Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
marizaki

Δεκέμβριος 2014

Recommended Posts

ειναι νωρις βρε παιδιά, θελει πολυ δουλεια και οχι μονο μια μερα, ειναι ρισκο απο τωρα για συνθηκες σκι, θα χιονίσει αλλά που και ποσο....

δεν υπάρχει υποστρωμα, ολα παιζουν.

• Like 2

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

ειναι νωρις βρε παιδιά, θελει πολυ δουλεια και οχι μονο μια μερα, ειναι ρισκο απο τωρα για συνθηκες σκι, θα χιονίσει αλλά που και ποσο....

δεν υπάρχει υποστρωμα, ολα παιζουν.

Λόγω των ημερών θα το ανοίξουν έστω και αν χρειαστεί να τρίψουν φελιζόλ για να γεμίσουν οι τρύπες.
  • Like 5

Θα πρέπει να ρίξει απο 30ποντα και πάνω για να πεις οτι ανοίγουν . Θα δούμε μακάρι να τα χώσει και να μη γίνει τσαφ...

• Like 2

9-2-05020.jpg

Χειρότερο ξεκίνημα από πέρυσι πάντως.

Τέτοιο καιρό είχαμε τσουλήσει ήδη στο καϊμάκ.

1162895.jpg

Χειρότερο ξεκίνημα από πέρυσι πάντως.

Τέτοιο καιρό είχαμε τσουλήσει ήδη στο καϊμάκ.

Ας ελπίσουμε ότι θα είναι καλύτερη η συνέχεια ;)

post-5416-0-07512300-1419315995_thumb.jpgpost-5416-0-19344100-1419316007_thumb.jpgpost-5416-0-54423400-1419316018_thumb.jpgpost-5416-0-84143000-1419316035_thumb.jpgpost-5416-0-43488400-1419316048_thumb.jpgpost-5416-0-99024600-1419316061_thumb.jpg

Τέτοια πρωινά θέλω κάθε μέρα...αααα και να σημειωθεί ότι θα είναι πιο δυνατά τα χαμηλά μόλις πλησιάσουν την Ελλάδα...βόμβες πιστεύω....

• Like 6

Μπράβο ,δεν πολυ καταλαβενω ,αλλα βλέπω χρώματα :) και σου εχω απόλυτη εμπιστοσύνη :)

• Like 4

μιλάμε για σαντουιτς, η βιλλα των οργίων, ενα απο ...κατω και καπάκι ...ενα απο πανω...

πολύ καλο για να ειναι αληθινό....

• Like 1

Δεν κρατιεμαστε λεμε, για πεστε κι αλλα.... :rolleyes:

• Like 1

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Το 27άρι (του Σαββάτου) φαίνεται πιο δυνατό προς Πήλιο μεριά ενώ το 29άρι φαίνεται να δίνει πολλά εκατοστά στα Βόρεια και Βορειοδυτικά. Καλά τα καταλαβαίνω γιατρέ μου?

Ελπίζω να φάει καλά και το Ανήλιο αλλά και η Βασιλίτσα, μια και θα είμαστε οικογενειακώς Μέτσοβο μέχρι και τις 30 και ίσως και να προλάβουμε μία μέρα σκι (..και δύο μη σου πω!!!)!

Γιώργος

Edited by GPILOT

Νομίζω πως ήρθε η ώρα να τσουλήσουμε. Για Παρνασσό από Σάββατο μέχρι Τρίτη φαίνεται να χιονίζει καλά σε όλο το χιονοδρομικό. Και η συνέχεια φαίνεται ενδιαφέρουσα.

Aπ' ότι φαίνεται καλά τα καταλαβαίνω!

post-4645-0-67372000-1419323657_thumb.jpg

post-4645-0-24212800-1419323666_thumb.jpg

Πηγή: http://www.youweather.com

Θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε την Τρίτη ή θα ξεθάβουν δρόμους?

Γιώργος

• Like 1

Καλά το πας. Με τα πιο πολλά σενάρια αρκετά Ελληνικά χιονοδρομικά θα είναι ανοιχτά την πρωτοχρονιά για σκι. Μολατάυτα επειδή υπάρχουν αρκετά σενάρια για την Δεύτερη κακοκαιρία (ο Αντικυκλώνας μπορεί να καταρεύσει προς τα εμάς πιο γρήγορα ή πιο αργά και να σπάσει το χαμηλό) νομίζω ότι αύριο το πρωί θα ξέρουμε καλύτερα τι και πως.

Παράλληλα για ακόμα μια φορά μη ξεχνάμε ότι είμαστε Ελλάδα έχουμε άγχος για τις θερμοκρασίες μιας και θα εκτοξευτούν κάποια στιγμή οπότε ίσως χάσουμε αρκετές ώρες χιόνι σαν βροχή.

Αν είχα να ποντάρω λεφτά κάπου θα πόνταρα ότι τη Πρωτοχρονιά θα έχουν 40+ πόντους χιόνι Παρνασσός Καλάβρυτα Καρπενήσι 3-5 Ελατοχώρι Βασιλίτσα Aνήλιο Πήλιο Μαίναλο. Το σημαντικό είναι ότι είναι από δυό (ουσιαστικά τρεις) κακοκαιρίες οπότε ανοίγουν χιονοδρομικά έτσι.

Edited by ΜΙΚ
  • Like 8

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Καλά το πας. Με τα πιο πολλά σενάρια αρκετά Ελληνικά χιονοδρομικά θα είναι ανοιχτά την πρωτοχρονιά για σκι. Μολατάυτα επειδή υπάρχουν αρκετά σενάρια για την Δεύτερη κακοκαιρία (ο Αντικυκλώνας μπορεί να καταρεύσει προς τα εμάς πιο γρήγορα ή πιο αργά και να σπάσει το χαμηλό) νομίζω ότι αύριο το πρωί θα ξέρουμε καλύτερα τι και πως.

Παράλληλα για ακόμα μια φορά μη ξεχνάμε ότι είμαστε Ελλάδα έχουμε άγχος για τις θερμοκρασίες μιας και θα εκτοξευτούν κάποια στιγμή οπότε ίσως χάσουμε αρκετές ώρες χιόνι σαν βροχή.

Αν είχα να ποντάρω λεφτά κάπου θα πόνταρα ότι τη Πρωτοχρονιά θα έχουν 40+ πόντους χιόνι Παρνασσός Καλάβρυτα Καρπενήσι 3-5 Ελατοχώρι Βασιλίτσα Πήλιο Μαίναλο. Το σημαντικό είναι ότι είναι από δυό (ουσιαστικά τρεις) κακοκαιρίες οπότε ανοίγουν χιονοδρομικά έτσι.

μετα την ξενερα που εβλεπα μπανσκο με κατι 12αρια ειναι καλο να ξερω οτι θα τσουλησω Ελλαδα

ski vs sb? (for now)

i will be in BANSKO between 23 & 27th of december,

portofolio : https://500px.com/georgeps

qrz: https://www.qrz.com/lookup/SY1BMK

40 ποντους μιλας για βαση mik? Η για upper level ? Γιατι αν φαει 40 ποντακια κατω, πανω θα ειναι παιδικη χαρα. Και βλεποντας φωτο απο καμ να εχει κρατησει ακομα απο την προηγουμενη κακοκαιρια σημαινει οτι θα παρταρουμε απανω!

Άργησες:) εμεις εδω Ζάκυνθος ,κερωσαμε εδω και μια ευδομαδα:)

Πάμε ρε μάγκες. Δώστε παρών από τη νησαρα.

Είμαι όλη μέρα στο refresh των σελίδων. Δώστε μας νέα καλά

• Like 1

Θοδωρής.......με αγάπη!

Ξέρω και εγώ ρε παιδιά μη πάρε κανέναν στο λαιμό μου αλλά θα κέρωνα. Καλό είναι και το 12Ζ που μόλις ανέβηκε δυο σερί κακοκαιρίες με πολλά βουνά ευνοημένα στην μια ή την άλλη κακοκαιρία νομίζω ότι μπορούμε να μιλάμε για άνοιγμα σεζόν στα χιονοδρομικά που έγραψα παραπάνω +-ένα δυο χιονοδρομικά.

Ο Χελμός δεν θα μου κάνει εντύπωση να έχει 40 πόντους από κάτω, σε κάθε περίπτωση το πιο πιθανό είναι να μιλάμε για πετροσκί, μακάρι να μείνει ότι είχαν φάει μέχρι σήμερα σα βάση αλλά θα υποφέρει το χιόνι αύριο μεθαύριο με τη ζέστη.

• Like 2

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

post-5416-0-03155500-1419358107_thumb.jpgpost-5416-0-85623300-1419358117_thumb.jpgpost-5416-0-92882000-1419358130_thumb.jpgpost-5416-0-48358100-1419358144_thumb.jpgpost-5416-0-38060100-1419358157_thumb.jpgpost-5416-0-61428200-1419358173_thumb.jpgpost-5416-0-83477900-1419358191_thumb.jpg

Αυτή ειναι η τωρινή εικόνα παιδιά και είμαι σίγουρος ότι θα χειροτερέψει... Πιστεύω ότι θα πιάσουμε το μέτρο σε πολλά χιονοδρομικά...ΜΙΚ παρατήρησε ποσό γεμίζουν όσο μας πλησιάζουν και οι δυο κακοκαιρίες...

• Like 1

Αυτή ειναι η τωρινή εικόνα παιδιά και είμαι σίγουρος ότι θα χειροτερέψει... :on2long: :on2long:

Θες να μας τρελλάνεις άνθρωπέ μου? Σ' αυτό το φόρουμ όταν χαλάει ο καιρός εμείς λέμε ότι φτιάχνει. :yes

• Like 14

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

αναμεσα κυριακη -τριτη τι παίζει?

Θες να μας τρελλάνεις άνθρωπέ μου? Σ' αυτό το φόρουμ όταν χαλάει ο καιρός εμείς λέμε ότι φτιάχνει. :yes

Σκέψου και το ενδεχόμενο να τα εχει χώσει ολα και να μη μπορεις να πας επάνω :)

• Like 1

9-2-05020.jpg