Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
ashbury

Χ.κ. Καλαβρύτων 2015-2016

Recommended Posts

Όχι ted δεν εχουν γινει χωματουργικά σε ξεγελάει η φώτο απ'την ασπίδα κ τον ήλιο.Είναι η ίδια γνωστή κλίση.Απτό σημείο που είναι η λήψη συνεχίζει δεξιά στροφουλα η πίστα και μετά ευθεία μέχρι την ενωση

Γιατί παραπονέθηκε ο λαππας για τη στάση ?

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

elan primetime 33.jpg

ασε ρε Λαππα ...ολο γκρινια εισαι...μια χαρα ειναι η στάση.

Καπου εισαι κι εσυ λίγο πριν λίγο μετά τον Λάππα που είναι στις σελίδες 13 & 19

http://chaletphoto.fotomerchant.com/galleries/styga/20-12-15-styga?page=13

• Like 3

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

Όχι ted δεν εχουν γινει χωματουργικά σε ξεγελάει η φώτο απ'την ασπίδα κ τον ήλιο.Είναι η ίδια γνωστή κλίση.Απτό σημείο που είναι η λήψη συνεχίζει δεξιά στροφουλα η πίστα και μετά ευθεία μέχρι την ενωση

Αν καταλαβα μιλας για το διαδρομο-πιστα απο τερμα αγκυρας ως πιστα στυγας.Ισως να μην εγινα αντιληπτος και να μη συνεννοηθηκαμε. Μιλώ για το τμημα της πιστας της Στυγας που έχω κανει περιγραμμα
post_5472_0_29348500_1453387335.jpg

Αυτά γίνονται όταν το βουνό δεν έχει αρκετό χιόνι για να γεμίσει τις πλαγιές. Για αυτό στις καλές χρονιές όλα γίνονται πιο εύκολα καθώς οι κλίσεις εξομαλύνονται.

Make Parnassos Great Again!

Ok ted τώρα το πιασα..νόμιζα ότι έλεγες για τον διάδρομο από άγκυρα.Εκεί έχεις δίκιο όντως φαίνεται ψηλό στο πλαι αλλά καμία σχέση με την κλίση της πίστας..είναι όπως το ηξερες

• Like 1

Από σήμερα τα νέα έχουν ως εξής: Το βουνό είναι ακόμα σε καλή κατάσταση εντός πίστας. Για τα εκτός, ενώ έχουν μείνει κάποιες γραμμές προς Αυγό, δεν το συνιστώ. Θέλει κι άλλο χιόνι και είναι οργωμένο ηδη το μεγαλύτερο πεδίο. Έχουν αρχίσει να βγαίνουν χαλαρές πέτρες στο πρώτο απότομο Στυγας και Βιετνάμ. Δεν είναι για πετροσκι ακόμα, καθώς γενικά είναι ορατά τα δύσκολα σημεία, ενώ άνοιξε και η Ειρήνη, που είναι σε άριστη κατάσταση, χωρίς πέτρες.

• Like 6

Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich
(Ski Instructor International Level 3)

...άρα τα εκτός βγήκαν εκτός...ήταν για λίγο και για λίγους!!!

Υπομονή....

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γεια χαρα ,,,θα ειμαι Αθήνα Δευτέρα 1/2 κ λέμε Τρίτη κ Τετάρτη 2-3/2 να ανέβουμε να τσουλήσουμε λίγο άλλα δεν ξέρω αν θα είναι καλύτερα για Παρνασσο η Καλάβρυτα μιας κ βλέπω οτι η χιονοκαληψη δεν ειναι επαρκης εσείς τι προτείνετε απο τα δυο για της ημερομηνίες αυτες ?

Ακόμα θα πρέπει να είμαι Ελ Βενιζέλος στης 20.00 το βράδυ της Τετάρτης δλδ μετά τα κλείσιμο του χιονοδρομικου θα έχουμε πρόβλημα με τα μπλόκα ...?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων pls help

Edited by stelioskrete

Στέλιο, αυτή τη στιγμή που μιλάμε (και εφόσον έχω καταλάβει καλά από τις περιγραφές όσων φίλων έχουν πάει Παρνασσό), το ΧΚΠ έχει επαρκή χιονοκάλυψη μόνο στα μπλε κομμάτια των Κελαριών.

Στα Καλάβρυτα για την ώρα λειτουργούν η Στύγα και η άγκυρα με τις σαφώς πιο απαιτητικές πίστες τους. Ό,τι προτιμάς λοιπόν εσύ από κλίσεις.

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι μας επιφυλάσσει ο υπόλοιπος χειμώνας, για την ώρα δεν πάει καθόλου, μα καθόλου καλά. Εγώ αν ήμουν στην θέση σου, δεν θα το έχανα αυτό το σκι.

• Like 1

Make Parnassos Great Again!

(Οχι σκι, snowboard παρακαλώ ...χαχα) Ευχαριστώ για της πληροφοριες... οποτε για Καλάβρυτα μας βλεπω ...από άποψη καιρού για αυτές της ημ/νιες έχουμε κάποια πρόβλεψη?

Edited by stelioskrete
  • Like 1

Όχι φίλε δεν ήμουνα εγώ στα αλματάκια, ο Θοδωρής ηταν

... εγώ είμαι λίγο Παπς για τέτοια :P

Μακάρι όταν φτάσουμε στα χρόνια σου, Μπαμπασρούμφ,

να κάνουμε έστω και τα μισά σου γούστα.

Μπουγιού :respect:

Υ.Γ.1: Το βίδεο... μη ξεχνιέσαι...

Υ.Γ.2: Θέλω Χελμό άμεσα :crybaby:

Υπέροχη η χθεσινη ημερα (Παρασκευη 22 - 1 - 2016)

με μηδενικες αναμονες στους αναβατηρες και αψογο στρωσιμο πιστων

post-2403-0-55364900-1453552610_thumb.jpg

post-2403-0-16603300-1453552664_thumb.jpg

post-2403-0-83640100-1453552724_thumb.jpg

post-2403-0-51079600-1453552785_thumb.jpg

post-2403-0-38067300-1453552833_thumb.jpg

• Like 14

Bριστε με αφοβα ..

εφαγε ΒΑΝ o ηχος :thumbdown:

Πατηστε το link του vimeo που υπαρχει στο description στο youtube

για ροκιες που τα σπανε :thumbup:

Edited by Χρήστος Λάππας
  • Like 20

Καλησπερα . Δεν θα σας πω πως ηταν σημερα γιατι ηταν η δευτερη φορα φετος στο βουνο και μου φανηκε τελειο . Αλλα καλο ειναι να ξερετε οσοι κατεβαινετε απο Αθηνα πτι στα διοδια που ειναι κοντα στους Αγιους Θεοδωρους οι αγροτες ετοιμαζονται

• Like 3

Σήμερα εντυπωση μου έκαναν τα πιτσιρικια που ξεβρασε ο Αχιλεας κοντα στο μεσημαρακι? Εκαναν με το σωμα τσουλιθρα στην αρχη του βιετναμ. Δεν ειδα καποιον μεγαλο μαζι τους.

Δευτερη ασχημη εντυπωση πολυ σκουπιδι στο βουνο.Το ξεραμε και ορισμενους ελληναρες αλλα ειναι πολυ κριμα.

Το βουνο τελειο αλλα θελουμε λιγο χιονακι ακομα οι πετρεςς ειναι ορατες σε πολλα σημεια.Ναι αποφευγονται αλλα γιατι να μην ειμαστε πιο χαλαροι? ΧΑρακτηριστικο το καντιλι σανιδα παιρνοντας πανω απο μια δυνατη πετρουλα

• Like 1

Θοδωρής.......με αγάπη!

Ξερει κανεις τι γινεται με τα μπλόκα των αγροτών; Θα υπαρχει θέμα στο δρόμο για πανω;

Από ουρές πως ήταν σήμερα;

Η μέρα ηταν γενικά γερό στοίχημα αλλά με πολύ καλή απόδοση. Αρχικά φάνηκε ψιλο-τζούφια αν και οι περιστασιακές ομίχλες δεν ήταν υπερβολικές ουτε για πολλή ώρα. Στη συνέχεια απο τις 12-12:30 και μετά τα ανοίγματα του καιρού έγιναν συχνότερα και έτσι η μέρα κηρύχθηκε κερδισμένη! Ο κόσμος αρκετός αλλά όχι υπερβολικός. Αύριο μάλλον θα έχει περισσότερο. Ωστόσο η άγκυρα δεν είχε ποτέ πάνω από 3-5' και με διαθέσιμη την ειρήνη που πολλοί δεν την προτιμούν ( άγνωστο γιατί) αλλα και την πρωτο-πατημένη όμορφη δασική διαδρομή κάτω από το αυγό υπήρχαν μέρη να χαρείς με ποικιλία κλίσεων χωρίς υπερβολικές αναμονές.

Ενδεικτικά να πω ότι πήρα μόνο μια φορά τη Στυγα και δεν με καθόλου.

Για όποιον δεν αρκείται βέβαια υπάρχει και το αντίπαλον δέος με μεγάλες πίστες και ωραίες καμπίνες. ...

• Like 1

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

Αυριο αξιζει να ανεβουμε ???

Επισης ειδα οτι ενισχυεται το μπλοκο των αγροτων στον ισθμο .

Edited by Theodor Mich

Πολύ ωραία ημέρα σήμερα.....ουρές ανυπόφορες (20 λεπτά αναμονή) μετά τις 11:30....οι πρωινοί προλάβαμε και καήκαμε χωρίς αναμονές...εντός πίστας απίστευτη ποιότητα χιονιού...πέτρες υπάρχουν, χρειάζεται προσοχή....η πίστα Αντιγόνη φανταστική (και χωρίς πέτρες).....για εκτός πίστας ούτε λόγος να γίνεται, κρύβονται βραχάκια πολλά, έτοιμα να δαγκώσουν....το βουνό θέλει χιόνι. Αυτά για σήμερα...Τετάρτη πάλι.

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like 3

Ted δεν ξέρω αν έχεις ανέβει ακόμα αλλά αλλα αν όχι σε θυμηθηκα:το κομμάτι που λέγαμε....μηδέν χωματουργικα εξακολουθούμε το ειδικό σπρωξιματακι

post-5472-0-07635300-1453648828_thumb.jpg

• Like 5

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...