kyr 1,833 Report post Posted December 18, 2016 Μακαρι να ηταν αυτή η λύση αλλα δεν... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 18, 2016 Ομορφα περναμε γιατί το λέτε? Δινουν πισω τα λεφτα παντως Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted December 18, 2016 Βρε αύριο να δουλεύει....... τι μα ςνοιάζει για σήμερα........... www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
mastoras007 209 Report post Posted December 18, 2016 Ομορφα περναμε γιατί το λέτε? Δινουν πισω τα λεφτα παντως υσχυει? Share this post Link to post Share on other sites
ashbury 2,929 Report post Posted December 18, 2016 Μόνο ορειβατικό... Ευτυχώς τσίμπησα φώκιες φέτος... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,272 Report post Posted December 18, 2016 Και το πανω καρεκλακι; Και χρεωνουν 5 ευρω το κατω; Και λενε κτι συντιμα ηαβαλουν παλι μπροστα το διθεσιο... Καλα που δεν πηγα....αντιλυσικο θα μου καναν τωρα... 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,272 Report post Posted December 18, 2016 Αν εθχαν κανει καμια δοκιμη απο χθες δεν θα τραβουσαμε τα μαλλια μας. . Δεν υπαρχει καμμια δικαιολογια Και αλλοι δουλευουν με παλιο υλικο και μηδεν κονδυλια (θυμαμαι στο πανμποροβο αμεαως μετα την καταρςυση του υπαρκτου, εκει να δεις μιζερια ...αλλα τα μονοθεσια οηγαιναν ρολοι, και τα εγγλεζακια αφηναν το συναλλαγμα.... 2 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 18, 2016 Ολα οκ. Ανοιξε και ζούμε πουδροόνειρα στο ποτάμι 4 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted December 18, 2016 Αυριο θα ανοίξει ώρε παλικάρια;! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted December 18, 2016 Ολα οκ. Ανοιξε και ζούμε πουδροόνειρα στο ποτάμι Pic, or it didn't happen. 1 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 18, 2016 (edited) Καλα μη τρελαθουμε η ουρες ειναι μισαωρες και. Νιώθω οτι κανω ορειβατικο σκι χωρις να κουραζομαι. Παρεες στις ουρες βγαινουν τσιππυρα κλπ Βιντεο εχω... Hokkaido - ορος πηλιο 0-1 Hokkaido - χιονοδρομικο πηλιου 0 - 0 Αερινη ζαχαρινη μεσα στο δασος...ξερετε εσεις Edited December 18, 2016 by ΜΙΚ 1 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted December 18, 2016 Μαζί με όλη την Ελλάδα (Αθήνα) δηλαδή τι περίμενες?????? Και σου έλεγα έλα αύριο....... Έμαθες τίποτα για αύριο???? www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,272 Report post Posted December 18, 2016 Σκεφτητε δεν υπαρχει πιο κολημενι αγοραστικο κοινο απο τους χιονοδρομους και δεν μπορει να βρεθει κανεις να μαζεψει τα ταληρα.... 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 18, 2016 Σύμφωνα με τους υπαλλήλους εδω αύριο σας περιμενει μια υπεροχη μερα σκι με ανοιχτά διθεσιο κατω καρεκλα Ενημερωνουμε τους φιλους χιονοδρομους οτι μολις φαγωθηκε η τελευταια πουδρα. Με 10 ευρω εκαστος σας λεω που δεν ισχυει το παραπανω Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted December 18, 2016 Δε με θέλει... Εφυγα (και αρκετός κόσμος) μισή ώρα πριν τα φτιάξουν και αφού έλεγαν ότι το διπλό δε θα δούλευε καθόλου σήμερα. Είχα και την τύχη-ατυχία να πάρω το Π1 να παώ κορυφή λίγο πριν το σταματήσουν κι αυτό. Είκοσι λεπτά για να φτάσω επάνω. Αν είχα κατέβει μέχριν κάρτω και είχα παρέι ξανά το διπλό, θα έμενα 50 λετπά κρεμασμένος. Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 18, 2016 Αν είχα κατέβει μέχριν κάρτω και είχα παρέι ξανά το διπλό, θα έμενα 50 λετπά κρεμασμένος. Τελευταια κολωνα πριν τη κορφη...ευτυχως ειχα καλη παρεα φαι και ιντερνετ!!! Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted December 18, 2016 (edited) Πάλι καλά... ψύχραιμο σε βλέπω. Φορούσες έντονα χρώματα; Το χιόνι πως ήταν από την μία και μετά; Αύριο θα έχει τις ίδιες θερμοκρασίες και σκέφτομαι καμιά καταδρομική το μεσημέρι... Edited December 18, 2016 by Pant Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,272 Report post Posted December 18, 2016 Θα ανοιξει αυριο ; αντε να την κσνω την μαλακια.... Στάλθηκε από το LG-E430 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted December 18, 2016 (edited) Ωραιες καταστασεις διαβαζω.. Edited December 18, 2016 by leonidastria Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,272 Report post Posted December 18, 2016 Βαγγελη τι ωρα ρανυεβου; Στάλθηκε από το LG-E430 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
GiannisVo 19 Report post Posted December 18, 2016 Στα ολα τα παραπάνω ένα εχω να προσθέσω Αλλα ΄νταλλα της Παρασκευής το Γάλα. Το τσιρκο ήταν προδιαγεγραμμένο (στατιστικά το Πηλιο ειναι οκ μετά από δύο μερες απο τη χιονόπτωση) αλλά το σημερινό...ήταν rock n' roll. H, φιγούρα του Χ/Κ ήταν ο ταμίας, που δεν ήξερε ο έρμος τι να κάνει και τί να πει ποιές καρτες να ακυρώσει ποιές να εξαργυρώσει πόσο να χρεώσει κλπ. Ρευστή η κατάσταση. Για μια στιγμή, μου φάνηκε πως θα άρχιζε ποδοφαιρικού τύπου κράξιμο, αλλά ευτυχώς οι χιονοδρόμοι έχουν επίπεδο (ή είναι αρχή της χρονιάς και είναι ολοι....)!!! Αυτά Αυριο θα είναι σουπερ (αν ειναι ανοιχτό, που επλπίζω να είναι) 2 Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 18, 2016 Να αυριο ίσως έχει κάπου λίγο σκληρό το πρωλι αλλά δεν νέρωσε πολυ το χιονι. Από σούπερ έως πολύ καλά θα είναι οι πίστες 1 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,272 Report post Posted December 18, 2016 Το πρωι .... θα ανοιξουν αυριο;Στάλθηκε από το LG-E430 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
detox 605 Report post Posted December 18, 2016 Τέλεια μέρα τέλειο χιόνι!!! Το χιονοδρομικο καλα χαχχαχα τα ειπαν οι προηγουμενοι. Εγω σταθηκα τυχερος μεσα στν ατυχια μου (μου τα ειπε ενας παθων πανω στο λιφτ) αργησα να ανεβω αλλα ανεβηκα μολις ειχε ξεκινησει το διπλο. Το πανω μονο καρεκλακι λειτουργησε καθολου η απο την αρχη κλειστο? Το πιατακι? Ειπαν θα το ανοιξουν αυριο. Πιστες θα ειναι τελειες και αυριο. Πουδρες ...χμμ δν εμεινε τπτ ισως μερικα ψιλα δεξια απο το κατω μονο. 1 Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted December 18, 2016 Βαγγελη τι ωρα ρανυεβου; Στάλθηκε από το LG-E430 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 06,00 Olympus Plaza 09,00 πάνω και φυσικά......... πρώτοι στις πίστες...... Αυριο θα είναι σουπερ (αν ειναι ανοιχτό, που επλπίζω να είναι) θα ανέβεις Γιάννη, θα σε δούμε?????? www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites