Kabman 1,004 Report post Posted December 29, 2014 Το βέβαιο είναι πως το Σ/Κ αρκετά χιονοδρομικά θα είναι ανοιχτά με καλύτερη εκκίνηση τα κεντρονότια. 6 Quote www.YouWeather.com Share this post Link to post Share on other sites
fANis 393 Report post Posted December 29, 2014 Ανέβηκε το κύριο run του 12Ζ Αθήνα: λίγο πιο κάτω η χιονόστρωση, κάτω από Πολιτεία ίσως Κιφησσιά, χιονόπτωση θα δει και το Ψυχικό, απίθανος παλιόκαιρος τρεις μέρες σερί. Χιονοδρομικά Κεντρικής και Νότιας Ελλάδας πλην Καρπενήσι: Από ότι έχουν φάει γράψτε +20 πόντους με διαφορετική κακοκαιρία από αυτή που το έχουν φάει ήση οπότε έχουμε βάσιμες ελπίδες να γεμίσουν τρύπες που με τον Δυνατό Νοτιοδυτικό δεν έπιανε το χιόνι. Δεν θα ανέβαινα αύριο Παρνασσό για σκι, έχει όμως βάσιμες ελπίδες να κάνεις σκι. Καλάβρυτα θα ανέβαινα ακόμα και με ορειβατικά στα δέντρα, πάντως θα φυσάει πολύ για άγκυρα. Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι η πρώτη υπερμέρα θα αργήσει τόσο φίλε tsipla... Πήλιο μέτρο. Βόρεια Ελλάδα: την έχω έτοιμη την πρόγνωση αλλά περιμένω να γράψει κάποιος Ambitius Μακάρι να έχουν κάνει λάθος και το τυφωνάκι που μας άνοιξε τα βουνά να μην έχει πάρει τελικά άλλους ανθρώπους. Συγνώμη για το χαρούμενο ύφος αλλά το πρωί ξυπνήσαμε και νομίζαμε ότι τα νέα ήταν σχετικά καλά. Μικ περιμένουμε για τους Βόρειους Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,587 Report post Posted December 29, 2014 (edited) Αν δεν γράψουν δεν... Ξέχασα. ENJOY THE SHOW Έχω από τα παράθυρά σας σχεδόν σε όλη την Ελλάδα , Αθήνα έναρξη αύριο το μεσημεράκι, προσφορά του Αιγαίου και της εξώθερμης αντίδρασης όταν η υγρασία του αέρα γίνεται σύννεφο. Edited December 29, 2014 by ΜΙΚ 3 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
detox 605 Report post Posted December 29, 2014 (edited) Πήλιο μέτρο. Θα χιονισει Πήλιο?! Νομιζα παλι απ'εξω θα μεινουμε... Edited December 29, 2014 by detox Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,587 Report post Posted December 29, 2014 Θα χιονησει Πήλιο?! Νομιζα παλι απ'εξω θα μεινουμε... Μέτρο και βάλε μη σου πω 2 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,369 Report post Posted December 29, 2014 Εύβοια; Συνήθως εχει ίδιο καιρό με το Πήλιο. 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,587 Report post Posted December 29, 2014 (edited) Πάνω από τα 200-300 μέτρα στρωμένο χιόνι παντού (κεντρική και Βόρεια Εύβοια, πιο κάτω πιο ψηλά), Δίρφη ενάμιση μέτρο, Στενή 67 πόντους, Βούνους 34 πόντους. next? Παιδιά έρχεται θηρίο κακοκαιρία και τα κανάλια δεν έχουν πολυξυπνήσει ΠΡΟΣΟΧΗ Edited December 29, 2014 by ΜΙΚ 5 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Tarbh Dearg 91 Report post Posted December 29, 2014 τι εννοεις MIK ? λες να εχουμε κανα θεμα που θα παμε χελμο παρασκευη με τεταρτη ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted December 29, 2014 Ρε μάγκες τόσο καιρό λέμε και κλαίμε ποτέ θα χιονίσει!τωρα θα λέμε αν θα καταφέρουμε να φτάσουμε;με πολύ προσοχή και πολύ θέληση που υπάρχει όλα θα γίνουν! 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted December 29, 2014 (edited) Πάνω από τα 200-300 μέτρα στρωμένο χιόνι παντού (κεντρική και Βόρεια Εύβοια, πιο κάτω πιο ψηλά), Δίρφη ενάμιση μέτρο, Στενή 67 πόντους, Βούνους 34 πόντους. next? Παιδιά έρχεται θηρίο κακοκαιρία και τα κανάλια δεν έχουν πολυξυπνήσει ΠΡΟΣΟΧΗ Ολεεεεεε, επιτελους και ενα μηνυμα του που μας κανει κλειδωμενα αισιοδοξους, γινε καλα συντομα, σε θελουμε κοντα μας ιπταμενε και τζεντλεμαν, να κατεβαινουμε και να φωναζεις DARKA DARKAAAAAAA.... Οταν βλεπεις τετοια μηνυματα του σου φτιαχνει η διαθεση οσο και αν το ποδαρι σε ταλαιπωρει!! Μπουκλακια τι εγινε δεν σε βλεπω να συμμετεχεις, φοβηθηκες το δικηγορο του διαβολου, εδω ειμαστε Αθηνα δεν μας πιανει το Κομπρεικο, για παμε.... ΥΓ. Φετος δεν θα βαλω χιονολαστιχα, ερπυστριες θα βαλω!!! Edited December 29, 2014 by spider 3 Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
snowgirl 69 Report post Posted December 29, 2014 Βορεια Ελλαδα....καλει ΜΙΚ...!!!!!!! Θελουμε προγνωση....Ελατοχωρι, Πηγαδια, Σελι, Καιμακ, Φαλακρο.... Για πες...!!!! 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,457 Report post Posted December 29, 2014 Αυτη η ακρίβεια-τρολαρισμα του ιπτάμενου με τους πόντους με έστειλε αδιαβαστο! Καλα ο Αραχναθρωπος δε, ειναι έτοιμος να κανει αραχνουφαντα απο τη χαρά του. Αντε να βρισκόμαστε εκει πανω γιατι εδω ολο μίρλα ειμαστε! Αυριο όλοι γραφείο με υπόδημα rossignol φαση 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted December 29, 2014 Αν δεν γράψουν δεν... Ξέχασα. ENJOY THE SHOW Έχω από τα παράθυρά σας σχεδόν σε όλη την Ελλάδα , Αθήνα έναρξη αύριο το μεσημεράκι, προσφορά του Αιγαίου και της εξώθερμης αντίδρασης όταν η υγρασία του αέρα γίνεται σύννεφο. Να ετοιμάσω timelapse; Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
tpal12 231 Report post Posted December 29, 2014 Φάση θα έχει να πάμε Καλάβρυτα και να μην τσουλισουμε λόγο κακοκαιρίας. Πφφφ Quote Θοδωρής.......με αγάπη! Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,146 Report post Posted December 29, 2014 πραγματικά αλλες φορες, με κλανιές, με το συμπαθειο, μας τρολάραν στην τρομοκρατια. αυτη την φορα παρ ολο που θα εχουμε χαμηλα Τ, αερηδες και νερο (κομπλε η συνταγη της καταστροφης), κανεις δεν δινει σημασια... μαλλον πέσαν πολλες ειδησεις μαζι. 1 Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted December 29, 2014 Άλλη μια πρόβλεψη 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,587 Report post Posted December 29, 2014 (edited) Θοδωρή δεν έχεις κάνει πολύ σκι να υποθέσω? Καλάβρυτα και φόλα από παλιόκαιρο πάνε πακέτο όπως και πολλά άλλα χιονοδρομικά. Με τα σημερινά στοιχεία μέχρι και τη Πέμπτη λογικά το πάνω μέρος του βουνού ξέχνα το, ελπίδες για Παρασκευή και πάλι μπορεί να θέλουν δυο μέρες για ξεπαγώματα κλπ. Flygirl χρωστάς περιγραφή μέρας σκι για το παρακάτω, αλλιώς το παραπάνω εικόνισμα θα είναι η μόνιμη απάντηση. 3-5 πολύ θα ήθελα να βρισκόμουν από αύριο αλλά κυρίως Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή Σάββατο(κάπου εκεί θα την έχετε φάει όλη τη πούδρα). Μιλάμε το χιόνι όποιος το πρωτοπατήσει στον Παράδεισο θα είναι Japan κομπλέ, θα πέσει με -10φέυγα. Τα ίδια και Βασίλο αλλά εκεί το φρέσκο το Βορινό δεν θα είναι τοσο βαθύ, αν μπορούσα θα πήγαινα αύριο. Bluebird περιμένετε μαζί μας, μικρές ελπίδες για Πέμπτη, αλλά λογικά Παρασκευή. Καιμάκ δεν θα πλησίαζα αλλά το ξέρετε καλύτερα από μένα. Σέλι θα φοβόμουν ομίχλες και ειλικρινά δεν το ξέρω καθόλου το βουνό τα τελευταία χρόνια λες και δεν ήθελε να πιάσει χιόνι και δεν το κοιτούσα. Το Φαλακρό χωρίς να το ξέρω καλά σαν βουνό, δεν θα φάει πολύ χιόνι από αύριο και δεν μπορώ να καταλάβω τι χιόνι έχει. Λογικά θα το θερίζει ο αέρας τις επόμενες μέρες. Πάντως και στα Βόρεια θα έχει πολύ αέρα τις τρεις επόμενες μέρες ειδικά μεθαύριο, τα ξέρετε τα λιφτ που υποφέρουν. Θα κανόνιζα διακοπές για σκι πάντως Παρασκευή και μετά για όλα τα χκ, ίσως την Παρασκευή έχει ακόμα κακοκαιρία και ξεπαγώματα. Αθήνα: Με τα νέα στοιχεία δεν αλλάζουν πολλά, απλά όπως πάντα το κάθε σύννεφο θα κάνει το κέφι του ότι και να προσπαθήσεις να προβλέψεις θα πέσει ψιλοέξω. Γενικά όπως παραπάνω, αλλά έχει μια τάση να κρυώσει κι άλλο μεθαύριο και δεν αποκλείεται να πέσουμε πολύ έξω και να το στρώσει μέχρι Φιλοθέη ή να μην το στρώσει καν Κιφησσιά. Τρεις μέρες θα ρίχνει τις δύο από αυτές πολύ. Όπως έκανε το 2002 δεν θα είναι έκπληξη να το κάνει 4 ή 5. Τυφωνάκι είναι ότι θέλει θα κάνει. Πολύ πολύ χλωμό αλλά ότι θέλει θα κάνει. Edited December 29, 2014 by ΜΙΚ 7 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted December 29, 2014 Flygirl χρωστάς περιγραφή μέρας σκι για το παρακάτω, αλλιώς το παραπάνω εικόνισμα θα είναι η μόνιμη απάντηση εεε μην ακουω τετοια....εδω κρεμομαστε απ τα χειλη σου!!! Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,587 Report post Posted December 29, 2014 εεε μην ακουω τετοια....εδω κρεμομαστε απ τα χειλη σου!!! Xωρίς πλάκα τα ξέρετε πολύ καλύτερα τα βουνά σας, εσάς θα ρώταγα αν ήταν να ανέβω και για αέρα και για ομίχλη, απλά θέλω να γράφει snowclub η Λιάνα και οι λοιποί. 2 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 29, 2014 Δηλαδη πιο ειναι το καλητερο χκ για 2-6 /01 Απο σενα εξαρταται ..... πανω σου βασειζομε!!; 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted December 29, 2014 Δηλαδη πιο ειναι το καλητερο χκ για 2-6 /01 Απο σενα εξαρταται ..... πανω σου βασειζομε!!; εγω ο άμπαλος σου λέω τραβά Βασίλω!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted December 29, 2014 (edited) Και πισοδέρι θα είναι καλά αλλά δεν ξέρω αν θα έχει καιρό κλειστό Κυριακή Δευτέρα Τρίτη???? Για καιμακ κορυφή δίνει πολύ θυελλώδης και θύελλα 9-10 bf lol Τουλάχιστον Πισοδέρι έχει δέντρα Edited December 29, 2014 by Kyriakoschar Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tsipla 239 Report post Posted December 29, 2014 τι να πω τωρα εγω....δυο πραγματα το πρωτο μαγικες εικονες και το δευτερο επειδή το εχω στα χειλη και είμαι μεταξυ να το πεταξω η όχι τελικα θα το πω και ας φαω γιαουρτια....βλεπω χιονοστρωση και στο κεντρο της αθηνας...ουφ ξαλαφρωσα....αααα και κατι ακομα αντο χαμηλακι στο νοτιο ιονιο αποφασισει να φτιαξει και όχι να διαλυση θα εχουμε στο καπακι και αλλα χιονια....δυσκολο όμως....ΜΙΚ το ειπα για σαββατοκυριακο γιατι με ψιλοτρώει η ουρα της πεμπτης τι θα κανει.... 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted December 29, 2014 Ευχαριστω ,σκεφτόμουν καιμακ,αλλα φοβαμαι του αέρηδες Πισοδερι μου αρεσι Βασιλίτσα μου αρεσι αλλα θα ειμαι με την οικογένεια και πρεπε να τους ευχαριστήσω και αυτους καπος,εχει τιποτα εκει για μετα ;; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted December 29, 2014 (edited) Πεπε βασιλιτσα εχει πολλες ταβερνες και φυσικη ομορφια. Απο την άλλη η φλώρινα είναι κοντα στο πισοδερι και εκεινη την περιοδο ειναι ομορφα επισης. Αν δεν κανω λαθος μια βραδυα απο τις μερες που θα εισαι εκει στην κεντρικη πλατεια της φλωρινας κανουν κατι σαν πανηγυρι μοιραζουν φασολαδες κτλ ενα εθιμο. Ίσως είναι την πρωτοχρονια θα ρωτησω εναν φιλο απο φλωρινα αυριο κ θα σε πω. Επισης εχει ωραιες ταβερνες (σουτζουκακια του παυλάρα) και παραδοσιακα γλυκα (βεικου). φλωρινα λειτουργει και νυχτερινη. Και βασιλιτσα δινουν καμια φορα την ελιμεια για νυχτερινη. Χιονι θα εχουν και τα δυο βουνα. Εγω θα επελεγα πισοδερι επειδη βασιλιτσα ειναι πιο κοντα στην ζακυνθο και μπορεις να πας και αλλη φορα.[emoji1] send from my mobile device, using tapatalk. Edited December 29, 2014 by Kyriakoschar Quote Share this post Link to post Share on other sites