Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
marizaki

Δεκέμβριος 2014

Recommended Posts

Δεν καταλαβες,εχω κλεισει ηδη να μεταβω ελβετια ετσι κι αλλιως για τις γιορτες οποτε εαν ειμαι τυχερος θα τσουλισω κι ολας.

• Like 1

Λέω να κλείσεις εισιτήρια για Aspen...εγγύηση και θα ξεμπερδευτείς κιόλας!

Και εμείς από αυτόν! [emoji14]

Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like 1

sinox-0.jpeg

Tώρα που ήρθαν οι θερμοκρασίες χάσαμε τον υετό....

Ψιλοβρέχει στην Ήπειρο με καλές θερμοκρασίες για χιόνι από τα 1800μ και πάνω...αλλά ψιλοπράγματα...

βρεχει στον παρνασσο...

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Λοιπόν για πείτε η Μαρίζα θα εξοστρακιστεί από τα Ελληνικά Χιονοδρομικά ή θα είναι υποχρεωμένη να θρέφει τρουφάκια 100 άτομα κάθε μέρα που θα ανεβαίνει για σκι και μετά να την επιτρέπουμε να ξεκινάει το σκι της?

Μπίζουλα τα πράματα, αν και κάποιο χιόνι θα το φάνε τη Τρίτη πάμε για σχτικά ζεστή αλλά κυρίως χωρις να φαίνονται σοβαρά χαμηλα περίοδο μετά. Άνετα βέβαια μέχρι την Τετάρτη μπορεί να αλλάξει πολύ η μεσοπρόθεσμη εικόνα αλλά προς το παρών δεν μας αρέσει καθόλου.

Edited by ΜΙΚ
  • Like 3

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Λοιπόν για πείτε η Μαρίζα θα εξοστρακιστεί από τα Ελληνικά Χιονοδρομικά ή θα είναι υποχρεωμένη να θρέφει τρουφάκια 100 άτομα κάθε μέρα που θα ανεβαίνει για σκι και μετά να την επιτρέπουμε να ξεκινάει το σκι της?

Μπίζουλα τα πράματα, αν και κάποιο χιόνι θα το φάνε τη Τρίτη πάμε για σχτικά ζεστή αλλά κυρίως χωρις να φαίνονται σοβαρά χαμηλα περίοδο μετά. Άνετα βέβαια μέχρι την Τετάρτη μπορεί να αλλάξει πολύ η μεσοπρόθεσμη εικόνα αλλά προς το παρών δεν μας αρέσει καθόλου.

Έτσι, δουλεύουμε που δουλεύουμε σήμερα, διέλυσέ μας κι άλλο την Κυριακή [emoji33]

Εμ γιατι νομιζες οτι δεν ανοιξα εγω το τοπικ και αφησα το τυρακι να το τσιμπησει το ποντικακι που λεγετε Μαριζα, σκεφτηκα, πως θα τρωω στο βουνο γλυκακια δωρεαν συνεχως? Made in Marizaki ειναι μουρλια σας λεω....

• Like 1

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

To μόνο Χ/Κ που αναμένεται να μαζέψει αξιόλογη ποσότητα χιονιού μέχρι την Τετάρτη είναι το Φαλακρό πάνω από τα 1600μ.

Μένει να δούμε πόσο βέβαια,ωστόσο φαίνεται να ευνοείται αρκετά.

Το Πήλιο θα έχει καλό υετό αλλά μόνο σε βροχή μέχρι τα ψηλά του με τέτοιες θερμοκρασίες....

Από τα 1900μ κάτι θα τσιμπήσουν Παρνασσός,Καλάβρυτα,Καρπενήσι,Πηγάδια αλλά λίγα....

Από Παρασκευή τέλος κι αυτά....για μετά είναι νωρίς ακόμη,ωστόσο όπως λέει και ο Μιχάλης δεν φαίνεται τπτ σοβαρό....ένα χαμηλό που φαινόταν το επόμενο Σκ και σας άνοιξε την όρεξη ξεχάστε το......

Άρα με πολύ μεγάλες πιθανότες πλέον no ski μέχρι 20 Δεκ....μετά θα δείξει...Αν και ψύχος δεν φαίνεται πουθενά όπως έχω ξαναπεί,πλην Σιβηρίας!

• Like 1

Όταν έχουμε θερμοκρασίες δεν έχουμε υετό, και όταν έχουμε υετό δεν έχουμε θερμοκρασίες. Και αν το έχουμε δει αυτό το έργο...

Κι όταν έχουμε αισιόδοξη πρόβλεψη, πετάγεται ο αποτυχημένος και τα διαλύει όλα...

Παράκληση : Ο Ξενερώνω μπορεί να αποχωρήσει από το topic ;

• Like 2

Κι όταν έχουμε αισιόδοξη πρόβλεψη, πετάγεται ο αποτυχημένος και τα διαλύει όλα...

Παράκληση : Ο Ξενερώνω μπορεί να αποχωρήσει από το topic ;

Πάλι εγώ?????????????

• Like 1

tumblr_inline_mjj4qpOaJK1qz4rgp.gif

Ξεκουμπίσου με το καλό, γιατί θα πάμε σε άλλη μέθοδο...

• Like 1

Βρε λετε να εχουμε επαναληψη του 2006, θηλεια στο λαιμο και βουρ για το Σαρωνικο λεμε.... :(

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Ρε την βλέπω τη φετινή μούφα μεγαλύτερη από την περσινή.

Ε αν γίνει αυτό θα πάμε πιο γρήγορα φυλακή από ότι υπολόγιζα :crybaby:

• Like 1

9-2-05020.jpg

Εμενα θα μου λυσει καποιος μια απορια:

Πως γινεται καθε χρονο τα ιδια, με το που μπει ο Οκτωβριος και φαμε την πρωτη κακοκαιρια ολοι ειναι σε πληρη ετοιμοτητα και τα φορουμ πιανουν φωτια για την καλυτερη χρονια εβερ και θα πνιγουμε στα χιονια κτλ κτλ.

Καθε χρονο λοιπον πιανει μια καλοκαιρια απο τον Οκτωβρη και μετα μεχρι τα Χριστουγεννα που παλι ολοι αρχιζουν να φοβουνται οτι θα ειναι η χειροτερη χρονια εβερ και τι κακο μας βρηκε κτλ κτλ....

Ρε παιδια παρτε το αποφαση (τουλαχιστον οι παλιοι) οτι πριν τις 15 Δεκεμβρη ειναι λιγες οι χρονιες που ξεκιναμε και η σαιζον συνηθως ξεκιναει απο Χριστουγεννα και μετα.

Αυτα

Εγω παντως ειμαι απο τους θετικους που πιστευω οτι Χριστουγεννα θα δωσουμε ραντεβου επανω ;) ;) ;)

• Like 5

ΑΚΑ as JEEP!!!

Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!!

Φιλικά όπως πάντα

Βασίλης....

Εμένα δεν με νοιάζει για Χριστούγεννα για μετά είναι το θέμα

Θοδωρής.......με αγάπη!

Μεταβολή του καιρού από σήμερα το βράδυ..ήδη ψιλοβρέχει σε κάποιες περιοχές της Αττικής.

Σημαντικές βροχοπτώσεις αύριο στο λεκανοπέδιο.

Χιονοπτώσεις σε Καλάβρυτα,Παρνασσό,Καρπενήσι,Φαλακρό,Πηγάδια από τα 1900μ κ πάνω στα νότια και 1600-1700 στα βόρεια.

Edited by Vanzel
  • Like 3

Βρέχει και στο Άργος.

Από πότε κανανε πίστες στο Αργος;

• Like 6

9-2-05020.jpg

Υπομονή παίδες,διανύουμε εποχές αλλαγών...για παράδειγμα πριν 2 χρονια σε ενα υποβρυχιο ψαρεμα στα κατα τα αλλα κρύα νερά της Κορινθιας,αρχές Δεκέμβρη,η θάλασσα ηταν αφύσικα ζεστή και ο καιρός ήπιος οπως τώρα...λίγο καιρο μετα (σεζόν 12-13) ειχαμε χιόνι μέχρι το Μάιο...ακόμα και πέρσι αν θυμάμαι παραμονές Χριστουγέννων η Στυγα έκανε το θαύμα της και 29/12 στο ΧΚΠ ηταν σουπερ...υπομονή!!!

• Like 2

Elan-Amphibio-12Ti-2017.jpg