PhaethonF1 7,386 Report post Posted January 27, 2016 Ξεχασα να πω οτι μη διανοηθει καποιος με snowboard να παει απο εκει...την εβαψε..θα του φυγει ο κ..λος στο σπρωξιμο. Challenge accepted... 5 Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted January 27, 2016 Ειναι οτι πρεπει και αυτο που ελειπε απο τα καλαβρυτα μια πιστα αρχαριων για να μαθουν να τσουλανε με τα πεδιλα παραλληλα! Επισεις βολευει απιστευτα τους freeriders του αυγου να επιστρεφουν στα λιφτ χωρις εκεινο το κουπι που επρεπε να τραβηξουν στο δασικο και τα τελευταια 100μ μεχρι το πιατακι! 8 <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted January 27, 2016 Ειναι οτι πρεπει και αυτο που ελειπε απο τα καλαβρυτα μια πιστα αρχαριων για να μαθουν να τσουλανε με τα πεδιλα παραλληλα! Επισεις βολευει απιστευτα τους freeriders του αυγου να επιστρεφουν στα λιφτ χωρις εκεινο το κουπι που επρεπε να τραβηξουν στο δασικο και τα τελευταια 100μ μεχρι το πιατακι! Εσύ που ανήκεις και στις δύο κατηγορίες σου έρχεται κουτί!!! :P Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted January 27, 2016 Εσύ που ανήκεις και στις δύο κατηγορίες σου έρχεται κουτί!!! :P Τελευταια το εχω ρίξει μονο στη 1η κατηγορια... 1 <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,259 Report post Posted January 27, 2016 (edited) Ο αντιμπλοκοςΚαι απο ισθμο περασα και απο κορωπι αεροδρομιοΕυτυχως η διαδρομη λουτρακι περαχωρα αλεποχωρι δεν εγεινεΣτάλθηκε από το LG-E430 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 27, 2016 by vro <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
ted 274 Report post Posted January 27, 2016 Ενημερωση απο σημερα: σε καλη κατασταση το πανω κομματι του χελμου. Οχι οτι δεν υπαρχουν πετραδακια κυριως στα πανω αποτομα της νεφελης αλλα οχι κατι που να δημιουργει προβλημα. Αντιγονη και ισμηνη χωρις πετρες εκτος απο δυο σημεια της αμτιγονης στα χαμηλα της με σημανση. Η ειρηνη δεν ειχε στρωθει σημερα και απο το δασικο και κατω εχει προβλημα με πετρες και χωματακια. Αχιλλεα ξεχασα να κατεβω αλλα υποψιαζομαι και εκει ζητηματα εμφανισης εδαφους. Εν κατακλειδει σπευσατε, εβαλε πολυ ζεστη το μεσημερι και απο αυριο θα σουπιασει και στα χαμηλα της βαθιας λακκας, μπορει και πιο πανω. Σημερα δε συνεβει κατι τετοιο. 4 Share this post Link to post Share on other sites
Theodoros Kafasis 444 Report post Posted January 27, 2016 (edited) Πολύ καλή ημέρα σήμερα, λιώσαμε στο σκι, με απίστευτη ηλιοφάνεια στο μεγαλυτερο μέρος της ημέρας και ελάχιστες νεφώσεις προς το απόγευμα. Όσο αφορά τις πίστες η Ειρήνη δεν ήταν πατημένη και είχε βγάλει χώματα, ρίζες και πέτρες σε αρκετά σημεία. Το ίδιο και όλο το τμήμα από την Βαθειά Λάκκα και κάτω. Η Στύγα και η Αντιγόνη στην άρχη ήταν άψογες, με απίστευτο πάτημα. Αργότερα, ειδικά η Στύγα έβγαλε πολλά μικρά πετραδάκια κυρίως στο πάνω τμήμα της, έγιναν προσπάθειες να μπουν σημάδια αλλά νομίζω ότι ήταν πάρα πολλά (τα περισσότερα τα έβλεπες όταν πια δεν μπορούσες να τα αποφύγεις και απλά τα άκουγες να ξύνουν τα πέδιλα). Η Αντιγόνη είχε σήμανση από την αρχή της ημέρας στο κατώτερο τμήμα της (χώμα, όχι πέτρες). Όλα τα λεφτά ήταν η Αντιγόνη, μετά τις 14:00 έχασε τον φωτισμό και άρχισε να παγώνει, έτσι μετακινήθηκαν όλοι στην Στύγα. Ουρές δεν υπήρχαν, κόσμος νορμαλ για καθημερινή. Νομίζω ότι αυτή η εβδομάδα θα είναι η τελευταία (αν δεν χιονίσει εννοείται), οπότε όσοι μπορείτε ανεβείτε τώρα!! Το μόνο αρνητικό της ημέρας ήταν ότι ξέσκισα το δεξί πέδιλο αλλά χαλάλι, το διασκέδασα πολύ, οπότε δεν σκέφτομαι καν την ώρα που θα φάω για να το φτιάξω!! Edited January 28, 2016 by Theodoros Kafasis 9 Share this post Link to post Share on other sites
nmar 3 Report post Posted January 27, 2016 Καλησπέρα και από μένα όπως είπαν και τα παιδιά από πάνω σήμερα από θέμα καιρού ήταν τέλεια παρόλο που το snow-forecast έβγαζε ένα 20άρι και σύννεφα. Λίγες πέτρες στο πάνω μέρος της στύγας αλλά παλευόταν η κατάσταση κατά τη γνώμη μου. Εμείς ήρθαμε με το snow-bus του αμφιτρύων και φτάσαμε 0915 πάνω παρόλο που αναγκαστήκαμε να κάνουμε παράκαμψη λόγω του μπλόκου. Στην επιστροφή η καθυστέρηση ήταν λίγο μεγαλύτερη. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Thanasis Bokaris 18 Report post Posted January 27, 2016 Καλησπέρα Απο φέτος οι φωτογραφίες που σας τραβάμε στο Χ.Κ.Κ θα ειναι διαθέσιμες και ηλεκτρονικά!!!!! ChaletPhoto www.chaletphoto.eu Υ.Γ. Θα θέλαμε τη γνώμη σας για περαιτέρω βελτιώσεις 10 Share this post Link to post Share on other sites
gioand 1,811 Report post Posted January 28, 2016 Ο αντιμπλοκος Και απο ισθμο περασα και απο κορωπι αεροδρομιο Ευτυχως η διαδρομη λουτρακι περαχωρα αλεποχωρι δεν εγεινε Στάλθηκε από το LG-E430 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σου είπα, ευκαιρία είναι πέρνα απέναντι και ανέβα σήμερα Παρνασσό. Η αφορμή υπήρχε 1 Share this post Link to post Share on other sites
gioand 1,811 Report post Posted January 28, 2016 Μια πρατήρηση, παρά τα σχόλια για πέτρες, τα γδαρσίματα ηταν ελάχιστα και με λίγη προσοχή δεν θα υπήρχαν καθόλου. Κάποιες πέτρες στην αρχή της Νεφέλης βγήκαν αργά απο φρένα και αφού κάποιοι κατάφεραν να ρίξουν κάτω τις βέργες σήμανσης!!! Πτώματα παντού...αχ αυτό το βιετνάμ. Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted January 28, 2016 Thodoros Kafasis, αυτό το χτύπημα στο πέδιλο έχει γίνει μέσα στην πίστα? Που? Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted January 28, 2016 Του έσκισε τα ράμματα. Μπορείς όμως να κοιτάς αυτή την φωτογραφία και να μην σου τρέχουν τα σάλια; 12 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted January 28, 2016 (edited) Σαλια δεν θα πει τιποτα Χαρηκα τα Mantra μου προχτες τρελλο grip Αλλα τι να το κανεις σαν τις πουδρες... δεν εχει Απ ολα ειχε η προχθεσινη μερα Να δουμε ποτε θ'ανε η επομενη Colision alert Edited January 28, 2016 by Hellbent 16 Share this post Link to post Share on other sites
karakw 567 Report post Posted January 28, 2016 Σαλια δεν θα πει τιποτα Χαρηκα τα Mantra μου προχτες τρελλο grip Αλλα τι να το κανεις σαν τις πουδρες... δεν εχει Απ ολα ειχε η προχθεσινη μερα Να δουμε ποτε θ'ανε η επομενη Colision alert δυνατα 8ρακια διακρινονταν χτες στη χιονοστοιβαδα, δεν πιστευω να ναι δικα ς??? Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted January 28, 2016 (edited) Ποια ομορφιά είναι αυτή ; Ξεκινάει από το φράχτη της τρίτης φωτογραφίας παραπάνω; edit: για την πίστα στο #588 λέω Edited January 28, 2016 by Pant Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted January 28, 2016 Γιατι ξηγιέσαι έτσι ρε Κώστα; Νταξ, κάναμε μια μ@&@%α που δεν πήγαμε στο βουνό ενω μπορούσαμε, είναι ανάγκη να μας το τρίβεις στη μούρη; 1 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
thesom21 5 Report post Posted January 28, 2016 Θελω να κατεβω ΣΚ Καλαβρυτα,απο μπλοκα πως παμε;;; Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
old skier 526 Report post Posted January 28, 2016 απίστευτο πάτημα όλες οι πίστες και απίστευτο κράτημα. ειδικά η στύγα ήταν άπαιχτη μέχρι και τις 14.00 που έκανα για τελευταία φορά. αφού είχα λιώσει και ήθελα να ξαναναίβω, καταπληκτική και η αντιγόνη . δεν το πίστευα διότι είχα αναίβει και την κυριακή από νωρίς που είχε -8 στο parking. τι να λέμε τώρα, οι άνθρωποι δεν παίζονται στο πάτημα. φυσικά έπαιξε ρόλο που ήταν καθημερινή για την ποιότητα μέχρι τις 14.00. εντάξει έχει και πέτρες. θέλει προσοχή. αλλά ακόμη και στο σεράγεβο που θύμιζε πιό πολύ χωράφι στην αρχή του ( καμία σχέση με το πρωί που κατέβαινες αεροπορία), βρήκα διάδρομο και κατέβηκα χωρίς να βρώ ούτε μία πέτρα. μόνο ένα snowboard μου ήλθε από πίσω μιας κοπελιάς την ώρα που έκανα την αναγνώρηση πτήσης και καλά που σταμάτησε σε'μένα γιατί αν εύρισκε με πιο πολύ φόρα κανένα από τους ταλαίπωρους που ήταν ξάπλα..... το γνωστό συγγνώμη και πάμε γι'άλλα!! μόνο κοντά στο σαλέ κόλαγε λίγο, αλλά μέχρι τη βάση κατέβαινες χωρίς να βρείς πετραδάκι. φυσικά είχα κάνει τις αναγνωριστικές...όπως έχω γράψει και παλιότερα. είχε ένα αεράκι ψηλά χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα, αλλά στην τελευταία κατάβαση της στύγας 14.00 είχε δυναμώσει κι'άλλο. σου κράταγε μια όμορφη κόντρα στο κατέβασμα, στο απότομο, που ήταν ευεργετικό σε συνδυασμό με την κούραση. σήμερα δε βρήκα ούτε σε μία πέτρα και αλώνησα στην κυριολεξία όλο το βουνό (πάντα πίστα...) έχω την αίσθηση όπως έβλεπα το χιόνι από το καρεκλάκι ότι θα ήταν ωραίο και εκτός γιατί είχε κάτσει το όργωμα και φαινότανε το χιόνι σαν 2 ημερών. βέβαια δεν είδα κανέναν εκτός...αφού πήγε η σειρά μου... ο helbent εχθές και πήρε και τα τελευταία... (γράψε ρε φίλε το όνομά σου να σε προσφωνούμε και εμείς που δεν σε ξέρουμε). σε λέω σειρά μου γιατί είμαστε της ίδιας ηλικίας (είσαι και μερικούς μήνες μεγαλύτερος) και ότι κάνεις εσύ εκτός...να ξέρεις ότι κάνω τα αντίστοιχα εντός ( ειδικά σήμερα θα ήθελα να έχω και εγώ ένα βιντεάκι ...). είπαμε με τη μούρλα που κουβαλάμε ούτε τη θέα δεν καθόμαστε να δούμε , πόσο μάλλον να τραβήξουμε video, που θα πάει θα μεγαλώσουμε,,,,να σοβαρευτούμε που λέει και η γυναίκα μου στα παιδιά μου. αυτά..... δεν φαίνεται πουθενά ο ενθουσιασμός... από μπλόκα η νέα εθνική κλειστή , από την παλαια με παράκαμψη 15' το πρωί-30'το απόγευμα καθυστέρηση. 10 Share this post Link to post Share on other sites
ted 274 Report post Posted January 28, 2016 (edited) Η σουπα αργησε μια μερα. Τελικα δε σουπιασε το χιονι απο βαθια λακκα και πανω. Εξαιρειται η αφετηρια της στυγας.Βοηθησε μαλλον ο ψυχρος βδ αερας που δυναμωσε λιγο πριν το μεσημερι και το αποφυγαμε. Βεβαια αυριο νωρις το πρωι νομιζω θα ειναι σκληρο "παγωμενο" οπως και σημερα αλλα οχι παγος. Επισης το προβλημα με τις πετρες σημερα στη νεφελη πολυ μικροτερο. Μαχητης το καλαβρυτο φετος. Edited January 28, 2016 by ted 6 Share this post Link to post Share on other sites
Theodoros Kafasis 444 Report post Posted January 28, 2016 Thodoros Kafasis, αυτό το χτύπημα στο πέδιλο έχει γίνει μέσα στην πίστα? Που? Ναι, εντός πίστας έγινε. Πιθανότατα ήταν στο αρχικό τμήμα της Νεφέλης αλλά μπορεί να ήταν και στη μέση της Ειρήνης. Αλλά δεν βαριέσαι, όλα φτιάχνονται.. είχα μείνει με το χαμόγελο στην κορυφή της Αντιγόνης (φωτο #588), οπότε δεν του έδωσα και πολύ σημασία! Τώρα περιμένω να στεγνώσει και αύριο θα καθίσω να το συμαζέψω! :-) Share this post Link to post Share on other sites
stelioskrete 23 Report post Posted January 28, 2016 Ξαναποσταρω παιδια μιας κ πλησιάζουν οι μέρες κ σκέφτομαι να μην ανέβω κ ας χάσω τα εισιτήρια μιας κ δεν μπορούν να ακυρωθουν Λοιπόν θα ειμαι Αθήνα Δευτέρα 1/2 κ λέμε Τρίτη κ Τετάρτη 2-3/2 να ανέβουμε να τσουλήσουμε λίγο άλλα δεν ξέρω αν θα είναι καλύτερα για Παρνασσο η Καλάβρυτα μιας κ βλέπω οτι η χιονοκαληψη δεν είναι επαρκης εσείς τι προτείνετε από τα δυο για της ημερομηνίες αυτές ? Ακόμα θα πρέπει να είμαι Ελ Βενιζέλος στης 20.00 το βράδυ της Τετάρτης δλδ μετά τα κλείσιμο του χιονοδρομικου θα έχουμε πρόβλημα με τα μπλόκα ...? Ευχαριστώ εκ των προτέρων pls help Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted January 28, 2016 Δεν έχει πια Yellowday σκέτο για skipass :-( Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
old skier 526 Report post Posted January 28, 2016 δεν έχω πάει φέτος Παρνασσό και δεν έχω άποψη. ο χελμός από τη μέση και πάνω έχει αρκετό χιονάκι και καλή ποιότητα. αν βοηθήσει λιγάκι και ο καιρός με σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες μια και είναι καθημερινές να ανέβετε. Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted January 29, 2016 (edited) υποχρεωτικά έξοδος στους αγ. Θεοδώρους.. Διόδια εξόδου δωρεάν, είσοδος ξανά από κόμβο παλιάς γέφυρα Ισθμού. Edited January 29, 2016 by PhaethonF1 Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites