Theodoros Kafasis 444 Report post Posted December 4, 2014 Μέχρι τα Χριστούγεννα θα ειναι όλα μπαμπάκι λεμεεεεεεεεεε......θα το γράφω κάθε μερα μέχρι να το εμπεδωσετε....θα δείτε σε λίγες μέρες τι θα λένε όλοι πλέον...ειναι πολυ κοντά υπομονή... Μακάρι... μου έχει γίνει (σχεδόν) ψύχωση να κάνω κάπου σκι το πρωί της 20ης Δεκεμβρίου (πέρσι ήταν 21η Δεκεμβρίου η πρώτη φορά).. βέβαια, και τα Χριστούγεννα να είναι δεν με χαλάει... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted December 4, 2014 Θα τσουλήσουμε το Σκ πριν τα Χριστούγεννα. Τέλος. Αποτελεί δέσμευση! 8 Quote carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted December 4, 2014 Μακάρι... μου έχει γίνει (σχεδόν) ψύχωση να κάνω κάπου σκι το πρωί της 20ης Δεκεμβρίου (πέρσι ήταν 21η Δεκεμβρίου η πρώτη φορά).. βέβαια, και τα Χριστούγεννα να είναι δεν με χαλάει... Γιατί αυτή η εμμονή στις 20 ντε και καλά? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Theodoros Kafasis 444 Report post Posted December 4, 2014 Γιατί αυτή η εμμονή στις 20 ντε και καλά? Απλές συγκυρίες.. πέρσι έτυχε η πρώτη μέρα της σεζόν να είναι η 21η στα Καλάβρυτα, φέτος 19/12 έχω τις τελικές εξετάσεις ειδικότητας, έχω πήξει στο διάβασμα και, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, θέλω να βρίσκομαι σε κάποια πλαγιά την επόμενη (ες) ημέρα (ες) ... Με έχει πιάσει τέτοια μανία που, αν τελικά μας πουλήσει ο καιρός εδώ, σκέφτομαι ακόμα και να την κάνω για γρήγορο 4ημερο ταξιδάκι στο Bansko (100-120 ευρώ μεταφορικά και ξενοδοχείο, συν ski pass άλλα 100).. με φρενάρει μόνο το γεγονός ότι έχω πάρει και εγώ την ετήσια και θέλω να την ξεζουμίσω όσο γίνεται περισσότερο (άσε που τώρα ούτε στο Bansko έχει ακόμα αρκετό χιόνι για να ανοίξουν την δεξιά πλευρά του βουνού με τις κοκκινόμαυρες πίστες).. Τελοσπάντων, ας ελπίσουμε να έχουν δίκιο όλοι όσοι μιλάνε για "τσουλήματα" και ¨μπαμπάκια" μέχρι τα Χριστούγεννα (και ελπίζω να μην εννοούν μόνο το Καιμακ) !! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 4, 2014 Θετικά τα νέα run, μας πάει σερί κακοκαιρίες, κλασσικά άγχος για τις θερμοκρασίες αλλά θα κέρωνα σιγά σιγά και θα ετοίμαζα τα χιονολάστιχα. Δεν είπα βάλτε τα. Αύριο μεθαύριο θα ξέρουμε 12 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
snowjim 212 Report post Posted December 4, 2014 αντε λεβεντη μου χρυσοστομε μου εσυ!!!!!!!!! πες τιποτα καλο .....εχω ξεκινησει ψυχιατρο ποια!!!! 2 Quote https://www.youtube.com/watch?v=AXaCeEtlsRE JIB...AND JIB AGAIN Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted December 4, 2014 Θα τσουλήσουμε το Σκ πριν τα Χριστούγεννα. Τέλος. Αποτελεί δέσμευση!Αντε βρε μπαγασα και πρωθυπουργός... 2 Quote ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted December 4, 2014 Θετικά τα νέα run, μας πάει σερί κακοκαιρίες, κλασσικά άγχος για τις θερμοκρασίες αλλά θα κέρωνα σιγά σιγά και θα ετοίμαζα τα χιονολάστιχα. Δεν είπα βάλτε τα. Αύριο μεθαύριο θα ξέρουμε 14 του μήνα θα τσουλήσουμε Καϊμάκ, πως το κόβεις; Quote Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted December 4, 2014 Εγώ θα λεγα να μας πει στον καθένα μια 7αδα νούμερα να παίζουμε... Χαλαρώστε. Θα ρθει το χιόνι, το πε κι ο πρόεδρας! 2 Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted December 4, 2014 Χαλαροί είμαστε αλλά κουβέντα να γίνεται Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dolomites 1,145 Report post Posted December 4, 2014 χαλλαροί ... και τα Χριστούγεννα στο Σέλι που θα θαφτεί 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted December 4, 2014 χαλλαροί ... και τα Χριστούγεννα στο Σέλι που θα θαφτεί Πως και πως περιμένω ν'ανοίξει το Σέλι. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted December 5, 2014 (edited) Πάντως για να είμαστε ρεαλιστές με βάση τα ΤΩΡΙΝΑ στοιχεία το τονίζω,γιατί αλλάζουν με την ώρα πλέον και όχι με τη μέρα (με τόσο χάλια προγνωσιμότητα) αυτό που φαίνεται είναι βροχές σήμερα με τα χιόνια πολύυυυ ψηλά.ίσως το βράδυ χιονίζει Καιμάκ. Μέχρι Τρίτη κάτι ψευτοσυννεφιές ψευτοβροχές εδώ κι εκεί. ΤριτοΤετάρτη χιόνια σε ανατολικά προσήνεμα δηλαδή Παρνασσό,Φαλακρό,αλλά λίγα πράγματα. Η πρώτη καλή κακοκαιρία φαίνεται το ΣΚ που μας έρχεται με χιόνια περίπου από τα 1500μ.Αλλά πόσο να βάλει;30εκ;Μην ξεχνάμε τα βουνά εκτός από τον όλυμπο στα πολύ ψηλά του είναι άδεια από χιόνι.Άρα δεν φτάνει.Απλά λόγω του ότι μπήκε χειμώνας και δεν θα λιώσει εύκολα θα αποτελέσει την πρώτο καλό υπόστρωμα για τα επόμενα χιόνια όοοοταν έρθουν. Και αν κάτσει και ζωνική από 15 όπως φαίνεται πάπαλα το χιόνι.Αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμη. Αν τυχόν βάλει το Σκ κανά 40ποντο κάπου και θέλουμε πετροσκι ίσως. Πάντως σοβαρό σκι πριν τις 20 κατα την γνώμη μου δεν φαίνεται. Edited December 5, 2014 by Vanzel 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted December 5, 2014 Καθόλου χαλαροί!!!! βουρ! 1 Quote carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
Kabman 1,004 Report post Posted December 5, 2014 Καλησπέρα σε όλους, ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 06/07-12-2014 Σποραδικές βροχές το Σάββατο στην δυτική και ανατολική νησιωτική χώρα καθώς και στα βορειοανατολικά ηπειρωτικά. Νεφώσεις με βροχές και παροδικές μπόρες την Κυριακή στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας - χιονοπτώσεις στα βορειοδυτικά ορεινά. Άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία σε πτώση. Αναλυτική πρόγνωση και μεσοπρόθεσμος σχολιασμός:http://www.youweather.com/el-gr/article/%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%8D-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CE%B1%CE%B2%CE%B2%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BA%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF-06-07-11-2014.html 1 Quote www.YouWeather.com Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 5, 2014 (edited) Μούμπλε μούμπλε. Η άποψή μου είναι ότι δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα πότε θα έχει σοβαρό χιόνι κάνα χιονοδρομικό Δευτέρα όμως θα ξέρουμε Edited December 5, 2014 by ΜΙΚ 2 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,261 Report post Posted December 5, 2014 να βγαλω κανα μαγιο την δευτερα? Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
kosaitis 689 Report post Posted December 5, 2014 Όχι άλλο πόνο ρε παιδιά δώστε καμμιά ελπίδα ότι κάπου θα τσουλίσουμε στα βαλκάνια στις γιορτές. Quote Share this post Link to post Share on other sites
than 342 Report post Posted December 5, 2014 ΜΙΚάλη,να υποθέσουμε οτι με την φατσούλα αγ.Βασίλης υπονοείς κατι η είναι τυχαίο γεγονός? Quote Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted December 5, 2014 καλομαθαμε 2 χρονια τωρα να τσουλαμε απ του αγιου νικολαου και μας κακοφαινεται.... Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted December 5, 2014 κανονίστε να χιονίσει σύντομα !! ...ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ !!! Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
Tsipla 239 Report post Posted December 5, 2014 Ο καιρός εχει τάση για σερί κακοκαιρίες γιαυτο δεν θέλω να τα βλέπεται μαύρα έρχονται είπαμε μέχρι τις 25 θα ειναι όλα μπαμπάκι....όπως λέει και ο MIK την Δευτέρα θα έχουν ξεκαθαρίσει όλα...και για όσους μένουν Αθήνα μην ξεγελιέστε εδώ εχει άλλο θεό... 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted December 5, 2014 Φαίνεται ένα χαμηλό μαζί με υετό και καλή θερμοκρασία για το άλλο Σάββατο ή είναι ιδέα μου? Χθες φαινόταν το ίδιο πράγμα. Μπορούμε να μιλάμε για το άλλο σκ ή είναι μακριά? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted December 5, 2014 Φαίνεται ένα χαμηλό μαζί με υετό και καλή θερμοκρασία για το άλλο Σάββατο ή είναι ιδέα μου? Χθες φαινόταν το ίδιο πράγμα. Μπορούμε να μιλάμε για το άλλο σκ ή είναι μακριά? Eίναι μακριά!Η τελεταία ανανέωση το μετακίνησε για Δευτέρα..... Ωστόσο όπως είναι η κυκλοφορία λογικά την άλλη βδομάδα κάτι θα σκάσει καλό....Πόσο και με τι θερμοκρασίες θα δείξει.....Υπομονή! Προς το παρόν ξεκίνησε να χιονίζει στα 2100 του Καιμάκ!Είμαστε σε καλό δρόμο! 11 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted December 5, 2014 Πολύ κρίμα....Από χθες το μεσημέρι έχει πέσει τόσος υετός και για 2-3c έχουν χαθεί μέτρα χιόνι..... Αν είχαμε 2-3c πιο κάτω αύριο η Βασιλίτσα και Ανήλιο θα ανοίγαν με 1μ χιόνι!! Και επίσης αξιοπρεπές χιόνι θα είχαν Πισοδέρι και Καιμάκ.... Και ξέρετε τι σημάινει 1μ χιόνι τώρα...Σκι μέχρι τον Ιούνιο! 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites