Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
marizaki

Δεκέμβριος 2014

Recommended Posts

Μα εσει με πριζοσες προχτές για το Πισοδερι :) και απο τοτε το κοιταω και το οργανονω,για να δουμε μαλον !!!

Ευχαριστω παντος ,θα ειναι κανεις απο σας εκει ;;

• Like 1

Χιονίζειειειειει σπίτι μου άκαρδε vro γιουπιγιάγια. Μαμά άσε με να πάω να παίξω. Μακάρι μπαμπακάνθρωπε, Φιλοθέη περίπου νομίζω.

Για να δείτε πόσο άσχετος είμαι για Βόρεια η Σαραντόβρυση είναι ανοιχτή.

ENJOY THE SHOW κερώστε βάλτε χιονολάστιχα, Νότια Ελλάδα τάση για υπερμέρες Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο (με φόβο για τον αέρα και μήπως δεν έχουν καταφέρει να τα ξεθάψουν και οι τρεις μέρες) Κυριακή Δευτέρα κλπ κλπ μέχρι τον Μάρτιο,

Aθήνα: διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά δεν περιμέναμε να χιονίζει τόσο πολύ και τόσο χαμηλά, έτρεξε το χαμηλό και το κρύο αν δεν κάνω λάθος

Edited by ΜΙΚ
  • Like 5

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Πέπε αν θες να χαρείς τα Καλάβρυτα, δεν θα πόνταρα ότι θα δεις όλο το βουνό ανοιχτό την Παρασκευή

stjarna ΠΟΥ?

Για τα ορεινά γίδια της Αρκαδίας στο Μαίναλο. Η θεωρία λέει ότι σας θάβει το βουνό στο χιόνι. Καμία ενημέρωση? Αν τα πράματα είναι όπως φαίνονται το Μαίναλο από αύριο θα είναι σούπερ, αν ανοίξει το Βορινό θα είναι απίθανα.

Edited by ΜΙΚ
  • Like 2

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Είμαι δίπλα στην παραλία και το θερμόμετρο δείχνει 2 βαθμούς και ρίχνει χιονόνερο.... Μάλλον είχα δίκαιο θα το στρώσει για τα καλα στην Αθήνα... Πάω για δουλιτσα...

• Like 3

Κοίτα να δεις θα είμαστε 4 ημέρες Καλάβρυτα και δεν θα λιωσουμε λόγο κακοκαιρίας ενώ στις αρχές του μήνα λέγαμε λόγο λάσπης χαχα.

Καλημέρα σε όλους.

• Like 1

Θοδωρής.......με αγάπη!

Αγιο Στεφανο απο το πρωι ριχνει ασταματητα!!!

Ακομα δεν το εχει στρωσει αλλα αν ξεκινησε τοσο δυναμικα μετα εχει να γινει..... :detective: :detective: :detective: :detective:

ΑΚΑ as JEEP!!!

Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!!

Φιλικά όπως πάντα

Βασίλης....

Πλατεία Νέας Πεντέλης ρίχνει χιόνι σταθερά αλλά δεν πιάνει ακόμα

Θοδωρή και Πέπε αν ανέβεις τις μέρες που λες θα το χαρείς το βουνό, η κακοκαιρία άντε να πάει μέχρι Παρασκευή,

Edited by ΜΙΚ
  • Like 2

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Τι γίνεται ρε παιδιά; Εμείς στη Θεσσαλονίκη στο πηγάδι κατουρήσαμε; Λίγο χιόνι και σ'εμάς :)

Ευχαριστω MIK,εμεις 2 φεύγουμε απο εδω,έλεγα να κάνω μια στάση καλαβρυτα 2/01 και 3/01 για βοριά μεχρι της 6-7/01 ,απλα δεν εχω διαλέξει βουνό ακόμα :)

Στο Φαληρο ακομη ΔΕΝ χιονιζει.:( Δεν ειναι αδικια αυτο;

• Like 1

Παναγιωτης, Π.Φαληρο

Εμείς στην Πάτρα τι να πούμε ρε Παιδιά? Καλύτερα να τα βάλει στα βουνά μας μέχρι Μάιο. Μιχάλη σε ευχαριστώ πολύ ξανα

Θοδωρής.......με αγάπη!

εμεις ζουμε στο...νοτιο ημισφαίριο....

λεω στην γυναικα μου χιονιζει

στα βουνα μου απανταει

στο μαρουσι της λέω

αντε ρε...@@@@@ μου λεει σιγα μην χιονιζει, εσυ απο την στερηση την πυτυρίδα για χιόνι την βλέπεις....

• Like 8

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Λοιπόν η κακοκαιρία κάνει ότι της έχει κατέβει στο κεφάλι, ήρθε νωρίτερα και οι Νότιοι Προάστιοι να ξέρετε ότι, ναι στο πηγάδι κατουρήσατε μέχρι στιγμής, αλλά μπορεί να σας κάνει το χατήρι αργότερα. Χαρακτηριστικά να πω στην Πεντέλη είχα κάργα Βοριά και έριχνε καλό χιόνι και όπως κατέβαινα με το αμάξι μετά τη Φιλαδέλφεια και παρακάτω είχε ωραιότατο Νοτιά οπότε δεν είχατε ελπίδα για χιόνι.

Οι επόμενες 48 ώρες θα είναι υπέροχες για την Αθήνα ειδικά Βόρεια Προάστεια θα είναι απόλαυση.

Χιονοδρομικά: Βόρεια Ελλάδα σας ζηλεύουμε λιώστε φάτε την πούδρα και να περάσετε υπέροχα. Νότια Ελλάδα πιο πολύ ελπίζω να απολαύσει κάποιος σκι στο Μαίναλο μέχρι την Παρασκευή παρά στα άλλα. Αν ανοίξει κάνας Ηρακλής αλλά αύριο φοβάμαι θα φυσάει. Καλάβρυτα μόνο τα κάτω έχουν ελπίδες νομίζω.

Σόρυ τη Θεσσαλονίκη δεν τη ξέρω καθόλου. Πάω για χιονοπόλεμο Πεντέλη φιλιά

Στο Φάληρο ποτέ δεν είχες ελπίδα να χιονίσει, ίσως όπως πέσει η θερμοκρασία το βράδυ ή αύριο

Edited by ΜΙΚ
  • Like 3

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Καλύτερα να τα βάλει στα βουνά μας μέχρι Μάιο.

Ο Παρνασσός είναι ανοιχτός μέχρι 31 Μαρτίου, δυστυχώς

How you stand is how you ski

Θα σας ξενερώσω λίγο με την παρακάτω εικόνα,

αλλά δυστυχώς υπάρχουν κ κάποιοι εκεί έξω,

που δεν χαίρονται καθόλου με το χιόνι κ το κρύο!

Εύχομαι μέρες που είναι, να έχει μεριμνήσει

η πολιτεία για τους άστεγους κ να μην παγώσει κανείς.

1488095_687275051316936_774860809_n.png?

• Like 8

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Θα σας ξενερώσω λίγο με την παρακάτω εικόνα,

αλλά δυστυχώς υπάρχουν κ κάποιοι εκεί έξω,

που δεν χαίρονται καθόλου με το χιόνι κ το κρύο!

Εύχομαι μέρες που είναι, να έχει μεριμνήσει

η πολιτεία για τους άστεγους κ να μην παγώσει κανείς.

1488095_687275051316936_774860809_n.png?

μολις άκουσα στο ράδιο ότι όλοι οι δήμοι έχουν μεριμνήσει για όλους τους ανθρώπους που θα χρειαστούν βοήθεια σε φαγητό και στέγη για αυτές τις κρύες μέρες που θα ακολουθήσουν!μακαρι να είναι η αρχή και για κάτι μονιμότερο αν και χλωμό το βλέπω...
  • Like 1

Πριν λίγο ήμουν με παρέα και λέω. Ωραίο το χιόνι αλλά αυτοί που είναι έξω τι γίνεται?

Θοδωρής.......με αγάπη!

O καιρός δεν πρόκειται να αλλάξει για χατίρι κανενός.

Πραγματικά είναι κρίμα για όλους τους άστεγους συνανθρώπους μας που μέσα στις επόμενες μέρες θα αντιμετωπίσουν τόσο αντίξοες συνθήκες.

Δεν νομίζω όμως ότι το να χαιρόμαστε που χιονίζει και που επιτέλους θα μπορέσουμε να πάμε για σκι στο Παρνασσό (ή κάπου αλλού) μας κάνει λιγότερο καλούς και εύσπλαχνους από εκείνους που δεν εκφράζονται ανάλογα για τον καιρό.

Οπότε, εγώ, προσωπικά, θα συνεχίσω να εύχομαι να ρίξει όσο περισσότερο χιόνι μπορεί, σε όλα τα χιονοδρομικά της Ελλάδας. Σε τελική ανάλυση, όποιος θέλει μπορεί να αναλογιστεί και εκείνους που περιμένουν τα χιόνια για να δουλέψουν οι επιχειρήσεις τους (τουριστικές, αγροτικές κλπ).. και εκείνοι άνθρωποι είναι.

• Like 2

head-i-supershape-titan-skis-freeflex-pr