vro 10,270 Report post Posted December 22, 2014 ειναι νωρις βρε παιδιά, θελει πολυ δουλεια και οχι μονο μια μερα, ειναι ρισκο απο τωρα για συνθηκες σκι, θα χιονίσει αλλά που και ποσο.... δεν υπάρχει υποστρωμα, ολα παιζουν. 2 Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
sermak 361 Report post Posted December 22, 2014 ειναι νωρις βρε παιδιά, θελει πολυ δουλεια και οχι μονο μια μερα, ειναι ρισκο απο τωρα για συνθηκες σκι, θα χιονίσει αλλά που και ποσο.... δεν υπάρχει υποστρωμα, ολα παιζουν. Λόγω των ημερών θα το ανοίξουν έστω και αν χρειαστεί να τρίψουν φελιζόλ για να γεμίσουν οι τρύπες. 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted December 22, 2014 Θα πρέπει να ρίξει απο 30ποντα και πάνω για να πεις οτι ανοίγουν . Θα δούμε μακάρι να τα χώσει και να μη γίνει τσαφ... 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted December 22, 2014 Χειρότερο ξεκίνημα από πέρυσι πάντως. Τέτοιο καιρό είχαμε τσουλήσει ήδη στο καϊμάκ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted December 22, 2014 Χειρότερο ξεκίνημα από πέρυσι πάντως. Τέτοιο καιρό είχαμε τσουλήσει ήδη στο καϊμάκ. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι καλύτερη η συνέχεια Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tsipla 239 Report post Posted December 23, 2014 Τέτοια πρωινά θέλω κάθε μέρα...αααα και να σημειωθεί ότι θα είναι πιο δυνατά τα χαμηλά μόλις πλησιάσουν την Ελλάδα...βόμβες πιστεύω.... 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
stjarna 1,255 Report post Posted December 23, 2014 θα τα δουμε ασπρα???????????????? Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 23, 2014 Μπράβο ,δεν πολυ καταλαβενω ,αλλα βλέπω χρώματα και σου εχω απόλυτη εμπιστοσύνη 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted December 23, 2014 μιλάμε για σαντουιτς, η βιλλα των οργίων, ενα απο ...κατω και καπάκι ...ενα απο πανω... πολύ καλο για να ειναι αληθινό.... 1 Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted December 23, 2014 Δεν κρατιεμαστε λεμε, για πεστε κι αλλα.... 1 Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
GPILOT 305 Report post Posted December 23, 2014 (edited) Το 27άρι (του Σαββάτου) φαίνεται πιο δυνατό προς Πήλιο μεριά ενώ το 29άρι φαίνεται να δίνει πολλά εκατοστά στα Βόρεια και Βορειοδυτικά. Καλά τα καταλαβαίνω γιατρέ μου? Ελπίζω να φάει καλά και το Ανήλιο αλλά και η Βασιλίτσα, μια και θα είμαστε οικογενειακώς Μέτσοβο μέχρι και τις 30 και ίσως και να προλάβουμε μία μέρα σκι (..και δύο μη σου πω!!!)! Γιώργος Edited December 23, 2014 by GPILOT Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowpar 613 Report post Posted December 23, 2014 Νομίζω πως ήρθε η ώρα να τσουλήσουμε. Για Παρνασσό από Σάββατο μέχρι Τρίτη φαίνεται να χιονίζει καλά σε όλο το χιονοδρομικό. Και η συνέχεια φαίνεται ενδιαφέρουσα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
GPILOT 305 Report post Posted December 23, 2014 Aπ' ότι φαίνεται καλά τα καταλαβαίνω! Πηγή: http://www.youweather.com Θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε την Τρίτη ή θα ξεθάβουν δρόμους? Γιώργος 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 23, 2014 (edited) Καλά το πας. Με τα πιο πολλά σενάρια αρκετά Ελληνικά χιονοδρομικά θα είναι ανοιχτά την πρωτοχρονιά για σκι. Μολατάυτα επειδή υπάρχουν αρκετά σενάρια για την Δεύτερη κακοκαιρία (ο Αντικυκλώνας μπορεί να καταρεύσει προς τα εμάς πιο γρήγορα ή πιο αργά και να σπάσει το χαμηλό) νομίζω ότι αύριο το πρωί θα ξέρουμε καλύτερα τι και πως. Παράλληλα για ακόμα μια φορά μη ξεχνάμε ότι είμαστε Ελλάδα έχουμε άγχος για τις θερμοκρασίες μιας και θα εκτοξευτούν κάποια στιγμή οπότε ίσως χάσουμε αρκετές ώρες χιόνι σαν βροχή. Αν είχα να ποντάρω λεφτά κάπου θα πόνταρα ότι τη Πρωτοχρονιά θα έχουν 40+ πόντους χιόνι Παρνασσός Καλάβρυτα Καρπενήσι 3-5 Ελατοχώρι Βασιλίτσα Aνήλιο Πήλιο Μαίναλο. Το σημαντικό είναι ότι είναι από δυό (ουσιαστικά τρεις) κακοκαιρίες οπότε ανοίγουν χιονοδρομικά έτσι. Edited December 23, 2014 by ΜΙΚ 8 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
GeorgePS 293 Report post Posted December 23, 2014 Καλά το πας. Με τα πιο πολλά σενάρια αρκετά Ελληνικά χιονοδρομικά θα είναι ανοιχτά την πρωτοχρονιά για σκι. Μολατάυτα επειδή υπάρχουν αρκετά σενάρια για την Δεύτερη κακοκαιρία (ο Αντικυκλώνας μπορεί να καταρεύσει προς τα εμάς πιο γρήγορα ή πιο αργά και να σπάσει το χαμηλό) νομίζω ότι αύριο το πρωί θα ξέρουμε καλύτερα τι και πως. Παράλληλα για ακόμα μια φορά μη ξεχνάμε ότι είμαστε Ελλάδα έχουμε άγχος για τις θερμοκρασίες μιας και θα εκτοξευτούν κάποια στιγμή οπότε ίσως χάσουμε αρκετές ώρες χιόνι σαν βροχή. Αν είχα να ποντάρω λεφτά κάπου θα πόνταρα ότι τη Πρωτοχρονιά θα έχουν 40+ πόντους χιόνι Παρνασσός Καλάβρυτα Καρπενήσι 3-5 Ελατοχώρι Βασιλίτσα Πήλιο Μαίναλο. Το σημαντικό είναι ότι είναι από δυό (ουσιαστικά τρεις) κακοκαιρίες οπότε ανοίγουν χιονοδρομικά έτσι. μετα την ξενερα που εβλεπα μπανσκο με κατι 12αρια ειναι καλο να ξερω οτι θα τσουλησω Ελλαδα Quote ski vs sb? (for now)i will be in BANSKO between 23 & 27th of december, portofolio : https://500px.com/georgeps qrz: https://www.qrz.com/lookup/SY1BMK Share this post Link to post Share on other sites
Tarbh Dearg 91 Report post Posted December 23, 2014 40 ποντους μιλας για βαση mik? Η για upper level ? Γιατι αν φαει 40 ποντακια κατω, πανω θα ειναι παιδικη χαρα. Και βλεποντας φωτο απο καμ να εχει κρατησει ακομα απο την προηγουμενη κακοκαιρια σημαινει οτι θα παρταρουμε απανω! Quote Share this post Link to post Share on other sites
panoskap 111 Report post Posted December 23, 2014 Κερώνουμε δηλαδη? :im Not Worthy: Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 23, 2014 Άργησες εμεις εδω Ζάκυνθος ,κερωσαμε εδω και μια ευδομαδα 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
tpal12 231 Report post Posted December 23, 2014 Άργησες εμεις εδω Ζάκυνθος ,κερωσαμε εδω και μια ευδομαδαΠάμε ρε μάγκες. Δώστε παρών από τη νησαρα. Είμαι όλη μέρα στο refresh των σελίδων. Δώστε μας νέα καλά 1 Quote Θοδωρής.......με αγάπη! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 23, 2014 Ξέρω και εγώ ρε παιδιά μη πάρε κανέναν στο λαιμό μου αλλά θα κέρωνα. Καλό είναι και το 12Ζ που μόλις ανέβηκε δυο σερί κακοκαιρίες με πολλά βουνά ευνοημένα στην μια ή την άλλη κακοκαιρία νομίζω ότι μπορούμε να μιλάμε για άνοιγμα σεζόν στα χιονοδρομικά που έγραψα παραπάνω +-ένα δυο χιονοδρομικά. Ο Χελμός δεν θα μου κάνει εντύπωση να έχει 40 πόντους από κάτω, σε κάθε περίπτωση το πιο πιθανό είναι να μιλάμε για πετροσκί, μακάρι να μείνει ότι είχαν φάει μέχρι σήμερα σα βάση αλλά θα υποφέρει το χιόνι αύριο μεθαύριο με τη ζέστη. 2 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
stjarna 1,255 Report post Posted December 23, 2014 ποτε το βλεπετε να τσουλησουμε??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tsipla 239 Report post Posted December 23, 2014 Αυτή ειναι η τωρινή εικόνα παιδιά και είμαι σίγουρος ότι θα χειροτερέψει... Πιστεύω ότι θα πιάσουμε το μέτρο σε πολλά χιονοδρομικά...ΜΙΚ παρατήρησε ποσό γεμίζουν όσο μας πλησιάζουν και οι δυο κακοκαιρίες... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted December 23, 2014 Αυτή ειναι η τωρινή εικόνα παιδιά και είμαι σίγουρος ότι θα χειροτερέψει... Θες να μας τρελλάνεις άνθρωπέ μου? Σ' αυτό το φόρουμ όταν χαλάει ο καιρός εμείς λέμε ότι φτιάχνει. 14 Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted December 23, 2014 αναμεσα κυριακη -τριτη τι παίζει? Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted December 23, 2014 Θες να μας τρελλάνεις άνθρωπέ μου? Σ' αυτό το φόρουμ όταν χαλάει ο καιρός εμείς λέμε ότι φτιάχνει. Σκέψου και το ενδεχόμενο να τα εχει χώσει ολα και να μη μπορεις να πας επάνω 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites