Turms 2,694 Report post Posted December 23, 2014 παλι μειναμε με το σανιδι στο χερι το κερατο μου μεσα.... Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted December 24, 2014 ηρέμησε brother !αν αυτά που μου είπαν σήμερα το πρωί ισχύουν τότε από αύριο το βραδυ μέχρι και δευτερα θα χιονίζει συνεχεια (τουλάχιστον στο arlberg). πάρε το σανιδάκι σου κι ορμά λέμε !!! Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted December 24, 2014 εγω ειμαι απο την αλλη πλευρα...καπου εξω απο το zell am see...arlberg ισως τελη μαρτιου Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted December 25, 2014 άντε σιγά σιγά να αρχίσουν οι ανταποκρίσεις από τους "απεσταλμένους" του συλλόγου στις αυστριακές άλπεις λέμε ! 1 Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted December 25, 2014 Ο mil πάντως ομολόγησε. Όλα πράσινα και ωραία, σαν το καλό μπουφάν του συλλόγου. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted December 25, 2014 μια απο τα ιδια..εκτος αν πας στα ΠΟΛΥ ψηλα Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted December 27, 2014 ετσι απο περιεργεια...οταν εχει πχ -26 και windchill καπου -35 ειναι εφικτο να κανεις σκι? Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted December 27, 2014 Σαφώς και μπορείς φίλε μου. Μου έχει τύχει 4-5 φορές Quote Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
yannisnm 734 Report post Posted December 27, 2014 (edited) Εάν έχει ήλιο γίνεται! Αμα πέσει ο ήλιος....! Μου έτυχε στο La Plagne το 2009. Κάναμε σκι με απίστευτο κρύο και wind chill! Ελα όμως που έπεσε πίσω από το βουνό ο ήλιος! Μέχρι να βγούμε κάτω νόμιζα ότι έκανα σκι γυμνός! Και ας φορούσα όλα τα τεχνικά ρούχα που υπήρχαν. Για να μην σας πω για τα χέρια... Edited December 27, 2014 by yannisnm 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted December 27, 2014 ηλιο θα εχει μαλλον...θα δω...αν δεν εχει αερα Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted December 27, 2014 Σαφώς και μπορείς φίλε μου. Μου έχει τύχει 4-5 φορές Γι αυτό και εισαι εφτάψυχοςΣου έμειναν 2-3 ζωές ακόμα. 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
agavalas 1,000 Report post Posted December 28, 2014 Εάν έχει ήλιο γίνεται! Αμα πέσει ο ήλιος....! Μου έτυχε στο La Plagne το 2009. Κάναμε σκι με απίστευτο κρύο και wind chill! Ελα όμως που έπεσε πίσω από το βουνό ο ήλιος! Μέχρι να βγούμε κάτω νόμιζα ότι έκανα σκι γυμνός! Και ας φορούσα όλα τα τεχνικά ρούχα που υπήρχαν. Για να μην σας πω για τα χέρια... Το έχω ζήσει και εγώ ... στο Soelden ... πίκρα !!!!!!!!!! Quote [/img] Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted December 28, 2014 κι εμάς μας έχει τύχει διαφορες φορες από -20°C μέχρι και -26°C !κρύο μεν αλλα όχι ικανό να μας κρατήσει μακρυά από τις πιστες. την ομίχλη δεν μπορώ εγώ όταν πας στα τυφλά ένα πράμα. όπως σήμερα ας πούμε. 2 Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 28, 2014 ετσι απο περιεργεια...οταν εχει πχ -26 και windchill καπου -35 ειναι εφικτο να κανεις σκι? ναι.μας ετυχε στο Livigno..-24C και με το wind chill πηγαινε -36C. προσεχε τις χιονιστρες στα δαχτυλα (χερια, ποδια) και τη μυτη Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted December 28, 2014 Δεν γεννηθηκα για ταλαιπωρια. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 28, 2014 τωρα εξηγειται η VIP καρτα 2 Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted December 28, 2014 ποια ταλαιπωρια? Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted December 30, 2014 γενικα παντως ΠΟΛΥ χιονι επεφτε σημερα....σε καποια μερη εβαλε μισο μετρο Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted January 7, 2015 δεν ξερω ποσοι απο εσας ειστε καπου εξωτερικο, αλλα απο οτι διαβαζω στην Αυστρια καθε μερα σημειωνονται χιονοστιβαδες με νεκρους ή τραυματιες προσοχη ! ! Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted January 18, 2015 (edited) και τελικα εκει που δεν το περιμενα σημερα βγηκε η καλυτερη μερα της χρονιας...(ισως η καλυτερη απο τοτε που παω Αλπεις) ηθελα λοιπον να κανω ενα μαθημα και διαλεξα γερμανια για πιο φθηνα και πιο κοντα Το μονο που βρηκα να βολευει ηταν Κυριακη (σημερα δηλαδη) στις 8.30 στο Nebelhorn...αντε λεω δεν βαριεσαι.... φτασαμε στο Oberstdorf καπου στις 8.00 το βραδυ...και κατα τις 12.00 το βραδυ αρχισε να χιονιζει..χιονιζε ολο το βραδυ ως ξημερωμα Σαββατου και ολο το Σαββατο ως ξημερωματα Κυριακης..(υποθετω γιατι κοιμηθηκα) οταν λοιπον ξυπνησα κυριακη να παω στο μαθημα βλεπω ομιχλη....φτου σου...τζαμπα λεφτα το αμαξι ειχε ηδη καπου 50. εκ φρεσκο χιονι...αντε λεω να παω με το ski bus τελος παντων φτανω καπου στις 8.10 στην γονδολα βλεπω τον δασκαλο και ξεκιναμε για πανω μαζι (το ραντεβου ηταν πανω στις 8.30) και με το που περναμε τα 1.200 μ περιπου βγαινουμε απο τα συννεφα και βλεπουμε ενα σουπερ ηλιο και πανω απο ολα ΤΡΕΛΗ ΠΟΥΔΡΑ παιρνουμε την δευτερη γονδολα... και οταν φτανουμε πανω, βλεπουμε να ειναι ανοικτη και η τριτη γονδολα που σε παει στα 2.224 και ολη την πλαγια απο εκει και προς τα κατω να ειναι με καπου 60εκ ως 1μ φρεσκο χιονι (αναλογα με το σημειο) Και γυρναει ο δασκαλος και μου λεει: ως τις 12.00 δεν εχω αλλο μαθημα...θες να κανουμε το μαθημα αργοτερα και να παμε πανω μερικες φορες για να κατεβουμε στο απατητο? οπως φαινεται στον χαρτη http://www.das-hoechste.de/winter/skigebiete/nebelhorn/status-nebelhornbahn.html μονο ενας διαδρομος η 1α ηταν πατημενη...ολη η αλλη πλαγια τιποτα...μονο πουδρα του λεω: ξερω γω,...πολυ αποτομα το κοβω... α, μην φοβασαι..θα σε παω εγω απο πιο ευκολα τελικα απο τις 9 παρα που βρεθηκαμε πανω στην κορυφη, ως τις 11 παρα κατι, καναμε συνεχεια στο απατητο...πανω κατω, πανω κατω...καπου στις 11 θυμηθηκε και μου λεει: να κανουμε τωρα το μαθημα? του λεω πλακα κανεις...παμε παλι πανω.... απο εκει που ηθελα μαθημα να βελτιωσω το carving τελικα περασα ενα τριωρο στην ουσια με οδηγο private ΥΓ...ευτυχως που ειπα στην σχολη οτι ημουνα προχωρημενος (τρομαρα μου) και ο δασκαλος ηταν επιπεδο 3...αλλιως δεν θα επιτρεποταν να με παει εκτος πιστας ΥΓ 2 πρωτη φορα παντως ειδα τοσο κοσμο σε ενα ΧΚ και να ειναι οι πιστες αδειες...εβλεπες παντου εκτος πιστας κοσμο και στην πιστα 2-3 ατομα... τελος παντων....κριμα που πηγα για μαθημα και δεν πηρα την καμερα μαζι.... Edited January 18, 2015 by Turms 10 Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted February 1, 2015 πολλα θυματα απο χιονοστιβαδες παντως αυτες τις μερες...καθε μερα σχεδον διαβαζεις και για 1,2, νεκρους...κριμα Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted February 3, 2015 16 νεκροι στην Αυσρτια ως τωρα απο χιονοστοιβαδες...περσυ ολη την χρονια ειχε 13...τραγικο στα πυρηναικα απο την αλλη μετρανε 300 εκ χιονι τις τελευταιες ημερες Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted February 27, 2015 ρε παιδια...μηπως χανουμε κατι? μηπως τελικα το "ζουμι" δεν ειναι στις Αλπεις αλλα στα Πυρηναια? 8 Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted March 1, 2015 ε ναι αυτο είναι θάψιμο... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted March 29, 2015 καλα δεν ξερω κατα ποσο θα βγουν αυτα που λενε τα μοντελα.... αλλα για μεγαλα υψομετρα +1.500 δινουν τρελα πραγματα στο St. Anton στα ψηλα θα πεσουν κοντα στα 2μ χιονι μεσα σε δεκα μερες.... ελπιζω μην μετραμε παλι θυματα απο χιονοστιβαδες... Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites