vro 10,257 Report post Posted February 9, 2015 μιλάμε για έρωτα 2 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
evz0nas 144 Report post Posted February 9, 2015 Οτα αγαπάς τη δουλειά σου.... Ειναι ΟΛΑ πανέμορφα!!! 1 Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted February 9, 2015 Εγω φέτος το επισκέφθηκα πρώτη φορά και αυτο που μου έμεινε ήταν η ευγένεια όλου του προσωπικού του κέντρου αλλα και το πιατάκι που δε πάλευετε το άτιμο... 1 Share this post Link to post Share on other sites
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 581 Report post Posted February 10, 2015 Για αύριο ξέρει κάποιος αν ο δρόμος από Καρδαρά θα είναι ανοικτός? 1 Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted February 10, 2015 Οσο ειναι εκει ο mainalos δεν κλεινει ο δρομος. 2 Share this post Link to post Share on other sites
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 581 Report post Posted February 10, 2015 (edited) Βασιλη, το snowreport σήμερα πάντως τον είχε με αλυσίδες Edited February 10, 2015 by ΔΗΜΗΤΡΗΣ Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted February 10, 2015 Δημητρη και με αλυσιδες,ανοιχτος ειναι.θεωρω πως οσο δεν βλεπουμε ποστ απο τον μαιναλο θα ειναι στους δρομους παλι. 2 Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted February 10, 2015 Ο δρόμος απο τις 10 το πρωί και μετά δε χρειαζόταν αλυσίδες. Οταν εννοώ αλυσίδες σημαίνει ότι είχε πάγο και χρειαζόταν χρόνο να δουλέψει το αλάτι. Αυτοκίνητα με καλά λάστιχα, χιονολάστιχα και τετρακίνητα πέρναγαν κανονικά απο νωρίς το πρωί. Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και αυριο το πρωί νωρίς. Ο mainalos από τις έξι το πρωί θα αλατίζει το δρόμο και μετά θα κάνει σκι με τα φιλαράκια απο Αθήνα 5 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted February 10, 2015 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted February 11, 2015 Επική μέρα σήμερα στο Μαίναλο με την καλύτερη παρέα. Τα οργώσαμε όλα εντός εκτός στα ελάτα παντού μα παντού αγοράσαμε και ελατα εγώ δηλαδή, το χιόνι ήταν ελαφρύ μα πολύ ελαφρύ τύφλα ναχει το χοκαιντο , σε γενικές γραμμές εγώ τέτοιο σκι εκτός πίστας είχα να κάνω απο το 2005. Ευχαριστώ πολύ την καλυτερη παρέα τον skimad,gtsap,spider, Λάππα το γιό μου και την κόρη μου. :) 15 Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted February 11, 2015 Μπραβο ρε παιδια αυτα ειναι Εμεις δυστυχως στον Χελμο δεν....\ Εντυπωση μου εκανε το χιονι που ητανε βαρυ και κολλαγε 2 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,257 Report post Posted February 11, 2015 τα ιδια και χειρωτερα απέναντι..... <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted February 11, 2015 Παιδιά σας το φώναζα σιγά-σιγά αλλά δεν ακούτε. Είναι το μοναδικό βουνό που λειτουργεί με αξιοπρέπεια ότι καιρό και αν έχει τις τελευταίες 15 ημέρες 10-15 άτομα είμασταν ανδρες-γυναίκες παιδια και σκυλιά το βουνό οργώθηκε για δεύτερη ημέρα και έχει ακόμα. Χιόνι παναλαφρο το φυσάς και φεύγει περνας πάνω από ίχνη προηγούμενων και είναι ακόμα πουδροειδές στα έλατα μπαίναμε σχεδόν μέχρι τη μέση σε κάτι σημεία και αύριο έτσι θα είναι. Τα πόδια μου δεν αντέχουν άλλο 8 Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted February 11, 2015 Kριμα που δεν καναμε παρεα σκι ουτε αυτη την φορα, θα κατσει που θα παει Στο τσακ ειμουνα ναρθω την Τριτη αλλα φοβηθηκα το μετα .. Μαιναλο - Καλαβρυτα με χιονισμενο δρομο κακως απ οτι αποδειχτηκε 4 Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted February 11, 2015 Εχασες την υπερμέρα φίλε. Την επόμενη που θα πάει . Να ξέρεις ότι και αύριο το χιόνι θα είναι ελαφρύ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted February 11, 2015 Epic day is Epic!! Αέρινη πούδρα μέσα στα πυκνά έλατα, κάθε κατεβασιά διαφορετική σε παρθένες διαδρομές και αναζήτηση περασμάτων, ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ παρέα, πανέμορφο, κουκλίστικο τοπίο, ορατότητα φανταστική (φυσικά), ακόμα και τις στιγμές που έκλεινε ο καιρός και έριχνε χιονάκι -καθώς όλο το πεδίο είναι προστατευμένο και μέσα στα έλατα, ένα χιονοδρομικό ουσιαστικά πριβέ για πάρτη μας! Τι να λέμε, ακόμα είμαι με το ηλίθιο χαμόγελο ευτυχίας στα χείλη! Καιρό είχα να απολαύσω τόσο καλό χιόνι, σε τόσο όμορφα τοπία, με τόσο καλή παρέα! :D :D (http://snow.traceup.com/stats/u?uId=9604&vId=1161863&fb_action_ids=10153157987636654&fb_action_types=traceup%3Aadd) 15 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,257 Report post Posted February 11, 2015 βρε θηρίο 16 φορες το πιατακι του αετού????????????????? μπιθικουρα (πετροκ@λ@) επρεπε να σε λεν , οχι λάππα. 2 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted February 11, 2015 Και λίγες ήταν vro το πηγαίναμε χαλαρά και μες στην τρελή χαρά 3 Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted February 11, 2015 Έχει και στάσεις για κατούρημα Share this post Link to post Share on other sites
pierre7 691 Report post Posted February 11, 2015 βρε θηρίο 16 φορες το πιατακι του αετού????????????????? μπιθικουρα (πετροκ@λ@) επρεπε να σε λεν , οχι λάππα. Aρβανιτης ο βρο?? "Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια " Sir Ernest Shackleton Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted February 11, 2015 Καραμανλης νομίζω... Share this post Link to post Share on other sites
sbird 1,318 Report post Posted February 11, 2015 Prive καταστάσεις σήμερα.. Φανταστική μέρα! Mainalos να είσαι καλά να μας ανοίγεις το δρόμο και να χαιρόμαστε μέρες σαν τη σημερινή!! Χάρηκα για τη γνωριμία, θα τα πούμε και στη ταβέρνα άλλη φορά. Την υπόλοιπη snowclub-οπαρέα δεν τη πέτυχα.. Την επόμενη φορά. Σπύρος. 9 You can't buy happiness - but you can buy a lift pass! Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,257 Report post Posted February 11, 2015 (edited) βλαχοαρβανιτοποντιοκαραμανλης (απο την αφρική ειμαστε όλοι) τώρα καταλαβαίνω γιατι ειχε κρεμάσει το pmr o...φαντάρος. ειναι κανεις εδω? ερημιες Edited February 11, 2015 by vro 3 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted February 11, 2015 Ρε συ sbird 8 νοματαίοι ήμασταν στο βουνό, πως τα καταφέραμε και δεν συναντηθήκαμε; 6 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted February 11, 2015 Από την άλλη Δευτέρα θα γιορτάζουν οι υπόλοιποι Αγιοι Ονούφριοι πουδριστές κανονιστε να κανουμε ολοι μαζι 3 Share this post Link to post Share on other sites