giannis-ski 4,870 Report post Posted February 14, 2016 (edited) . Edited January 4, 2017 by giannis-ski 2 Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted February 15, 2016 Δικό σας: Πήγα στα μέρη που σε είχα πρωτοδεί. Αφράτο ήσουν και χαιρόμουν σαν παιδί... Που 'ναι τα χιόνια, ωραία χιόνια, που 'χες στις πίστες και στις πλαγιές; Που 'ναι οι πούδρες, καλές μου πούδρες, από τα λούκια και τις κορφές... Στο χιονοδρομικό μου περνάω, το μικρό, θλιψη με πιάνει που το βλέπω όλο κλειστό. Που 'ναι τα χιόνια, μπόλικα χιόνια που μας εθαβάν όλα τα βουνά; Που 'ναι η πούδρα, καλή μου πούδρα, βροχή μονάχα, γαμώ την αχιονιά. Αμπντούλ... ξέρεις εσύ, ξέρεις εσύ... 9 1 Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted February 15, 2016 (edited) . Edited January 4, 2017 by giannis-ski Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted February 15, 2016 Λυγισα ! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted February 15, 2016 Τα πουδροπέδιλα μου αφιερωμένα στην κυρία http://www.youtube.com/watch?v=AySKtPMyw2A Από τη μια το Μαίναλο, μου λέει φύγεκι από την άλλη το Καιμακ μου λέει μηΚι εγώ στα λιφτ του Παρνασσού παλεύω απεγνωσμένασαν χιονοδρομικά που σου κόβουν την Ψ...(Χολή μάγκες)Δυο κορφές μου φωνάζουν,Δυο κορφές με τρελαίνουνΝα φυγω...να σκιάρω που?Δυο κορφές μου φωνάζουνΔυο κορφές με τρομάζουνΝα μείνω να κάνω πετροσκί?Από τη μια το λούκι του Ηρακλή, μου λέει φύγεΜα το αίσθημα η Σαχάρα μου λέει μηΚαι εγώ στον Βάκχο να καρβάρω...ΣταματήστεΧωρίς να φαίνεται η δικιά μου η γραμμή 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted February 15, 2016 (edited) . Edited January 4, 2017 by giannis-ski 1 Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted February 15, 2016 Έκανα ένα μικρό "καλλιτεχνικό" διάλλειμα 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted February 17, 2016 Η γυναίκα μου, που συμπάσχει μαζί μου, αφιερώνει το παρακάτω: Καρδιά μου καημένη, πώς βαστάς και δε ραγίζεις Πάνω στα βουνά τόση αχιονιά που αντικρίζεις Να τσουλάω απαλά μεσ’ το πουδρί δεν έχω νιώσει και το forecast ακόμα που ’χα πιστέψει μ’ έχει πληγώσει Δεν τσουλάει κανείς, -εις Δεν τσουλάει κανείς, ούτε μια μέρα μέσ’ το Φλεβάρη Κι ο χειμώνας αυτός δεν λέει να μας κάνει τη χάρη Καρδιά μου καημένη, πώς βαστάς και δε ραγίζεις Πάνω στα βουνά τόση αχιονιά που αντικρίζεις Του Αυγού η πλαγιά είναι γυμνή και λασπωμένη Και η πούδρα απ’ τον Abdul και τη βροχή είναι λιωμένη Δεν τσουλάει κανείς, -εις Δεν τσουλάει κανείς, ούτε μια μέρα πια στην Ελλάδα Και στις Άλπεις ξαφνικά θα την κάνω για καμιά βδομάδα Καρδιά μου καημένη, πώς βαστάς και δε ραγίζεις Πάνω στα βουνά τόση αχιονιά που αντικρίζεις 8 Quote Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted February 17, 2016 (edited) . Edited January 4, 2017 by giannis-ski Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted February 18, 2016 (edited) . Edited January 4, 2017 by giannis-ski 5 Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 18, 2016 (edited) Μία η άνοιξη ένα το σύννεφο χρυσό πουδρίπουδρί που χόρευε σε βουνό ώριμο ως το πρωίσαν στάχυα έλυσες πάνω στους ώμους μου χρυσά γυαλιάσαν στάχυ χόρεψες σαν στάχυα αμέτρητα ήταν τα βουνάΜη μιλάς άλλο για πούδρα η πούδρα είναι παντούστην καρδιά μας στη ματιά μας τρώει τα χείλη τρώει το νουόταν θα 'χουμε γαζώσει καλημέρα θα μας πειθα μας φύγει θα ξανάρθει κι όλο πάλι απ' την αρχήΜία η θάλασσα ένας ο ήλιος της γλάροι λευκοίήλιος και πούδρα γλυκό κορίτσι κρύο πρωίπρωί κι ορθάνοιξα τα δυο σου λιφτ μ' ένα φιλίκι εσύ μου χάρισες όλη την πούδρα σ' ένα κορμίΜη μιλάς άλλο για πούδρα η πούδρα είναι παντούστην καρδιά μας στη ματιά μας τρώει τα χείλη τρώει το νουόταν θα 'χουμε γαζώσει καλημέρα θα μας πειθα μας φύγει θα ξανάρθει κι όλο πάλι απ' την αρχήΧθες ήταν έρωτας χθες ήταν σύννεφο χρυσό πουδρί χθες ήταν θάλασσα γλάρος που χόρευε με το πρωίτώρα είναι η σιωπή τώρα είναι η κοτρώνα κι ο χωρισμόςκι όλα τα αστέρια του θαρρείς πως έσβησε ο ουρανόςΜη μιλάς άλλο για πούδρα η πούδρα είναι παντούστην καρδιά μας στη ματιά μας τρώει τα χείλη τρώει το νουόταν θα 'χουμε γαζώσει καλημέρα θα μας πειθα μας φύγει θα ξανάρθει κι όλο πάλι απ' την αρχή Edited February 18, 2016 by ΜΙΚ 10 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
itiotis 779 Report post Posted February 18, 2016 Από ένα grammy σε όλους Τ Ω Ρ Α !!! 2 Quote Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις... Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα... Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted February 20, 2016 (edited) Γιατί κάποιοι προδίδουμε την ηλικία μας αλλιώς... Αν δε χωράς μέσα σε μια άθλια πατρίδα Αν δε σου φτάνει μια ελπίδα τυφλή Αν δεν υπάρχει ούτε μια χιονοπαγίδα Άμα τσουλάς σε μια Στύγα ξερή Τότε τι κρίμα, τι κρίμα, τι κρίμα την πούδρα γυρεύεις και κοτρόνες χτυπάς Τότε τι κρίμα, τι κρίμα, τι κρίμα Προς Άλπεις θα ψάχνεις και Βουλγαρία μεριά Που 'ναι η πούδρα, η πούδρα η ΠΟΥούουουδρα ξεχνάς τη Σαχάρα κι ό,τι κοιτά βορινά Που 'ναι η πούδρα, η πούδρα η ΠΟΥούουουδρα δε χώρας πουθενά, πουθενά πουθενά πουθενάααα Αν δε χώρας μέσα σ’ εν’ άνοστο αστείο Από αυτούς που σου στέλνουν φωτό Αν δε χωράς σε ένα πρόωρο αντίο Μιας σεζόν που μας αφήνει εδώ Τότε τι κρίμα, τι κρίμα, τι κρίμα την πούδρα γυρεύεις και κοτρόνες χτυπάς Τότε τι κρίμα, τι κρίμα, τι κρίμα Προς Άλπεις θα ψάχνεις και Βουλγαρία μεριά Edited February 20, 2016 by PhaethonF1 9 Quote Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted February 20, 2016 :D τι θρεντ ειναι αυτο ρε σεις ? Τώρα το είδα χαχαχα Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted February 20, 2016 (σκέφτομαι μετά απο χρόνια να αρχήσω ξανα το κάπνισμα, όχι για μια γκόμενα...) ..... (χαχα) Πάλι μόνος ξενυχτάωμες στο σπίτι σιωπηλόςτα καρβάρισμα μετράωστης ζωής μου την αχιονιά.Φράγκα, γκόμενες και φίλοιμου ανάβουν το φιτίλιδεύτερη φορά αριστερά.Γαμημένη συνήθειακαναπές, πούδρες άφαντεςκι η ζωή μου με πνίγειη βασίλω σαπίζειτρομαγμένη περιμένει το σκι τεστ. https://youtu.be/2FYlbBqDmk0 7 Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted February 20, 2016 (edited) . Edited January 4, 2017 by giannis-ski 1 Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted February 20, 2016 Μη μας κόβεις τα φτερά ρε Γιάννη! 3 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted February 20, 2016 (edited) . Edited January 4, 2017 by giannis-ski 1 Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 20, 2016 Αν νομίζετε ότι το έχουμε κάψει τελείως...μπα έρχονται ακόμα πιο παλαβά. Μην αντιστέκεσαι, βγες εκτός πίστας και εσύ Είσαι πάλι μπροστά μουάλλη μια πλαγιάΜα απόψε γλυκιά μουΘα σ’ το πω καθαράΤέρμα πια τα παιχνίδιαΚαι οι αναβολέςΑφού ’ξέρω πως και ’συ το θεςΞέχνα τις ενοχέςΜην αντιστέκεσαι, μην αντιστέκεσαιΒγες εκτός πίστας και εσύΜην αντιστέκεσαι, η πούδρα έρχεταιΚαι φεύγει η λογικήΜην αλλάζεις το θέμαάσε πια τις ντροπέςΤώρα έχει την πούδραΔεν ακούω τι λεςΤέρμα πια τα παιχνίδιαΔώσ’ μου την αφορμήΌ,τι θέλω εγώ κι ό,τι θες εσύΘα τα βρούμε μαζίΜην αντιστέκεσαι, μην αντιστέκεσαιΒγες εκτός πίστας και εσυΜην αντιστέκεσαι, η πούδρα έρχεταιΚαι φεύγει η λογική 8 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,475 Report post Posted March 20, 2016 Το άκουσα acapella απ τους συντελεστές, εξαιρετικό! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
marizaki 665 Report post Posted March 20, 2016 (edited) Μετά από εισηγήσεις υψηλόβαθμων στελεχών της κυβέρνησης για συμμετοχή του αγαπημένου μας Chris Lappas σε ένα και αποκλειστικό project, συνετάχθησαν τα παρακάτω: Μες της Στύγας τα στενά σε ζητάω και στην 6 για εσένα ρωτάωμα κανείς δε σε ‘χει δει πουθενάΣτον Παρνασσό συνεχώς θα σε ψάχνωΜήπως έχει δει κάποιος την πουδρίτσα μουπόσο θα ‘θελα να σε ‘χω τώρα πλάι μουΜήπως έχει δει, κάποιος το χιονάκι μουτο φιλί του μόνο δρόσιζε τα σκι μουΈχω πάντοτε μαζί μου τον Lapp, το δασκαλάκο που μου ‘χες αφήσειΜε κοιτάζει λυπημένος και αυτόςΔε φαντάζεσαι το πόσο μας λείπειςΜήπως έχει δει κάποιος την πουδρίτσα μουπόσο θα ‘θελα να σε ‘χω τώρα πλάι μουΜήπως έχει δει, κάποιος το χιονάκι μουτο φιλί του μόνο δρόσιζε τα σκι μου Για εσένα μου μιλάει ο Lappκαι μου λέει για τα φαρδιά πέδιλά σουΕίναι κάτι που το ξέρω καλάΠόσο θα ‘θελα να είμαι κοντά σουΜήπως έχει δει κάποιος την πουδρίτσα μουπόσο θα ‘θελα να σε ‘χω τώρα πλάι μουΜήπως έχει δει, κάποιος το χιονάκι μουτο φιλί του μόνο δρόσιζε τα σκι μου Μήπως έχει δει κάποιος την πουδρίτσα μουπόσο θα ‘θελα να σε ‘χω τώρα πλάι μουΜήπως έχει δει, κάποιος το χιονάκι μουτο φιλί του μόνο δρόσιζε τα σκι μου Edited March 20, 2016 by marizaki 10 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted March 20, 2016 χαχαχαχαχα! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 21, 2016 (edited) Ύστερα από απαίτηση των τηλεθεατών μας ο Μιχάλης Ρακιντζής δέχτηκε να ξαναγυριστεί το βίντεο κλιπ με τον Λάππα αντί του Πουφ πάνω στη μηχανή Edited March 21, 2016 by ΜΙΚ 1 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 19, 2016 (edited) Ευτυχώς που χάλασε το καρεκλάκι στο Πήλιο και με θέα το Αιγαίο και τον Βοριά να ξυρίζει, ήρθε η έμπνευση που έλλειπε όλο το καλοκαίρι που με προβλημάτιζε το άσμα Από τη στιγμή που κάρβαρες μπροστά μουΧτυπάει σαν τρελή για σένα η καρδιά μουΣάρκα και οστά παίρνουν τα όνειρα μουΚαι μ' ένα βλέμμα σου ξεχνάω τ' όνομα μουΆιντε, ποια δύναμη να βρω,Να ρθω να σου μιλήσω, κάτι να σου πωΠρέπει να κάνω σκι για να φτιαχτώΜήπως καταφέρω και ρθω ...Ζαλίζομαι απ' το πολύ το σκιτα χείλη σου μυρίζουν LiposanΜα δεν με νοιάζει, δεν με πειράζει,απλώς θέλω να τα γευτώ.Τίκα, τάκα, τίκα, τακ ...Άκου πως ηχoύν τα μπατόν μου για σένα,παλαμάκια σου χτυπάν, στο ρυθμό τουςκάνε σκι εσύ για μένα.Το στυλ κι η ομορφιά που έχεις εσύ φως μουΑνήκουν στα 7 θαύματα του κόσμουΚαι το κορμί σου αυτό που μοιάζει με λαμπάδαΣε κάνει αυτομάτως την Πιο Ωραία Στο χιονοδρομικόΆιντε, ποια δύναμη να βρω,Να ρθω να σου μιλήσω, κάτι να σου πωΠρέπει να κάνω σκι για να φτιαχτώΜήπως καταφέρω και ρθω ... Ζαλίζομαι απ' το πολύ το σκιτα χείλη σου μυρίζουν LiposanΜα δεν με νοιάζει, δεν με πειράζει,απλώς θέλω να τα γευτώ.Τίκα, τάκα, τίκα, τακ ...Άκου πως ηχoύν τα μπατόν μου για σένα,παλαμάκια σου χτυπάν, στο ρυθμό τουςκάνε σκι εσύ για μένα. Edited December 20, 2016 by ΜΙΚ 4 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 19, 2016 Μη με ρωτάς τι μου αρέσει πιο πολύμη με ρωτάς αφού το carving μου το ξέρειςμη με ρωτάς πως θα την πάρω τη στροφήαφού τ' αδύνατο σημείο μου το ξέρειςΕκεί που γωνιάζω πολύθέλω να νιώσω την ακμήκανε το σκι μου να μιλάπιο χαμηλά, πιο χαμηλά, πιο χαμηλάΜη με ρωτάς πως να καρβάρω πιο πολύαφού το ξέρεις πιο πολύ τι με τρελαίνειΜη με ρωτάς που θα γωνιάσει το σκισ' ένα σημείο το rebound θα τα δίνει Εκεί που γωνιάζω πολύθέλω να νιώσω την ακμήκανετο σκι μου να μιλάπιο χαμηλά, πιο χαμηλά, πιο χαμηλά 3 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites