OliaTax 2,868 Report post Posted February 12, 2015 Τυχερε κυριακο...[emoji13] Quote Share this post Link to post Share on other sites
Γιωργος-Κορινθος 747 Report post Posted February 12, 2015 George Kap παρακαλώ. Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
stjarna 1,255 Report post Posted February 12, 2015 κυριακο μονο εσενα βλεπω και την ολια ειναι οκ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted February 13, 2015 Προσθέστε και μένα. Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
karimpas 98 Report post Posted February 14, 2015 (edited) Με κοροϊδεύεις. .!! Αλλά anyway θα μου το δείξεις από κοντά.Στο apk στο κινητό δεν έχει τέτοια επιλογή αλλά αμα μπεις απο υπολογιστή στο http://snow.traceup.com'> http://snow.traceup.comκάνεις login και έχει την επιλογή που λεει.... Edited February 14, 2015 by karimpas 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
OliaTax 2,868 Report post Posted February 14, 2015 Στο apk στο κινητό δεν έχει τέτοια επιλογή αλλά αμα μπεις απο υπολογιστή στο http://snow.traceup.com'> http://snow.traceup.comκάνεις login και έχει την επιλογή που λεει....Ευχαριστώ για την πληροφορία, μετά το βρήκα κ από το κινητό μέσο του email που ήρθε. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted February 14, 2015 Ευχαριστώ για την πληροφορία, μετά το βρήκα κ από το κινητό μέσο του email που ήρθε. Ατυχε κυριακο.παει η συναντηση.καταραμενη τεχνολογια 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
karimpas 98 Report post Posted February 14, 2015 Ατυχε κυριακο.παει η συναντηση.καταραμενη τεχνολογιαΤην εκανα την μ..ία δηλαδή...[emoji20] 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted February 16, 2015 (edited) Ανακοινωση προς ολα τα μελη,συλλογου,φορουμ και υποψηφια.... το συγκεκριμενο γκρουπ ειναι σε πιλοτικη μορφη και τρεχει με ιδιωτικη οικονομικη εισφορα για την ωρα.μας ενδιαφερει να το δουμε σε λειτουργια στο τριημερο της καθαρης δευτερας ωστε να εχουμε μια εικονα εαν τελικα το θελουμε. δινουμε προτεραιοτητα στα μελη του συλλογου και μαλιστα σε αυτα που θα ερθουν στο καρπενησι μονο και μονο για να εχουνε ενα αποτελεσμα πιο βασιμο. οσοι εχετε κανει αιτηση και δεν την εχουμε αποδεχτει ακομα ακομα,δωστε μας λιγο χρονο παρακαλω.εργαζομαστε πανω στο θεμα για την καλυτερη αποδοση του προγραμματος. Edited February 16, 2015 by dust 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
OliaTax 2,868 Report post Posted February 16, 2015 Ατυχε κυριακο.παει η συναντηση.καταραμενη τεχνολογιαNo comment [emoji40] 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted February 16, 2015 το συγκεκριμενο γκρουπ ειναι σε πυλωτικη μορφη Στην πυλωτή δίνεται και πάρκινγκ; [emoji14] [emoji14] [emoji14] Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,733 Report post Posted February 16, 2015 (edited) Στην πυλωτή δίνεται και πάρκινγκ; [emoji14] [emoji14] [emoji14] Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ειναι το αποτελεσμα του kopaonik Edited February 16, 2015 by gatz Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted February 16, 2015 Στην πυλωτή δίνεται και πάρκινγκ; [emoji14] [emoji14] [emoji14] Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Fixed 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Giannis90 2,282 Report post Posted February 26, 2015 Έκανα κι΄εγώ join στο group. Ερώτηση, από κατανάλωση δεδομένων εντός της ημέρας πως πάει; Τρώει πολλά; Quote BASI Level 3 Alpine Ski Instructor (partly qualified). Share this post Link to post Share on other sites
OliaTax 2,868 Report post Posted February 26, 2015 Όχι, όταν είσαι στο βουνό δεν ενεργοποιείς τα δεδομένα αλλά μόνο το gps. Κ αφού τελειώσεις την μέρα σου. Μετά ενεργοποιείς τα δεδομένα για να στείλεις τα στοιχεία σου. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted February 26, 2015 Η εφαρμογή δεν χρειάζεται να επικοινωνεί με τους σέρβερ της καθόλου, παρά μόνο όταν τελειώσεις την καταγραφή και πατήσεις send. Οπότε αυτό το κάνεις με την ησυχία σου όταν βρεις wifi. 1 Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted February 26, 2015 Και πάλι υποτεύομαι ότι τα δεδομένα θα είναι της τάξης των kb. Quote Share this post Link to post Share on other sites
OliaTax 2,868 Report post Posted February 26, 2015 Όταν κάνεις send τα στοιχεία σου στο τέλος της ημέρας, εάν δεν βρεις Wi Fi . Είναι πολύ λίγα τα kb που σου καταναλώνει. Quote Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted February 26, 2015 Τα δεδομένα από το gps δεν είναι και τόσο "οικονομικά". Στις 20 Φεβρουαρίου που έκανα ένα ανέβασμα μέσω κινητής κι όχι από wifi έγραψε 10,52ΜΒ. Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted February 26, 2015 Εντελώς off-topic, Πάνο τι ανέβαζες; Γιατί πχ η καταγραφή διαδρομής 4 ωρών από GPS είναι της τάξης των 100kb Quote Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted February 26, 2015 To run της ημέρας. Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted February 26, 2015 Αν βγάλεις φωτο με το κινητό όση ώρα καταγράφει, τότε παίρνει την τελευταία και την επισυνάπτει. Αλλά και πάλι, 10ΜΒ φωτο, δύσκολο. Ίσως Πάνο να έκανες και κάτι άλλο. Να προσθέσω επίσης ότι η κατανάλωση ενέργειας έχει βελτιωθεί ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Προ 2ετίας, πέθαινε το τηλέφωνο αν έγραφες όλη μέρα. Τώρα το δικό μου ταπεινό Samsung πέφτει από full στο 70%. 2 Quote Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted February 26, 2015 Το κοίταξα στον μετρητή δεδομένων της εφαρμογής για τη συγκεκριμένη ημερομηνία και λέει όσο έγραψα. Τώρα αν είναι και κάτι άλλο δε ξέρω, αλλά επειδή το χρησιμοποίησα 4 συνεχόμενες μέρες, και τις υπόλοιπες περίπου τόσο έγραφε. Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
Γιωργος-Κορινθος 747 Report post Posted February 26, 2015 Ψάχνω και δεν βρίσκω το group...για βοηθήστε ρε παιδιά. Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted February 26, 2015 (edited) Ψάχνω και δεν βρίσκω το group...για βοηθήστε ρε παιδιά. Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γιώργο είσαι μέσα στο γκρουπ (George Kap). Από την εφαρμογή του κινητού δεν μπορείς να βρεις τα γκρουπ. Μόνο από την ιστοσελίδα snowtrace Edited February 26, 2015 by Kyriakoschar 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites