Jump to content
dust

Έχουν Θέση Άλλα Αθλήματα Στο Snowclub.gr?

Recommended Posts

Το diamonds club που εχει πολυδιαφημιστει εδω μεσα δεν εχει χωρο να διαθεσει για ολα αυτα τα θεματα του τενις?γιατι απο οσο θυμαμαι πληρωνω συνδρομη σε συλλογο χιονοδρομιας.

Το diamonds club που εχει πολυδιαφημιστει εδω μεσα δεν εχει χωρο να διαθεσει για ολα αυτα τα θεματα του τενις?γιατι απο οσο θυμαμαι πληρωνω συνδρομη σε συλλογο χιονοδρομιας.

απλα να θυμησω γιατι μαλλον τον τελευταιο καιρο δεν παρακολουθεις πολυ το fotum

·

ΟΕ Marketing

· 1.467 Δημοσιεύσεις:

· Φύλο:Male

· Περιοχή:Πεύκη

· Ενδιαφέροντα:Angulation και Inclination γωνία

05 Φεβ 2013

Καταχωρήθηκε 21 / 04 / 2016 - 09:09

Μιας και αρκετοί τόσο απ'το Σύλλογο όσο και από το forum ασχολούνται με το τέννις, να ανοίξει ένα θέμα με χρήσιμα links ή κανένας οδηγός για εξοπλισμό, για τεχνική κλπ από αυτούς που έχουν ασχοληθεί?

Είδα ότι ο parnass έφερε και ρακέτες Head που απ'όσο γνωρίζω θεωρείται απ'τις πιο γνωστές κατασκευάστριες ρακετών.

· Μέλος Δ.Σ.

· 2.791 Δημοσιεύσεις:

· Περιοχή:Θεσσαλονίκη

29 Δεκ 2008

Καταχωρήθηκε 21 / 04 / 2016 - 11:11

Ωραίο άθλημα το τέννις. Πολλά άτομα από το σύλλογο στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον που γνωρίζω ασχολούνται με αυτό αλλά γενικά πολλοί σκιέρ το κάνουν.

Είναι και ένας τρόπος dry land training καθώς συμμετέχουν τα πόδια ( πχ ankle flex ) και ο κορμός, αλλά και το καρδιοαναπνευστικό.

Επίσης cross training για σκι μέσω άλλων αθλημάτων είναι το ποδήλατο, το τρέξιμο, το κολύμπι

·

OE Εκδρομών Και Εκδηλώσεων

· 2.850 Δημοσιεύσεις:

· Περιοχή:athens agia paraskevi

· Τηλ. επικοινωνίας:6932256363

13 Οκτ 2008

Καταχωρήθηκε 21 / 04 / 2016 - 11:11

θα κοιτάξω μηπως φτιάξω κάποιο αντίστοιχο φόρουμ αποκλειστικά για τεννις στο cloud

·

Μέλος Δ.Σ.

· 2.791 Δημοσιεύσεις:

· Περιοχή:Θεσσαλονίκη

29 Δεκ 2008

Καταχωρήθηκε 21 / 04 / 2016 - 12:12

βάλε και για ρακετες μεσα κώστα επισης παιζει πολύς κόσμος οι γνωστοι τακατακιδες

ένα τελείως αρχικό δοκιμαστικό στήσιμο.Φυσικά θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές.

ακόμα δεν έχουν προστεθεί περιεχόμενα.

http://tennis.forumgreek.com/

·

ΟΕ Marketing

· 1.467 Δημοσιεύσεις:

· Περιοχή:Πεύκη

· Ενδιαφέροντα:Angulation και Inclination γωνία

05 Φεβ 2013

Καταχωρήθηκε 21 / 04 / 2016 - 20:08

εγώ προτείνω να ανοίξει ένα υποφόρουμ στο "άλλα αθλήματα"

Γιατί να πηγαίνουμε αλλού?

Edited by gatz

Τα θεματα που ανεβαζω σταδιακα στο υποφορουμ του τεννις τα παρακολουθουν αρκετοι. Αν λοιπον το ΔΣ εχει την ιδια αποψη μαζί σου πολυ απλα μπορω να σταματήσω να το ενημερωνω και αν θελω να κανω κατι ανεξαρτητο για το τεννις αυτο θα ειναι δικη μου αποφαση.

Ας παρουν θεση ο Κυριακος κυριως απο το ΔΣ που ζητησε μαζι με τον Γιώργο να εχουμε υποφορουμ για τεννις.

Σε μια βδομαδα θα είσαι Βασίλη στο ΔΣ η εστω αναπληρωματικός.Αποφασίστε τότε τι θέλετε.

Edited by gatz

Θα ειμαι πολυ επιεικης...

Σκεψου τι θα ηταν προτιμότερο για τον σύλλογο κ το forum.

Να φτιάξουν αλλο forum κ να τα λένε εκει η να μείνουν εδω και να υπαρχει κινητικότητα στο forum τους μήνες που δεν κάνουμε σκι;

Edit: την ευθύνη που ο Κώστας ανεβάζει σχετικα θέματα τη φερω καθαρά εγω που τον έπρηξα να μην προχωρήσει φόρουμ που έστησε με θέμα το τεννις αλλα να τα ανεβάζει εδω μεσα.

Edited by GiGi
  • Like 2

Το sc δεν φιλοξενει κανενα αλλο club απο οσο ξερω αλλα δινει το βήμα να γράφει ο καθένας προσσωπικα ότι θέλει. Το να κινειται το φορουμ με βρισκει σύμφωνο και το τεννις ειναι αθλημα που ασχολουνται αρκετοι χιονοδρομοι.

• Like 3

1162895.jpg

Ας ρωτήσω τον φίλο dust : ...

Ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα σου ; Δεν νομίζω οτι σου κοστίζει κάτι , σαν μέλος,

αν στο συγκεκριμένο τοπικ γράφουν όσοι παίζουν η τέλος πάντων ασχολούνται .

Και μιας και μίλησες / έγραψες για κόστος ( που πληρώνεις σαν μέλος ) , μήπως

η σπατάλη ενέργειας που δαπανησες ( μόνος σου η με παρέα ) για να γράψεις

το παραπάνω ποστ κοστίζει περισσότερο ;

• Like 2

Σκέψου ότι μπορει να εχεις και κάποια παραπανω μελη που θα εκτιμησουν το βήμα που τους δίνεται. 10 σκιεροτεννιστες ×25=250.

Στάλθηκε από το κινητό μου...

• Like 1

1162895.jpg

Εχουν ανοιχτει τουλαχιστον 20 θρεντ και πλυν του συγγραφεα που τα ανεβαζει αντε και κανα δυο ακομα ατομα,δεν βλεπω καμια κινηση αλλη.

Οταν το χειμωνα στην ανανεωση παλι της ιστοσελιδας θα δαπανηθουν ακομα περισσοτερα λεφτα θα ερθετε ολοι οι παραπανω να καλυψετε το κενο στον λογαριασμο?

Εαν υπηρχε αναλογη ζητηση δεν θα με πειραζε.

Gigi:

Εαν σου εδωσε το ΔΣ τετοια αδεια να σπαταλαμε τοσο μεγαλο ογκο για ενα θεμα που μεχρι τωρα δεν εχει αναλογη αποδοχη τοτε φταιει το ΔΣ.

Kyriakoschar:

Πλυν εσενα και καναδυο ακομα δεν ειδα κινηση καμια.εκτος κι αν παρακολουθεις αλλο φορουμ εσυ κι αλλο εγω.

Giannis-ski:

Τωρα αν το εγραψα μονος η με παρεα,αν ποτε ταιριαξει και γνωριστουμε γιαννη θα καταλαβεις πριν πουμε καλημερα πως εγω οτι γραφω και λεω ειναι μονο δικα μου.δεν χρειαζομαι υποβολεις.

Οταν λοιπον ενα μελος εχει δηλωσει πολλακις πως δεν θελει να ανανεωσει ξανα την συνδρομη του στον συλλογο,μια συνδρομη που ψευτοσυντηρει ολο αυτο το σαιτ που κοστιζει πλεον αρκετα,πως γινεται να καταναλωνει τοσο ογκο;

Φυσικα κ δεν φταιει το μελος,αλλα το ΔΣ και μονο αυτο που ενω γνωριζει ολα τα παραπανω απλα αγνοειται η τυχη του.

Σκέψου ότι μπορει να εχεις και κάποια παραπανω μελη που θα εκτιμησουν το βήμα που τους δίνεται. 10 σκιεροτεννιστες ×25=250.

Καλα οκ...εσυ τωρα θες βασιλη βροχιδη για να στρωσεις.

Ποια παραπανω μελη δε κυριακο?μας κανεις πλακα;εδω τα ηδη μελη σου και δεν θελουν να ανανεωσουν και εσυ μιλας για "παραπανω";

Να πουμε τοτε και στον φαεθων να μεταφερει το f1 εδω μηπως και με pray for michaels life party κερδισσι τη μαχη ο σουμι.

Απλα όσον αφορα την συνδρομη μου την πληρώνω συνεχώς απο την ημέρα της εγγραφής μου στον συλλογο .

Απο οσο καλα γνωρίζω στο φορουμ μπορουν να γράφουν και να ανοίγουν θέματα και ατομα που δεν πληρώνουν χρονια συνδρομη και ειναι απλα μελη του φορουμ. Και φυσικά εχουν ανοιχτεί αρκετά ασχετα θέματα με την χιονοδρομία

Edited by gatz

Καλο ειναι και ζητάω απο τον Λαππα η όποιον άλλον εχει πρόσβαση να μετακινήσει τα θέματα που ειναι ασχετα με τα διεθνή τουρνουά σε ενα αλλο υπό φορουμ αν θελετε να συνεχιστεί εκει η συζητηση

Το αν ανανεωνεις η οχι ειναι κατι δικο σου και δεν με απασχολει.

Δικα σου λογια χρησιμοποιησα που βροντοφωναζες κατα τη διαρκεια ολης της χειμερινης σεζον οπως και στην πρωτη συναντηση τον σεπτεμβριο.

Φυσικα και εχεις δικαιωμα να ανοιγεις οσα θεματα θες πανω στη χιονοδρομια,δηλαδη επειδη εχω εχω vw αμαξι πρεπει να μεταφερω ολη την ιστορια του εδω μεσα?γι αυτο υπαρχουν ενα σωρο φορα.

Α,ξεχασα....προχθες πηρα καινουριο ρομποτ καθαρισμου πισινας.να ανεβασω καμια εικοσαρια θεματα πανω σ αυτο.

@ dust

Ασχολήθηκες με τις παρενθέσεις και άφησες αναπάντητη την ουσία brother...

επιμένω λοιπόν πως το κόστος της σπατάλης ενέργειας του ενός παραπάνω ποστ σου, είναι πολυ περισσότερο απο όλα τα διάφορα τοπικς (μαζεμένα) που δεν έχουν να κάνουν με σκι εδώ μέσα !

Και αναρωτιέμαι ...why ?

:)

Θα σεβαστω το παραπανω ποστ του κωστα και θα σου απαντησω σε πμ.

Κι οταν το σπλιταρουν συνεχιζουνε κι εδω.

Το snowclub forum είναι ένα χιονοδρομικό forum, το οποίο όμως απαρτίζεται από ανθρώπους με πολλά άλλα αθλητικά ενδιαφέροντα.

Δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος να αναγκάσουμε τους φίλους που ασχολούνται με το τένις, ή με το τρέξιμο, ή με το ποδήλατο, ή με τα αθλήματα του αέρα, να επικοινωνούν και να ενημερώνονται μέσω άλλων σελίδων όταν μπορούμε να φιλοξενήσουμε τα μηνύματα στο snowblub.gr που όχι απλά δεν έχει πρόβλημα να σηκώσει 10, ή 100, ή 1000 μηνύματα παραπάνω, αλλά χρειάζεται την κίνηση και το ενδιαφέρον όχι μόνον αυτών, αλλά οποιουδήποτε άλλου ψάχνει για αυτά στο google. Τα αθλήματα λειτουργούν ως συγκοινωνούντα δοχεία και αυτό το ξέρουν πολύ καλά και οι χορηγοί του συλλόγου.

Όποιος δεν ενδιαφέρεται για το τένις, μπορεί κάλλιστα να μην ασχολείται με τα συγκεκριμένα threads, δεν είναι υποχρεωτική η ανάγνωση όλων των μηνυμάτων του forum. :)

Αν παρακολουθείτε το forum μέσω του "Εμφάνιση Νέου Περιεχομένου", είναι καλή ιδέα να κοιτάτε την κατηγορία στην οποία βρίσκεται το μήνυμα πριν το κλικάρετε, ώστε να ξέρετε αν σας ενδιαφέρει:

Στιγμιότυπο 2016-05-15, 1.16.43 μμ.png

ΥΓ. Το Τένις έγινε υποκατηγορία στα "Άλλα Αθλήματα" γιατί εκεί ανήκει βάσει της λογικής πάνω στην οποία είναι στημένο ολόκληρο το forum.

• Like 5

Νίφει!

Εδώ άλλοι ασχολούνται με ρολόγια, το τένις σας πείραζε;;;; :D

Πέρα από την πλάκα, ο μόνος σοβαρός λόγος να περιοριστούν τα θέματα θα ήταν ο οικονομικός αφού πολλοί από μας είμαστε φιλοξενούμενοι εδώ.

'Ομως, από τη μια μας λέει ο Dust "Οταν το χειμωνα στην ανανεωση παλι της ιστοσελιδας θα δαπανηθουν ακομα περισσοτερα λεφτα θα ερθετε ολοι οι παραπανω να καλυψετε το κενο στον λογαριασμο?" ενώ από την άλλη ο κύριος Λάππας λέει ότι το φόρουμ "δεν έχει πρόβλημα να σηκώσει 10, ή 100, ή 1000 μηνύματα παραπάνω". Οπότε δεν μπορώ να καταλάβω αν συμμετέχοντας στην ενότητα Tennis κάνω κατάχρηση της φιλοξενίας του Snowclub.

Νομιζω πως πολυ ασχοληθήκαμε.

• Like 2

Νομιζω πως πολυ ασχοληθήκαμε.

Επειδή ανάλογα νήματα αποτελούν ΝΤΡΟΠΗ καλύτερα θα ήταν να πάει στο κάδο των αχρήστων, τουλάχιστον για να σώσετε και την αξιοπρέπεια ορισμένων που έστω καλοπροαίρετα ας δεχθούμε ότι έκαναν λάθος.

• Like 1

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Ο τιτλος ειναι εντελως παραπλανητικος.αλλα φεν περιμενα τιποτα καλυτερο απο τον αναδοχο του.

Οσο για το ποιος εχει δικιο σχετικα με τα κοστη κ τις αναγκες του φορουμ υπαρχουν τα σχετικα,ολα γραμμενα στα κλειστα φορουμ των ΔΣ.

Στα κλειστά fora του ΔΣ έχει πρόσβαση μόνο το ΔΣ. Οι υπόλοιποι δεν μπορούμε να τα διαβάσουμε.

Αυτό που ξέρω εγώ, είναι ότι το snowclub.gr χρειάζεται χορηγούς, γιατί αν περιμένει μόνο από τις συνδρομές καήκαμε. Για να έχει χορηγούς, το forum πρέπει να έχει κίνηση. Την κίνηση την πετυχαίνουμε διευρύνοντας τους ορίζοντες του forum και σε άλλα θέματα που άπτονται των ενδιαφερόντων των συμμετεχόντων, στον βαθμό που δεν δημιουργούν αντιπαλότητες που θα διαταράξουν το καλό κλίμα στον σύλλογο (π.χ. πολιτική, θρησκεία κλπ).

Τώρα για το πως καταφέραμε να "τσακωθούμε" ακόμα και για το τένις, τι να πω...

Αλήθεια, Dust, πως θα τον ήθελες τον τίτλο; Μια και ο συγκεκριμένος ανάδοχος αποδείχτηκε ανάξιος να βρει κάτι καλύτερο, θα ήθελες να προτείνεις κάτι πιο ταιριαστό; :)

• Like 1

Νίφει!

Για αρχη δεν τσακωνομαστε.Αν εσυ το βλεπεις ετσι απλα δεν ξαναγραφω.ετσι κι αλλιως χρονια τωρα συντονιζεις μονο τα δικα μου ποστ.ααάαα...λαθος και του βροχιδη.

Οσο για τα κλειστα φορουμ ανοιγουν παντα μεσω των ενημερωσεων προς τα μελη.

Έκανα κάποια επέμβαση στα δικά σου μηνύματα τώρα και δεν το κατάλαβα; Ο κύριος Βροχίδης που κολλάει στο τένις; :on2long:

Δεν έχει νόημα να επικαλείσαι fora που δεν είναι δημόσια για να αποδείξεις κάτι που οι υπόλοιποι δεν μπορούν να διαβάσουν. Κάνε μια παραπομπή σε δημόσια ανακοίνωση που έχει γίνει για το αυξημένο κόστος που προκαλούν τα περισσότερα μηνύματα για να συνεννοηθούμε. "Τόσο στοιχίζει το forum με χ αριθμό μηνυμάτων, τόσο με διπλάσια, παιδιά δεν μας συμφέρει να έχουμε επιπλέον μηνύματα, πρέπει να κρατήσουμε το forum μικρότερο".

Αν πάντως ισχυρίζεσαι ότι τα μηνύματα για το τένις είναι τόσα πολλά ώστε να δημιουργήσουν οικονομική επιβάρυνση στον σύλλογο (χωρίς να λαμβάνεις υπόψη τα πλεονεκτήματα της αυξημένης κίνησης που δημιουργούν αναφορικά με την προθυμία εταιριών να γίνουν χορηγοί μας, καθώς και με την προσέλκυση εν δυνάμει νέων μελών), θα μου επιτρέψεις να εκφράσω τουλάχιστον την δυσπιστία μου.

Πως θα ήθελες τον τίτλο του split από ένα πιο άξιο ανάδοχο;

Νίφει!

Το ολο τοπικ μονο ως αστειο μπορω να το χαρακτηρισω...... οπως επισης τελειως ακυρο ειναι το επιχειρημα περι εξτρα κοστους στην ανανεωση της Ιστοσελιδας λογω αυξημενου και καλα χωρου.......

Με το ιδιο σκεπτικο πρεπει να σβηστουν ΟΛΑ τα τοπικ που δεν εχουν στενη σχεση με τη Χιονοδρομια.......

Ελεος!........ Οσο αφορα τα μελη και τις συνδρομες δεν ειναι καθολου τυχαιο οτι αρκετοι δεν ανανεωσαν τις συνδρομες τους..........

• Like 3

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Κι εγω θα συμφωνισω μαζι σου Kaps.

Το φορουμ για αυτο το λογο εχει μια ενοτητα που λεει "Αλλα αθληματα". Τωρα αν καποιος θελει να γραψει κατι ακομα και για το πιο εξτριμ αθλημα του κοσμου που λεγεται ταβλι νομιζω πως εχει καθε δικαιωμα να το κανει.

Αν ενοχλει το τοπικ που ειχα ανοιξει για το windsurfing και θεωρειτε πως αν καποιος θελει να ενημερωθει για αυτο το σπορ να πηγαινει μονο στο αντιστοιχο φορουμ και οχι εδω μιας και ειναι μονο για χιονοδρομια ας σβηστει.

Edited by afrodite
  • Like 1

My Life In Oslo-Norway:

http://oslomylove.blogspot.gr

τεχνικα δεν υπαρχει προβλημα όγκου στο φορουμ. Η ανανέωση των συνδρομών απο αρκετούς δεν βλέπω τι σχέση έχει με αυτό

• Like 1

1162895.jpg