμως 2 φυτίλια και έναν αναπτήρα. Γνωρίζουμε ότι κάθε φυτίλι καίγεται σε 1 ώρα ακριβώς και ότι τα φυτίλια μας δεν είναι γραμμικά (δηλαδή δεν καίγονται ομοιόμορφα. π.χ. το μισό φυτίλι δεν καίγεται σε μισή ώρα). Πως θα μπορέσουμε να μετρήσουμε τα 45 λεπτά;

Μιας κ πιασαμε τα mind teasers και χωρις να ειμαι σιγουρος!! :)

α)116

β)99

γ)100

δ)110

α)τον Αύγουστο;

β)τον Οκτώβριο

γ)τον Νοέμβριο

δ)τον Ιανουάριο

α)Γεώργιος

β)Εδουάρδος

γ)Κάρολος

δ)Αλβέρτος

α)την φώκια

β)το άλογο

γ)το καναρίνι

δ)τον σκύλο

α)στον Παναμά

β)στην Αργεντινή

γ)στο Εκουαδόρ

δ)στο Μεξικό

..πηρα κανα credit ή ZONG ; :o

Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

1-2-3-5 σωστος

4 λαθος

α)Γεώργιος

β)Εδουάρδος

γ)Κάρολος

δ)Αλβέρτος

George IV (George Augustus Frederick)

George V (George Frederick Ernest Albert)

α)την φώκια

β)το άλογο

γ)το καναρίνι

δ)τον σκύλο

Σκυλο

και συ λαθος :):o

Νομίζω ότι οι Κανάριοι πήραν την ονομασία τους από τον σκύλο (κάνες) στα Λατινικά. (μάλλον την πέταξα, ε; )

Τα διάσημα Panama Hats είναι από το Equador. Είχα διδάξει ένα κειμενάκι στο proficiency για αυτά. :)

Make Parnassos Great Again!

...ο κοινός παράγοντας είναι το β και όχι το α....έτσι έχουμε:

(α+β)(α-β)=β(α-β)

Και σ΄αυτή την περίπτωση έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα,δηλδ. 2β=β,άρα 2=1.Επομένως μένει μόνο ο περιορισμός,(α-β)#0

Έχουμε 6 λίρες, εκ των οποίων η μία είναι κάλπικη. Βρες ποια είναι η κάλπικη με μόνο με δύο ζυγίσματα σε μια διπλή ζυγαριά (παλιού τύπου).

Η κάλπικη,έχει το ίδιο βάρος με τις γνήσιες;Λογικά όχι.

Πετάνε γερανοί στον ουρανό.

Ενας γερανός έχει 2 μπρός,άλλος έχει 2 πίσω,άλλος έχει 1 μπρός και έναν πίσω.Πόσοι γερανοί πετάνε;

Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας

Λαππα εισαι τσιφτης :):o:D

Ενας γερανός έχει 2 μπρός,άλλος έχει 2 πίσω,άλλος έχει 1 μπρός και έναν πίσω.Πόσοι γερανοί πετάνε;

3

Αυτό είναι εύκολο.

Έγώ έχω 9 λίρες, εκ των οποίων η 1 είναι κάλπικη. Πως θα την βρείς με 2 ζυγίσματα;

...ο κοινός παράγοντας είναι το β και όχι το α....έτσι έχουμε:

:):o:D

Έχεις δίκιο, ο δαίμων του πληκτρολογίου φταίει και φυσικά όχι εγώ, ευτυχώς δεν επηρεάζει αυτο το αποτέλεσμα.

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Mitsaras οι γερανοί ήταν 3 ??? :):o

Υποθέτω αρχικά πως η καλπικη λίρα είναι και η πιο ελαφριά....

Λοιπόν χωρίζουμε στα δύο τις λίρες, δλδ έχουμε τρεις από τη μια πλευρά και τρεις από την άλλη.

Αρχικά βάζουμε στη ζυγαριά δύο λίρες από τη μία πλευρά και δύο λίρες από την άλλη. Εάν:

Η μία πλευρά είναι πιο ελαφριά από την άλλη σημαίνει ότι η κάλπικη λίρα βρίσκεται στην πιο ελαφριά πλευρά, αφαιρούμε μια λίρα από την κάθε πλευρά, αν τώρα ζυγίζουν το ίδιο σημαίνει ότι κρατάμε στο χέρι μας την κάλπικη (από την πλευρά φυσικά που ζύγιζε λιγότερο), αν δεν ζυγίζουν το ίδιο η κάλπικη βρίσκεται στη ζυγαριά (από την πιο ελαφριά πλευρά πάλι).

Αν τώρα στο αρχικό μας ζύγισμα τα δύο μέρη της ζυγαριάς ζυγίζουν το ίδιο βάζοντας τη λίρα που έχει μείνει εκτός από την κάθε πλευρά(η κάλπικη είναι μια από τις δύο), βρίσκουμε την κάλπικη, αφού κάποια από τις δύο πλευρές θα ζυγίζει λιγότερο.

Σωστό ή λάθος? :unsure:

Σωστό, αλλά τι θα έκανες αν ήταν 9 οι λίρες;

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

μισό... να σκεφτώ!!! :unsure:

Αν έχουμε 9...

βγάζουμε μια στην τυχη και χωρίζουμε τις λίρες στα δύο πάλι 4 και 4, τις βάζουμε στη ζυγαριά αν ζυγίζουν το ίδιο η κάλπικη είναι η εκτός (είμαστε πολυ τυχεροι ;) - την πετύχαμε με την πρώτη)

Αν δεν ζυγίζουν το ίδιο παιρνουμε τις 4 από την πιο ελαφριά πλευρά (που σημαινει οτι η κάλπικη ειναι ανάμεσά τους), τις χωρίζουμε στα δύο, έχουμε 2 απο τη μια και 2 απο την άλλη, τις βάζουμε στη ζυγαριά, βγάζοντας από μια λίρα από την κάθε πλευρά βρίσκουμε την κάλπικη, ή την κρατάμε στο χέρι μας - πάλι από την πλευράσ που ήταν πιο ελαφριά (αν ζυγίζουν το ίδιο οι λίρες που έχουν μείνει) ή βρίσκεται στη ζυγαριά αν ζυγίζει λιγότερο κάποια πλευρά.

:unsure: