mplamplampla 131 Report post Posted December 15, 2014 Τα κόστη που ανέφερα είναι για τη μεταφορά jenbach mayrhofen και όχι για το σύνολο από Μόναχο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
idas 563 Report post Posted December 15, 2014 Μόναχο-Jenbach με τραίνο είναι (ήταν) περίπου 30Ευρώ/άτομο Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted December 15, 2014 Επειδή ψάχνουμε και εγώ με την παρέα μου για Mayrhofen,αλλά είμαστε σε δίλημμα αν μπορείτε δώστε μια βοήθεια.Αν μείνεις στο Mayrhofen ,με τα ski bus εξυπηρετείσαι; έχει εμπειρία κάποιος;Γιατί από τη μια σκεφτόμαστε να πάμε αεροπορικώς,αλλά αν νοικιάσεις και αυτοκίνητο ανεβαίνει αρκετά το κόστος αλλά από την άλλη αν πάμε οδικώς από Ιταλία χάνεις μιάμιση μέρα στο δρόμο.Πιστεύετε δηλαδή ότι το αμάξι είναι απαραίτητο; Δεν ξέρω για πότε σκέπτεσαι. Για εκεί που λες το αυτοκίνητο είναι απαραίτητο. Αν σκέπτεσαι να πας μέχρι 10 Ιανουαρίου, ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙΣ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted December 15, 2014 (edited) για σας δεν ξέρω αλλα εμείς σιγά - σιγά (προ-)ετοιμαζόμαστε. από αύριο το πρωί όταν θα πλένουμε τα δόντια μας θα το κάνουμε πλέον σε position schuß ! Edited December 15, 2014 by giannis-ski 2 Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted December 15, 2014 (edited) .......Κ Λ Ι Κ......... Βαγγελακη που εισαι αγορι μου, προσεξε τι θα πεις διοτι θα τιμωρηθεις παρα ταυτα και μαλιστα με μπατον τηλεσκοπικο.... Edited December 15, 2014 by spider 1 Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
nikiforos 130 Report post Posted December 15, 2014 O k.Βαγγελης απο οτι θυμάμαι πρέπει να είναι mayrhofen..... 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
timer 103 Report post Posted December 15, 2014 Δεν ξέρω για πότε σκέπτεσαι. Για εκεί που λες το αυτοκίνητο είναι απαραίτητο. Αν σκέπτεσαι να πας μέχρι 10 Ιανουαρίου, ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙΣ. Σκεφτόμαστε για 16-24 Ιανουαρίου ή κάπου εκεί.Γιατί λες να μην κλείσω;Με το ski bus δεν βολεύει λες;Αν το σπίτι είναι κοντά σε στάση; Quote Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted December 15, 2014 Καλησπέρα απο Mayrhofen.......... Σκεφτόμαστε για 16-24 Ιανουαρίου ή κάπου εκεί.Γιατί λες να μην κλείσω;Με το ski bus δεν βολεύει λες;Αν το σπίτι είναι κοντά σε στάση; Το ski bus μια χαρά είναι.......αλλά γενικά η περιοχή θέλει αυτοκίνητο..... (εγώ έχω) Τα πάρκινκ στα βασικά λιφτ ενοείται ελεύθερα..... Hintertux μιά χαρά 3250-1950.... (για 3ήμερο που είμαι εγώ) απο εκεί και κάτω το χάος..... αλλά τι στο καλό μέχρι τότε δεν θα έχει ρίξει??? δεν νομίζω να υπάρχει προηγούμενο..... Mayrhofen θα έλεγα απο τα ομορφότερα χωριά της Αυστρίας.... αξίζει.σίγουρα.... Hintertux μόνο για όσους πάνε μόνο για σκι και δεν έχουν άλλες υποχρεώσεις...... 2 Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted December 15, 2014 Σκεφτόμαστε για 16-24 Ιανουαρίου ή κάπου εκεί.Γιατί λες να μην κλείσω;Με το ski bus δεν βολεύει λες;Αν το σπίτι είναι κοντά σε στάση; Πλεονέκτημα ότι είναι χαμηλή σεζόν, άρα θα έχει λίγο κόσμο, άρα αν πιεστείς λόγω έλλειψης χιονιού θα καταφέρεις να κάνεις λίγο σκι στον παγετώνα. Τρέχει ο ίδιος χειμώνας με πέρσι. Μόνο που πέρσι έριξε ένα καλό χιόνι Χριστούγεννα και άλλο ένα περί τις 20 Ιανουαρίου. Τώρα, δεν φαίνεται κανένα ικανοποιητικό χιόνι, ενώ περιμένουμε και αύξηση θερμοκρασίας. Σκέψου ότι στις Γαλλικές Άλπεις θα δούμε το 0 σε υψόμετρα τάξεως 3500 μέτρα, ενώ στις Αυστριακές περίπου 1000 μέτρα πιο χαμηλά. Στο Mayerhofen θα έχουμε θερμοκρασίες έως και +10 και καθόλου αρνητικές. Έως και τέλος του χρόνου, δεν θα έχει πέσει ούτε το πρώτο χιόνι....... Γενικά η περιοχή έχει μερικά συμπαθητικά χωριά, μάλλον θα έχεις αρκετές μετακινήσεις.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted December 15, 2014 Κάνε μας χάλια αλεξηηηηηηηηηηηηηηη!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted December 18, 2014 Hintertux 3250 Το πρώτο κλικ της σεζόν Βρε μέχρι και εδώ με ξέρουν :evil: α ρε σαφράν Καλή σεζόν να έχουμε.................... :thumbup: :thumbup: 25 Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 18, 2014 σε ποιο ξενοδ μενεις Βαγγελη? (μεσα στο Tux?) Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted December 18, 2014 Μπράβο ρε Βαγγέλη! Να περνάς πάντα όμορφα!!! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted December 18, 2014 μην το μιλατε!! ειναι κακος .. με τις φωτο που μας ανεβάζει.. καλα να περνας βαγγελη 1 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted December 18, 2014 σε ποιο ξενοδ μενεις Βαγγελη? (μεσα στο Tux?) Όλγα Meyrhofen έμεινα λόγω άμαχου πληθησμού....... Appartementhaus Sonnenschein http://www.urlaubzillertal.com/ και για όποιον ίσως ενδιαφερθεί απλά καταπληκτικό........ Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 18, 2014 οχι, δεν ρωτησα γι'αυτο.εχω εναν φιλο αλλα στο Tux και νομιζα οτι μενετε εκει. ωραιο το Mayrhofen, καλα να περασετε! Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted December 18, 2014 Και ένα βιντεάκι από την Δευτέρα....... 3220 σε 1950........ 10 Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted December 19, 2014 (edited) παντως τραγικα τα πραγματα ακομα.. σε αλλα φορουμ (αγγλικο) γραφανε οτι στο Avoriaz εβρεχε, και πολλα ΧΚ της περιοχης δεν θα ανοιξουν ουτε για Χριστουγεννα μαλλον... ε ρε τον μπελα μου μεσα (καλα οχι οτι εκλεισα να παω εκει..αλλα γενικα...) εντωμεταξυ επεσε ΠΟΛΥ βροχη....υπηρχε υετος αλλα με fr.level καπου στα 2000μ τι να περιμενεις...ακομα και στο Obertauern που η βαση των λιφτ ειναι στα 1800 μ , ακομα και εκει επεσε βροχη... πολυ 2006-2007 θυμιζει...τελος παντων... Edited December 19, 2014 by Turms 1 Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted December 20, 2014 ρε βαγγέλη γιατί δεν παίζει το video ? Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted December 20, 2014 ρε βαγγέλη γιατί δεν παίζει το video ? Δημόσιο είναι Γιάννη και βλέπω ότι το έχουν δει 39 άτομα ...... δεν ξέρω γιατί δεν μπορείς να το δεις.......... Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted December 20, 2014 έβαλες μήπως μουσική ? γιατί εδώ στην "γερμανολανδη" έχουν και πρόβλημα με τα "καλιτεχνοπνευματικα" δικαιώματα οι απίθανοι. 1 Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted December 20, 2014 Ναι, έχεις δίκιο...... Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted December 23, 2014 ουφ...και μπαινεις στο facebook και σε κατακλυζουν εικονες οπως αυτη απο την Ιαπωνια.... και ενταξει...γεννηθηκα σε λαθος χωρα...αλλα και σε λαθος ηπειρο????? και μου αρεσει το σουσι τελευταια....λες????? 7 Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted December 23, 2014 ουφ...και μπαινεις στο facebook και σε κατακλυζουν εικονες οπως αυτη απο την Ιαπωνια.... και ενταξει...γεννηθηκα σε λαθος χωρα...αλλα και σε λαθος ηπειρο????? και μου αρεσει το σουσι τελευταια....λες????? κανε μας χάλια... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted December 23, 2014 δωσε πονοοοοοοοοοοοοοοο 2 Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites