tziale 9 Report post Posted January 17, 2016 Γειά σε όλους σας! Είμαι ο Αλέξης από τα Γιάννενα. Με το σκι ξεκίνησα να ασχολούμαι το 2006 στα 30 μου. Αμέσως κόλλησα το μικρόβιο και για τα επόμενα χρόνια μέχρι το 2010 με το πρώτο χιόνι εξαφανιζόμουν στα βουνά! Από το 2010 όμως λίγο ένα σοβαρός τραυματισμός στο χέρι (στην ποδηλασία όχι στο σκι), λίγο τα παιδιά που ήρθαν στη ζωή μου (για να δούμε αν θα ακολουθήσουν φέτος στα χιόνια), λίγο κάτι άλλες υποχρεώσεις κάπου χάθηκα. Το σαράκι ομως με έτρωγε και φέτος οι δικαιολογίες τελείωσαν και ξαναξεκίνησα δυναμικά με Bansko μέχρι στιγμής (άσχετο αλλά με εντυπωσίασε το πόσο γρήγορα μου ξανάρθαν όλα μετά από αποχή 5 ετών περίπου. Σαν το ποδήλατο είναι τελικά το άτιμο...αν το μάθεις δεν το ξεχνάς ποτέ!). Προς το παρόν περιμένω τα χιόνια και εδώ ώστε να μπορέσω να πάω και μονοήμερα. Χάρηκα που βρήκα ένα φόρουμ στο οποίο εμείς οι αρχάριοι να μπορούμε να βομβαρδίζουμε με ερωτήσεις, και να ¨ξεστραβωνόμαστε¨ από τους πιο έμπειρους και γνώσες. Τα υπόλοιπα στις αντίστοιχες ενότητες του φόρουμ! Καλώς σας βρήκα! 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted January 17, 2016 Καλώς ήρθες Αλεξ! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted January 17, 2016 Καλωσήρθες, Αλέξη, το σκι είναι σαν ποδήλατο... που μαθαίνεις συνέχεια κάτι καινούριο. Μακάρι αυτή τη φορά να μείνεις για τα καλά στο σπορ. 1 Quote Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted January 17, 2016 Αλέξη καλός ήρθες στην παρέα μας. Αυτό που λες είναι μεγάλη αλήθεια. Το σκι δεν το ξεχνάς εύκολα αν μάθεις να τσουλας. Τα πόδια και η αντοχή είναι αυτά που σε προδίδουν όσο το αφήνεις!!! Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted January 17, 2016 Καλώς ήρθες Αλέξη! Καλές κατεβασιές ! Είσαι Αλέξιος ή Αλέξανδρος? 1 Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted January 17, 2016 Καλως ορισες στην παρεα.ενδιαφερον και το τριτο χομπι σου βλεπω. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted January 17, 2016 Καλώς ήρθες Αλέξη! 1 Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
tziale 9 Report post Posted January 17, 2016 Καλώς ήρθες Αλέξη! Καλές κατεβασιές ! Είσαι Αλέξιος ή Αλέξανδρος? Αλέξιος, με γιορτή δηλαδή στις 17 Μαρτίου. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted January 17, 2016 Αλέξιος, με γιορτή δηλαδή στις 17 Μαρτίου. Α γεια σου!!! Τωρα γινατε τρεις (μαζι με ΑΛΕΞΗΣ και mil ) ! 1 Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted January 17, 2016 Καλώς ήρθες και περιμένουμε αναφορά καιρού από γιάννενα! 1 Quote How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted January 17, 2016 Καλως ηρθες Αλεξη !Καλη χρονια και καλη σαιζον ! 1 Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted January 17, 2016 Γεια σου φιλε αλεξιε καλώς μας βρήκες λοιπόν! Καλη επάνοδο!!⛷⛷ 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 18, 2016 Καλώς ήλθες Αλέξη! 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites