ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 25, 2016 (edited) Για παράδειγμα Βαγγέλη δες το run του Ευρωπαικού που μόλις ανέβηκε. Ίσως κάνουν σκι κάποια χιονοδρομικά με αυτό. Edited February 25, 2016 by ΜΙΚ Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted February 25, 2016 Για παράδειγμα Βαγγέλη δες το run του Ευρωπαικού που μόλις ανέβηκε. Ίσως κάνουν σκι κάποια χιονοδρομικά με αυτό. Σαν να έχεις δίκιο τώρα που ξανακοιτάω τα μοντέλα ίσως να υπάρχει περίπτωση 5 Quote Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted February 25, 2016 Ο μόνος λόγος που επιτρέπουμε το συνεχές τρολάρισμα είναι γιατί στην παρούσα φάση δεν έχουμε απολύτως τίποτα καλύτερο να κάνουμε από το να γελάμε με τον πόνο μας. 6 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted February 25, 2016 Για παράδειγμα Βαγγέλη δες το run του Ευρωπαικού που μόλις ανέβηκε. Ίσως κάνουν σκι κάποια χιονοδρομικά με αυτό. Τι να πω μακάρι...κι εγώ το θέλω! Αλλά προσωπικά το βλέπω δύσκολο. Αύριο πάω Σμόλικα να πάρω τζούρα χιονιού μπας και συνέλθω.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 25, 2016 Bρε και εγώ δύσκολο το βλέπω... bon ski Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted February 25, 2016 Αυτό που έγραψε ο Βαγγέλης μου άρεσε αδέρφια, μου άρεσε πολύ. Τόσο που σκέφθηκα να κάνω 2-3 υπογραμμίσεις και να το ξαναβάλω για να το ξαναδιαβάσετε Τότε πρέπει να σου έρθει σύστημα πό δυτικά με κρύο και να βάλει σε Βασιλίτσα Καλάβρυτα 1 μέτρο σε μια μέρα.Το έχει ξανακάνει ναι το 2010 νομίζω.Τότε χώμα είχαν τα Χ/Κ και την άλλη μέρα κάναν σκι και πούδρες.Αλλά για πόσο ξέρεις;Για 2 μέρες.....Πάπαλα μετά.Άρα ακόμα κι αν είσαι τυχερός και σου κάτσει αυτο που λεμε πάλι 2μέρες σκι θα κάνεις και ίσως πέσουν και καθημερινές και τις χαρούν 10άτομα...... Φιλικά 7ψυχος ΥΓ. Χωρίς ιδιοτέλεια το δεύτερο, όποιος πεθύμισε το σκι, ας πάρει άδεια (από το αφεντικό του ή τον εαυτό του ή την σημαία) 4 Quote Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted February 26, 2016 Σαν να έχεις δίκιο τώρα που ξανακοιτάω τα μοντέλα ίσως να υπάρχει περίπτωση Ρε χαμένε... για ski μιλάμε, όχι για το άλλο... 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted February 26, 2016 Εγω εχω αλλη απορια ας απαντησει οποιος ξερει Υποθετικα λοιπον τελη μαρτιου ριχνει 1 1μιση μετρο στα καλαβρυτα Ειμαστε σιγουροι οτι θα ανοιξει το χιονοδρομικο? Θα ειναι ετοιμοι απο αποψη προσωπικου η θα εχουν σκορπισει ολοι? Θα θελουν να ανοιξουν για 4-5-6-7 ξερω εγω μερες η θα σκεφτουν δεν βαριεσαι δεν αξιζει... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted February 26, 2016 Οι συμβάσεις υπαλλήλων και σαλέ είναι για σεζόν οπότε το μόνο επιπλέον κόστος είναι το ρεύμα και τα καύσιμα, οπότε είναι υποχρεωμένοι να λειτουργήσουν, η όλη πλάκα θα είναι να έχει Απρίλη χιόνι και να το κλείσουν :LMAO: :LMAO: :LMAO: 3 Quote Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
ashbury 2,929 Report post Posted February 26, 2016 Διόλου απίθανο... Θυμίζω Πάσχα 2015 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted February 26, 2016 έχω να ανάψω καλοριφέρερ κανα μήνα 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted February 26, 2016 Μια απο τα ίδια, και αν και θα πρεπε να έχουν περισσέψει λεφτά, δεν βλέπω διαφορά στο ταμείο. Πως γενεν αυτο ρε γμτ, οχι τίποτα άλλο να κάνουμε απόδοση σε καμία Βουλγαρία προσεχώς 3 Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted February 26, 2016 είναι σαν αυτό που λένε με το κόψιμο του καπνίσματος και τη φεράρι 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 26, 2016 (edited) Πάντως από το μπάτζετ της φετινής σεζόν για το σκι το οποίο δεν χρησιμοποιήθηκε έχω ήδη πάρει αλεξίπτωτο και κάθισμα...Αν κάνει και τέτοια σεζόν του χρόνου παντρεύομαι. Ο Hellbent πήρε ακόμα και δώρο γενεθλίων στην κόρη του Στο θέμα μας: Απαισιόδοξη και ψύχραιμη ανάγνωση των όσων βλέπω τώρα και ο Αντικυκλώνας πάει για τζούφιος 5-10 Μαρτίου αλλά και υπάρχουν βάσιμες ελπίδες η Βασιλίτσα να έχει σκι στο μεσοπρόθεσμο μέλλον. Έμφαση στις λέξεις βάσιμες και ελπίδες πακέτο και όχι χωριστά. Δεν είπα ότι θα γίνει λέω ότι το "τέλος για σκι φέτος "δεν έχει βάσιμες ελπίδες σαν πρόγνωση έχει βάσιμη τσαντίλα από την παλιοσεζόν. Edited February 26, 2016 by ΜΙΚ 7 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted February 26, 2016 Πάντως από το μπάτζετ της φετινής σεζόν για το σκι το οποίο δεν χρησιμοποιήθηκε έχω ήδη πάρει αλεξίπτωτο και κάθισμα...Αν κάνει και τέτοια σεζόν του χρόνου παντρεύομαι Στο θέμα μας: Απαισιόδοξη και ψύχραιμη ανάγνωση των όσων βλέπω τώρα και ο Αντικυκλώνας πάει για τζούφιος 5-10 Μαρτίου αλλά και υπάρχουν βάσιμες ελπίδες η Βασιλίτσα να έχει σκι στο μεσοπρόθεσμο μέλλον. Έμφαση στις λέξεις βάσιμες και ελπίδες πακέτο και όχι χωριστά. Δεν είπα ότι θα γίνει λέω ότι το "τέλος για σκι φέτος "δεν έχει βάσιμες ελπίδες σαν πρόγνωση έχει βάσιμη τσαντίλα από την παλιοσεζόν. Και που να δεις του χρόνου ,γράφω τις προβλέψεις από τώρα :LMAO: :LMAO: Ήρθες καινούργιε χρόνε μας και εύχομαι να μπορέσεις δικούς και φίλους π’ αγαπώ να μη στεναχωρέσεις!Source: http://www.click-me.gr/psyxagogia-m/mantinades-m/813-mantinades-gia-tin-protoxronia.html Quote Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted February 27, 2016 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΚΟΠΑΝΑ ΤΟ ΣΚ !!??? ΓΡΑΨΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ 2 Quote Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted February 27, 2016 @@δια... 3 Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
snowfire 1,292 Report post Posted February 27, 2016 XA XA XA A ΡΕ ΧΡΗΣΤΟ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 27, 2016 (edited) Θα ξανακάνουμε σκι σε Ελληνικά χιονοδρομικά (εκτός από το Καιμάκ θα κάνουμε και σε άλλα εννοώ) Edited February 27, 2016 by ΜΙΚ 2 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted February 27, 2016 και εγώ το πιστεύω Μιχάλη . αλλα να, είπα κάτι για να γελάσουμε .... Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
aab 1,434 Report post Posted February 27, 2016 Θα ξανακάνουμε σκι σε Ελληνικά χιονοδρομικά (εκτός από το Καιμάκ θα κάνουμε και σε άλλα εννοώ) Αυτό είναι σίγουρο. Ποια χρονιά / ποιο μήνα είπαμε; 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted February 27, 2016 aab !!! και συ ριψασπις !!! ..τι θα κάναμε ωρε αν ο Λεωνίδας δεν πηγαινε στις θερμοπύλες; (το "ωρε" μάλλον θα το έλεγε ένας καραισκάκης μαζί με πολλά μπινελίκια, συγνωμην για τον αχταραμά ) 2 Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
aab 1,434 Report post Posted February 27, 2016 Και εγώ πατέρα Ιούλιε! (που θα έλεγε ο Βρούτος). ΥΓ Ευτυχώς που δεν έχουμε χάσει το χιούμορ μας. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted February 27, 2016 Σήμερα είπα να κάνω συντήρηση-φύλαξη οπλισμού, όπα! εξοπλισμού,αλλά τελικά το ανέβαλα. Για το άλλο Σάββατο. Quote Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted February 27, 2016 Τι συντήρηση έκανες βρε Pant ? Επιασαν σκόνες ; (χαχα) , σε καλόοοοο μας λεμε ... θα το ρξει, θα το ριξει...) Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites