Pant 2,497 Report post Posted February 27, 2016 Θα πιάσουν και σκόνες, τελευταία χρήση 29/01.Μακάρι η αχιονία και η χιονοστέριση να είναι το μόνο στραβό του ΄16... 1 Quote Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted February 27, 2016 ( έχει γύρει το πλοίο και είναι έτοιμο να βουλιάξει... αμα την πουλέψουμε θα σημειωθεί άλλο ένα ιστορικό γεγονός για το έθνος. Στα 200 χρόνια ιστορίας θα προστεθεί το χαρακτηριστικό της θεαματικής κωλοφ@ρδίας, ever ! ) Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 28, 2016 Θα ξανακάνουμε σκι σε Ελληνικά χιονοδρομικά Μάρτη του 2016 (εκτός από το Καιμάκ θα κάνουμε και σε άλλα εννοώ) 'Ηδη πάει σχετικά καλά για ΒασίλοΚαλάβρυτα, λίγο να το στρώσει κι άλλο θέλει και σύντομα θα ξανακάνουμε σκι. Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted February 28, 2016 Θα ξανακάνουμε σκι σε Ελληνικά χιονοδρομικά Μάρτη του 2016 (εκτός από το Καιμάκ θα κάνουμε και σε άλλα εννοώ) 'Ηδη πάει σχετικά καλά για ΒασίλοΚαλάβρυτα, λίγο να το στρώσει κι άλλο θέλει και σύντομα θα ξανακάνουμε σκι. Συμφωνώ με την νέα βάση που έριξε ειδικά στα Καλάβρυτα , η επόμενη χιονόπτωση θα είναι σκέτη πουδράρα :LMAO: :LMAO: 2 Quote Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 28, 2016 Λίγο να στρώσει τη πρόγνωση εννοούσα, η αλήθεια είναι ότι έχεις δίκιο, όπως το έγραψα είμαι για δούλεμα Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted February 28, 2016 Όπως και να το έγραφες, το δούλεμα δεν το γλιτώνεις. 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 29, 2016 (edited) Αν και περιμένουμε να μας προσγειώσει απότομα ο Βαγγέλης (μιας και ένα 70% των σενάριων μετά τις χιονοπτώσεις εκτοξεύει την θερμοκρασία) θα γράψω την άποψη μου. Νομίζω ότι η Βασιλίτσα και τα Καλάβρυτα αυτή τη στιγμή με την πρόγνωση που βλέπουμε έχουν λίγο πάνω από 50% να έχει πίστες έτοιμες για σκι την επόμενη βδομάδα και συγκεκρημένα δεν θα απέκλεια την Κυριακή να κάνουμε σκι. Λίγο πάνω από 50% επαναλαμβάνω δεν είναι σίγουρο ούτε λεω ότι θα (και σίγουρα δεν λέω ότι το χιόνι που θα πέσει δεν θα λιώσει). Κρίσιμο run το απόγευμα αλλά νομίζω αύριο θα μπορούμε ή πανηγυρίσουμε ή να κλάψουμε Edited February 29, 2016 by ΜΙΚ Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted February 29, 2016 Αν και περιμένουμε να μας προσγειώσει απότομα ο Βαγγέλης (μιας και ένα 70% των σενάριων μετά τις χιονοπτώσεις εκτοξεύει την θερμοκρασία) θα γράψω την άποψη μου. Νομίζω ότι η Βασιλίτσα και τα Καλάβρυτα αυτή τη στιγμή με την πρόγνωση που βλέπουμε έχει λίγο πάνω από 50% να έχει πίστες έτοιμες για σκι την επόμενη βδομάδα και συγκεκρημένα δεν θα απέκλεια την Κυριακή να κάνουμε σκι. Λίγο πάνω από 50% επαναλαμβάνω δεν είναι σίγουρο ούτε λεω ότι θα (και σίγουρα δεν λέω ότι το χιόνι που θα πέσει δεν θα λιώσει). Κρίσιμο run το απόγευμα αλλά νομίζω αύριο θα μπορούμε ή πανηγυρίσουμε ή να κλάψουμε γιατί δεν κλαις ακόμα !!!??? 4 Quote Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 29, 2016 (edited) Απαπαπαπαπα. πολύ ζεσταίνει προς Κυριακή. Μολαταύτα μέχρι τότε νομίζω ότι έχουμε τρεις κακοκαιρίες με χιόνια σε ΒασιλιτσοΚαλάβρυτα με πολύ μικρό άγχος για βροχή στις βάσεις για κάποιες ώρες. Δεν είναι σίγουρο αλλά η αίσθησή μου είναι ότι σαφώς και ίσως να μπορέσουν να δώσουν πίστες για (πετρο)σκι. Επειδή τη Πέμπτη περνάει ωραίο με ενέργεια μετωπάκι έχουμε καλές ελπιδες και για χιονοδρομικά έκπληξη πχ κάνα Καρπενήσι ή κάνα Πισοδέρι ξαφνικά στο άσχετο να φάει μια ξαφνική γερή και επειδή θα ρίξουν και οι άλλες κάτι ψιλά, γιατί όχι να δώσει πίστες. Με αυτά που βλέπω σήμερα πάντως καλή μέρα για σκι δεν φαίνεται, αλλά ίσως το Σάββατο πριν την εκτόξευση της Τ να κάνουμε κάτι που να μοιάζει με αξιοπρεπές τσούλημα. Και όσο και να είναι μισοάδειο το ποτήρι το Καιμάκ πχ ναι μάλλον θα ξαναπάρει παράταση στη σεζόν. Ναι στα άλλα και εγώ δεν πιστεύω ότι μιλάμε για σεζόν ακόμα με τόση ζέστη επόμενη βδομάδα, αλλά πριν κλάψουμε να το αφήσουμε να πλησιάσει λίγο μιας και υπάρχει ένα 25% των σεναρίων που παραμένει κρύο. Το άλλο 75% άστα να πάμε... Edited February 29, 2016 by ΜΙΚ Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,259 Report post Posted February 29, 2016 φευγω για καλάμες και πειρα τα σκι μαζι μου.... τοσο πουδροβλαμένος ειμαι.... οταν τα φορτωσα καθισα και με μουτζωσα. οτι και να πω για αυτους που γραφουν εδω μέσα η αλήθεια ειναι σε καποιους βλαμμένους σαν και του λόγου μου απευθύνονται, τι θέλετε να γράφουν? 1 Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted February 29, 2016 Όποιος θέλει να κάνει σκι στην Ελλάδα να ξεκινήσει ορειβατικό. Υπάρχουν βουνά, με το απαραίτητο για αξιοπρεπές σκι, χιόνι στα ψηλά. Δεν λέω τίποτα άλλο. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted February 29, 2016 Όποιος θέλει να κάνει σκι στην Ελλάδα να ξεκινήσει ορειβατικό. Υπάρχουν βουνά, με το απαραίτητο για αξιοπρεπές σκι, χιόνι στα ψηλά. Δεν λέω τίποτα άλλο. Οργάνωσε και έρχομαι ΕΑΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ εφόσον με διώξει η γυναίκα μου και δεν τσακωθεί με την μάνα της για έρθει μαζί να είναι κοντά μην οδηγούμε πέντε ώρες για να περπατάμε άλλες τρεις και να κατέβουμε σε πέντε λεπτά 2 Quote Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted February 29, 2016 Ερύμανθος – Το βουνό της Πελοποννήσου με τις πολλές αντιθέσεις τι λέτε για 8 Quote Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
Theodoros Kafasis 444 Report post Posted March 1, 2016 (edited) Μοντέλο άρνησης της Κιούμπλερ-Ρος Άρνηση: "Αποκλείεται, δεν μπορεί να συμβαίνει σε εμένα!" Θυμός: "Είναι άδικο, γιατί σε εμένα; Δεν έχω κάνει καθόλου σκι φέτος" ή "Περίμενα 1 χρόνο για να τσουλήσω, γιατί μου το κάνεις αυτό;" (Εδώ είτε αναφέρεται στον Θεό, στον εαυτό του, είτε σε οποιονδήποτε θεωρεί υπεύθυνο για την κατάστασή του/της) Διαπραγμάτευση: "Τουλάχιστον άσε με να κάνω λίγο πετροσκι" ή "Θα είμαι καλύτερος, θα αλλάξω, απλώς άσε με να κάνω άλλη μια κατεβασιά." Κατάθλιψη: "Είμαι τόσο λυπημένος, δεν κοιτάω πια καν τα δελτία καιρού;" ή "Δεν έχω ελπίδες, απλώς θα περιμένω να ξαναβάλω τα σκι στις θήκες τους μέχρι την επόμενη σεζόν" Αποδοχή: "Εντάξει όλα θα πάνε καλά, έχω και άλλα χόμπυ να κάνω" Σε ποιο στάδιο λέτε ότι είμαστε τώρα...; :-) Edited March 1, 2016 by Theodoros Kafasis 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted March 1, 2016 (edited) Μοντέλο άρνησης της Κιούμπλερ-Ρος Άρνηση: "Αποκλείεται, δεν μπορεί να συμβαίνει σε εμένα!" Θυμός: "Είναι άδικο, γιατί σε εμένα; Δεν έχω κάνει καθόλου σκι φέτος" ή "Περίμενα 1 χρόνο για να τσουλήσω, γιατί μου το κάνεις αυτό;" (Εδώ είτε αναφέρεται στον Θεό, στον εαυτό του, είτε σε οποιονδήποτε θεωρεί υπεύθυνο για την κατάστασή του/της) Διαπραγμάτευση: "Τουλάχιστον άσε με να κάνω λίγο πετροσκι" ή "Θα είμαι καλύτερος, θα αλλάξω, απλώς άσε με να κάνω άλλη μια κατεβασιά." Κατάθλιψη: "Είμαι τόσο λυπημένος, δεν κοιτάω πια καν τα δελτία καιρού;" ή "Δεν έχω ελπίδες, απλώς θα περιμένω να ξαναβάλω τα σκι στις θήκες τους μέχρι την επόμενη σεζόν" Αποδοχή: "Εντάξει όλα θα πάνε καλά, έχω και άλλα χόμπυ να κάνω" Σε ποιο στάδιο λέτε ότι είμαστε τώρα...; :-) Φιλε τρομερο! Τα περασα 4 πρωτα την προηγουμενη εβδομαδα, και αυτην μετα την τεραστια τσατιλα που δεν πηγα Σμολικα, ειμαι στο 5....και εμαι καλα :-)) Edited March 1, 2016 by ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Quote Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted March 1, 2016 Νομίζω μετά και την αποδοχή .......... στο στάδιο που αναρωτιέσαι και λες Σε ποιο στάδιο λέτε ότι είμαστε τώρα...; :-) 2 Quote Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted March 1, 2016 Παρακαλώ τους κ.κ. mods όπως κλειδώσουν το αναθεματισμένο thread του Φλεβάρη του ΄16... στη τελική και ας το διαγράψουν κιόλας... σε κανέναν δεν θα λείψει... ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ Κουτσοφλέβαρε... 7 Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted March 2, 2016 Λες να πάει καλύτερα ο Μάρτης; Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted March 14, 2016 February breaks global temperature records by 'shocking' amount 2 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites