Dim 4,703 Report post Posted December 20, 2016 Αδελφουλι ο Βόλος έχει Δήμαρχο...☺ 1 carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,269 Report post Posted December 20, 2016 Ελπιζω να μην του μαραθει... <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted December 20, 2016 Διάβασα κι εγώ τα άρθρα. Πως λέμε "το χωριό του Asterix" ; Οταν ξαναπάω πάνω, θα ζητήσω κάρτα στο ταμείο και αντί χρημάτων θα δώσω αυτή της Κυριακής. Ξέρω την άντίδραση (έτσι είναι εδώ και άμα θέλεις...) αλλά θα έχει γέλιο. Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
GiannisVo 19 Report post Posted December 20, 2016 Πριβε το Χ/Κ σημερα Ολα λειτουργούσαν και το χιονι οκ μεχρι τις 4 (ο ήλιος ειναι χαμηλά τωρα και δεν λειωνει το χιόνι) Καφές διαρκειας 4-5- ωρών Πολύ καλά!! 5 Share this post Link to post Share on other sites
detox 605 Report post Posted December 20, 2016 (edited) Ενα βιντεακι απο το Σαββατο που δεν ανοιξε. Ολο το χιονοδρομικο πουδρα! Ζηλευω. Αλλα το περπατημα σε απατητο ειναι δυσκολο πραγμα και ειδικα χωρις τον καταλληλο εξοπλισμο. Edited December 20, 2016 by detox 5 Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 21, 2016 Αύριο αυθημερών από Αθήνα κανείς? Ωραίο βίντεο το από πάνω, πολύ πιθανό να το γυρίσουμε και αύριο. Θερμή παράκληση από ντόπιους αν μάθει κάποιος πληροφορία αν θα είναι ανοιχτό ή κλειστό αύριο ας μας πάρει τηλ ή ας το πει εδώ. Και το κινητό του χειριστή που λέγαμε αν υπάρχει σε pm δεκτό θα είναι... Χιονίζειειειειειειει 1 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,269 Report post Posted December 21, 2016 Αερα; <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Lalakis81 94 Report post Posted December 21, 2016 Αύριο αυθημερών από Αθήνα κανείς? Ωραίο βίντεο το από πάνω, πολύ πιθανό να το γυρίσουμε και αύριο. Θερμή παράκληση από ντόπιους αν μάθει κάποιος πληροφορία αν θα είναι ανοιχτό ή κλειστό αύριο ας μας πάρει τηλ ή ας το πει εδώ. Και το κινητό του χειριστή που λέγαμε αν υπάρχει σε pm δεκτό θα είναι... Χιονίζειειειειειειει In Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted December 21, 2016 Αερα; Το meteo δίνει αέρα μέχρι το πρωί, ενω πριν έδινε μέχρι το μεσημέρι. Καλά θα είναι. Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted December 21, 2016 Δεν κοιτάμε meteo... υπάρχουν και πιο σοβαρά sote Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted December 21, 2016 ok, μιλάμε για προβλέψεις, οι οποίες πάσχουν εδώ και καιρό. Τα πιο σοβαρά site τι αέρα δίνουν ; Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted December 21, 2016 ok, μιλάμε για προβλέψεις, οι οποίες πάσχουν εδώ και καιρό. Τα πιο σοβαρά site τι αέρα δίνουν ; Κοπανιστό Μέχρι 4 μποφόρ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted December 21, 2016 Ωραία!Σημαντική είναι η τάση, που δείχνει πιο γρήγορη βελτίωση. Eλπίζω να συνέλθω από την ίωση και ν' ανέβω αύριο γιατί μετά... του χρόνου.Εκτός κι αν δεν επαληθευτούν οι προβλέψεις για μεγαλύτερες θερμοκρασίες. Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,269 Report post Posted December 21, 2016 Δισταζω γιατι θα ανεβει και ο χασοκαιρης.... θα πεσουν τα λιφτ, θα κλεψουν το χιονι, θα χασουν τον ηλιο....πολλα μπορει να συμβουν.... 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted December 21, 2016 Φέτος έχω φάει δύο γκολ μεχρι στιγμής, και τα δύο στο Πήλιο: Το ένα την προπερασμένη Κυριακή που δεν ανέβηκα και έχασα ωραία μέρα και το δεύτερο την (γνωστή) προηγούμενη Κυριακή που έχασα τη μέρα μου (και κάποια ευρά). Οπότε λέω να εφαρμόσω τη ρήση του McRae : if in doubt flat out.Αν δεν είσαι σίγουρος, ανέβα. Δε βλέπω να είναι πολλές οι μέρες και φέτος. 1 Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,269 Report post Posted December 21, 2016 Στην περιπτωση σου επιβάλεται....αλλιως θα χρειαστεις ψυχολογικη βοηθεια το λιγωτερο.. . 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,269 Report post Posted December 21, 2016 Τι κανουμε; <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,269 Report post Posted December 22, 2016 Φερτε μου εναν τοιχο και φορεστε αδιαβροχα..... <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted December 22, 2016 Μάλλον χάσαμε σήμερα έ ?????????????? :crybaby: www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted December 22, 2016 (edited) Δυστυχώς... Αλλά κι αύριο μέρα είναι. Edited December 22, 2016 by Pant Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted December 22, 2016 Και αυτά τα έρημα τα μελομακάρονα πότε θα τα φτιάξουμε?????? :thumbup: Άσε που όσο πλησιάζουμε στα Χριστούγεννα τόσο θα σφίγγουν οι ουρές............. www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted December 22, 2016 Α... εγώ τα έχω στο φούρνο Ας συνέλθω απ' την ίωση κι αύριο πρωί πρωί. Δε νομίζω ότι θα έχει πολύ κόσμο. Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,269 Report post Posted December 22, 2016 Μην με παρει κανεις τηλ για αυριο. Θα ειμαι στον δικηγορο για το διαζυγιο.... και δαρμενος και... Στάλθηκε από το LG-E430 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted December 22, 2016 ................ συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια................. :evil: www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted December 22, 2016 Θα είμαι επάνω 24 και 25/12 με πολύ υπομονή, οποιος ανεβει και με δει θα καταλάβει -λίγο τσουλημα λίγο τσίπουρο και χαλαρή διάθεση. carpe diem Share this post Link to post Share on other sites