Χρήστος Λάππας 25,397 Report post Posted February 24, 2017 ΣΚ σίγουρα όχι. Δευτέρα ίσως, θα εξαρτηθεί από το πως βλέπει τον καιρό ο ΜΙΚ! 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
demand 932 Report post Posted March 3, 2017 Kανεις για ΧΚΚ αύριο απο Αθήνα? Εχω μια θεση κενή, ίσως κ δυο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Krits 1,239 Report post Posted March 7, 2017 Καλησπέρες, για αύριο Τετάρτη και μετά την ερχόμενη Παρασκευή αν ανέβει κανείς από Αθήνα για Παρνασσό παρακαλώ για την ενημέρωση. Δεν πιάνω πολύ χώρο, μιλώ ακατάπαυστα αν μου ζητηθεί, πάω εντός εκτός και τραβώ βίδεο σε 1080π. Μιλ μερσί. 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Κώστας Πολίτης 1,293 Report post Posted March 9, 2017 παιζεi τίποτα για Χελμό αύριο? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Danis Iordanidis 123 Report post Posted March 11, 2017 Ψάχνουμε 1 για αύριο για Καλάβρυτα.. Έχουμε αλυσίδες και δίπλωμα 20 χρόνια! Sent from my MI MAX using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Krits 1,239 Report post Posted March 12, 2017 Την ερχόμενη Τρίτη, 14 Μάρτη είμαι στη διάθεσή σας για συνοδός σε διαδρομή προς χιονοδρομικό κέντρο ( με 1η προτίμηση σε αυτό των Καλαβρύτων, αλλά και σε Παρνασσό όχι δεν θα πω ). ύψος 1.78 κιλά 88 ξυρισμένο κεφάλι πόδι νο 44 ( κάποτε έκανα πόρτα στα taxis και frantic ) ευχαριστώ εκ των προτέρων 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Danis Iordanidis 123 Report post Posted March 16, 2017 Ενδιαφέρει κανέναν Παρνασσός αύριο Παρασκευή από Αθήνα? Ιδανικά θα φύγουμε από Παγκράτι και Χαλάνδρι... Sent from my MI MAX using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Danis Iordanidis 123 Report post Posted March 16, 2017 Ρε θα βρεθεί κανένας για Παρνασσό αύριο η θα χαρώ το βουνό αύριο μόνος μου??? Sent from my MI MAX using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Krits 1,239 Report post Posted March 16, 2017 Είμαστε δυό....είμαστε τρεις; συμπληρώστε και κερδίστε πλούσια δώρα κατά τη διαδρομή. 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,474 Report post Posted March 16, 2017 Off topic. Krits οι "αγγελιες" σου ειναι φοβερες! Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Danis Iordanidis 123 Report post Posted March 16, 2017 Είμαστε δυό....είμαστε τρεις; συμπληρώστε και κερδίστε πλούσια δώρα κατά τη διαδρομή. Και στο είπα το μεσημέρι... Ο σύλλογος έχει γίνει... Καλοκαιρινός! Sent from my MI MAX using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Danis Iordanidis 123 Report post Posted March 17, 2017 Λοιπόν.. Επανέρχομαι για Παρνασσό αύριο έχω κάψα... Κανένας ηρωικός? Κερνάμε σαμαλη πασατεμπο... Αμάξι έχουμε και αλυσίδες άμα ρίξει 1 μέτρο το βράδυ! Sent from my MI MAX using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Melo 36 Report post Posted March 18, 2017 Λεβέντες μου, λεβέντισσες... Βάζω την κούρσα γιαΠαρνασσο αύριο Κυριακή. Ώρα αναχώρησης 6:20 το αργότερο... χωράνε ακόμη 2 άτομα για τετράδα και διαμοιρασμό εξόδων... Όσοι πιστοί στείλτε μου pm!!!! Quote Ότι δεν μας σκοτώνει… μας κάνει πιο δυνατούς !!! vs Share this post Link to post Share on other sites
Danis Iordanidis 123 Report post Posted March 21, 2017 Πέμπτη από πατρα για Καλάβρυτα ενδιαφέρει κανέναν? Είμαστε 2... Ξεκολλάτε και πάρτε τα βουνά! Sent from my MI MAX using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Krits 1,239 Report post Posted March 21, 2017 Παρών! ....θα σου έλεγα αν έμενα Πάτρας. όπως και να᾽χει Πέμπτη προγραμμάτισα Παρνασσό. Πάω να δω πως θα είναι μετά το ψιλόβροχο. Πάρτε και φανελάκια καλού κακού, προβλέπει το μεσημέρι γύρω στους +10 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,397 Report post Posted March 21, 2017 Έβρεξε στο βουνό; Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Danis Iordanidis 123 Report post Posted March 21, 2017 Παρών! ....θα σου έλεγα αν έμενα Πάτρας. όπως και να᾽χει Πέμπτη προγραμμάτισα Παρνασσό. Πάω να δω πως θα είναι μετά το ψιλόβροχο. Πάρτε και φανελάκια καλού κακού, προβλέπει το μεσημέρι γύρω στους +10 Πιστός στο ραντεβού! Παίζω στοίχημα δεν θα εμφανιστεί κανένας από πατρα... Με βλέπω στυγα μέχρι να λιώσει βγει ο ήλιος από την δύση! Sent from my MI MAX using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Krits 1,239 Report post Posted March 21, 2017 Δἰνει σήμερα αργά πολύ πιθανό ψιλόβροχο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,244 Report post Posted March 22, 2017 Krits αυριο 8 20 ή τηλ. 1 Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
aristos 1 Report post Posted April 8, 2017 (edited) Καλημέρα σας βάζει κανένας αύριο αμάξι για Παρνασσό από Πάτρα και έχει χώρο για έναν ακόμα για να μοιραστούμε τα έξοδα; Edited April 8, 2017 by aristos Quote Share this post Link to post Share on other sites
Danis Iordanidis 123 Report post Posted April 8, 2017 Από πατρα κάνεις για Παρνασσό η θα καταντήσω Γραφικός? Sent from my MI MAX using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
AlexFocus 686 Report post Posted December 28, 2017 Καλάβρυτα αυτό το Σάββατο ή Κυριακή αυθημερόν ένα ή δύο άτομα. Δερμάτινο σαλόνι, χειμερινά ελαστικά, ηλιοροφή (την ανοίγω όταν χιονίζει) και μπαίνω με χειρόφρενα στις φουρκέτες. 7 Quote Share this post Link to post Share on other sites
AlexFocus 686 Report post Posted December 29, 2017 (edited) Τελικά θα ανέβω Κυριακή ένα άτομο κατά προτίμηση sboarder και Ολυμπιακός.Οι υπόλοιποι απορρίπτονται Edited December 29, 2017 by Εσθλός 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted December 29, 2017 Κατά προτίμηση boarder και Βαζελος ή skier και Ολυμπιακός; [emoji12] Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
crs 477 Report post Posted December 29, 2017 όλα τα κακά μαζί; 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites