zpapaz 20 Report post Posted March 10, 2016 ναι vicktoria πολύ σωστa!! Share this post Link to post Share on other sites
gioand 1,811 Report post Posted March 11, 2016 αν φορτίσεις την κάρτα από το προηγούμενο βράδυ μπορείς να σταματήσεις πριν το πάρκινκ στο δρόμο δίπλα στο λίφτ MOSTA και είσαι σε δύο λεπτά πάνω στις πίστες!!!! βρίσκεις εύκολα να το αφήσεις ή το αφήνεις χύμα στο δρόμο; - Απο αύριο θα είμαι πάνω όποιος θέλει επικοινωνία με πμ. ή στο pmr. 1 Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted March 11, 2016 Στη Mosta το αφίνεις πανω στο δρομο,αλλα τωρα δεν νομιζω να το χρειαζεσε αυτο,δεν θα εχει κοσμο,αν πας στο πανω πάρκινγκ,φευγεις κατευτια τοδορκα,σιλιγαρνικα ι κατεβενεις με τα σκι στο Μοστα ,εχεις πολες επιλογες 1 Share this post Link to post Share on other sites
Alexx_Vls 128 Report post Posted March 11, 2016 60 εκατοστά φρέσκο χιόνι στο πάνω μέρος του χιονοδρομικού...εχει και συνέχεια!!!! 3 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,396 Report post Posted March 11, 2016 60????????? Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted March 11, 2016 Μαλον ξαναξεκινάει τωρα που το βλεπω!!!! Σε 10 μερες θα ειναι σουπερ 2 Share this post Link to post Share on other sites
kosaitis 689 Report post Posted March 11, 2016 βρίσκεις εύκολα να το αφήσεις ή το αφήνεις χύμα στο δρόμο; - Απο αύριο θα είμαι πάνω όποιος θέλει επικοινωνία με πμ. ή στο pmr. Επειδή θα ανέβω την Τετάρτη 16-3-2016 θα σε παρακαλούσα να έδινες οποιαδήποτε πληροφορία για την κατάσταση στις πίστες. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted March 11, 2016 Μυρίζει για καταδρομική επιθεση!...στο πρώτο παραθυρο καιρου ! People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted March 11, 2016 Εγω με βαγγο είμαστε μποροβετς μπορει να κατεβουμε μπανσκο Κυριακή. Κ. Δευτέρα σιγουρα. χτυπηστε καμια ασυρματιά omg τι εξηντα πόντους? Πάντως μποροβετς δεν εβαλε αυτα που ελεγε το sf. 5-10cm max. Εχει πολυ γνωστο κοσμο και αρκετους Έλληνες μπορο. Οπως επισης θα εχει και μπανσκο send from mob with tapatalk 4 Share this post Link to post Share on other sites
Alexx_Vls 128 Report post Posted March 11, 2016 Η ανακοίνωση στο φατσοβιβλιο αυτο λέει 1 Share this post Link to post Share on other sites
zpapaz 20 Report post Posted March 12, 2016 Εγω με βαγγο είμαστε μποροβετς μπορει να κατεβουμε μπανσκο Κυριακή. Κ. Δευτέρα σιγουρα. χτυπηστε καμια ασυρματιά omg τι εξηντα πόντους? Πάντως μποροβετς δεν εβαλε αυτα που ελεγε το sf. 5-10cm max. Εχει πολυ γνωστο κοσμο και αρκετους Έλληνες μπορο. Οπως επισης θα εχει και μπανσκο send from mob with tapatalk πάντως μπάνσκο το περασμένο σ/κ δεν είχε πολλούς Έλληνες.... όπως παλιά....... Share this post Link to post Share on other sites
gioand 1,811 Report post Posted March 12, 2016 Χιονι ικανοποιητικο σε ποσοτητα.Ελληνες αρκετοι. Πιστες οργωμενες μιας και φτασαμε μεσημερι. Λιγη ομιχλη και αρκετο σκι. Ουφ επιτελους χιονι. Ρε σεις κανενας δεν ειναι πανω; Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted March 12, 2016 Απο 1700 μετρα και πανω (bunderishka poliana) πικνη χιονόπτωση ,αν συνεχίσει ετσι ολη νυχτα ,τα 30-40 πόντους καινούργιο χιονι ειναι σιγουρο 1 Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted March 12, 2016 Αυριο πρωι θα ειμαι κ γω πάνω με βαγγελη τα λέμε πμρ send from mob with tapatalk 1 Share this post Link to post Share on other sites
surmas 35 Report post Posted March 13, 2016 (edited) Καλημέρα σε όλους!!! Τρίτη πρωί μέχρι Πέμπτη βράδυ θα είμαι Bansko. Δώστε info για κατάσταση στις πίστες!! Edited March 13, 2016 by Χρήστος Λάππας Μετατροπή στα Ελληνικά! Share this post Link to post Share on other sites
gioand 1,811 Report post Posted March 13, 2016 Καλημερα χιονοπτωση και στο χωριο πολυ χιονιι στο βουνο. Παμε .....για κολυμπι. 3 Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted March 13, 2016 Καλημερα χιονοπτωση και στο χωριο πολυ χιονιι στο βουνο. Παμε .....για κολυμπι. Γιώργο, να προσέχεις τους καρχαρίες.............. :evil: :evil: :evil: 2 www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted March 13, 2016 Ειμαστε μπλα μπλα. send from mob with tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
gioand 1,811 Report post Posted March 13, 2016 Κυριακο σας. Εψαξα 180....δεν απαντουσες. Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted March 13, 2016 Πρεπει να αλλάξω πμρ... σε καλουσα κ γω δεν ξέρω αν ακουγες. Τα λεμε Ινμποξ send from mob with tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted March 13, 2016 Κυριακό από κάμερες βλέπω ΟΗ μέρα έβαζε και εξακολουθεί γερά! Ποσό έχει βάλει πάνω στις πίστες? Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted March 13, 2016 Πολυ!!!! 2 Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted March 13, 2016 Να ρίχνει και αλλες 2-3 μερες και μετα παμε :) Θιμαμε το 2014 ειμουν απο 20 το μαρτι εκει και παλι 13-14 ειχε ριξει 1,5 μετρα ,οταν φτασαμε η τερμοκρασια πιγε 17 βαθμους 1 Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted March 13, 2016 Εβαλε πολυ πραμα. Οι πιστες πατηθηκαν βράδυ αλλα το πρωι ειχε τουλάχιστον συν 15 cm μέσα στην πίστα ( απο φιλο που ηταν πρωτος πανω ). Εγω ανεβηκα δεκα και ηταν χαλασμενες αλλα ολη τη μερα εβαζε χιονακι μια χαρα ειναι ανεβα γρηγορη. Κατω απο τους πυλωνες επισης bumps αλλα δεξια - αριστερά μεσα στα δεντρα βουλιαζαμε μεχρι λίγο κατω απο το γονατο. send from mob with tapatalk 2 Share this post Link to post Share on other sites
gioand 1,811 Report post Posted March 13, 2016 Παιδια πιστες οργωμενες γεμιζανε ξανα και ξανα. Πουδρες και παλι πουδρες. Δεν εχει νοημα να λες εκατοστα Share this post Link to post Share on other sites