Turms 2,694 Report post Posted November 11, 2014 το κρυο παει παντως στην αλλη πλευρα του Ατλαντικου...τρελο κυμα ψυχους...απο +20 παει -7 μεσα σε 24 ωρες (Δεν θυμαμαι σε ποια πολη αλλα ΗΠΑ ειναι) τουλαχιστον ας κανει το κρυο εκει τωρα, και ας ερθει προς τα εδω τον Δεκεμβρη. 4 Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted November 22, 2014 πολυ ξεραιλα ως τωρα...να δουμε... Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted November 25, 2014 προπερσυ ειχα καρτα για το Allgäu και χιονιζε στην Αυστρια... περσυ, πηρα για το Τιρολο και χιονιζε ουσιασικα παντου στην Αυστρια εκτος απο εκει που βοελευε εμενα.... φετος πηρα καρτα για πιο Ανατολικα στην Αυστρια, και δεν χιονιζει πουθενα στην χωρα... απο εδω και περα καλυτερα να κοψω το χερι μου, παρα να ξαναπαρω ετησια...αμα πια.....ας χιονιζει και ας δινω κατι παραπανω Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted November 26, 2014 προπερσυ ειχα καρτα για το Allgäu και χιονιζε στην Αυστρια... περσυ, πηρα για το Τιρολο και χιονιζε ουσιασικα παντου στην Αυστρια εκτος απο εκει που βοελευε εμενα.... φετος πηρα καρτα για πιο Ανατολικα στην Αυστρια, και δεν χιονιζει πουθενα στην χωρα... απο εδω και περα καλυτερα να κοψω το χερι μου, παρα να ξαναπαρω ετησια...αμα πια.....ας χιονιζει και ας δινω κατι παραπανω ΑΑΑααα ώστε εσύ φτες τελικά.... :evil: 2 Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted November 26, 2014 προπερσυ ειχα καρτα για το Allgäu και χιονιζε στην Αυστρια... περσυ, πηρα για το Τιρολο και χιονιζε ουσιασικα παντου στην Αυστρια εκτος απο εκει που βοελευε εμενα.... φετος πηρα καρτα για πιο Ανατολικα στην Αυστρια, και δεν χιονιζει πουθενα στην χωρα... απο εδω και περα καλυτερα να κοψω το χερι μου, παρα να ξαναπαρω ετησια...αμα πια.....ας χιονιζει και ας δινω κατι παραπανω Κάνε ό,τι θέλεις, απλά ενημέρωσε μας εγκαίρως, για να πάμε από την άλλη μεριά. 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted November 26, 2014 ου σαυρα!!!! Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted November 26, 2014 η πλακα θα εινια να θαφτει η ελλαδα φετος... 1 Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted November 30, 2014 (edited) ωραια...περασε το μισητο καλοκαιρι, τελειωσαν και οι μερες αναμονης φθινοπωρου και αυριο μπαινει ο Δεκεμβρης Και εκτος απο τους παγετωνες, και κανα δυο ακομα, δεν υπαρχει ιχνος χιονιου εδω γυρω και δεν φαινεται για τις επομενες 10 μερες τιποτα εκτος απο 5 εκ και αυτα με το ζορι.... εδω λοιπον κολαει το παρακατω βιντεο....με την τελευταια ατακα... Edited November 30, 2014 by Turms 2 Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted November 30, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=3MyZTPPgsZA 1 Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted November 30, 2014 τάβλι ξέρεις ? 1 Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted November 30, 2014 (edited) δεν την παλευω με τιποτα.. δεν υπαρχει κατι που να με εκφραζει περισσοτερο απο το παρακατω... Edited December 2, 2014 by Turms 2 Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted December 2, 2014 9 Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
StavRos 1,194 Report post Posted December 3, 2014 (edited) κωστα κατι θα ριξει το σκ απο οτι βλεπω στο bergfex... Edited December 3, 2014 by StavRos 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted December 3, 2014 κωστα κατι θα ριξει το σκ απο οτι βλεπω στο bergfex... Ναι................. 3 εκ στο χωριό, 5 εκ στο βουνό.......... Για την επόμενη εβδομάδα υπάρχουν ελπίδες. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted December 3, 2014 κάθε νιφάδα έχει την αξια της την σήμερον ημέραν ...κύριε mil ! πάντως το app που έχω για τον καιρό στο stuben λέει : παρασκευή -2°C και χιονιασάββατο -4°C και χιονιακυριακή -7°C και χιονια 1 Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted December 3, 2014 ναι...αυτα που θα ριξει ειναι απλα για διακοσμηση...να βγαλεις καμια φωτο και μετα να πας για σοκολατα 1 Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted December 10, 2014 ναι...αυτα που θα ριξει ειναι απλα για διακοσμηση...να βγαλεις καμια φωτο και μετα να πας για σοκολατα έρχονται και Χριστούγεννα..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mplamplampla 131 Report post Posted December 11, 2014 Κι εγώ έχω κλείσει για 17 Ιανουαρίου για Αυστρία και παρόλο που είναι μακριά δεν μπορώ να ηρεμήσω :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted December 11, 2014 (edited) Κι εγώ έχω κλείσει για 17 Ιανουαρίου για Αυστρία και παρόλο που είναι μακριά δεν μπορώ να ηρεμήσω :-) Αναλόγως το που έκλεισες. Πάντως τα αγωνίσματα του Σαββατοκύριακου για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που ήταν να γίνουν σε Courchevel και Val d'Isere, λόγω αχιονίας μεταφέρθηκαν στην Σουηδία. Edited December 11, 2014 by mil Quote Share this post Link to post Share on other sites
gianis50 1,869 Report post Posted December 12, 2014 Κι εγώ έχω κλείσει για 17 Ιανουαρίου για Αυστρία και παρόλο που είναι μακριά δεν μπορώ να ηρεμήσω :-) χαλαρωσε.....δεν υπαρχει προηγουμενο! Quote μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους Share this post Link to post Share on other sites
mplamplampla 131 Report post Posted December 12, 2014 Αναλόγως το που έκλεισες. Πάντως τα αγωνίσματα του Σαββατοκύριακου για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που ήταν να γίνουν σε Courchevel και Val d'Isere, λόγω αχιονίας μεταφέρθηκαν στην Σουηδία. Για kaltenbach και Mayrhofen εκλεισα. Υπαρχει και το Hintertux κοντα , οπως και σιγουρα μεχρι τοτε θα εχουν δουλεψει τουλαχιστον τα κανονια, αλλα οταν ολα ειναι ανοιχτα με πολυ χιονι, ολα ειναι πολυ καλυτερα καθως και ο κοσμος μοιραζεται αλλα και το τοπιο ειναι πολυ ομορφοτερο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
timer 103 Report post Posted December 14, 2014 (edited) Επειδή ψάχνουμε και εγώ με την παρέα μου για Mayrhofen,αλλά είμαστε σε δίλημμα αν μπορείτε δώστε μια βοήθεια.Αν μείνεις στο Mayrhofen ,με τα ski bus εξυπηρετείσαι; έχει εμπειρία κάποιος;Γιατί από τη μια σκεφτόμαστε να πάμε αεροπορικώς,αλλά αν νοικιάσεις και αυτοκίνητο ανεβαίνει αρκετά το κόστος αλλά από την άλλη αν πάμε οδικώς από Ιταλία χάνεις μιάμιση μέρα στο δρόμο.Πιστεύετε δηλαδή ότι το αμάξι είναι απαραίτητο; Edited December 15, 2014 by timer Quote Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted December 15, 2014 .......Κ Λ Ι Κ......... 6 Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
idas 563 Report post Posted December 15, 2014 (edited) Επειδή ψάχνουμε και εγώ με την παρέα μου για Mayrhofen,αλλά είμαστε σε δίλημμα αν μπορείτε δώστε μια βοήθεια.Αν μείνεις στο Mayrhofen ,με τα ski bus εξυπηρετείσαι; έχει εμπειρία κάποιος;Γιατί από τη μια σκεφτόμαστε να πάμε αεροπορικώς,αλλά αν νοικιάσεις και αυτοκίνητο ανεβαίνει αρκετά το κόστος αλλά από την άλλη αν πάμε οδικώς από Ιταλία χάνεις μιάμιση μέρα στο δρόμο. Mια χαρά θα είναι. Το Mayrhofen είναι βέβαια σε χαμηλό υψόμετρο (650μ) αλλά καλά τοποθετημένο στο κέντρο της κοιλάδας του Zillertal (Tal=κοιλάδα), όπου έχεις πολλές επιλογές. Ήδη στο Mayhofen άνοιξαν το Penken (το βουνό ακριβώς δυτικά του χωριού), παίρνεις το lift μέσα από το χωριό, στο νότιο άκρο του. Υπέροχη διαδρομή και αν δεν μασας βλέπεις και το περιβόητο Harakiri (η το κατεβαίνεις κιόλας ανάλογα το επίπεδό σου, 78% κλίση, μπρρρρ!). Σε κάθε περίπτωση σε όλη τη διαδρομή από το χωριό μέχρι το Hintertux (κανένα μισάωρο, το πολύ 40 λεπτά με το skibus) υπάρχουν στη διαδρομή αρκετές επιλογές πιστών που εξυπηρετούνται με καλά lift και έτσι μοιράζεται ο κόσμος και είσαι και πιο κοντά στο χωριό (10-20 λεπτά). Και φυσικά υπάρχει το Hintertux όπου ήδη δουλεύουν 18 lift και περίπου 40 km πιστών. Αυτό όμως μόνο στη μεγάλη ανάγκη γιατί το κρύο στον παγετώνα τέτοια εποχή θα είναι πολύ. Αν αποφασίσεις παγετώνα έχει καλό σαλέ με καλό φαγητό και καλές τιμές στa 2660. Τα ski bus μην τα φοβάσαι, εξυπηρετούν μια χαρά. Αν πετάξεις Μόναχο και δεν θες να νοικιάσεις αυτοκίνητο, πάρε από το αεροδρόμιο (ο σταθμός είναι μέσα στο αεροδρόμιο) το τραίνο για Jenbach (πόλη στην είσοδο της κοιλάδας του Zillertal, συχνά δρομολόγια τραίνου από/προς Μόναχο) και από εκεί τοπικό τραίνο ή λεωφορείο για Mayrhofen. Αν είστε 4 άτομα ίσως σας συμφέρει να πάρετε ταξί από Jenbach προς Mayrhofen. Σε κανένα μισάωρο θα είστε στο χωριό. Για περισσότερα στείλε πμ, καλά να περάσετε! Edited December 15, 2014 by idas Quote Share this post Link to post Share on other sites
mplamplampla 131 Report post Posted December 15, 2014 Επίσης μέσα στο χωριό υπάρχει και Lift που σ' ανεβάζει στην περιοχή του ahornbahn, μικρή βέβαια, αλλά αξίζει για μια μέρα ,ιδίως αν έχει κακοκαιρία εκείνη τη μέρα. Επίσης σε όλες τις περιοχές εκτός του Hintertux πηγαίνεις με τα σκι από το penken. Όσο για τη μεταφορά από το Μόναχο πηγαίνεις στο jenbach και από εκεί με το τοπικό τρένο για το mayrhofen. Το ταξί κοστίζει 65 ευρώ περίπου ενώ το τρένο αν θυμάμαι καλά 7 ευρώ το άτομο και συνήθως φεύγει με το που έρθει το τρένο από Μόναχο. Οπότε εγώ παίρνω τρένο. Επίσης με το τοπικό τρένο επισκέφτεσαι δωρεάν και το kaltenbach (παέι δίπλα στο lift) και το zell. Πάντως μια που είμαστε στο γενικό τόπικ, θα ήθελα να αναφέρω , ότι τουλάχιστον στα μέρη που έχω πάει στο Τυρόλο, το ski bus ήταν πάντα πολύ βολικό για τις μετακινήσεις της ημέρας. Quote Share this post Link to post Share on other sites