Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
PaniosBanios

Λίγο Γέλιο!

Recommended Posts

Το ειχα δει σε μια Αμερικανικη φορμα ασφαλειας πριν απο το Μαρτη του 86. Φαινεται οτι η οι χτισταδες ανα τον κοσμο εχουν προβληματα στο να χειριζονται τροχαλιες, η οι ασφαλιστες εχουν τοοοοσο καιρο στη διαθεση τους ωστε να σκαρωνουν ανεκδοτα :roll: :roll:

Και αναρωτιομουν γιατι η μικτη ασφαλεια μου ερχεται 1600 ευρω το χρονο. Εχουν overhead οι ανθρωποι :twisted: :twisted:

Φιλικα

ΜακηςΜ

Ρε παιδιά, σόρυ, αλλά ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ήθελε στ'αλήθεια να πει ο ξενοδόχος στην περίπτωση αυτή

"THE FLATTENING OF UNDERWEAR WITH PLEASURE IS THE JOB OF THE CHAMBERMAID."

Υπάρχουν ξενοδοχεία που σου σιδερώνουν τα εσώρουχα? Καθαρά ή φορεμένα (μπλιάχ)?

:roll:

Πιάνει ο Τοτός τους γονείς του τη στιγμή που επιδίδονται σ' ένα άγριο 69:

- Και θέλετε να πάτε εμένα στον ψυχίατρο επειδή τρώω τα νύχια μου;

With great mountains, comes great skiing!

Ανέκδοτο Vol. 1

Ένας αγρότης έχει μια μεγάλη λίμνη στο αγρόκτημά του. Μια νύχτα αποφασίζει να πάει για μπάνιο. Πάει και βλέπει στις όχθες γυμνές γυναίκες να φωνάζουν και να γελάνε. Μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία του, χώθηκαν στα βαθιά για να μην φαίνονται και φωνάζουν:

-Δεν βγαίνουμε αν δεν φύγεις εσύ.

Ο αγρότης αραχτός απαντάει:

-Ναι, σιγά μην ήρθα να σας δω να κολυμπάτε γυμνές, τον κροκόδειλό μου ήρθα να ταϊσω

Ανέκδοτο Vol. 2

Δυο φίλοι πάνε σε οίκο ανοχής. Μπαίνει ο ένας, βγαίνει αργότερα και λέει απογοητευμένος:

-Η γυναίκα μου είναι πολύ καλύτερη

Μπαίνει και ο άλλος και ύστερα λέει στον πρώτο:

-Δεν το συζητάω. Η γυναίκα σου όντως είναι πολύ καλύτερη

Ανέκδοτο Vol. 3

Ένας τύπος αποφασίζει να κάνει τατουάζ. Αφού βρήκε τον ειδικό, τον επισκέπτεται και του λέει:

-Θέλω να μου κάνεις σε τατουάζ το σήμα του ευρώ στο αποτέτοιό μου Έκπληκτος ο τατουαζάς, ξεκινάει με υπομονή να του ζωγραφίσει το επίμαχό του σημείο. Και Ρωτάει κάποια στιγμή:

-Αν και δεν συνηθίζω να κάνω τέτοιες προσωπικές ερωτήσεις, επειδή η περίπτωσή σου είναι ακρώς ενδιαφέρουσα, μπορώ να ρωτήσω γιατί κάνετε τέτοιο τατουάζ στον ανδρισμό σας;

Ο τύπος απαντάει:

-Φυσικά. Πρώτον, μου αρέσει να παίζω με τα λεφτά μου, δεύτερον, μου αρέσει να τα βλέπω να αυξάνονται και τρίτον, αν η γυναίκα μου θέλει λεφτά, τουλάχιστον να το ευχαιστηθώ

JAPOW!!!

Εμφανίζεται ένα τζίνι (το γνωστό από το άσμα του Πάζη πρέπει να ήταν) μπροστά σε έναν κοκκάκια, έναν lsd-άκια και ένα πρεζόνι.

Πετυχαίνει τον κοκκάκια σε κοσμική εκδήλωση της υψηλής κοινωνίας και του λέει:

"Είμαι το τζίνι από την Ινδία και μπορώ να σου πραγματοποιήσω μία ευχή. Τι θες;"

Κοκκάκιας: "Αδερφέ θέλω να μου φτιάξεις μία γραμμή κόκκα από δω μέχρι την Κίνα να την πάρω όλη με τη μύτη"

Το πε και το έκανε το τζίνι και ο κοκκάκιας άρχισε να ακολουθεί τη γραμμή γουστάροντας.

Πάει το τζίνι και πετυχαίνει τον lsd-άκια μέσα σε clubάκι να χτυπιέται με την παρέα του:

"Φίλε είμαι το τζίνι από την Ινδία και μπορώ να σου πραγματοποιήσω μία ευχή..."

Lsd-άκιας: "Πόπο κολλητέ αυτά είναι! Θέλω 3 σακιά των 10 κιλών με χαπάκια για μένα και τα παιδιά εδώ γύρω"

Το πε και το κανε το τζίνι και πήγε να βρεί και το πρεζόνι...

Τον πετυχαίνει έξω από τα Goody's και του λέει το γνωστό παραμύθι:

"Φίλε είμαι το τζίνι από την Ινδία και μπορώ να σου πραγματοποιήσω μία ευχή! Ζήτα μου Ο,ΤΙ θέλεις!"

και το πρεζόνι του κάνει:

"Ρε παλικάρι...παίζει κανά ευρώ;;;"

ROFL όμως!!! Mascot του ΣΤΧ anyone (το faux γκρι γουνάκι προσέχτε)?!

pinkskidogin.jpg

The most merciful thing in the world is the inability of the human mind to correlate all its contents (H.P.Lovecraft)

5.5.JPG

Ρε παιδιά έλεος, με μάς τους ανήλικους τί γίνεται εδώ μέσα ;;;;

Ποιός μας προστατεύει ;;;;;;;

Τουλάχιστον ας μου εξηγήσει κάποια κοπέλα τα παραπάνω μήπως και μπω στο σωστό δρόμο........................

Θέλεις και κοπέλα εεεε ?

Έλα προς τα κάτω και κάτι θα κάνουμε και για εσένα.

Ρε φίλε εσύ πώς σε λένε, κάνε μας τη χάρη και μήν ανακατεύεσαι στα προσωπικά μας......καλά είχαμε ησυχάσει τόσο καιρό

μια πρωσοπικη μου απορια που μπορει να γινει και ανεκδοτο

Οπως ολοι ξερουμε τους παπαδες τους λενε Ιερωμενους

Τις πουτανες γιατι τις λενε Ιερωμενες ??????

Τις πουτανες  γιατι τις λενε   Ιερωμενες   ??????

Kαλό! :lol:

Ανέκδοτο Vol.4

Μια γυναίκα θα πάψει να ανησυχεί για το μέλλον όταν βρεθεί ο κατάλληλος σύζυγος. Ένας άντρας θα ανησυχεί όταν βρεθεί η κατάλληλη σύζυγος!

(από την εκπομπή του Θέμου)

JAPOW!!!

Τις πουτανες  γιατι τις λενε   Ιερωμενες   ??????

Μήπως τις λένε ιερόδουλες και όχι ιερωμένες;

36_19_2.gif

@MIK των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν........ για πάρε παράδειγμα να μαθαίνεις γιατί τώρα πια δεν προλαβαίνεις.

Κύριε Υπουργέ Άμυνας,

..επιτρέψτε μου να σας εκθέσω το πρόβλημά μου και να σας ζητήσω να τακτοποιήσετε το θέμα μου.

Περιμένω να μου "έρθει το χαρτί" για να παρουσιαστώ στο στρατό. Είμαι 24 χρονών και έχω παντρευτεί μια χήρα 44 χρονών, η οποία έχει μια κόρη 25 χρονών, την οποία παντρεύτηκε ο πατέρας μου. Επομένως ο πατέρας μου, αφού παντρεύτηκε την κόρη μου, είναι γαμπρός μου.

Επιπλέον η κόρη μου, αφού είναι σύζυγος του πατέρα μου, έγινε και μητριά μου.

Η γυναίκα μου κι εγώ αποκτήσαμε τον περασμένο Ιανουάριο ένα γιο. Κατά συνέπεια εκείνος, είναι αδερφός της συζύγου του πατέρα μου και κουνιάδος του πατέρα μου. Είναι όμως και θείος μου, αφού είναι αδερφός της μητριάς μου.

Άρα ο γιος μου είναι θείος μου.

Η σύζυγος του πατέρα μου απέκτησε τα Χριστούγεννα ένα γιο, ο οποίος είναι ταυτόχρονα αδερφός μου, αφού είναι γιος του πατέρα μου, και εγγονός μου, αφού είναι γιος της κόρης της γυναίκας μου.

Τότε εγώ είμαι αδερφός του εγγονού μου και επειδή ο σύζυγος της μητέρας κάποιου είναι πατέρας του, αυτό έχει ως αποτέλεσμα εγώ να είμαι πατέρας της κόρης της γυναίκας μου και αδερφός του γιου της.

Επομένως είμαι ο παππούς μου.

Δεδομένου αυτού, σας παρακαλώ να με απαλλάξετε, αφού ο νόμος απαγορεύει πατέρας, γιος και εγγονός να υπηρετούν ταυτόχρονα στον στρατό.

Υ.Γ για τα ρούχα μην ανησυχείς θα σου δώσουν όλα όσα χρειάζεσαι :wink: :wink:

Αλήθεια στο curling ντοπάρονται?

Σε παραπέμπω στην υπογραφή μου :lol:

MMS παίρνεις :?: Να έχεις ανοιχτό το κινητό την επόμενη εβδομάδα

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

@ΜΙΚ MMS δεν το χω ψάξει Μιχάλη δεν τα δουλεύω δοκίμασε για σιγουριά e-mail.

@ jey & thivetianos

Μου πήρε πάνω από μισή ώρα να ξεκαθαρίσω τους συσχετισμούς αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος :shock:

Τα εύσημα όμως πρέπει να πάνε σ΄αυτόν που το σκέφτηκε εγώ απλά αντέγραψα .

Αλήθεια στο curling ντοπάρονται?

Θυμήστε μου να μην παραλείψω να αγοράσω και εγώ ένα τέτοιο outfit...

danny2b.jpg

The most merciful thing in the world is the inability of the human mind to correlate all its contents (H.P.Lovecraft)

5.5.JPG

Ναντινα, αυτη(ος) κανει cross country skating. Αν φορεσεις κατι τετοιο για downhill θα πουντιασεις :lol:8):D

Για skating ασε καλυτερα, με το τσιγαρο στο χερι δεν γινεται :wink:

Ε ρε και να πιασουν οι ζεστες...

Φιλικα

ΜακηςΜ

Λες ε? Κάποια πατέντα θα βρω, δεν παίζει. Πάντος, cross country skating, ξε-cross country skating, δεν θέλω να τον φανταστώ να επιχειρεί πιρουέττα!!!

Φιλικά, Το φουγάρο του ΣΤΧ :shock:

5.5.JPG

Ενα μετριο για να ξανανεβασουμε το 'Λιγο γελιο' στο προσκηνιο, για να θυμωνται οι παλιοτεροι και να γελανε παλιοι και νεοι 8)8)8)

Καποιος φουκαρας συναντησε ΤΗ ΘΕΑ, την πετυχε και σε στιγμη...αδυναμιας :oops: :oops: και περασε τη νυχτα της ζωης του 8)8) .

Το πρωι φευγει η θεα, αυτος σηκωνεται, κανει ενα ντους αλλα ακομα τη θεα θυμαται... :wink: :wink:

Για να μην τα πολυλογω, μετα τρεις μερες..αναμνησεων, αρχιζει να ανησυχει και παει στον ουρολογο. ΠΡΙΑΠΙΣΜΟΣ η διαγνωση (οσοι εχουν Firefox πληκτρολογειστε slang priapism για επεξηγηση στα Αγγλικα :twisted: :twisted: :twisted:)

Του δινει κατι χαπια ο γιατρος, τιποτα.

Παει σε φυσιοθεραπευτη....τιποτα.

Παει σε τσιγγανα...βραστα.

Τελικα, καποιος του συνεστησε να παει στο γερο του βουνου.

Ανεβαινει αγκομαχωντας στην κορυφη και βρισκει ενα σπιτακι (κατι σαν τον Ηρακλη να πουμε, αλλα χωρις το αποσυμπλεκομενο).

Χτυπαει την πορτα και μπαινει. Μεσα ειναι ενας γερακος, σωστο ερειπιο, και μια κοπελλια. Ντραπηκε ο ανθρωπος, για το προβλημα του, και του το εξηγει στο αυτι.

Ο γερακος, κουναει το κεφαλι του (μπορει να καταλαβε, μπορει να ειχε και Παρκινσον) και ξεκιναει αβεβαια κανοντας του νευμα να τον ακολουθησει στην κρεβατοκαμαρα. Εκει τον γδυνει, παιρνει ενα μεγεθυντικο φακο και ενα τσιμπιδακι και με πολλη προσοχη αφαιρει απο το οργανο του φουκαρα ενα τσιμπουρι.

Αμεσως, ο φουκαρας νοιωθει μια απεραντη αισθηση ανακουφισης και το οργανο του παει στο ...παρα ποδα. Πνιγμενος στην ευγνωμοσυνη, προσφερει στο γερακο ο,τι θελει, λεφτα, διακοπες, τζιπ, διαλεξε.

'Φιλε του λεει ο γερακος, κραταω το τσιμπουρι και πατσισαμε. ' :lol::lol::lol:

'Και που'σαι, βγαινοντας πες της αυτης να'ρθει μεσα που τη θελω...' 8):lol::lol::lol:

Φιλικα

ΜακηςΜ

Πάει ο ασθενής στον γιατρό που είναι και γυναίκα.

Γιατρέ υποφέρω από πριαπισμό. Τί θα μου δώσεις;"

"Ένα σπίτι στην Κηφισσιά και ένα εξοχικό στην Αράχωβα"

Προσοχή, ο ήλιος και τα σκι βαράνε στο κεφάλι!

Διαβασε τα ρε παληκαρι πριν γραψεις. Αυτο στο περιπου ηδη υπαρχει

Φιλικα

ΜακηςΜ

Να διαβάσω 15 σελίδες για να δω αν υπάρχουν αυτές οι 3 γραμμές περίπου; :lol::lol::lol:

Προσοχή, ο ήλιος και τα σκι βαράνε στο κεφάλι!

Subject: ΠΕΡΙ ΛΥΚΩΝ

πως λέγονται οι ...

οι λύκοι τεμπέληδες;

Αραλίκι

οι λύκοι που ζητάνε λεφτά;

χαρτζιλίκι

οι λύκοι ραλίστες;

Παντιλίκι

Οι λύκοι που κάνουν αγγαρεία;

Χαμαλίκι!

Οι λύκοι που κάνουν χασίσι;

Τσιγαριλίκι!

Οι λύκοι που τραγουδάνε και χοροπηδάνε σαν αδερφές;

Τσαλίκη!

Από τον Γιώργο έρχομαι και στην κορφή Βανέσσα!!