Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
ΜΙΚ

Φεβρουάριος 2016

Recommended Posts

Για παράδειγμα Βαγγέλη δες το run του Ευρωπαικού που μόλις ανέβηκε. Ίσως κάνουν σκι κάποια χιονοδρομικά με αυτό.

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Για παράδειγμα Βαγγέλη δες το run του Ευρωπαικού που μόλις ανέβηκε. Ίσως κάνουν σκι κάποια χιονοδρομικά με αυτό.

Σαν να έχεις δίκιο τώρα που ξανακοιτάω τα μοντέλα ίσως να υπάρχει περίπτωση :LMAO: :LMAO: :LMAO: :shysterical: :shysterical: :shysterical:

W020141216404287090381.jpg

• Like 5

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

Ο μόνος λόγος που επιτρέπουμε το συνεχές τρολάρισμα είναι γιατί στην παρούσα φάση δεν έχουμε απολύτως τίποτα καλύτερο να κάνουμε από το να γελάμε με τον πόνο μας. -_-

• Like 6

Make Parnassos Great Again!

Τι να πω μακάρι...κι εγώ το θέλω!

Αλλά προσωπικά το βλέπω δύσκολο.

Αύριο πάω Σμόλικα να πάρω τζούρα χιονιού μπας και συνέλθω....

Bρε και εγώ δύσκολο το βλέπω...

bon ski

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Αυτό που έγραψε ο Βαγγέλης μου άρεσε αδέρφια, μου άρεσε πολύ.

Τόσο που σκέφθηκα να κάνω 2-3 υπογραμμίσεις και να το ξαναβάλω

για να το ξαναδιαβάσετε

Τότε πρέπει να σου έρθει σύστημα πό δυτικά με κρύο και να βάλει σε Βασιλίτσα Καλάβρυτα 1 μέτρο σε μια μέρα.Το έχει ξανακάνει ναι το 2010 νομίζω.Τότε χώμα είχαν τα Χ/Κ και την άλλη μέρα κάναν σκι και πούδρες.Αλλά για πόσο ξέρεις;Για 2 μέρες.....Πάπαλα μετά.

Άρα ακόμα κι αν είσαι τυχερός και σου κάτσει αυτο που λεμε πάλι 2μέρες σκι θα κάνεις και ίσως πέσουν και καθημερινές και τις χαρούν 10άτομα......

Φιλικά

7ψυχος

ΥΓ. Χωρίς ιδιοτέλεια το δεύτερο, όποιος πεθύμισε το σκι, ας πάρει άδεια (από το αφεντικό του ή τον εαυτό του ή την σημαία)

• Like 4

Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν.

Σαν να έχεις δίκιο τώρα που ξανακοιτάω τα μοντέλα ίσως να υπάρχει περίπτωση :LMAO: :LMAO: :LMAO: :shysterical: :shysterical: :shysterical:

W020141216404287090381.jpg

Ρε χαμένε... για ski μιλάμε, όχι για το άλλο...

• Like 2

Εγω εχω αλλη απορια ας απαντησει οποιος ξερει

Υποθετικα λοιπον τελη μαρτιου ριχνει 1 1μιση μετρο στα καλαβρυτα

Ειμαστε σιγουροι οτι θα ανοιξει το χιονοδρομικο?

Θα ειναι ετοιμοι απο αποψη προσωπικου η θα εχουν σκορπισει ολοι?

Θα θελουν να ανοιξουν για 4-5-6-7 ξερω εγω μερες η θα σκεφτουν δεν βαριεσαι δεν αξιζει...

• Like 1

elan primetime 33.jpg

Οι συμβάσεις υπαλλήλων και σαλέ είναι για σεζόν οπότε το μόνο επιπλέον κόστος είναι το ρεύμα και τα καύσιμα, οπότε είναι υποχρεωμένοι να λειτουργήσουν, η όλη πλάκα θα είναι να έχει Απρίλη χιόνι και να το κλείσουν :LMAO: :LMAO: :LMAO: :LMAO: :LMAO: :LMAO:

XKK-Banner-Etisia-Prosforas-2015-16-v4.1

• Like 3

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

Μια απο τα ίδια, και αν και θα πρεπε να έχουν περισσέψει λεφτά, δεν βλέπω διαφορά στο ταμείο. Πως γενεν αυτο ρε γμτ, οχι τίποτα άλλο να κάνουμε απόδοση σε καμία Βουλγαρία προσεχώς :P

• Like 3

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Πάντως από το μπάτζετ της φετινής σεζόν για το σκι το οποίο δεν χρησιμοποιήθηκε έχω ήδη πάρει αλεξίπτωτο και κάθισμα...Αν κάνει και τέτοια σεζόν του χρόνου παντρεύομαι. Ο Hellbent πήρε ακόμα και δώρο γενεθλίων στην κόρη του

Στο θέμα μας: Απαισιόδοξη και ψύχραιμη ανάγνωση των όσων βλέπω τώρα και ο Αντικυκλώνας πάει για τζούφιος 5-10 Μαρτίου αλλά και υπάρχουν βάσιμες ελπίδες η Βασιλίτσα να έχει σκι στο μεσοπρόθεσμο μέλλον. Έμφαση στις λέξεις βάσιμες και ελπίδες πακέτο και όχι χωριστά.

Δεν είπα ότι θα γίνει λέω ότι το "τέλος για σκι φέτος "δεν έχει βάσιμες ελπίδες σαν πρόγνωση έχει βάσιμη τσαντίλα από την παλιοσεζόν.

Edited by ΜΙΚ
  • Like 7

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Πάντως από το μπάτζετ της φετινής σεζόν για το σκι το οποίο δεν χρησιμοποιήθηκε έχω ήδη πάρει αλεξίπτωτο και κάθισμα...Αν κάνει και τέτοια σεζόν του χρόνου παντρεύομαι

Στο θέμα μας: Απαισιόδοξη και ψύχραιμη ανάγνωση των όσων βλέπω τώρα και ο Αντικυκλώνας πάει για τζούφιος 5-10 Μαρτίου αλλά και υπάρχουν βάσιμες ελπίδες η Βασιλίτσα να έχει σκι στο μεσοπρόθεσμο μέλλον. Έμφαση στις λέξεις βάσιμες και ελπίδες πακέτο και όχι χωριστά.

Δεν είπα ότι θα γίνει λέω ότι το "τέλος για σκι φέτος "δεν έχει βάσιμες ελπίδες σαν πρόγνωση έχει βάσιμη τσαντίλα από την παλιοσεζόν.

Και που να δεις του χρόνου ,γράφω τις προβλέψεις από τώρα :LMAO: :LMAO: :LMAO: :LMAO:

Ήρθες καινούργιε χρόνε μας και εύχομαι να μπορέσεις
δικούς και φίλους π’ αγαπώ να μη στεναχωρέσεις!

Source: http://www.click-me.gr/psyxagogia-m/mantinades-m/813-mantinades-gia-tin-protoxronia.html

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΚΟΠΑΝΑ ΤΟ ΣΚ !!??? ΓΡΑΨΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ

• Like 2

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

Θα ξανακάνουμε σκι σε Ελληνικά χιονοδρομικά (εκτός από το Καιμάκ θα κάνουμε και σε άλλα εννοώ)

Edited by ΜΙΚ
  • Like 2

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

και εγώ το πιστεύω Μιχάλη . αλλα να, είπα κάτι για να γελάσουμε .... :P

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Θα ξανακάνουμε σκι σε Ελληνικά χιονοδρομικά (εκτός από το Καιμάκ θα κάνουμε και σε άλλα εννοώ)

Αυτό είναι σίγουρο. Ποια χρονιά / ποιο μήνα είπαμε;

• Like 2

aab !!! και συ ριψασπις !!! :P

..τι θα κάναμε ωρε αν ο Λεωνίδας δεν πηγαινε στις θερμοπύλες; (το "ωρε" μάλλον θα το έλεγε ένας καραισκάκης μαζί με πολλά μπινελίκια, συγνωμην για τον αχταραμά :P )

• Like 2

Και εγώ πατέρα Ιούλιε! (που θα έλεγε ο Βρούτος).

ΥΓ Ευτυχώς που δεν έχουμε χάσει το χιούμορ μας.

• Like 2

Σήμερα είπα να κάνω συντήρηση-φύλαξη οπλισμού, όπα! εξοπλισμού,
αλλά τελικά το ανέβαλα.

Για το άλλο Σάββατο.

Practice makes perfect

Τι συντήρηση έκανες βρε Pant ? Επιασαν σκόνες ; (χαχα) , σε καλόοοοο μας λεμε ... θα το ρξει, θα το ριξει...)