ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 22, 2016 (edited) Έλα δεν θέλω κλάψα. Ωραία μέρα ήταν σήμερα, ωραία μέρα θα είναι αύριο, 24 θα έχει πιο πολλούς σκιερ αλλά θα είναι υπέροχα, 25 θα είναι υπέροχα και χωρίς πολλούς σκιερ, 26 μάλλον σαν 24. Να δείτε κάτι τύποι τύπου Dim θα είναι 24-25. Μην το αφήσετε για 27 του μήνα ίσως αρχίσει να νερώνει το χιόνι. Προσωπικά πιστεύω απλά θα είμασταν κάτι χαρούμενα πτώματα σήμερα, θέλει να είσαι πολύ ξεκούραστος σωματικά για το αυθημερών Πήλιο και δεν ήμουν, είναι κουραστικό το σκι πρώτες μέρες της σεζόν μέχρι να συνηθίσεις Edited December 22, 2016 by ΜΙΚ 2 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
crs 477 Report post Posted December 22, 2016 (edited) Αφού έτσι ήρθανε τα λιγοστά προς το παρόν χιόνια και εμείς 24-25-26 με υπομονή και καλή διάθεση. Χρόνια πολλά και καλά με υγεία για όλους Edited December 22, 2016 by crs Share this post Link to post Share on other sites
marakidiet 289 Report post Posted December 22, 2016 Τι προτείνετε? διαμονή Μακρινίτσα ή Ζαγορά? Η απόσταση φαίνεται παρόμοια στο χάρτη αλλα δεν θυμάμαι τον δρόμο.... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,274 Report post Posted December 22, 2016 Μου ελεγαν στο χιονοδρομικο οτι για χριστουωεννα δεν βρισκεις κρεβατι ουτε στον Βολο.... Αν δεν ειναι χάνια καλυτερα βολος με παρκινκ και τσιπουραδικα <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted December 22, 2016 το τελειο σεναριο κλειστα ολα τα μεγαλα και ανοιχτο το Πηλιο....ξυλα δε βλεπω στο καταφυγιο κατω απο το μπαλκονι...τι εγινε δε δουλευει η μονο καλοριφερ ? Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,274 Report post Posted December 22, 2016 Βαγγελη μπες στο φατσοβιβλιο στο καταφυγειο challet θεωδορου και....κλαψε... <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
kpapageo 58 Report post Posted December 22, 2016 Κανονίστε να με κάνετε να ανέβω Χριστουγεννιάτικα που θα είμαι για λίγες μέρες Βόλο! Όχι τίποτα άλλο αλλά δεν θα έχω εξοπλισμό μαζί μου και θα πρέπει να τσουλάω με μπουφάν και κράνος μηχανής Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted December 22, 2016 Το έχουμε δει και αυτό! Sent from my iPhone using Tapatalk Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted December 22, 2016 Ας το έχουν ανοιχτό και βλέπουμε. Δε βρίσκεις άκρη μ' αυτούς τους τύπους! Ενώ για σήμερα το έδιναν ανοιχτό απο χθές κι ας υπήρχε πιθανότητα για αέρα,για αύριο το δίνουν σε αναμονή λόγω αέρα που δεν προβλέπεται πουθενα. Το βλέπω μάλλον σκόπιμο για κάποιο λόγο... Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
kosaitis 689 Report post Posted December 22, 2016 Τι βλέπετε για Σάββατο 24/12 Share this post Link to post Share on other sites
detox 605 Report post Posted December 22, 2016 (edited) ωραια μερα σημερα! αρκετος αερας οπου αναγκασε το χιονοδρομικο προς το τελος της ημερας να κρατησει μονο το πιατακι ανοιχτο. Το χιονι με το φρεσκο που επεσε ειναι μια χαρα. Λογο παλαιοτητας ή αρχαιοτητας πρεπει να φοβουνται αρκετα με τον αερα. Σαββατο λογικα θα ειναι τελεια εκτος εαν βγαλει παλι αερα.. Edited December 22, 2016 by detox 2 Share this post Link to post Share on other sites
mastoras007 209 Report post Posted December 23, 2016 Καλησπέρα. Τελεια μέρα εχθές λίωσαμε στο snowboard απο της 9 μέχρι της 3:45 σχεδόν ασταμάτητα! το χιόνι ηταν τελειο περιεργο σάν φελιζόλ ενα πράμα αλλά τέλειο, για κάποιο λόγο το φχαριστηθηκά καλυτερα απο οποιαδήποτε άλη φορα οσο καιρο κάνω, συνδιάστηκαν πολλά πράγματα μαζί, (καλο σανίδι,καλός καιρός,οχι κόσμος,καλό χίονι κτλ κτλ.) χθεσινές φώτο: windows 7 screenshot 7 Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted December 23, 2016 Αύριο θα ειμαι επάνω στην παιδική με μπουφάν του συλλόγου δείχνοντας τα πρώτα βήματα στη σύζυγο. Όποιος θέλει ας με ψάξει για καφέ. 2 carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,274 Report post Posted December 23, 2016 Κακομοιρη τι σουμελε να παθεις.... <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted December 23, 2016 Τι προτείνετε? διαμονή Μακρινίτσα ή Ζαγορά? Η απόσταση φαίνεται παρόμοια στο χάρτη αλλα δεν θυμάμαι τον δρόμο.... Κατά την γνώμη μου, Πορταριά, και στην συνέχεια αν δεν βρείτε ψάξτε για Μακρυνίτσα. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted December 23, 2016 Χριστούγεννα στη Μακρυνίτσα; Καλή τύχη με αυτό. Αν βρείτε πάντως, είναι πολύ όμορφα. Απλά συνήθως γίνεται ο κακός χαμός από κόσμο. 1 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
VAG_P 161 Report post Posted December 23, 2016 Πριν 2-3 ώρες ακύρωσα ένα δίκλινο στο αρχοντικό κοίλια στην μακρυνίτσα. Κλείστο γιατί νομίζω δεν έχει απομείνει κάτι άλλο... 1 Share this post Link to post Share on other sites
crs 477 Report post Posted December 23, 2016 Κλεισαμε χθες στο πετρινο μεταξύ μακρινίτσας και πορταριάς. Παντως εχει διαθεσιμότητα, ακόμα και χάνια. Μας εστειλαν αρκετά εμαιλ. Είμαστε καθοδόν. Ελπίζουμε να τα πούμε με κάποιους πάνω....αλλά δεν ξέρουμε και κανέναν από τους νότιους. 3 Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 23, 2016 (edited) To βιντεάκι από την Κυριακή, πρώτος πουδροντόινγκ παροξυσμός γαζώματος της σεζόν Edited December 23, 2016 by ΜΙΚ 14 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,274 Report post Posted December 23, 2016 (edited) Στα πρωτα καρε εισαι ακομα...καλοκαιρινος. θαλασσιο σκι... Και στο 6,30 τι...τερματισες.... πες μου οτι δεν εβγαλες τα πεδιλα να γυρισεις πισω. Φυσικα τα υπολοιπα τα...ζηλευω... Edited December 23, 2016 by vro <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 23, 2016 (edited) Και στο 6,30 τι...τερματισες.... πες μου οτι δεν εβγαλες τα πεδιλα να γυρισεις πισω. Φυσικα τα υπολοιπα τα...ζηλευω... Δε περπατάμε κύριε ξέρουμε τι κάνουμε. Όλα στο Πήλιο που κάνω είναι με 0 περπάτημα. Απλά πρέπει να το έχεις στο μυαλό σου ακριβώς που είσαι και που θα βγεις γιατί 10 μέτρα πιο πέρα να πας έχεις πολύ και κουραστικό περπάτημα με υλοτομία πακέτο. Ρε δε λες που τα θυμόμουνα μετά από 10 χρόνια... Edited December 23, 2016 by ΜΙΚ Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
talarian 175 Report post Posted December 24, 2016 To βιντεάκι από την Κυριακή, πρώτος πουδροντόινγκ παροξυσμός γαζώματος της σεζόν αμφίβια είναι τα Κ2; αν πάνε και σε πέτρες είναι ό τι πρέπει για Παρνασσό φέτος!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted December 24, 2016 Κλεισαμε χθες στο πετρινο μεταξύ μακρινίτσας και πορταριάς. Παντως εχει διαθεσιμότητα, ακόμα και χάνια. Μας εστειλαν αρκετά εμαιλ. Είμαστε καθοδόν. Ελπίζουμε να τα πούμε με κάποιους πάνω....αλλά δεν ξέρουμε και κανέναν από τους νότιους. Στείλτε pm. Είμαστε οικογενειακώς στον Άγιο Λαυρέντιο. carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted December 24, 2016 (edited) Ρεπορτάζ: + Χιόνι (ποιότητα ποσότητα ) Σαλέ Κλαουδατου Πλειάδες (πορτοκαλοπητα) Φυσικό περιβάλλον. Το Αιγαίο και ο Παγασητικος στο πιάτο. - Οργάνωση παρκινγκ. Ευτυχώς είμασταν επάνω 08:45 Ασφάλεια κυκλοφορίας. Όλοι σε ένα κουβά. Επισκέπτες, Χιονοδρομοι, δάσκαλοι, έλκηθρα. Σήμανση μηδέν Πυλώνες γυμνοί. Καθημερινές θα είναι παράδεισος. Edited December 24, 2016 by Dim 1 carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,274 Report post Posted December 24, 2016 στον γολγοθα που περνας (εκμαθηση σκι στην συμβία) ειμαστε, ηθικά πάντα, αλληλέγγυοι.... 4 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites