Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
gatz

Εκλογές 2016-2017

Recommended Posts

μια απορια που μου γεννήθηκε διαβάζοντάς τα γραπτά με θεμα την ονομασία ΟΕΒΕ

1 θα ηθελα να μου πειτε ! πως θα επρεπε να οναμαζεται μπορώντας και να χαρακτήριζει την περιοχη που δραστητιοποιιτε

2 που ενοχλεί η ονομασια στην ολοι πλατφόρμα του συλλογου

3 σαν μελος παλιών δσ ,ειχαμε τοτε αποφασισει πως θα μπορουσαν να διμιουργιθουν και αλλες ομαδες στην ευρύτερή περιοχη τις ελλαδος -

υπηρχε τοτε ενα ενδιαφερόν απο το Καρπενήσι με καποια παιδια απο εκει που ηθελαν και αυτη να μπουν σε κλιμα συναντήσεων κλπ στην περιοχη τους πραγμα που δεν καταφεραν να κανουν

4 αν αυτο γινότανε πραξη και ειχαμε και ομαδες και σε αλλες περιοχες τις ελλαδος .........πως θα τις οναμαζατε για να υπαρχή αναγνωριση περιοχής που θα δραστηροποιουντω ??? πχ δεν θα ονομάζαμε ΟΕ ΚΑΡΠΕΝΗΣΊΟΥ- Η ΟΕ Κεντρικής Ελλάδος

Η ΟΕ ΘΡΑΚΗΣ ΚΛΠ

ΟΠΟΤΕ

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΉΣΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ -ΕΝΌΧΛΗΣΗ ΤΙΣ ΟΝΟΜΑΣΙΏΝ

που να δινει τροφη για χρονο γραψιματος - χωρις λογο :yes

και αφου απετυχε η συνταγη γιατι επιμενεις ???? ειναι περιτα.....αφου ο Συλλογος ειναι ενας αναφερεσε σε

αυτο το ονομα και οχι σε παρεμφερη ,συγγενη,θυγατρικες και ολα τα σχετικα......και τι αναγνωριση επρεπε να

ειχαν περαν απο το ονομα του Συλλογου???γιατι πρεπει να ξεχωριζει η Βορεια Ελλαδα απο τη νοτια ???

υπαρχει λογος?? η ειμαστε τοσο πολλοι που μπερδευομαστε ???

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατι κάθε χρόνο τους πιάνει όλους μια κωλοπιλαλα για τα οικονομικά στοιχεία του συλλόγου.

Όλα τα αλλα είναι απλά για να γεμίζουμε σελίδες χωρίς λόγο αφού κι αυτά τα έχουμε ξαναγράψει.

Σε γενικές γραμμές δεν θέλω να εμπλακώ τώρα στην κουβέντα που γίνεται σε λάθος τόπο, αλλά ας πούμε ότι ας εκμεταλλευτούμε την αφορμή και ας εξελιχθούν έτσι τα πράγματα.

Επίσης ας μην αναφερθώ σε αρκετά από αυτά που αναφέρθησαν, για .....διάφορους λόγους......

Η γενική πορεία του συλλόγου, από ίδρυσης του, όπως συμβαίνει σε κάθε σύλλογο είχε πολλά πάνω και κάτω, καθώς συχνά αρκετοί από αυτούς που εμπλέκονται εμπλέκονται περιστασιακά συχνά για να αποκομίσουν προσωπικά οφέλη, κάτι για το οποίο σε τελική ανάλυση και ο σύλλογος είναι θύμα και όχι ο θύτης όπως κάποιοι ηθελημένα προσπαθούν να εμφανίζουν. Η διαδρομή του καθένα σε βάθος χρόνου, δίνει κάποιες απαντήσεις.

Ας μείνω σε αυτό, για προσωπικούς κυρίως λόγους, μιας και ήμουν ο κυρίως εμπνευστής του πακέτου ΟΕΒΕ:

υπενθυμιζω οτι πριν λιγα χρονια απο Βορεια Ελλαδα ησαν καπου 20 περιπου ατομα τα οποια δεν συμμετεχουν τωρα πια....τι εγινε ...ρωτησαμε να δουμε γιατι???

βεβαια θα μου πειτε γιατι δε συμμετεχουν οι Νοτιοι...σωστα αλλα πειτε μου πρωτα για τους Βορειους και μετα θα πουμε και για τους Νοτους

Πριν απο καιρο ειδα πχ Ο.Ε.Β.Ε ....χρειαζοταν τετοιος διαχωρισμος και τι εξυπηρετει??? δηλαδη αν ελειπε το Β.Ε τι θα αλλαζε ???η μηπως δινει αλλο πρεστιζ?

Η συμμετοχή από την ΒΕ, αυξομειώθηκε σαν ακορντεόν 2 φορές. Δεν θέλω να μπω στα αίτια, καθώς για την πρώτη φορά δεν ξέρω τίποτα, για την δεύτερη ξέρω λίγα, όμως θα πρέπει να ξέρουν οι αποχωρίσαντες ότι ένας σύλλογος εκφράζει και διαφορετικές απόψεις και ότι πίσω από το απρόσωπο ψηφιακό φόρουμ μπορεί να είχαν "συμπαθούντες" αγνώστους, που ο τρόπος που τους "παράτησαν" ήταν άκομψος. Και κάποιες φορές η "αποχώρηση" εκφράζει περισσότερο πράξη εχθρική προς την ύπαρξη του συλλόγου και δείχνει περισσότερο "συμπάθεια" προς τον εγωισμό από την συλλογικότητα που θεωρητικά θα έπρεπε να πρεσβεύουν όλοι. Ανεξάρτητα από το που βρίσκεται το δίκαιο ή το άδικο.

Ως αποτέλεσμα, την πρώτη φορά που μπλέχτηκα με το ΔΣ, η συμμετοχή από την ΒΕ ήταν η πρακτικά μηδαμινή. Διότι κάποιοι που δεν γνώριζα και υπήρχαν παλιότερα......εξαφανίστηκαν, προφανώς θεωρώντας το ως χρήσιμη στάση προς τον σύλλογο ή το πλήρως ανανεωμένο ΔΣ. Τα 3 άτομα που "περίσσεψαν", είναι λογικό να ήταν και απομονωμένα και απογοητευμένα, κλπ, κλπ. Και από την Αθήνα, δεν γίνεται να δραστηριοποιηθείς για 500 χιλιόμετρα μακρυά. Όταν άρχισαν να εμφανίζονται και κάποιοι καινούριοι, από κάτω με κάποιον τρόπο θέλαμε να ενισχύσουμε την δραστηριότητα προς την δημιουργία ενός πυρήνα. Ας μην μπούμε στο γιατί αυτό ήταν σκόπιμο. Εκεί άρχισαν διάφορες γκρίνιες διότι η οργάνωση ενός πυρήνα, δεν μπορούσε να γίνει από την Αθήνα. Έπρεπε να υπήρχε και ευελιξία και κάποια αυτοοργάνωση και κάποιοι σημαντικοί βαθμοί ελευθερίας για να χειριστούν κατά το δοκούν τα θέματα που ήθελαν όπως το ήθελαν, ώστε να μεγαλώσουν. Να βρουν μόνοι τους το τι πρέπει να κάνουν για να διαφημιστούν στην Θεσ/νικη....... Έτσι ώστε να μην χρειάζεται κουβέντα με την Αθήνα για το ο,τιδήποτε θα ήθελαν να κάνουν, ή η Αθήνα να τους προτείνει δραστηριότητες (από εβδομαδιαία συνάντηση μέχρι εκδρομή στην Χαλκιδική). Και προέκυψαν κάποια πιο πρακτικά θέματα του τύπου ποιος θα βγάζει τις ανακοινώσεις για δράσεις στην ΒΕ. Πως θα τους καθόριζα εγώ από την Αθήνα αν θα συναντιώντουσαν στην τάδε μπυραρία την Τετάρτη; Εδώ δεν μπορούσαμε να διαχειριστούμε ούτε τα θέματα των Αθηνών, αφού όλοι δήλωναν απόντες από κάθε δραστηριότητα.... Και καθώς μεγάλωνε η "πίεση" για το "μη ενδιαφέρον των Αθηνών στην υποστήριξη της Θεσ/νικης", υπήρξε η ιδέα της ομάδας ΒΕ. Που ευδοκίμησε. Και κατά την γνώμη μου έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επαναδημιουργία ενός σημαντικού πόλου στην ΒΕ.

• Like 10

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

διαθεση για διαφόρων ειδών αντιπαραθέσεις και ιστορίες αγάπης υπάρχει...μπόλικη.

διάθεση για ενημέρωση των μελών ( του συλλόγου ! που στο κάτω κάτω της γραφής είναι και κατα κάποιον τροπο ηθική υποχρέωση, αν μη τι άλλο ) όσον αφορά την τακτική γενική συνέλευση δυστυχώς δεν υπάρχει.

Αυτή την εκθεσούλα τρίτης γυμνασίου την λέτε εσείς ενημέρωση ;

Απευθύνομαι στους παρόντες στην γενική συνέλευση, ειδικά δε σε οοοολους

αυτούς που έβαλαν υποψηφιότητα, και πιο ειδικά σε όλους εσάς που σπαταληςατε ενέργεια και χρόνο για να γράψετε σε αυτό το τοπικ.

Αλεξη

αν υπαρχουν ομαδες που θα αποφασιζουν κατα το δοκουν δεν ακουγεται και τοσο καλα τι σοι Συλλογος ειμαστε...ας το κανουν ανεξαρτητα μεμονωμενα

εγω προσωπικα διαφωνω με το σκεπτικο σου εννοω .....τι γκρινιες υπηρχαν που επρεπε να ειναι ανεξαρτητοι μεμονωμενοι ???

γιατι παντα πρεπει να ξεχωριζει καποιος-οι απο καποιους αλλους ?? υπαρχει λογος αλλος ??

αυταααα αλλωστε δεν αξιζει να γραφουμε 3 μελη του Συλλογου 2 μη μελη και το ΔΣ με τις ΟΕ για πραγματα που αποτι φαινεται ειναι ανευ ουσιας αν κρινω και απο τη συμμετοχη

αυτούς που έβαλαν υποψηφιότητα, και πιο ειδικά σε όλους εσάς που σπαταληςατε ενέργεια και χρόνο για να γράψετε σε αυτό το τοπικ.

Ε δεν "παίζεσαι" με τίποτε αδελφέ. Μας έχεις πιάσει όλους στο πληκτρολόγιο σου. Προτείνω δημόσια να κλειδωθεί αυτό το thread πριν φτάσουμε σε άσχημες καταστάσεις. Κατά τη γνώμη μου αυτό δεν είναι δημοκρατία πλέον αλλά ασυδοσία.

• Like 2

Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση!

Όταν ο διάολος δεν έχει δουλειά, ξέρεις τι κάνει!

carpe diem

Μπάνιο στην τορώνη! Στην παραλία του Val claret!!!!

Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like 5

τι κανει ?

Ξέρω ξέρω... Είμαι εντελώς out of topic αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ από αυτό που βλέπουν τα μάτια μου.

Ο διάολος έναι κάπου εδω...

d540065dca624eef1a481825f7916c72.jpg

b4b340ab1b36e851ffb9c38d09643a21.jpgad335add2cb26248fd09ad74416c501c.jpg

5ed877a691ed83ebdcb31a4285c837db.jpg

Υσ. Αν ο διαχειριστής κρίνει ας το διαγράψει.[emoji12]

• Like 8

Αλεξη

αν υπαρχουν ομαδες που θα αποφασιζουν κατα το δοκουν δεν ακουγεται και τοσο καλα τι σοι Συλλογος ειμαστε...ας το κανουν ανεξαρτητα μεμονωμενα

εγω προσωπικα διαφωνω με το σκεπτικο σου εννοω .....τι γκρινιες υπηρχαν που επρεπε να ειναι ανεξαρτητοι μεμονωμενοι ???

γιατι παντα πρεπει να ξεχωριζει καποιος-οι απο καποιους αλλους ?? υπαρχει λογος αλλος ??

αυταααα αλλωστε δεν αξιζει να γραφουμε 3 μελη του Συλλογου 2 μη μελη και το ΔΣ με τις ΟΕ για πραγματα που αποτι φαινεται ειναι ανευ ουσιας αν κρινω και απο τη συμμετοχη

Αν θέλεις κάτι να το βλέπεις στραβά, ακόμα και αν είναι αλφάδι θα το βλέπεις στραβό.

Δεν ήταν ΠΟΤΕ ανεξάρτητοι μεμονωμένοι οι Β. Μάλλον θα έπρεπε να πω ότι ήταν "φανατικότεροι", κάτι που φαίνεται και τώρα.

Δεν ξεχωρίζει κανείς κανέναν, απλά όλοι είναι ΔΙΑΚΡΙΤΟΙ. Το μοντέλο λειτουργίας του συλλόγου υπήρχε, το βρήκα έτοιμο και ήταν αρκετά καλό. Αυτό με τις ομάδες εργασίας ήταν πολύ καλό κλειδί, αν υπήρχαν κάποιοι διατεθειμένοι να ασχοληθούν. Για παράδειγμα δεν υπήρχε ΚΑΝΕΙΣ διαθέσιμος στην ομάδα χιονοδρομίας. Η οργάνωση των Β, θα έπρεπε να ανατεθεί σε κάποιον. Όπως αντίστοιχα, το θέμα marketing του συλλόγου πρέπει να δοθεί σε κάποιον, το θέμα εκδρομών, ιστοσελίδας, φορολογικών, συνδρομών κλπ, κλπ. Αν λοιπόν θέλεις να βοηθήσεις έναν τομέα (εδώ την ανάπτυξη του πόλου στην Θεσ/νικη, ή στην ΒΕ γενικότερα), ή το αναλαμβάνεις προσωπικά, ή τον αναθέτεις σε κάποιον. Συνέβει το 2ο. Και όλοι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι ήταν (ή τουλάχιστον φαινόντουσαν) ευχαριστημένοι. Κανείς δεν θα πει όχι σε κάποιο καλύτερο σύστημα ή τρόπο λειτουργίας. Η αρνητική κριτική σε ένα τρόπο λειτουργίας που είχε θετικά αποτελέσματα, είναι εξαρχής άτοπη. Ίσως άλλο σύστημα να ήταν θετικότερο. Απομένει να βρεθεί, να προταθεί και να υλοποιηθεί.

Γενικά σε όλους τους τομείς και στα του συλλόγου, υπάρχουν πολλοί αντιπολιτευόμενοι. Και προτάσεις προς υλοποίηση....... μόνο που προτείνονται για να τις υλοποιήσουν κάποιοι άλλοι !

Edited by mil
  • Like 8

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

διαθεση για διαφόρων ειδών αντιπαραθέσεις και ιστορίες αγάπης υπάρχει...μπόλικη.

διάθεση για ενημέρωση των μελών ( του συλλόγου ! που στο κάτω κάτω της γραφής είναι και κατα κάποιον τροπο ηθική υποχρέωση, αν μη τι άλλο ) όσον αφορά την τακτική γενική συνέλευση δυστυχώς δεν υπάρχει.

Μην ψάχνεις να ακούσεις ή να διαβάσεις κάτι που δεν έγινε.

Όπως λέει και ο τίτλος του ποστ, έγιναν εκλογές. Και τα διαδικαστικά παρελκόμενα και μόνο αυτά.

Αλεξη

στην επομενη αν ειμαστε καλα να τα πουμε

• Like 1

Αλεξη

στην επομενη αν ειμαστε καλα να τα πουμε

Θα είναι νωρίτερα απ' ότι περιμένεις η επόμενη συνάντηση Κώστα, ελπίζω να τα πούμε με όλους από κοντά. Κρίμα που δε θα είναι και ο Ηρακλάκιας ναουμ :P

• Like 1

1162895.jpg

Μπάνιο στην τορώνη! Στην παραλία του Val claret!!!!

Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει :shysterical:

• Like 3

1162895.jpg

Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει :shysterical:

Είπαμε έχει. Το Πήλιο.

carpe diem

Είπαμε έχει. Το Πήλιο.

Εχει το Κουφονήσι,trust me

• Like 3

Έχει το Κουφονήσι χιονοδρομικό;

carpe diem

Καμιά φορά, όταν το θυμάται!!!!

carpe diem

ποσα μέλη απο Β.Ελλάδα αποχώρησαν τα τελευταία χρόνια ??? (εκτός απο εμένα)

οσο το παρακολουθώ εγώ είχα την εντύπωση οτι εδω κ 2-3 χρόνια τα μέλη απο ΒΕ αυξήθηκαν

Snow is on my D.N.A.

Κανένα. Αντίθετα μόνο αυξήθηκαν!

carpe diem

ποσα μέλη απο Β.Ελλάδα αποχώρησαν τα τελευταία χρόνια ??? (εκτός απο εμένα)

οσο το παρακολουθώ εγώ είχα την εντύπωση οτι εδω κ 2-3 χρόνια τα μέλη απο ΒΕ αυξήθηκαν

:popo:

• Like 1

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil: