Kyriakoschar 6,029 Report post Posted June 26, 2016 Μια απορία που έχω κ εγω: αν κάποιος (φιλος/η ,αδερφός /η ) δεν είναι μέλος ούτε στο φόρουμ ούτε του συλλόγου, μπορεί να έρθει στην εκδρομή? Κ ναι να δηλώσει από τώρα κ να δόσεις προκαταβολή? Κ στο σύλλογο πότε θα πληρώσει για την συνδρομή?ναι Στάλθηκε από το κινητό μου... 1 Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted June 26, 2016 Μια απορία που έχω κ εγω: αν κάποιος (φιλος/η ,αδερφός /η ) δεν είναι μέλος ούτε στο φόρουμ ούτε του συλλόγου, μπορεί να έρθει στην εκδρομή? Κ ναι να δηλώσει από τώρα κ να δόσεις προκαταβολή? Κ στο σύλλογο πότε θα πληρώσει για την συνδρομή? Θα πρέπει να γραφτεί πρώτα στο σύλλογο για τη χρόνια που τρέχει και δεσμεύεται να ανανεώσει και την επόμενη που ειναι η εκδρομή. Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted June 26, 2016 Η εκδρομή γίνεται κάθε χρόνο για τα μέλη του συλλόγου. Για να μπορέσει κάποιος να συμμετάσχει και να έρθει στην εκδρομή, θα πρέπει να είναι οικονομικά τακτοποιημένο μέλος που συνεπώς θα απολαμβάνει όλα τα προνόμια του μέλους και όχι μόνο αυτό της συμμετοχής στην εκδρομή. Η συνδρομή ισχύει από 1 Σεπτεμβρίου έως και 31 Αυγούστου κάθε έτους. Επίσης, ισχύουν οι μειωμένες σε τιμή οικογενειακές συνδρομές όπως αποφασίστηκε στην περσινή Γενική Συνέλευση (είμαι από κινητό και δεν μπορώ να βάλω το link αλλά υπάρχει στο φόρουμ Ανακοινώσεις). Στάλθηκε από το κινητό μου... 3 Share this post Link to post Share on other sites
Val Claret 1,608 Report post Posted June 27, 2016 (edited) Δηλαδη, Για να το καταλαβω καλυτερα, Καποιος που θα δηλωσει σημερα συμμετοχη θα πρεπει να ειναι οικονομικα ενημερος την χρονια 2015-2016 και εχει υποχρεωση να τακτοποιησει και την 2016-2017. Εαν δηλωσει συμμετοχη μετα τις 01.09.2016 ( με οποιο κοστος ) θα πρεπει απλα να ειναι ενημερος για την 2016-2017? Σωστα? Edited June 27, 2016 by Val Claret 1 Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted June 27, 2016 Σωστά. Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted June 27, 2016 Δηλαδη, Για να το καταλαβω καλυτερα, Καποιος που θα δηλωσει σημερα συμμετοχη θα πρεπει να ειναι οικονομικα ενημερος την χρονια 2015-2016 και εχει υποχρεωση να τακτοποιησει και την 2016-2017. Εαν δηλωσει συμμετοχη μετα τις 01.09.2016 ( με οποιο κοστος ) θα πρεπει απλα να ειναι ενημερος για την 2016-2017? Σωστα? ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
gianis50 1,869 Report post Posted June 27, 2016 βεβαια το σχολιο μου δεν ειχε εσενα κατα κυριο λογο [να πω στοχο] μιας και δεν ησουν ποτε μελος μας αλλα απλα μελος φορουμ σε αντίθεσή με αλλα πρόσωπά που- και μέλη ητανε -και αποχώρησαν - αλλα μένουν στο φορουμ σαν απλα μελη φορουμ κανωντας σχολιασμούς -κριτικές σαν μελη συλλογου κάνοντάς κατάχρησή τις παροχες που λαμβανουν απο το φορουμ υσ και τωρα ορμάτε γενναιοι σε τρωει ο κ@#%ος προεδρε....δεν μπορεις χωρις "βαβουρα"......επανω που ηρεμησαν τα πραγματα... 7 μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted June 27, 2016 1 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,771 Report post Posted June 27, 2016 (edited) βεβαια το σχολιο μου δεν ειχε εσενα κατα κυριο λογο [να πω στοχο] μιας και δεν ησουν ποτε μελος μας αλλα απλα μελος φορουμ σε αντίθεσή με αλλα πρόσωπά που- και μέλη ητανε -και αποχώρησαν - αλλα μένουν στο φορουμ σαν απλα μελη φορουμ κανωντας σχολιασμούς -κριτικές σαν μελη συλλογου κάνοντάς κατάχρησή τις παροχες που λαμβανουν απο το φορουμ υσ και τωρα ορμάτε γενναιοι σε τρωει ο κ@#%ος προεδρε....δεν μπορεις χωρις "βαβουρα"......επανω που ηρεμησαν τα πραγματα... Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες. Edited June 27, 2016 by mil Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted June 27, 2016 σε τρωει ο κ@#%ος προεδρε....δεν μπορεις χωρις "βαβουρα"......επανω που ηρεμησαν τα πραγματα... 2 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted June 27, 2016 Δηλαδη, Για να το καταλαβω καλυτερα, Καποιος που θα δηλωσει σημερα συμμετοχη θα πρεπει να ειναι οικονομικα ενημερος την χρονια 2015-2016 και εχει υποχρεωση να τακτοποιησει και την 2016-2017. Εαν δηλωσει συμμετοχη μετα τις 01.09.2016 ( με οποιο κοστος ) θα πρεπει απλα να ειναι ενημερος για την 2016-2017? Σωστα? ok...τότε εγώ θα δηλώσω συμμετοχή προς Δεκέμβρη... 4 Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted June 28, 2016 Καλύτερα τον Φεβρουάριο ☺☺☺.Να ξέρεις αν άξιζε το μέρος ☺ 1 carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,729 Report post Posted June 28, 2016 Καλύτερα τον Φεβρουάριο ☺☺☺.Να ξέρεις αν άξιζε το μέρος ☺ αρχες μαρτίου κάτι θα παίξει........... αν θελει ο σύλλογος μπορει να γινει και επισημα.... προς ........ μερια 1 Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted June 28, 2016 Πιστεύω πως Νέα Ζηλανδία είναι η επόμενη carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,729 Report post Posted June 28, 2016 Πιστεύω πως Νέα Ζηλανδία είναι η επόμενη Πολυ πιο κοντά ..... Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted June 28, 2016 Ρε σεις τουλάχιστον αυτό το θέμα ας κρατηθεί όσο γίνεται καθαρό να μπορεί να μπαίνει κάποιος άνθρωπος και να του λύνονται απορίες για την εκδρομή, είναι που είναι η ανακοίνωση αναπόφευκτα μεγάλη... Δλδ από το #32 μέχρι και το #53. 3 Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted June 28, 2016 Μίλα με Χρήστο να επέμβει ή με τον Γιάννη και να τα μεταφέρουμε, Έχεις δίκιο. carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted July 18, 2016 Έχω μια εντύπωση ότι έχουν δηλώσει κάποιοι οι οποίοι δεν γράφονται στη λίστα εδώ. Βασίλη έχεις εικόνα? Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,729 Report post Posted July 18, 2016 (edited) Έχω μια εντύπωση ότι έχουν δηλώσει κάποιοι οι οποίοι δεν γράφονται στη λίστα εδώ. Βασίλη έχεις εικόνα? Απο προηγουμενες χρονίές μπορω να σου πω οτι αρκετοί που εστελναν προκαταβολη δεν το εγραφαν εδω μεσα για προσωπικούς λόγους. Επίσης σε προηγούμενο ΔΣ ειχαμε πεί οτι είναι προσωπικό δεδομένο και μόνο το ΔΣ επρεπε να γνωρίζει την λίστα συμμετοχής για τον έλεγχο των συνδρομών. Φυσικά οποιος θέλει μπορεί να το δηλώσει σε αυτήν την λίστα, αλλα δεν ειναι υποχρεωτικό. Edited July 18, 2016 by gatz Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted July 18, 2016 Απο προηγουμενες χρονίές μπορω να σου πω οτι αρκετοί που εστελναν προκαταβολη δεν το εγραφαν εδω μεσα για προσωπικούς λόγους. Επίσης σε προηγούμενο ΔΣ ειχαμε πεί οτι είναι προσωπικό δεδομένο και μόνο το ΔΣ επρεπε να γνωρίζει την λίστα συμμετοχής για τον έλεγχο των συνδρομών. Φυσικά οποιος θέλει μπορεί να το δηλώσει σε αυτήν την λίστα, αλλα δεν ειναι υποχρεωτικό. Κώστα δεν με νοιάζει τι κάνει ο καθένας. Σαν σύλλογος πρέπει να είμαστε διαφανείς και όταν δεν ξέρω πόσοι (ας γράψουμε +2,3,4,5... που δεν θέλουν να αναφερθούν;; έχουν δώσει προκαταβολή υπάρχει πρόβλημα κατα εμε. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,729 Report post Posted July 18, 2016 (edited) Για τα ονόματα μόνο λέω , φυσικά το να πεί ο Βασίλης οτι εχουν δώσει προκαταβολή 20 ατόμα δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα Edited July 18, 2016 by gatz Share this post Link to post Share on other sites
chrisstem 1,049 Report post Posted July 18, 2016 Τη πλήρη εικόνα την έχει το ταξιδιωτικά γραφείο που λαμβάνει τις συμμετοχές και τις καταθέσεις των προκαταβολων. Από το ποστ ενημερωνομαστε για το ποια άτομα θα συμμετέχουν στην εκδρομή. Ευτυχία δεν είναι η απουσία προβλημάτων, είναι η ικανότητα αντιμετώπισής τους (κλεμμένο) Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted July 18, 2016 Το ταξιδιωτικό οργανώνει την εκδρομή ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ!! Δίνει αναφορά σε συγκεκριμένο άτομο ορισμένο από το σύλλογο το οποίο τσεκάρει αν πληρούνται οι προϋποθέσεις και γράφει τις συμμετοχές ώστε να είναι ξεκάθαρο ποιος έχει προτεραιότητα,πόσες θέσεις και σε ποιο ξενοδοχείο υπάρχουν κλπ. Είμαι περίεργος συγνώμη αλλά τόσα χρόνια στις εταιρίες με πρήξανε με τις διαδικασίες. Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted July 18, 2016 Ας κατανοήσουμε τον φόρτο εργασίας του Βασίλη (είμαστε στο peak της σαιζόν) και ας τον περιμένουμε αυτόν ή κάποιον από το Δ.Σ./Ο.Ε. να δώσει απάντηση. Χωρίς να σημαίνει αυτό Κωνσταντίνε πως ο συλλογισμός σου είναι λάθος. Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted July 18, 2016 (edited) Σωστό Άρη!!! Τώρα που το σκέφτομαι ο 2/3 της ΟΕ εκδρομών έχει σίγουρα καλοκαιρινές δουλειές. Βοήθεια απο μένα παίζει αν χρειάζεται. Sent from my iPhone using Tapatalk Edited July 18, 2016 by KonKan 2 Share this post Link to post Share on other sites