MakisM 3,965 Report post Posted May 25, 2005 Το ειχα δει σε μια Αμερικανικη φορμα ασφαλειας πριν απο το Μαρτη του 86. Φαινεται οτι η οι χτισταδες ανα τον κοσμο εχουν προβληματα στο να χειριζονται τροχαλιες, η οι ασφαλιστες εχουν τοοοοσο καιρο στη διαθεση τους ωστε να σκαρωνουν ανεκδοτα :roll: :roll: Και αναρωτιομουν γιατι η μικτη ασφαλεια μου ερχεται 1600 ευρω το χρονο. Εχουν overhead οι ανθρωποι :twisted: :twisted: Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lili 80 Report post Posted May 26, 2005 Ρε παιδιά, σόρυ, αλλά ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ήθελε στ'αλήθεια να πει ο ξενοδόχος στην περίπτωση αυτή "THE FLATTENING OF UNDERWEAR WITH PLEASURE IS THE JOB OF THE CHAMBERMAID." Υπάρχουν ξενοδοχεία που σου σιδερώνουν τα εσώρουχα? Καθαρά ή φορεμένα (μπλιάχ)? :roll: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Spiderman 2 Report post Posted May 27, 2005 Πιάνει ο Τοτός τους γονείς του τη στιγμή που επιδίδονται σ' ένα άγριο 69: - Και θέλετε να πάτε εμένα στον ψυχίατρο επειδή τρώω τα νύχια μου; Quote With great mountains, comes great skiing! Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted June 1, 2005 Ανέκδοτο Vol. 1 Ένας αγρότης έχει μια μεγάλη λίμνη στο αγρόκτημά του. Μια νύχτα αποφασίζει να πάει για μπάνιο. Πάει και βλέπει στις όχθες γυμνές γυναίκες να φωνάζουν και να γελάνε. Μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία του, χώθηκαν στα βαθιά για να μην φαίνονται και φωνάζουν: -Δεν βγαίνουμε αν δεν φύγεις εσύ. Ο αγρότης αραχτός απαντάει: -Ναι, σιγά μην ήρθα να σας δω να κολυμπάτε γυμνές, τον κροκόδειλό μου ήρθα να ταϊσω Ανέκδοτο Vol. 2 Δυο φίλοι πάνε σε οίκο ανοχής. Μπαίνει ο ένας, βγαίνει αργότερα και λέει απογοητευμένος: -Η γυναίκα μου είναι πολύ καλύτερη Μπαίνει και ο άλλος και ύστερα λέει στον πρώτο: -Δεν το συζητάω. Η γυναίκα σου όντως είναι πολύ καλύτερη Ανέκδοτο Vol. 3 Ένας τύπος αποφασίζει να κάνει τατουάζ. Αφού βρήκε τον ειδικό, τον επισκέπτεται και του λέει: -Θέλω να μου κάνεις σε τατουάζ το σήμα του ευρώ στο αποτέτοιό μου Έκπληκτος ο τατουαζάς, ξεκινάει με υπομονή να του ζωγραφίσει το επίμαχό του σημείο. Και Ρωτάει κάποια στιγμή: -Αν και δεν συνηθίζω να κάνω τέτοιες προσωπικές ερωτήσεις, επειδή η περίπτωσή σου είναι ακρώς ενδιαφέρουσα, μπορώ να ρωτήσω γιατί κάνετε τέτοιο τατουάζ στον ανδρισμό σας; Ο τύπος απαντάει: -Φυσικά. Πρώτον, μου αρέσει να παίζω με τα λεφτά μου, δεύτερον, μου αρέσει να τα βλέπω να αυξάνονται και τρίτον, αν η γυναίκα μου θέλει λεφτά, τουλάχιστον να το ευχαιστηθώ Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted June 6, 2005 http://www.velodroom.net/kontakt.html Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
thivetianos 0 Report post Posted June 6, 2005 Εμφανίζεται ένα τζίνι (το γνωστό από το άσμα του Πάζη πρέπει να ήταν) μπροστά σε έναν κοκκάκια, έναν lsd-άκια και ένα πρεζόνι. Πετυχαίνει τον κοκκάκια σε κοσμική εκδήλωση της υψηλής κοινωνίας και του λέει: "Είμαι το τζίνι από την Ινδία και μπορώ να σου πραγματοποιήσω μία ευχή. Τι θες;" Κοκκάκιας: "Αδερφέ θέλω να μου φτιάξεις μία γραμμή κόκκα από δω μέχρι την Κίνα να την πάρω όλη με τη μύτη" Το πε και το έκανε το τζίνι και ο κοκκάκιας άρχισε να ακολουθεί τη γραμμή γουστάροντας. Πάει το τζίνι και πετυχαίνει τον lsd-άκια μέσα σε clubάκι να χτυπιέται με την παρέα του: "Φίλε είμαι το τζίνι από την Ινδία και μπορώ να σου πραγματοποιήσω μία ευχή..." Lsd-άκιας: "Πόπο κολλητέ αυτά είναι! Θέλω 3 σακιά των 10 κιλών με χαπάκια για μένα και τα παιδιά εδώ γύρω" Το πε και το κανε το τζίνι και πήγε να βρεί και το πρεζόνι... Τον πετυχαίνει έξω από τα Goody's και του λέει το γνωστό παραμύθι: "Φίλε είμαι το τζίνι από την Ινδία και μπορώ να σου πραγματοποιήσω μία ευχή! Ζήτα μου Ο,ΤΙ θέλεις!" και το πρεζόνι του κάνει: "Ρε παλικάρι...παίζει κανά ευρώ;;;" Quote Share this post Link to post Share on other sites
Acidgurl 10 Report post Posted June 8, 2005 ROFL όμως!!! Mascot του ΣΤΧ anyone (το faux γκρι γουνάκι προσέχτε)?! Quote The most merciful thing in the world is the inability of the human mind to correlate all its contents (H.P.Lovecraft) Share this post Link to post Share on other sites
Jokey 126 Report post Posted June 9, 2005 Ρε παιδιά έλεος, με μάς τους ανήλικους τί γίνεται εδώ μέσα ;;;; Ποιός μας προστατεύει ;;;;;;; Τουλάχιστον ας μου εξηγήσει κάποια κοπέλα τα παραπάνω μήπως και μπω στο σωστό δρόμο........................ Θέλεις και κοπέλα εεεε ? Έλα προς τα κάτω και κάτι θα κάνουμε και για εσένα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted June 9, 2005 Ρε φίλε εσύ πώς σε λένε, κάνε μας τη χάρη και μήν ανακατεύεσαι στα προσωπικά μας......καλά είχαμε ησυχάσει τόσο καιρό Quote Share this post Link to post Share on other sites
cookmangr 0 Report post Posted June 13, 2005 μια πρωσοπικη μου απορια που μπορει να γινει και ανεκδοτο Οπως ολοι ξερουμε τους παπαδες τους λενε Ιερωμενους Τις πουτανες γιατι τις λενε Ιερωμενες ?????? Quote http://www.freewebs.com/greekradicals/ Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted June 13, 2005 Τις πουτανες γιατι τις λενε Ιερωμενες ?????? Kαλό! Ανέκδοτο Vol.4 Μια γυναίκα θα πάψει να ανησυχεί για το μέλλον όταν βρεθεί ο κατάλληλος σύζυγος. Ένας άντρας θα ανησυχεί όταν βρεθεί η κατάλληλη σύζυγος! (από την εκπομπή του Θέμου) Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
thivetianos 0 Report post Posted June 13, 2005 Τις πουτανες γιατι τις λενε Ιερωμενες ?????? Μήπως τις λένε ιερόδουλες και όχι ιερωμένες; Quote Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted July 6, 2005 @MIK των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν........ για πάρε παράδειγμα να μαθαίνεις γιατί τώρα πια δεν προλαβαίνεις. Κύριε Υπουργέ Άμυνας, ..επιτρέψτε μου να σας εκθέσω το πρόβλημά μου και να σας ζητήσω να τακτοποιήσετε το θέμα μου. Περιμένω να μου "έρθει το χαρτί" για να παρουσιαστώ στο στρατό. Είμαι 24 χρονών και έχω παντρευτεί μια χήρα 44 χρονών, η οποία έχει μια κόρη 25 χρονών, την οποία παντρεύτηκε ο πατέρας μου. Επομένως ο πατέρας μου, αφού παντρεύτηκε την κόρη μου, είναι γαμπρός μου. Επιπλέον η κόρη μου, αφού είναι σύζυγος του πατέρα μου, έγινε και μητριά μου. Η γυναίκα μου κι εγώ αποκτήσαμε τον περασμένο Ιανουάριο ένα γιο. Κατά συνέπεια εκείνος, είναι αδερφός της συζύγου του πατέρα μου και κουνιάδος του πατέρα μου. Είναι όμως και θείος μου, αφού είναι αδερφός της μητριάς μου. Άρα ο γιος μου είναι θείος μου. Η σύζυγος του πατέρα μου απέκτησε τα Χριστούγεννα ένα γιο, ο οποίος είναι ταυτόχρονα αδερφός μου, αφού είναι γιος του πατέρα μου, και εγγονός μου, αφού είναι γιος της κόρης της γυναίκας μου. Τότε εγώ είμαι αδερφός του εγγονού μου και επειδή ο σύζυγος της μητέρας κάποιου είναι πατέρας του, αυτό έχει ως αποτέλεσμα εγώ να είμαι πατέρας της κόρης της γυναίκας μου και αδερφός του γιου της. Επομένως είμαι ο παππούς μου. Δεδομένου αυτού, σας παρακαλώ να με απαλλάξετε, αφού ο νόμος απαγορεύει πατέρας, γιος και εγγονός να υπηρετούν ταυτόχρονα στον στρατό. Υ.Γ για τα ρούχα μην ανησυχείς θα σου δώσουν όλα όσα χρειάζεσαι :wink: :wink: Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted July 6, 2005 Σε παραπέμπω στην υπογραφή μου MMS παίρνεις :?: Να έχεις ανοιχτό το κινητό την επόμενη εβδομάδα Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Jey 7 Report post Posted July 6, 2005 donmeli ...έγραψες! Quote Share this post Link to post Share on other sites
thivetianos 0 Report post Posted July 6, 2005 donmeli κορυφή!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted July 6, 2005 @ΜΙΚ MMS δεν το χω ψάξει Μιχάλη δεν τα δουλεύω δοκίμασε για σιγουριά e-mail. @ jey & thivetianos Μου πήρε πάνω από μισή ώρα να ξεκαθαρίσω τους συσχετισμούς αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος Τα εύσημα όμως πρέπει να πάνε σ΄αυτόν που το σκέφτηκε εγώ απλά αντέγραψα . Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
Acidgurl 10 Report post Posted July 22, 2005 Θυμήστε μου να μην παραλείψω να αγοράσω και εγώ ένα τέτοιο outfit... Quote The most merciful thing in the world is the inability of the human mind to correlate all its contents (H.P.Lovecraft) Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted July 22, 2005 Ναντινα, αυτη(ος) κανει cross country skating. Αν φορεσεις κατι τετοιο για downhill θα πουντιασεις Για skating ασε καλυτερα, με το τσιγαρο στο χερι δεν γινεται :wink: Ε ρε και να πιασουν οι ζεστες... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Acidgurl 10 Report post Posted July 22, 2005 Λες ε? Κάποια πατέντα θα βρω, δεν παίζει. Πάντος, cross country skating, ξε-cross country skating, δεν θέλω να τον φανταστώ να επιχειρεί πιρουέττα!!! Φιλικά, Το φουγάρο του ΣΤΧ Quote The most merciful thing in the world is the inability of the human mind to correlate all its contents (H.P.Lovecraft) Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted September 21, 2005 Ενα μετριο για να ξανανεβασουμε το 'Λιγο γελιο' στο προσκηνιο, για να θυμωνται οι παλιοτεροι και να γελανε παλιοι και νεοι Καποιος φουκαρας συναντησε ΤΗ ΘΕΑ, την πετυχε και σε στιγμη...αδυναμιας :oops: :oops: και περασε τη νυχτα της ζωης του . Το πρωι φευγει η θεα, αυτος σηκωνεται, κανει ενα ντους αλλα ακομα τη θεα θυμαται... :wink: :wink: Για να μην τα πολυλογω, μετα τρεις μερες..αναμνησεων, αρχιζει να ανησυχει και παει στον ουρολογο. ΠΡΙΑΠΙΣΜΟΣ η διαγνωση (οσοι εχουν Firefox πληκτρολογειστε slang priapism για επεξηγηση στα Αγγλικα :twisted: :twisted: :twisted:) Του δινει κατι χαπια ο γιατρος, τιποτα. Παει σε φυσιοθεραπευτη....τιποτα. Παει σε τσιγγανα...βραστα. Τελικα, καποιος του συνεστησε να παει στο γερο του βουνου. Ανεβαινει αγκομαχωντας στην κορυφη και βρισκει ενα σπιτακι (κατι σαν τον Ηρακλη να πουμε, αλλα χωρις το αποσυμπλεκομενο). Χτυπαει την πορτα και μπαινει. Μεσα ειναι ενας γερακος, σωστο ερειπιο, και μια κοπελλια. Ντραπηκε ο ανθρωπος, για το προβλημα του, και του το εξηγει στο αυτι. Ο γερακος, κουναει το κεφαλι του (μπορει να καταλαβε, μπορει να ειχε και Παρκινσον) και ξεκιναει αβεβαια κανοντας του νευμα να τον ακολουθησει στην κρεβατοκαμαρα. Εκει τον γδυνει, παιρνει ενα μεγεθυντικο φακο και ενα τσιμπιδακι και με πολλη προσοχη αφαιρει απο το οργανο του φουκαρα ενα τσιμπουρι. Αμεσως, ο φουκαρας νοιωθει μια απεραντη αισθηση ανακουφισης και το οργανο του παει στο ...παρα ποδα. Πνιγμενος στην ευγνωμοσυνη, προσφερει στο γερακο ο,τι θελει, λεφτα, διακοπες, τζιπ, διαλεξε. 'Φιλε του λεει ο γερακος, κραταω το τσιμπουρι και πατσισαμε. ' 'Και που'σαι, βγαινοντας πες της αυτης να'ρθει μεσα που τη θελω...' Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Telxinas 0 Report post Posted September 21, 2005 Πάει ο ασθενής στον γιατρό που είναι και γυναίκα. Γιατρέ υποφέρω από πριαπισμό. Τί θα μου δώσεις;" "Ένα σπίτι στην Κηφισσιά και ένα εξοχικό στην Αράχωβα" Quote Προσοχή, ο ήλιος και τα σκι βαράνε στο κεφάλι! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted September 21, 2005 Διαβασε τα ρε παληκαρι πριν γραψεις. Αυτο στο περιπου ηδη υπαρχει Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Telxinas 0 Report post Posted September 21, 2005 Να διαβάσω 15 σελίδες για να δω αν υπάρχουν αυτές οι 3 γραμμές περίπου; Quote Προσοχή, ο ήλιος και τα σκι βαράνε στο κεφάλι! Share this post Link to post Share on other sites
odysseas 8 Report post Posted September 23, 2005 Subject: ΠΕΡΙ ΛΥΚΩΝ πως λέγονται οι ... οι λύκοι τεμπέληδες; Αραλίκι οι λύκοι που ζητάνε λεφτά; χαρτζιλίκι οι λύκοι ραλίστες; Παντιλίκι Οι λύκοι που κάνουν αγγαρεία; Χαμαλίκι! Οι λύκοι που κάνουν χασίσι; Τσιγαριλίκι! Οι λύκοι που τραγουδάνε και χοροπηδάνε σαν αδερφές; Τσαλίκη! Quote Από τον Γιώργο έρχομαι και στην κορφή Βανέσσα!! Share this post Link to post Share on other sites