donmeli 14 Report post Posted December 9, 2005 Ο Τζακ, καπατσος επιχειρηµατιας λεει στον γιο του: - Θελω να παντρευτεις την κοπελα που διαλεξα για σενα - Θελω να παντρευτω την κοπελα που θα διαλεξω εγω - Ναι αλλα προκειται για την κορη του Μπιλ Γκεητς. - Α.... ε, αµα ειναι ετσι.... Στη συνεχεια ο Τζακ παει στον Μπιλ Γκεητς. - Εχω ένα εξαιρετικο συζυγο για την κορη σου - Μα η κορη µου είναι πολύ µικρη για γαµο - Ναι, αλλα ο νεαρος είναι αντιπροεδρος της World Bank - Α.... ε, αµα ειναι ετσι.... Τελος ο Τζακ παει στον προεδρο της World Bank. - Εχω να σας συστησω ένα θαυµασιο νέο για αντιπροεδρο - Εχω περισσοτερους αντιπροεδρους από οσους χρειαζοµαι - Ναι, αλλα ο συγκεκριµενος είναι γαµπρος του Μπιλ Γκεητς. - Α.... ε, αµα ειναι ετσι.... Ετσι γινονται οι µπιζνες... Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted December 9, 2005 . . . . . . . . . . . . . . . . . Εάν δεν μπορείς να διαβάσεις τι γράφει, ξαναδοκίμασε όμως αυτή την φορά τράβα τις άκρες των ματιών σου σαν να είσαι κινέζος... Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted December 9, 2005 Καλό ρε Βαγγέλη...τώρα να τ' αφήσω τα μάτια μου ;;; Quote Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted December 19, 2005 Κάνει διάλεξη ένας φιλόλογος, και μεταξύ άλλων λέει τα εξής: -Σε πολλές γλώσσες δύο αρνήσεις μας κάνουν μια κατάφαση.Σε άλλες γλώσσες δύο αρνήσεις δίνουν άρνηση.Δεν υπάρχουν όμως γλώσσες που δύο καταφάσεις να δίνουν άρνηση. Οπότε ακούγεται από το ακροατήριο μια φωνή: «Ναι, καλά...» Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
sakisbanskos 2 Report post Posted January 30, 2006 Γαλλικο ανεκδοτο για τους Αγγλους..... Ειναι λεει τωρα στον βορειο πολο ενας αμερικανος ο Tom και ενας αγγλος ο λορδος Evan..... Αποφασιζουν να κανουν ιγκλου ο καθενας για να διανυκτερευσουν....τεσπα ο αμερικανος τελειωνει το δικο του και βγαινοντας εξω βλεπει τον λορδο να εχει τελειωσει 2 ιγκλου ...και να ετοιμαζει το τριτο. -καλα λορδε μου γιατι κανεις 3 ιγκλου??? -κοιτα Tom θα σου πω αμεσως...Το πρωτο θα ειναι η κατοικια μου αποκλειστικα και μονο ..το δευτερο θα ειναι το κλαμπ που θα επισκεπτομαι καθε βραδυ και το τριτο θα ειναι το κλαμπ στο οποιο δεν προκειται ποτε μα ποτε να πατησω το ποδι μου........ Quote ORDEM E PROGRESSO Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted February 10, 2006 Για όλους εσάς που ενίοτε βιώνετε μια άσχημη μέρα, και απλά θέλετε να τα χώσετε σε κάποιον, μην το κάνετε σε κάποιον γνωστό σας, αλλά σε κάποιον άγνωστο. Καθόμουν στο γραφείο μου μια μέρα, όταν ξαφνικά θυμήθηκα ότι είχα ξεχάσει να κάνω ένα τηλεφώνημα. Βρήκα το νούμερο του τηλεφώνου και το κάλεσα. Ένας άντρας από την άλλη άκρη της γραμμής απάντησε λέγοντας « Εμπρός?». Πολύ ευγενικά του είπα ότι είμαι ο Fred Hannifin, και ότι ήθελα να μιλήσω με την Robin Carter?" Ξαφνικά κατάλαβα ότι μου έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι κάποιος άνθρωπος θα μπορούσε να είναι τόσο αγενής. Τελικά βρήκα το σωστό νούμερο της Robin', και της τηλεφώνησα. (Είχα κάνει λάθος στα δύο τελευταία ψηφία) Αφού τα είπαμε, έκλεισα το τηλέφωνο και αποφάσισα να ξανακαλέσω το λάθος νούμερο. Όταν ο ίδιος τύπος απάντησε, του φώναξα « είσαι πολύ μ......ας» και έκλεισα το τηλέφωνο με δύναμη. Σημείωσα το νούμερο στην ατζέντα μου καταχωρώντας τον με το όνομα «μ......ας» και την έβαλα στο συρτάρι μου. Κάθε δύο εβδομάδες περίπου όταν μού έρχονταν οι λογαριασμοί ή είχα πραγματικά μια άσχημη μέρα συνήθιζα τον παίρνω τηλέφωνο και να του φωνάζω «εισαι πολυ μαλακας» . Κάθε φορά που το έκανα μου έφτιαχνε τη διάθεση. Όταν κάποτε έκανε την εμφάνιση της η υπηρεσία αναγνώρισης κλήσεων, σκέφτηκα ότι έπρεπε να σταματήσω τα «θεραπευτικά» τηλεφωνήματα στον «μ......α». Έτσι τον πήρα ξανά τηλέφωνο και του είπα :" Γεια, είμαι ο John Smith από την τηλεφωνική εταιρεία και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε σχετικά για την νέα υπηρεσία αναγνώρισης κλήσεων". Εκείνος μου φώναξε «ΟΧΙ!» και μου έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα. Τον ξανακάλεσα αμέσως και του απάντησα « πως να το ξέρεις αφού είσαι μ......ας» Μια μέρα, καθώς πήγαινα στο μαγαζί και ετοιμαζόμουν να παρκάρω το αυτοκίνητο μου στο parking, ένας τύπος με μια μαύρη BMW μου έκλεισε το δρόμο και μου πήρε τη θέση, που τόσο υπομονετικά περίμενα, για να παρκάρω το αυτοκίνητο μου. Κορνάρισα και του φώναξα ότι αυτή η θέση ήταν δική μου, καθώς ήμουν εκεί πολύ πριν από αυτόν. Ο κόπανος, επιδεικτικά με αγνόησε, αλλά για καλή μου τύχη πρόσεξα, ότι στο πίσω τζάμι του αυτοκινήτου, υπήρχε ένα «ΠΩΛΕΙΤΑΙ». Χωρίς δεύτερη σκέψη πήρα το στυλό και σημείωσα το τηλέφωνο του. Δύο μέρες αργότερα, και αφού είχα καλέσει τον «πρώτο μ......α» (τώρα, είχα βάλει το τηλέφωνο του στην αυτόματη κλήση), μου ήρθε η ιδέα να καλέσω και τον μ......α με τη BMW. Τηλεφώνησα και μία φωνή απάντησε « Έμπρός?». « Είστε αυτός που πουλάει μια μαύρη BMW» του λέω. « Ναι, ακριβώς» μου απαντάει. « Μήπως μπορείτε να μου δώσετε την διεύθυνση σας για να έρθω να δω το αυτοκίνητο από κοντά» τον ρωτάω. «Βεβαίως,μένω στη οδό 1802 West 34th Street. Είναι ένα κίτρινο σπίτι, και ακριβώς απ' έξω είναι παρκαρισμένο το αυτοκίνητο " . "Και πώς λέγεστε?" τον ρώτησα. " Το όνομα μου είναι TomHansen," απάντησε. " Ποια είναι η πιο κατάλληλη ώρα για να περάσω από εκεί, Don?" " Φτάνω στο σπίτι γύρω στις 5 το απόγευμα." μου απαντάει. "Άκου, Don, μπορώ να σου πω κάτι ?" " Ναι?" "Don, είσαι μ......ας!" Το έκλεισα και αποφάσισα να βάλω και το δικό του τηλέφωνο στη αυτόματη κλήση. Τώρα, όποτε αντιμετώπιζα κάποιο πρόβλημα, είχα 2 μαλάκες να καλώ. Ωστόσο, μετά από κάποιους μήνες αλλεπάλληλων τηλεφωνημάτων και στους 2 μαλάκες, συνειδητοποίησα, ότι δεν μου έδινε την ίδια χαρά όπως παλιά. Μια μέρα τηλεφώνησα στον μ......αI #1. "Γεια" "Είσαι μ......ας!" ( αλλά δεν το έκλεισα αυτή τη φορά) " Είσαι ακόμα στη γραμμή?" με ρώτησε. "Φυσικά," απάντησα "Σταμάτα να μου τηλεφωνείς," μου φώναξε ουρλιάζοντας. " Ανάγκασε με" του απάντησα.. " Ποιος είσαι ρε?" με ρώτησε. " Λέγομαι TomHansen." " Αλήθεια? Καιι που μένεις αν επιτρέπεται?" " Μένω στην οδό 1802 West 34th Street, μ......α . Είναι ένα κίτρινο σπίτι και ακριβώς μπροστά είναι παρκαρισμένη μια μαύρη BMW". Τότε μου λέει, " Έρχομαι από εκεί τώρα!! Tomκαι καλά θα κάνεις να αρχίσεις να προσεύχεσαι." Του λέω, " Ναι, τώρα φοβήθηκα, μ......α!" Έπειτα, πήρα τηλέφωνο τον μ......α # 2. " Έμπρός?" απάντησε. " Γεια σου μ......α" του λέω. Τότε εκείνος φώναξε, " Αν μάθω ποιος είσαι..." " Τι θα κάνεις?" του απάντησα. " Θα σου κόψω το κώλο" μου ξεκαθάρισε. Τότε απάντησα, " Λοιπόν μ......α, να η ευκαιρία που έψαχνες. Έρχομαι τώρα σπίτι σου!" Έκλεισα το τηλέφωνο και πήρα αμέσως την Αστυνομία, λέγοντας ότι ετοιμαζόμουν να σκοτώσω το gay εραστή μου, ο οποίος μένει στη 1802 West 34th Street. Στη συνέχεια, πήρα τηλέφωνο το Channel 13 και τους ανέφερα για ένα πόλεμο συμμοριών, που γινόταν εκείνη τη στιγμή στη West 34th. Μπήκα γρήγορα στο αυτοκίνητο μου και κατευθύνθηκα στη West 34th. Όταν έφτασα εκεί είδα 2 μαλάκες να πλακώνουν αλύπητα ο ένας τον άλλο, μπροστά σε 6 περιπολικά, 1 ελικόπτερο της Αστυνομίας και το πλήρωμα του Channel 13 . Τώρα πραγματικά αισθανόμουν καλύτερα. Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
Spiderman 2 Report post Posted February 10, 2006 Εεεεεπ..... Που το τσίμπησες αυτό???? Quote With great mountains, comes great skiing! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted February 11, 2006 Κάνει διάλεξη ένας φιλόλογος, καιμεταξύ άλλων λέει τα εξής: -Σε πολλές γλώσσες δύο αρνήσεις μας κάνουν μια κατάφαση.Σε άλλες γλώσσες δύο αρνήσεις δίνουν άρνηση.Δεν υπάρχουν όμως γλώσσες που δύο καταφάσεις να δίνουν άρνηση. Οπότε ακούγεται από το ακροατήριο μια φωνή: «Ναι, καλά...» Yeah, right!! Φιλικα ΜακηςΜ ΥΓ. Ξεμεινα Αθηνα ρε γμτ και διαβαζω τα ανεκδοτα να περασει η ωρα...Κανενα καλο κανεις; Κανειειειειειειεις;;;;; Quote Share this post Link to post Share on other sites
psychout 0 Report post Posted March 12, 2006 ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΕΣ ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΜΗ 2004 (35 ΤΟΜΟΙ) αχρησιμοποίητη και GRAND ΠΑΠΥΡΟΣ ΛΑΡΟΥΣ ΜΠΡΙΤΑΝΙΚΑ (127 ΤΟΜΟΙ) ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ CROSS/INDEXED ΛΕΞΙΚΟ 13 ΓΛΩΣΣΩΝ ελαφρώς μεταχειρισμένα ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΛΕΞΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΦΥΤΡΑΚΗ ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ ΔΩΡΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ, ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΠΙΒΑΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΙΑΞΟΝΙΚΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΜΕ ΡΥΜΟΥΛΚΟ (ΕΚΔΟΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ 2004) ΔΙΟΤΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΠΩΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted March 15, 2006 Aφού κατάκτησε όλο το γνωστό κόσμο, ο Iούλιος Kαίσαρας σκέφτηκε να κάνει κάτι να το γιορτάσει. Tο σκεφτόταν αρκετό καιρό, γιατί ήθελε να διοργανώσει κάτι πρωτότυπο. - Θα κάνω ένα rave party, αποφάσισε. Bρίσκει τον χώρο, στήνει τα μηχανήματα και το πάρτι αρχίζει. Eκεί που το διασκέδαζε, βλέπει πιο πέρα τον Bρούτο να χορεύει. Oπότε τον πλησιάζει και του λέει: - Kι εσύ techno Bρούτε; Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted March 20, 2006 Και χωρίς καμία διάθεση να προσβάλω ότι έχει να κάνει με "θρησκευτικά αισθήματα", κλπ, αλλά με διάθεση χιούμορ: Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted March 21, 2006 Κύριε Mil, η κοπελίτσα στην πάνω φωτογραφία, φοράει κάλτσες ;;; Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 21, 2006 Ένας παντρεμένος γυρίζει σπίτι ξαφνικά και πιάνει την γυναίκα του στο κρεββάτι με τον καλυτερο του φίλο Αφού το σκέφτεται λίγο γυρίζει στο φίλο του και του λέει: Γιατί ρε Γιάννη; Γιατί το έκανες αυτό; Εντάξει εγώ είμαι υποχρεωμένος γιατί είναι γυναίκα μου. Αλλα εσυ γιατι;;;;;; Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted March 22, 2006 Το δράμα ενός χιονοδρόμου. http://www.grapheine.com/bombaytv/play_uk.php?id=937187 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted March 22, 2006 And the Oscar goes tooooooooooo....... Chris Lappas Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted March 22, 2006 http://www.grapheine.com/bombaytv/play_uk.php?id=938397 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted March 22, 2006 http://www.grapheine.com/bombaytv/play_uk.php?id=938469 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted March 22, 2006 χεεχεχχεχε πολύ καλο ρε Χρήστο. Ειπα να δοκιμάσω κι έγώ τις σκηνοθετικές μου ικανότητες χιχιχιχιχιιχ Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post Posted March 22, 2006 Χρήστο....Αψογος!!! Quote Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites
silmarils 0 Report post Posted March 22, 2006 http://www.grapheine.com/bombaytv/play_uk.php?id=938469 Mπα! Μάλλον δεν θα δουλέψει λόγω παγοποίησης!! Quote white fluffy stuff Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted March 22, 2006 Respect mr.Lappas Πολυ γελιο Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted March 23, 2006 Ψηφιζω το 2ο του Χρηστου...Τελειο!!! Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted March 24, 2006 Επειδή το βρήκα καταπλητικό είπα να κάνω κι εγώ μια προσπάθεια ως σκηνοθέτης εδώ Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
vaggie 1 Report post Posted March 28, 2006 A businessman sent a fax to his wife: To My Dear Wife, "You will surely understand that I have certain needs that you with your 54 years can no longer supply. I am very happy with you and I value you as a good wife. Therefore after reading this fax, I hope that you will not wrongly interpret the fact that I will be spending the evening with my 18 year old secretary at the Comfort Inn Hotel. Please don't be perturbed. I shall be back home before midnight." When the man came home, he found the following letter on the dining room table............ "My Dear Husband, I received your fax and thank you for your honesty. I would like to take this opportunity to remind you that you are also 54 years old. At the same time I would like to inform you that while you read this, I will be at the Hotel Fiesta with Michael my tennis coach, who, like your secretary, is also 18 years old. As a successful businessman and with your excellent knowledge of Math, you will understand that we are in the same situation, although with one small difference. 18 goes into 54 a lot more times than 54 goes into 18. Therefore I will not be back before lunchtime tomorrow ..." Quote Don't count the years ... count the memories!!! Share this post Link to post Share on other sites
vaggie 1 Report post Posted March 28, 2006 A woman walked into the kitchen to find her husband stalking around with a fly swatter. "What are you doing?" She asked. "Hunting Flies" He responded. "Oh. Killing any?" She asked. "Yep, 3 males, 2 Females," he replied.* Intrigued, she asked. "How can you tell?" He responded, "3 were on a beer can, 2 were on the phone." Quote Don't count the years ... count the memories!!! Share this post Link to post Share on other sites