C 370 Report post Posted January 20, 2016 Εχουμε καμια ανταποκριση απο Αμφικλεια-Πολυδροσο αν εχει χιονι και ο δρομος σε τι κατασταση ειναι ???? Εγώ μόλις ανέβηκα από Αράχωβα όμως (μένω πάνω από την Αγόριανη) ... Μέχρι τη διασταύρωση του ΧΚΠ είναι όλα μια χαρά χωρίς αλυσίδες θα έλεγα ... Μπλόκα δεν υπάρχουν (ίσως στη διασταύρωση από Ορχομενό προς Λιβαδειά και Αμφίκλεια γιατί έχει κάτι τρακτέρ μαζεμένα και καμιά 20αριά που πίνουν τσίπουρα) στο Κάστρο Vro είναι σε ένα χωράφι 10 τρακτέρ όλα και όλα ... Εδώ έχει κανά 30άρι πόντους (1200μ) και -4C ... Ξαστερώνει πάνω από το Λιβάδι ! Αυτά Τα λέμε αύριο C. 2 Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted January 20, 2016 Αν δεν φύγει λάμα.... μια χαρά είσαι!!! κ αυτο φτιαχνεται...!!! οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
itiotis 779 Report post Posted January 21, 2016 Αύριο θα είμαι πάνω. Τυχερέ Αναμένουμε πλήρη αναφορά, βασικά για πέτρες (& δρόμο (αλυσίδες ή όχι)) εν όψει Παρασκευής. Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις... Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted January 21, 2016 Σε τηλεφωνική επικοινωνία μου με τόν Skister πριν από λίγο μου ειπε ότι το βουνό έχει διαστημικό χιόνι πίστας και πολύ καλό εκτός πίστας. Κόσμος ελάχιστος. Έχουνε λιώσει και ψάχνουν την Vonn να της δείξουν πως γίνεται! Αναμένουμε πιο λεπτομερή περιγραφή όταν γυρίσουν! 5 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted January 21, 2016 Θαυμάσια!Κάτι μυστήρια για ομίχλες και ψιλόχιονα λενε οι προβλέψεις καιρού αλλά ποιός νοιάζεται. Αύριο θα είμαι επάνω επιτέλους !! 2 Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop1 2,158 Report post Posted January 21, 2016 (edited) Αύριο Παρασκευή 21 Ιανουαρίου, σε γενικές γραμμές, περιμένουμε πολύ καλό καιρό και η μέρα θα είναι ιδανική για χιονοδρομία! Η Φτερόλακα (της οποίας η χιόνωση παραμένει φτωχότερη) θα λειτουργήσει μόνο για πανοραμική βόλτα με σύνδεση μέσω Ηνίοχου – Ερμή και για χιονοδρομία μέσω Περιφερειακής διαδρομής. Αύριο θα λειτουργήσουν καιρού επιτρέποντοςοι αναβατήρες: Αφροδίτη, Βάκχος, Αίολος, Ηρακλής, Περικλής, Ηνίοχος, Ερμής, baby 2 και baby 3.καιοι πίστες: Αφροδίτη (Νο1), Περικλής (Νο5), Διηάνειρα (Νο12), Αίολος (Νο4 & Νο3), Βάκχος (Νο2, Νο2α, Νο2β, Νο15α), Περιφερειακή (Νο24), baby 2 και baby 3. Πράγματι όπως είπε κι ο Βροχίδης, αύριο ανεβαίνω στο βουνό αλλά αυτά που μου λένε είναι αλήθεια, το υπογράφω! (χαχαχαχαχα!!!!) Edited January 21, 2016 by sotogiannop1 4 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted January 21, 2016 Τέλη Ιανουαρίου και ακομα δεν εχουμε χιόνι για να δουλέψει για χιονοδρομία η Φτερόλακα... Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted January 21, 2016 Από πέτρες πως πάει; Να ανεβάσουμε κανονικά πέδιλα ή να νοικιάσουμε; Sent from my Elephone P6000 02 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
itiotis 779 Report post Posted January 21, 2016 Από πέτρες πως πάει; Να ανεβάσουμε κανονικά πέδιλα ή να νοικιάσουμε; Sent from my Elephone P6000 02 using Tapatalk Αναμένω και γω απάντηση σε αυτό Άρη. 1 Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις... Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα... Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted January 21, 2016 Τα κανονικά ανεβάστε παιδιά. Μια χαρα ήταν το χιόνι εντός πίστας σήμερα. Καταπληκτική ποιότητα και στην κυριολεξία λιώσαμε με nickel και skister!!! Τις λιγοστές πέτρες μπορείς εύκολα να τις αποφύγεις. Ο δρόμος από Αμφίλεια σήμερα ήταν ανοιχτός ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ( όπου αλυσίδες βάλτε εσείς ότι σας αρέσει) και παρόλο που στην κατάβαση είχε λιώσει ένα αρκετά μεγάλο μέρος, ίσως αύριο να χρειαστούν αλυσίδες για κανά 4-5 ύπουλα σημεία. Φιλικά Σπύρος 8 Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,259 Report post Posted January 21, 2016 οκο θα τα πουμε πανω, εστω και με εναμισι πόδι... με τα 2αρα παλια γιατι δεν αντεχω να δω τα πλατια ξεκοιλιασμένα...(εχω σχεδια για περιφερειακη...) <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted January 21, 2016 Σπύρο ποιο είναι το πεδίο που κατεβαίνατε με ασφάλεια; Π.χ. ο δρόμος πάει μέχρι το 1750; Μπορείς να κατέβεις το απότομο του Βάκχου; Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
skister 420 Report post Posted January 21, 2016 Παρνασσος σημερα με δυο λόγια.. Χιονι εντος πίστας: Hero snow χειμωνιάτικο διαστημικο τριζάτο αυτό που κοιτάς την Lindsey Vonn στα μάτια και της λες " κοπελιά σε εχω... catch me if you can..." (το σ/κ τρεχει ολυμπία ντέλα τοφάνα Κορτίνα ) ,πολυ καλο στρωσιμο πίστα με σχεδον καθολου πέτρα.Μια βρήκα στο απότομο του βακχου. Χιόνι εκτος πίστας: όπου έβγαινε πολυ καλο στα ανήλια ,λιγο μεταμορφωμενο με μικρηηηηηη κρουστιτσα στο "βαρεμενο" απο ηλιο και αυτο κατα τόπους.Γενικά απίστευτη μέρα μου πήρε όοοολο το ξενέρωμα που είχα φάει. the team & the last crussaders.... 14 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,259 Report post Posted January 21, 2016 ο Λάππας ψαχνει να βει δικαιολογια να παει καλάβρυτο.... 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted January 21, 2016 Kάτι μου λέει ότι το σαββατοκύριακο θα λιώσω Share this post Link to post Share on other sites
ecm 45 Report post Posted January 21, 2016 (edited) Καλησπέρα, Μια χαρά είναι...δεξιά και αριστερά του περικλή άψοξα. Απο το τέρμα του Αιόλου εως και τα μισά της διαδρομής προς το σαλέ ολα κομπλέ. Απο εκεί και κάτω ακούγονται κάτι κρατς κρουτς απο κάτω σε συγκεκριμένα σημεία μόνο. Λίγες πέτρες υπάρχουν στις εισόδους της καρέκλας για Ηρακλή και Βάκχο (αμελητεα). Βάκχο απότομο έχει κάποια καλά εκτός αλλά στο πρώτο μέρος εντός πίστας για 30 μέτρα εχει πετροσκί. Με λίγη προσοχή δεν υπάρχει θέμα. Στο δρόμο απο σαλέ προς πάρκινγκ το απότομο εχει πολλές πέτρες στο κάτω μισό όπου κάναμε μια δοκιμή να δούμε πως είναι και πήραμε ενθύμιο μια τρύπα κάτω απο το πέδιλο...το ένα μέρος του μάλιστα είναι εντελώς κλειστό και δε τολμήσαμε να μπούμε γιατι θα πήγαιναν για πέταμα τα πέδιλα. Όποιος θέλει να κατέβει με τα σκι στο πάρκινγκ ας ακολουθήσει τον παλιό κλασσικό δρόμο που είναι οριακά μεν αλλα τσουλάει κανονικά με λίγες "αναταράξεις" όποιος ανέβει θα το χαρεί. Το πρωί ήταν όλα κοτλέ... λιώσαμε. Το βουνό θέλει χιόνι ακόμα. Δεν κράτησε όσο χρειαζόταν! Sent from my iPhone using Tapatalk Edited January 21, 2016 by ecm 5 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted January 21, 2016 ecm, κατατοπιστικότατος, ευχαριστούμε! ο Λάππας ψαχνει να βει δικαιολογια να παει καλάβρυτο.... Καθόλου, ίσα ίσα που μου φαίνεται απίστευτο ότι έχει πάει 21 Ιανουαρίου και ακόμα δεν έχω πάει στον Παρνασσό.Αλλά αν η επιλογή είναι μεταξύ των πιστών της Στύγας και της άγκυρας στα Καλάβρυτα και των μπλε κομματιών στα Κελάρια... 3 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,259 Report post Posted January 21, 2016 συμφωνω απόλυτα αν δεν ειχα <βαβα> στο πόδι αυριο θα ημουν κατ απ ταυλακι (για Σ/Κ δεν νομιζω, πρεπει να γινει το ελα να δεις) ετσι οπως ειναι η γαμπα, μονο για πρασινομπλε ειμαι. <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,259 Report post Posted January 21, 2016 ΕΚΟ λέω 349_21.1.2016.pdf <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
itiotis 779 Report post Posted January 21, 2016 Ευχαριστούμε όλους για την ανταπόκριση. 2 Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις... Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα... Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted January 21, 2016 Αλλά αν η επιλογή είναι μεταξύ των πιστών της Στύγας και της άγκυρας στα Καλάβρυτα και των μπλε κομματιών στα Κελάρια... Το Σ/Κ απέναντι θα ναι πίτα γιατί θα το δώσουν όλο σε λειτουργία. Προτιμήστε την Παρνασσιώτικη αξία... 2 "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,259 Report post Posted January 22, 2016 Μπουχωσε, το πρωι ηταν καλα. Ποιοτικο χιονι στον περικλη, παντου αλλου πετρες,μεσα εξω, εξω στοκος με πολυ πετρα. Και αλλη πετρα το μεσημερι, Φτερο.6 κλπ θλιψη. Κοσμος λιγος αλλα μαζεμενος, . Προβληματισμος για αυριο. Στάλθηκε από το LG-E430 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
sermak 361 Report post Posted January 22, 2016 Τελικά αύριο ανοίγει 8 ή 9; Γιατί το site λέει 9. Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted January 22, 2016 Μπουχωσε, το πρωι ηταν καλα. Ποιοτικο χιονι στον περικλη, παντου αλλου πετρες,μεσα εξω, εξω στοκος με πολυ πετρα. Και αλλη πετρα το μεσημερι, Φτερο.6 κλπ θλιψη. Κοσμος λιγος αλλα μαζεμενος, . Προβληματισμος για αυριο. Στάλθηκε από το LG-E430 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Από πρόσβαση λόγω αγροτών; Sent from my Elephone P6000 02 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop1 2,158 Report post Posted January 22, 2016 (edited) Τελικά αύριο ανοίγει 8 ή 9; Γιατί το site λέει 9. 8 ανοίγει. Επειδή δεν έχουν προβλέψει στο site να υπάρχει ημερομηνία να κοιτάς για την επόμενη μέρα μετά τις 16:00, όταν το αλλάζω. Ευχαριστώ! Όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να το ενημερώνω από το πρωί όταν το πρόγραμμα για την επόμενη μου το δίνουν στις 15:45! Ωστόσο για το ωράριο το έχω πει και παραπάνω. Δεν αλλάζει ποτέ! 8 ΣΚ και 9 καθημερινές! Edited January 22, 2016 by sotogiannop1 1 Share this post Link to post Share on other sites