ChristosZ 2,649 Report post Posted March 28, 2014 ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΚ ΦΑΛΑΚΡΟΥ: http://e-drama.eu/content/aisiodoxia-gia-falakro 2 Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted October 10, 2014 Αυτό το ξέραμε: https://diavgeia.gov.gr/decision/view/7%CE%922%CE%9C7%CE%9B%CE%92-%CE%9D1%CE%A5 Είναι καλό σημάδι, καθώς σηματοδοτεί τη διάθεση ένταξης επέκτασης και βελτίωσης στο ΣΕΣ 2014 - 2020 Καλά νέα πάντως από τη Δράμα. Υπάρχει και η πιθανότητα να δουλέψει φέτος και το 2θέσιο και ίσως και ο "παππούς" 3 carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted October 11, 2014 Dim, για όσους δεν ξέρουμε καθόλου το Φαλακρό, αν δεν δουλέψει το 2θέσιο και ο παππούς" τι μένει? Αξίζει να το επισκεφθεί κανείς (από μακρυά)? Φιλικά 7ψυχος Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted October 13, 2014 Ω ΝΑΙ!!!! Με καλό καιρό είναι μαγεία!!!! carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted October 22, 2014 6 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted November 13, 2014 Εκμισθωση για εικοσι χρόνια....??? send from my mobile device, using tapatalk. Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted November 13, 2014 Τι δυνατότητες έχει το βουνό για επέκταση; Μιλάω για μέγεθος, υποδομές, περιβαλλοντολογικά (δρυμοί, πάρκα κτλ). 1 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted November 13, 2014 και θλίψη με τα λεγόμενα του αντιπεριφερειάρχη και πολύ γέλιο. κατ αρχην εγγυηση το...ενδιαφερον του περιφερειάρχη. Τωρα ησυχάσαμε, αφου νοιάζεται ο περιφερειάρχης ολα θα πανε καλά... μετα ερχεται η αναφορα στο Παγγαίο... νταξει μπορει να ειναι απλά ασχετοσύνη ή και να τα λέει πολυ καλά ο ανθρωπος, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το φαλακρο να ειναι στην κατασταση του παγγαίου, αρα να χρειαζώμαστε τον ιησου χριστο ή εστω τον δοκτωρα φραγκενσταιν.... και ο πολιτικος λογος, δεν λεει τον γενάρη, λεει απο γενάρη...σε τρια τερμινα... κατα τα αλλα , αλλα λογια να αγαπιωμαστε... Η ανωνυμη υπάρχει? Εχει διοικητικο συμβουλιο? που και πόσα χρωστάει? ποιος θα τα πληρώσει? τα δικαστηρια για την καρεκλα? η κατασταση με τον παππού? η δεη? τα ικα? <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted November 15, 2014 καθε χρονο καταφερνουν να το λειτουργησουν τελευταια στιγμη, μερικως τα τελευται χρονια, και καθε χρονο λενε οτι απο του χρονου θα το μισθωσουν μακροχρονια, αλλα τιποτα δεν κανουν.........καλα να ειναι οι φωκιες τα τελευταια χρονια και το χαιρομαστε , μακαρι αυτοι να ειναι αξιοι και να τα καταφερουν να βρουν ιδωτη για μακροχρονια μισθωση, αλλα οι δηλωσεις τους δειχνουν μεγαλη......... ανεπαρκεια Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted November 16, 2014 Οι δυνατοτητες χιονοδρομιας ειναι αρκετα μεγαλες.Το επισκεπτομαι 2-3 φορες καθε σεζον αλλα στα μισα της μερας παντα ακουω τη γυναικα μου να λεει - τι μ εφερες να κανω εδω ? - σημ. ειναι πολυ πορωμενη με το ski. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted November 16, 2014 Αυτές οι φωτογραφίες είναι από Φεβρουάριο 2004. Μακάρι να πάνε όλα καλά για το φαλακρό γιατί είναι πολύ όμορφο! 13 Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted November 16, 2014 Τώρα κατάλαβα γιατί το λένε Φαλακρό. Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted November 16, 2014 5η φωτο Κυριακο φαινεται καθαρα η Todorka (Bansko),δεξια στο βαθος Borovets, 2η-6η-7η αριστερα λιγο απο Pamporovo.Aπο το επανω chalet Ν-ΝΔ εχω δει Θασο και Αγ.Ορος (Αθως) πραγματικα πανεμοφη θεα. 6 Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted November 16, 2014 Πω δεν το χα συνειδητοποιήσει...διπλα είναι!!! οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted November 16, 2014 Ξεχασα ...στην 6η-7η φωτο ειναι το υδροηλεκτρικο Θησαυρου-Πλατανοβρυσης (Παρανεστι). Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted November 16, 2014 Επειδή δεν έχω ιδέα και φέτος θέλω να το επισκεφτώ είναι εύκολο ή δύσκολο βουνό; Sent from my SM-N9005 using Tapatalk 4 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted November 16, 2014 Αρκετά απαιτητικό. Μην φανταστείς τίποτα τραγικό, αλλά έχει καλές κλίσεις. Τι θα δουλεύει είναι το θέμα. 2 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
snowjim 212 Report post Posted November 18, 2014 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ εκει θα κανω και εγω φετος!!!ελπιζω να είναι ανοιχτο 1 https://www.youtube.com/watch?v=AXaCeEtlsRE JIB...AND JIB AGAIN Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted November 19, 2014 ειναι απο τα ποιο ωραια βουνα το προτιμω σε σχεση με παρνασσο χιονι θα εχει???? Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted November 19, 2014 Θα περασετε καλα αν ...εχει χιονι ...αν δεν εχει ομιχλη - αερα ...και αν λειτουργουν ολα τα lifts.Συγχωρεστε με που γινομαι λιγο κακος αλλα την πατησα αρκετες φορες. Share this post Link to post Share on other sites
snowjim 212 Report post Posted November 20, 2014 (edited) ναι θα εχει kostasbmw.....εχω ξαναπαει χριστουγεννα πρην 2 χρονια με πουδρες και λιακαδες!!!!!! Edited November 20, 2014 by snowjim https://www.youtube.com/watch?v=AXaCeEtlsRE JIB...AND JIB AGAIN Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted November 20, 2014 Αν σου κάτσει το Φαλακρό (έχει μπόλικο χιόνι και δουλεύει όλο) είναι καταπληκτικό χιονοδρομικό! 2 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted November 20, 2014 Μια φορά έχω πάει αλλά μας είχε "κάτσει" και πιστεύω με όλα να δουλεύουν διεκδικεί άνετα την ψήφο στο "καλύτερο" χιονοδρομικό στην Ελλάδα. Θα δυσκολευόμουν πολύ να επιλέξω μια μέρα Καλάβρυτα, Παρνασσό, Βασιλίτσα ή Φαλακρό αν δουλεύουν όλα. Επειδή μάλλον δεν θα ξαναδουλέψουν όλα προφανώς και αξίζει επίσκεψη αλλά δεν διεκδικεί το καλύτερο πια. Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted November 20, 2014 εμένα ουδέποτε μου κατσε, αλλά νομίζω οτι το μπωλ της βάσης διεκδικούσε το μεγαλύτερο κιτς των βαλκανιων, βέβαια όλα ειναι σχετικά.... η πλάκα ηταν οτι απο ολη την εμποροπανήγυρη το χιονοδρομικο φραγκο δεν εβγαζε. Μετά εγινε το τουνελ και ...τέρμα. Μιλάμε βεβαια για το φυσικο τοπιο, γενικωτερα ολη η περιοχη, αξιζει εστω και με χιονοδρομικο κλειστό. 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites