Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
snowpar

Χ.κ. Παρνασσού 2015-2016

Recommended Posts

Το επίπεδο των προσδοκιών έχει φτάσει ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ! :animier::evil: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

:shuriken:

Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich
(Ski Instructor International Level 3)

Εχετε και παραπονο ολοι ..γκρινιαριδες ! Οριστε παντα ειναι ανοιχτο για βολτα !οτι καιρο και να κανει !

• Like 3

Κράτιστον κτημάτων ευβουλία.

Σοφοκλής

αυτο αφορα μονο τα οικονομικα τακτοποιημενα μελη αγαπητε Μιλ

Είναι πολύ λογικό, έως προφανές, την ατζέντα να την επηρεάζουν, ίσως και να την καθορίζουν μέσω την ΓΣ τα μέλη.

Όμως αν συνέβαινε αυτό που αρχικώς αναφέρθηκε: "προηγηθηκε η διαβουλευση και νομος για τα χιονοδρομικά (ειχε παρει μερος και ο συλλογος, ρωτησε την Ολγα)",

τα αποτελέσματα της διαβούλευσης και της συμμετοχής του συλλόγου θα ήταν γνωστά και σε κάποιους, σαν εσένα.

Εγώ πάντως ως μέλος της επί διετίας μονοπρόσωπης καθώς και της μη συγκληθείσας την επόμενη χρονιά ΟΕ Χιονοδρομίας, δεν είχα συμμετάσχει σε ανάλογη διαβούλευση ή σε προετοιμασία της, ούτε και είχα κληρονομήσει κάποιο ανάλογο προικώο. Άρα μάλλον κάτι λάθος έχει η αρχική θέση.

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Μήπως κάποιος τρολάρει το νήμα;

το αφιερωνω σε ολους τους ΑΣΧΕΤΟΥΣ που δεν βάλαν ενδιαμεσο σταθμο στον νεο ερμη.

• Like 6

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Κλειστά θα είναι τα Χ/Κ το ΣΚ λόγο χιονόπτωσης :shysterical: :shysterical: :shysterical:

Υ.Γ. αυτό είναι στο θέμα πάντως

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

https://youtu.be/xxexeZqeh84

το αφιερωνω σε ολους τους ΑΣΧΕΤΟΥΣ που δεν βάλαν ενδιαμεσο σταθμο στον νεο ερμη.

Υπάρχει και αυτό το λιφτ που ενώνει Auris με Alp d Huez . To παίρνεις και από τις δυο αφετηρίες και από τον ενδιάμεσο σταθμό στο βάθος της κοιλάδας . Αν εχει κάποιος βίντεο από τη λειτουργία του ενδιάμεσου σταθμού , ας το βάλει , είναι ένα τεχνικό θαύμα .

https://m.youtube.com/watch?v=IO2FmyBGMBc

https://m.youtube.com/watch?v=KqLkk1g0WcM

• Like 1

Η δικιά μου είναι καλύτερη KAPRUN 2003

• Like 1

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

Υπάρχει και αυτό το λιφτ που ενώνει Auris με Alp d Huez . To παίρνεις και από τις δυο αφετηρίες και από τον ενδιάμεσο σταθμό στο βάθος της κοιλάδας . Αν εχει κάποιος βίντεο από τη λειτουργία του ενδιάμεσου σταθμού , ας το βάλει , είναι ένα τεχνικό θαύμα .

ισως το πιο γ@μ@το λιφτ που εχουμε ανεβει στην αλπου!! ο λαππας θα το θυμαται!!! ;)

DALTONS POW ROBBERY.....

ισως το πιο γ@μ@το λιφτ που εχουμε ανεβει στην αλπου!! ο λαππας θα το θυμαται!!! ;)

Φυσικά και το θυμάμαι. Περνάει μέσα από ένα από τα πιο παραμυθένια τοπία που έχω δει ποτέ. Κάπου πρέπει να το έχω και εγώ σε βίντεο.

• Like 1

Make Parnassos Great Again!

Φυσικά και το θυμάμαι. Περνάει μέσα από ένα από τα πιο παραμυθένια τοπία που έχω δει ποτέ. Κάπου πρέπει να το έχω και εγώ σε βίντεο.

Παρακαλώ να μεταφερθούν τα θέματα που δεν αφορούν τον Παρνασσό σε άλλη ενότητα

Ευχαριστώ

• Like 1

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

μπουχαχαχαχαχαχαχα

και να χιονισει και να μην χιονισει.....

16013.01.2016.pdf

• Like 4

Συγγνώμη, αυτά δεν πρέπει να έχουν λήξει πολύ νωρίτερα?

Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich
(Ski Instructor International Level 3)

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

μπουχαχαχαχαχαχαχα

και να χιονισει και να μην χιονισει.....

attachicon.gif16013.01.2016.pdf

Φέτος θα γελάσει ο κάθε πικραμένος. :on2long:

Make Parnassos Great Again!

Σε ποιά χώρα;

• Like 1

Practice makes perfect

Φέτος ο Παρνασσός θα διαθέτει το μεγαλύτερο off-piste στην Ευρώπη.

• Like 4

Λες να έχει πάει τόσο μπροστά το μάρκετινγκ σ αυτή τη χώρα?

Γιατί αλλιώς ακούγεται σαν τα Σκόπια...

• Like 1

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

Ρε σεις, μήπως είναι τρολιά?

Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα το 2016 και μετά από κάποιες δεκάδες μύρια επένδυση.

Απλά δεν είναι δυνατόν.

Λέγε ρε vro, είναι τρολιά?

• Like 1

Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν.

δυστυχως όχι

βεβαια -χωρις να γνωριζω τους ορους του διαγωνισμου-ετσι που πέφτουν οι τιμες, ισως και να ηταν το καλύτερο.

απο την αλλη, δεν γνωριζω τα κατα τόπους αποθεματικά αρα δεν μπορω να εχω την ψυχραιμία της εταδ.

ελπιζω να υπάρχει διαθεσιμότητα καυσίμου.

δυστυχως όχι

βεβαια -χωρις να γνωριζω τους ορους του διαγωνισμου-ετσι που πέφτουν οι τιμες, ισως και να ηταν το καλύτερο.

απο την αλλη, δεν γνωριζω τα κατα τόπους αποθεματικά αρα δεν μπορω να εχω την ψυχραιμία της εταδ.

Τα πράγματα είναι ποιο απλά απ ότι τα νομίζεται , όταν ένας διαγωνισμός βγαίνει άκυρος και έχουν περάσει και τα χρονοδιαγράμματα τότε γίνεται απευθείας ανάθεση , οπότε μην ψαρόνεται , έχουν πλαν Β , ο ανάδοχος περιμένει με την μάνικα στο χέρι

:pirate::shock:

protomagia2015-2.jpg

• Like 2

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

Νομίζω (χωρίς να είμαι σίγουρος) ότι ή ΕΤΑΔ είναι εκτός δημοσίου λογιστικού, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούσε να προχωρήσει σε ανάθεση χωρίς απαραίτητα άγονο προηγούμενο διαγωνισμό.

Τα πράγματα είναι ποιο απλά απ ότι τα νομίζεται , όταν ένας διαγωνισμός βγαίνει άκυρος και έχουν περάσει και τα χρονοδιαγράμματα τότε γίνεται απευθείας ανάθεση , οπότε μην ψαρόνεται , έχουν πλαν Β , ο ανάδοχος περιμένει με την μάνικα στο χέρι.

Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν.

Νομίζω (χωρίς να είμαι σίγουρος) ότι ή ΕΤΑΔ είναι εκτός δημοσίου λογιστικού, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούσε να προχωρήσει σε ανάθεση χωρίς απαραίτητα άγονο προηγούμενο διαγωνισμό.

Και έτσι να είναι, προφανώς ο διαγωνισμός έγινε και θα γίνεται κάθε χρόνο για τυπικούς λόγους, το ποιος κάνει τι είναι προ-καθορισμένο

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

Σε ποιά χώρα;

δυστυχως όχι

Τα πράγματα είναι ποιο απλά απ ότι τα νομίζεται , όταν ένας διαγωνισμός βγαίνει άκυρος και έχουν περάσει και τα χρονοδιαγράμματα τότε γίνεται απευθείας ανάθεση , οπότε μην ψαρόνεται , έχουν πλαν Β , ο ανάδοχος περιμένει με την μάνικα στο χέρι

Και έτσι να είναι, προφανώς ο διαγωνισμός έγινε και θα γίνεται κάθε χρόνο για τυπικούς λόγους, το ποιος κάνει τι είναι προ-καθορισμένο

Για να έχουμε την πλήρη εικόνα του made in Greece.

• Like 1

Practice makes perfect

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...