stelioskrete 23 Report post Posted January 30, 2017 http://www.hotelgrami.com/bg/home.htmlαυτο μήπως το ξέρεις? Έχει καλη τιμή κ με ημιδιατροφή... Thnx Share this post Link to post Share on other sites
kosaitis 689 Report post Posted January 31, 2017 Τα ίδια χάλια από ποιότητα χιονιού και πολύ ξένοι. Το Bansko έχει γίνει πολύ εμπορικό και ακριβαινει. Το Borovets πολύ καλύτερο αισθάνθηκα φιλότιμες προσπάθειες για την λειτουργία του βουνού. Share this post Link to post Share on other sites
gioand 1,811 Report post Posted January 31, 2017 Καλημέρα. Γνωρίζουμε ποιά η κατάασταση με τα μπλόκα απο Γρεβενα ρος Προμαχώνα; Share this post Link to post Share on other sites
kosaitis 689 Report post Posted January 31, 2017 Μπλόκο( μόνο συγκέντρωση τρακτέρ στις δυό πλευρές στη άκρη του δρόμου) μόνο στις Σέρρες στη στροφή για Προμαχώνα αλλά περάσαμε ελεύθερα σήμερα, Προμαχώνας όλα καλά. 1 Share this post Link to post Share on other sites
stelioskrete 23 Report post Posted January 31, 2017 Μήπως ξέρει κάποιος να βοηθήσει εχω δώσει το snoboard και θα νοικιάσω κάποιο καλό μαγαζί με ποιο καλά πράγματα να έχει δλδ μαλακά σανιδια rocker κτλ... γιατί απο ότι ξέρω όλοι έχουν τα ίδια κλασικα camper...? Thnx Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted January 31, 2017 Τσακίρης Share this post Link to post Share on other sites
iliastra 1 Report post Posted February 1, 2017 Λοιπόν μετα απο λίγο ψάξιμο (χωρίς όμως να πάρω ακόμα τηλ. την δασκάλα που μου πρότεινε ο pepe) βρήκα τις παρακάτω τιμές για μαθήματα σκι. (δεν ξέρω εαν πρέπει να βάλω link, μην θεωρηθει διαφήμιση, αν είναι λάθος ας διαγαψουν site oi mod) 1. http://prntscr.com/e349r5 2. http://prntscr.com/e34aay 3. http://prntscr.com/e34aoq τα site ειναι τα (banskoskimania,interbansko, bulgariaski) επείδη οι τιμές ειναι σχετικά χαμηλές (ειδικα στο ένα που ειναι full pack) ξέρουμε τπτ για την ποιότητα των μαθημάτων που γίνονται?? ευχαριστώ πολύ Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted February 1, 2017 Όλα αυτά που αναφέρεις είναι καλές σχολές ,αλλά τα μαθήματα είναι πριβέ η γκρουπ; Αν πας μόνος σου: Εξοπλισμό -15-20 λέβα =10 ευρώ Σκι πας 58 λέβα = 30 ευρώ Μαθιμα 2 ώρες πριβέ -130 λέβα = 65 ευρώ Σηνιλο 105 ευρω Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted February 1, 2017 Για 4 ώρες θα είναι + 50 ευρώ 1 Share this post Link to post Share on other sites
dude7 10 Report post Posted February 1, 2017 Το 3μερο της καθαρας Δευτερας θ αξιζει ν ανεβει κανεις προς τα πανω η θα γινεται χαμος?! ειδα και μια εκδρομουλα που εχουν βαλει για το borovets σε πολυ καλη τιμη..αλλα διαβασα στο thread του borovets οτι δεν απευθυνεται το χιονοδρομικο τοσο σε αρχαριους και προβληματιστηκα..τι λετε εσεις? Share this post Link to post Share on other sites
snowfire 1,292 Report post Posted February 1, 2017 τι κερκιδες στηνουν?εχουν τίποτα αγώνες?βλέπω και αλματα Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted February 1, 2017 Οπου κ να πας Κ. Δευτερα χαμος θα γινεται. Ισως καλυτερα Borovets αλλα δεν ειναι χιονοδρομικο για αρχαριους........ εξαρταται φυσικα τι εννοεεις αρχαριους..... αν ειναι για μαθηματα ολα τα ΧΚ μια χαρα ειναι, αν θελεις μπλε πιστες τοτε οχι δεν σου κανει. Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
iliastra 1 Report post Posted February 1, 2017 (edited) Όλα αυτά που αναφέρεις είναι καλές σχολές ,αλλά τα μαθήματα είναι πριβέ η γκρουπ; Αν πας μόνος σου: Εξοπλισμό -15-20 λέβα =10 ευρώ Σκι πας 58 λέβα = 30 ευρώ Μαθιμα 2 ώρες πριβέ -130 λέβα = 65 ευρώ Σηνιλο 105 ευρω pepe καλησπέρα, λοιπον: το τελευταίο απο ότι λεει περιέχει και τον εξοπλισμό και τα Lift.....αυτο ειναι που μου έκανε περιέργια και είπα μήπως είναι ψιλοαπάτη... δλδ για 3ημερα μαθήματα απο 4 ωρες την ημέρα βγαίνει κοντά στα 120 ευρω. Edited February 1, 2017 by iliastra Share this post Link to post Share on other sites
nikos1890 141 Report post Posted February 1, 2017 Το 3μερο της καθαρας Δευτερας θ αξιζει ν ανεβει κανεις προς τα πανω η θα γινεται χαμος?! ειδα και μια εκδρομουλα που εχουν βαλει για το borovets σε πολυ καλη τιμη..αλλα διαβασα στο thread του borovets οτι δεν απευθυνεται το χιονοδρομικο τοσο σε αρχαριους και προβληματιστηκα..τι λετε εσεις? Ποιο γραφειο ειναι αυτο που κανει αυτη την εκδρομη ? Share this post Link to post Share on other sites
dude7 10 Report post Posted February 1, 2017 Ποιο γραφειο ειναι αυτο που κανει αυτη την εκδρομη ? Το euroski που διαφημιζεται και στο σιτε. Πολυ καλη τιμη γι αυτα που προσφερει.. το χα ψησει ασχημα..αλλα τωρα που μου εμαθα οτι δεν εχει μπλε πιστες το borovets για αρχαριους..ξενερωσα Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,474 Report post Posted February 1, 2017 Το euroski που διαφημιζεται και στο σιτε. Πολυ καλη τιμη γι αυτα που προσφερει.. το χα ψησει ασχημα..αλλα τωρα που μου εμαθα οτι δεν εχει μπλε πιστες το borovets για αρχαριους..ξενερωσα Καλα μην τρελαθουμε που δεν εχει μπλε πιστες. Φυσικα και εχει και θα περασεις σουπερ και ξεκουραστα (χωρις τις 11 ωρες απο Αθηνα λεωφορείο του Μπανσκο) και προπονηση καλη θα κανεις και οποια κοκκινη σου φαινεται πολύ δυσκολη θα κανεις κ καμια τραβερσα. Κανε 1-2 μαθηματα Ελλαδα και αντε κανε practice Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted February 1, 2017 Καλησπέρα !! Την καθαρή Δευτέρα δεν έχει πολύ κόσμο στα βουνά μας (τα βουλγαρικά ) τώρα έχει πολύ κόσμο γιατί είναι οι λευκές διακοπές στη Βουλγαρία,Αγγλία ,Ρουμανία και αλλά !! Μέχρι και 20 Φεβρουαρίου θα έχει αρκετό κόσμο!! Για τα μαθήματα δεν μπορώ να καταλάβω πως και για τι χρεωνον,σορι !! Παντός και οι τρεις σχολές είναι καλές !!! Και τώρα για τοις εξέδρες ,το ΣΚ είναι το παγκόσμιο κιπελο σνουμπορδ ,παραλιλο και κρος !!! Είναι τρεις βουλγαρικές σημετοχες - Ραδοσλαβ Υανκοβ (παγκόσμιος προτατλιτις περεση) Σανη Ζεκοβα περεση 4τη και άλλο ένα κενουργιο ταλέντο 2 Share this post Link to post Share on other sites
iliastra 1 Report post Posted February 1, 2017 Καλησπέρα !! Την καθαρή Δευτέρα δεν έχει πολύ κόσμο στα βουνά μας (τα βουλγαρικά ) τώρα έχει πολύ κόσμο γιατί είναι οι λευκές διακοπές στη Βουλγαρία,Αγγλία ,Ρουμανία και αλλά !! Μέχρι και 20 Φεβρουαρίου θα έχει αρκετό κόσμο!! Για τα μαθήματα δεν μπορώ να καταλάβω πως και για τι χρεωνον,σορι !! Παντός και οι τρεις σχολές είναι καλές !!! Και τώρα για τοις εξέδρες ,το ΣΚ είναι το παγκόσμιο κιπελο σνουμπορδ ,παραλιλο και κρος !!! Είναι τρεις βουλγαρικές σημετοχες - Ραδοσλαβ Υανκοβ (παγκόσμιος προτατλιτις περεση) Σανη Ζεκοβα περεση 4τη και άλλο ένα κενουργιο ταλέντο Τι σορρυ σοβαρά μιλας; δεν εισαι υποχρεωμένος να ξέρεις.... Σε ευχαριστώ κ για ολες τις πληροφορίες που μου/μας εχεις δωσει μεχρι τωρα... Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted February 1, 2017 Παντός ,οποίος είναι πανό αυτές τοις μέρες ας γράψει,εκεί θα είμαι με μια μικρή εξόρμηση και στο μπορο ,μπορεί και παμποροβο Share this post Link to post Share on other sites
dude7 10 Report post Posted February 1, 2017 (edited) Καλα μην τρελαθουμε που δεν εχει μπλε πιστες. Φυσικα και εχει και θα περασεις σουπερ και ξεκουραστα (χωρις τις 11 ωρες απο Αθηνα λεωφορείο του Μπανσκο) και προπονηση καλη θα κανεις και οποια κοκκινη σου φαινεται πολύ δυσκολη θα κανεις κ καμια τραβερσα. Κανε 1-2 μαθηματα Ελλαδα και αντε κανε practice Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η αληθεια ειναι πως τωρα που τσεκαρα τον χαρτη του χιονορομικου..εχει και μπλε πιστες..μια χαρα φενεται..αν ψηθει η παρεα εχω φυγειι! Φιλε GiGi ηθελα να σ ευχαριστησω για το info! οπως και για την συσταση του Κωστα του Κουρνετα σα δασκαλο στον Παρνασσο!πρεπει να πω δημοσια πως περα απο εξαιρετικος δασκαλος ειναι και γαμω τα παιδια! σορρυ για το off topic Edited February 1, 2017 by dude7 5 Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,385 Report post Posted February 1, 2017 (edited) Φιλε GiGi ηθελα να σ ευχαριστησω για το info! οπως και για την συσταση του Κωστα του Κουρετα σα δασκαλο στον Παρνασσο!πρεπει να πω δημοσια πως περα απο εξαιρετικος δασκαλος ειναι και γαμω τα παιδια! σορρυ για το off topicΦίλε Θ. δεν περίμενα ότι θα αναφερθεί το όνομά μου στο topic του Bansko, αλλά σ' ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ για τα καλά σου λόγια! Κοκκινίζω λίγο, θα το ξεπεράσω :-D(Κων/νος Κουρέτας) Edited February 1, 2017 by PhaethonF1 5 Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted February 2, 2017 Το 3μερο της καθαρας Δευτερας θ αξιζει ν ανεβει κανεις προς τα πανω η θα γινεται χαμος?! ειδα και μια εκδρομουλα που εχουν βαλει για το borovets σε πολυ καλη τιμη....... Κοιτα πρωτα που ειναι το ξενοδοχειο.......... ;-) Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
gioand 1,811 Report post Posted February 3, 2017 Από αύριο Μπάνσκο, αν είναι κανείς πάνω ας στείλει πμ. ή στο pmr Share this post Link to post Share on other sites
snowfire 1,292 Report post Posted February 4, 2017 pepe μια χαρά τα πήγε ο συμπατριώτης σου!πρωτιά 5 Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted February 4, 2017 Ναι και με αυτή την νίκη ,βγήκε προτος στη βαθμολογία για την κρησταλινη σφερα 2 Share this post Link to post Share on other sites