Olga 6,796 Report post Posted December 19, 2015 σιγουρα ειναι καλυτερα τα βουλγαρικα .. ορθόδοξή ειναι :D το τερματισες τωρα Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted December 19, 2015 Θυμιζει καιμακ η απλα του η απλα ειναι ιδεα μου? Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted December 19, 2015 Αν δεν θετω θεμα διαφημισης,θα με ενδιεφερε μια παρουσιαση κοστους παραμονης 4ημερου στην περιοχη.ωστε να μπορουμε μετα να δουμε και τις διαφορες με τα βουλγαρικα. Τωρα οσο για θρησκεια και πυραυλους δεν ειναι θεμα λογου.ο τουρκικος λαος ειναι πολυ φιλοξενος με εμας.ειδικα ο δυτικος τομεας της χωρας. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted December 19, 2015 Όποιος έχει πάει Τουρκία συνήθως γυρνάει εντυπωσιασμένος από το πόσο φιλικοί και φιλόξενοι είναι οι άνθρωποι εκεί. Ειδικά προς τους Έλληνες. 5 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted December 20, 2015 Όποιος έχει πάει Τουρκία συνήθως γυρνάει εντυπωσιασμένος από το πόσο φιλικοί και φιλόξενοι είναι οι άνθρωποι εκεί. Ειδικά προς τους Έλληνες. Και αυτό και μόνο τους δίνει τρομερό προβάδισμα έναντι των αφιλοξενων και πάντα σχεδόν ξινισμενων προς εμάς βουλγάρων! Σορυ Πέπε , αλλά έτσι έναι. 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted December 20, 2015 φιλε, απο τα βουλγαρικα καλυτερα ειναι Αργησανε πολυ Ολγα ! Και επιπλεον δεν μου αρεσε καθολου η χιονοστρωση (οτι εδειξαν οι φωτο). Θα χρειαστει να φανε πολλα ψωμια για να μοιασουν τους Βουλγαρους. Τον Φλεβαρη μονο για Pamporovo περιμενουν 4-5 χιλιαδες Τουρκους. Και μια και το φερε η κουβεντα, μερικες χτεσινες φωτο απ το κινητο - δυστυχ. ξεχασα τη μηχανη απ τη λαχταρα μου. Σορυ για το of topic. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 20, 2015 (edited) Αργησανε πολυ Ολγα ! Και επιπλεον δεν μου αρεσε καθολου η χιονοστρωση (οτι εδειξαν οι φωτο). Θα χρειαστει να φανε πολλα ψωμια για να μοιασουν τους Βουλγαρους. Τον Φλεβαρη μονο για Pamporovo περιμενουν 4-5 χιλιαδες Τουρκους. Και μια και το φερε η κουβεντα, μερικες χτεσινες φωτο απ το κινητο - δυστυχ. ξεχασα τη μηχανη απ τη λαχταρα μου. Σορυ για το of topic σεβαστη η αποψη σου. αλλα, επειδη δεν κρινω απο τις φωτογραφιες,αλλα επισκεφθηκα και τα μεν και τα δε, επετρεψε μου να σου πω οτι ειναι αρκετα μπροστα το Kayseri. και οταν ολοκληρωθει το 2016 το master plan θα ειναι ακομα καλυτερο το οτι υπαρχει αλισβερισι στις επισκεψεις σκιερ απο/προς Βουλγαρια - Τουρκια, αυτο ειναι προς οφελος των δυο χωρων. δυστυχως για τα δικα μας χκ που μαραζωνουν Edited December 21, 2015 by Olga 1 Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted December 20, 2015 προεδρε αμα δεν...πηδάς δεν εχεις φόβο απο τους ss-400. μα!! φιλε μου ΒΡΟ επειδη ακομα πηδώ ανησυχώ.για τους 400 σε αντίθεση φαίνεται με εσενα που δεν .....πηδας οποτε και δεν ανησυχείς Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
herman 1,011 Report post Posted December 20, 2015 Πάντα με εκνευρίζει όταν βλέπω να επενδύονται εκατομμύρια ευρω σε εξοπλισμό και να γίνονται τσιγκουνιές στα εργαλεία. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted December 20, 2015 ειναι αρκετα μπροστα το Kayseri. και οταν ολοκληρωθει το 2016 το master plan θα ειναι ακομα καλυτερο Δεν ξερω λεπτομερειες αλλα κακοτοπια μου δειχνει - πολυ ευαλωτο σε καιρικες συνθηκες - ξεκομμενο βουνο - αερας,ομιχλη (το εγραψες και παραπανω) κλπ τεσπα αλλη γνωμη η δικη μου. Εκεινο που με χαλαει ομως,δε ξερω - δε γινετε ρε παιδι μου με πιανουν τα γελια οταν βλεπω Τουρκους να κανουν ski. Γκελ - ολντου - ταμαμ στις πιστες. Δε τους βγαινει που να παρει. Ερχονται καθε χρονο στη Βουλγαρια πολλοι και ακομη δεν ειδα εστω και εναν να τσουλαει σωστα. Ειναι σα να βλεπω Εσκιμωο στη Σαχαρα! Α ξεχασα εκεινες οι σχαρες και τα παΐδια ολα τα λεφτα,σ αυτο δε τους φτανει κανεις 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
flocon 674 Report post Posted December 21, 2015 Δηλαδή ΚΑΙ το σκι το οφείλουμε στους Αρχαίους Ελληνες;;;;;;;;; 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted December 21, 2015 Δεν ξερω λεπτομερειες αλλα κακοτοπια μου δειχνει - πολυ ευαλωτο σε καιρικες συνθηκες - ξεκομμενο βουνο - αερας,ομιχλη (το εγραψες και παραπανω) κλπ τεσπα αλλη γνωμη η δικη μου. Εκεινο που με χαλαει ομως,δε ξερω - δε γινετε ρε παιδι μου με πιανουν τα γελια οταν βλεπω Τουρκους να κανουν ski. Γκελ - ολντου - ταμαμ στις πιστες. Δε τους βγαινει που να παρει. Ερχονται καθε χρονο στη Βουλγαρια πολλοι και ακομη δεν ειδα εστω και εναν να τσουλαει σωστα. Ειναι σα να βλεπω Εσκιμωο στη Σαχαρα! Α ξεχασα εκεινες οι σχαρες και τα παΐδια ολα τα λεφτα,σ αυτο δε τους φτανει κανεις Έτυχε προχθές να μιλάω με τον Πάππο (προπονητής Εθνικής Ομάδας Αλπικού Σκι) για τις γειτονικές χώρες και μου έλεγε ότι η ομοσπονδία Σκι της Τουρκίας έχει δυσθεώρητο προϋπολογισμό αρκετών εκατομμυρίων €, χωρίς τα αντίστοιχα αποτελέσματα. Γενικά για κάποιο λόγο έχουν επενδύσει αρκετά στο σκι τα τελευταία χρόνια. Υ.Γ. Ο προϋπολογισμός της δικιάς μας εθνικής είναι κοντά στα 40.000€. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted December 21, 2015 Υ.Γ. Ο προϋπολογισμός της δικιάς μας εθνικής είναι κοντά στα 40.000€. Εχουμε εθνική ταυλι ; 3 Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
kayseri 152 Report post Posted December 21, 2015 (edited) μαθαίνω στο σχετικό forum τύπου snowclub.turkey ότι ακούγονται θετικά σχόλια από τούρκους χιονοδρόμους για πρωτόγνωρα ωραία διάστρωση και καθημερινή παρά τους λίγους πελάτες λειτουργία του ΧΚ Erciyes στο hacilar, pista No4 μήκους 2,5 χλμ με καλοπατημένο σφικτό τεχνητό χιόνι στο παρακάτων λινκ ενημερωθείτε για το τρέχον ski in Turkey... http://www.skiciyiz.biz/eng/ από τούρκους snowclybites Δυστυχώς δεν είδα να υπάρχει και το snowreport.tourkey... ο Βατικιώτης πήγε μπροστά το ski @ snowcam in Greece από το 1997 Edited December 21, 2015 by kayseri 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted December 22, 2015 Δηλαδή ΚΑΙ το σκι το οφείλουμε στους Αρχαίους Ελληνες;;;;;;;;; Κοιταξε,εγινε συγκριση Τουρκων και Βουλγαρων σ αυτο το topic. Αν ψαξεις σε ενα παλιο topic ειχε γινει το ιδιο μεταξυ Αυστριας - Βουλγαριας. Και η απαντηση του Γιαννης 50... ( μπερδευεται τις βουρτσες με .......). Quote Share this post Link to post Share on other sites
Theodor Mich 14 Report post Posted December 22, 2015 Βασικα δεν εγινε τετοια συγκριση . Κατι τετοιο θα ηταν φυσιολογικο . Εγινε συγκριση χριστιανων με μουσουλμανων . αλαχ ακμπαρ δηλαδη 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted December 22, 2015 ...είναι να μην σε τρώνε τα ακροδακτυλά σου , τώρα;... εχουμε φτάσει στο 2015 και εμείς παίζουμε με τις θρησκευτικές τρόμπες, τις πολιτικές και αντιστρόφως. Γιατί τρόμπες ειναι , τρόμπες αέρα κοπανιστου.... Εμείς ανεβάζουμε τους Καμένους, τους Πουτιν και τους Εντοργάνιδες και εμείς τους τρώμε στην μάπα. Αναγκαίο κακό η πολιτική ,μας πέρνει η μπαλα θες δεν θες. Ο μόνος τρόπος για να σπάσει αυτή η αλυσίδα, αυτός ο άθλιος φαύλος κύκλος ξεκινά απο μας και οι Τουρκοι , όπως και οι Βουγλαροι είναι κάτι δεκάδες έτη φωτός μπροστά απο εμάς. Οι δε Τούρκοι στον τουρισμο μας παραδίδουν μαθήματα, και δεν αναφέρομαι τώρα στο βουνό μονο...έχουν και αυτοί τα θεματάκια τους, εμείς όμως έχουμε μείνει ακόμα πιο πισω.... Αιντε σπρωξτε βρε, να ξεκολήσουμε.... 7 Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
Theodor Mich 14 Report post Posted December 22, 2015 ...είναι να μην σε τρώνε τα ακροδακτυλά σου , τώρα;... εχουμε φτάσει στο 2015 και εμείς παίζουμε με τις θρησκευτικές τρόμπες, τις πολιτικές και αντιστρόφως. Γιατί τρόμπες ειναι , τρόμπες αέρα κοπανιστου.... Εμείς ανεβάζουμε τους Καμένους, τους Πουτιν και τους Εντοργάνιδες και εμείς τους τρώμε στην μάπα. Αναγκαίο κακό η πολιτική ,μας πέρνει η μπαλα θες δεν θες. Ο μόνος τρόπος για να σπάσει αυτή η αλυσίδα, αυτός ο άθλιος φαύλος κύκλος ξεκινά απο μας και οι Τουρκοι , όπως και οι Βουγλαροι είναι κάτι δεκάδες έτη φωτός μπροστά απο εμάς. Οι δε Τούρκοι στον τουρισμο μας παραδίδουν μαθήματα, και δεν αναφέρομαι τώρα στο βουνό μονο...έχουν και αυτοί τα θεματάκια τους, εμείς όμως έχουμε μείνει ακόμα πιο πισω.... Αιντε σπρωξτε βρε, να ξεκολήσουμε.... Αντε να τα ακουμε λιγο πιο συχνα ολα αυτα να ξυπναμε απο τον ληθαργο . Εχουν ξεκινησει πολεμοι παντου και σκοτωνονται παιδια λογο πλυσης εγκεφαλου . Και δεν μιλαω για τα μικρα αλλα για νεους ανθρωπους για τα λαθη και τις προκαταληψεις των μεγαλυτερων . Ξυπνατε μωρε . Ολοι ανθρωποι ειμαστε . Και χωριζομαστε σαν ζωα σε μαυρους ασπρους μπλε κοκκινους πρασινους . Αλλα κατα τα αλλα θελουμε και ειρηνη τρομαρα μας . 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted December 23, 2015 O President εγραψε μια λεξη ( ορθοδοξη) και κοιταξτε τι εγινε εδω μεσα. Μην κανετε κριτικη λοιπον γιατι νομιζω ειστε χειροτεροι απο αυτον που την εγραψε.Γυριστε πισω κι αλλο, οπως το γραψατε! Κανενας δεν εγραψε τιποτε για θρησκειες και πρασινα αλογα / μοναχα μια λεξη / Προσωπικα δεν ειμαι της εκκλησιας και αν δε με τραβολογουσε η γυναικα μου σε καμια ανασταση-γαμο-βαπτιση ...δεν. Μεχρι και τους αρχαιους Ελληνες μπερδεψατε στην κουβεντα! Το χει παιδια ο Ελληνας ο ξερολας - ο οπαδος - θελει να χει χρωμα - να ναι παντα διαφορετικος. Εσκασα στα γελια ομως οταν ειδα τα LIKE. Παιδια διαβαστε πρωτα και μετα!!! Σημ.Τοπος καταγωγης και κατοικιας μου Ξανθη. Ζω συναναστρεφομαι καθημερινα και με μουσουλμανους φιλους παιδικους και αδερφικους.Αφηστε λοιπον αυτη την κουβεντα,στο τελος καταντα επικινδυνη. Καλες γιορτες - καλη χρονια- χρονια πολλα- χιονια πολλα sory 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,261 Report post Posted December 23, 2015 (edited) ισως το σκι -σανιδα κλπ να ειναι το πιο <ισλαμικο> σπορ (απο πλευρας ένδυσης) γι αυτο το προμοτάρει ο ερτογαν σκεψου να προμοταρε γυναικεία ομαδα water polo? λοιπόν το σκι φαίνεται να ειναι χαλάλ, αρα οπου υπάρχει ο συνδιασμος μουσουλμανικη αστικη ταξη και χιόνια θα εχουμε σχετική αναπτυξη. Αντίθετα αν και εχουμε ενα σαφεστατο ισραηλινό ρευμα ειδικά στον παρνασσό μπορω να σας πω οτι σιγουρα δεν ειναι κοσέρ (αυτο θα απαιτουσε χωριστα λιφτ και πιστες, για τους υπερ-ορθοδοξους μιλάω). Edited December 23, 2015 by vro 3 Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
flocon 674 Report post Posted December 23, 2015 Εκεινο που με χαλαει ομως,δε ξερω - δε γινετε ρε παιδι μου με πιανουν τα γελια οταν βλεπω Τουρκους να κανουν ski. Γκελ - ολντου - ταμαμ στις πιστες. Δε τους βγαινει που να παρει. Ερχονται καθε χρονο στη Βουλγαρια πολλοι και ακομη δεν ειδα εστω και εναν να τσουλαει σωστα. Ειναι σα να βλεπω Εσκιμωο στη Σαχαρα! Αυτό ήταν το επίμαχο σημείο... Αν το είχε γράψει Αυστριακός, πάλι θα διαφωνούσα αλλά θα το καταλάβαινα... Καλά Χριστούγεννα Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted December 23, 2015 Ναι , ενώ εμείς οι έλληνες έχουμε κατακτήσει (ίσως και ανακαλύψει όντως) την χιονοδρομία ...ενώ "τσολιάς" με πέδιλα είναι σκέτη ομορφιά, τι να σας πω... Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,261 Report post Posted December 23, 2015 φουστανέλα δεν κανει, παραείναι αεράτη μαλλον το ...βιζόν ειναι καλύτερο παντως εγω ακόμα ετσι κάνω σκι... λες να μην τοχει το DNA μου? 1 Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted December 23, 2015 Εναν παγκοσμιο Όλυμπο είχαμε όλο κι ολο και την κορυφή του την κατέκτησαν πρωτοι οι Ελβετοί, ενώ κανα δυο χρόνια νωρίτερα κατι Γάλλοι που το προσπαθησαν κυνηγηθηκαν απο ληστές... Ελλαδαρα απο τοτε .. μα και απο πιο νωρίς. ... 4 Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
kayseri 152 Report post Posted December 24, 2015 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΙΣΑΡΕΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ... 8 Quote Share this post Link to post Share on other sites