detox 605 Report post Posted January 10, 2017 Ακομη το 1,5 μετρο αλλα αυριο περιμενουμε πολυ πραγμα! Οτι μετριεται με μετρο εμενα δεν με πειραζει! Μισο μετρο, ενα μετρο ..εναμιση ολα καλοδεχουμενα! Τα εχω προσεξει , σε ενα βαθμο, αυτα που λες καθαρα εμπειρικα. Τι να πω ελπιζω να μην το λιωσει και γινει μεχρι το σαββατοκυριακο παγοδρομιο. Απλα μου εκανε εντυπωση που τα δυο βασικα site που παρακολουθω εχουν τετοια αποκλιση στις θερμοκρασιες. Εγω την πεμπτη κυνηγαω αλλα και μια απο απο τις μερες του Σ/Κ θα ηταν πολυ καλα! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 10, 2017 Βλέπω πλάνα από Εύβοια που έχει θαφτεί. Λογικά στο καταφύγιο τώρα θα έχουμε σκηνές όπως εκείνες με τον Πάτσιο και τον Ζέτο που πατούσαν το χιόνι δίπλα στο παράθυρο του δεύτερου ορόφου... Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,606 Report post Posted January 10, 2017 Τα εχω προσεξει , σε ενα βαθμο, αυτα που λες καθαρα εμπειρικα. Τι να πω ελπιζω να μην το λιωσει και γινει μεχρι το σαββατοκυριακο παγοδρομιο. Απλα μου εκανε εντυπωση που τα δυο βασικα site που παρακολουθω εχουν τετοια αποκλιση στις θερμοκρασιες. Εγω την πεμπτη κυνηγαω αλλα και μια απο απο τις μερες του Σ/Κ θα ηταν πολυ καλα! To youweather κάτι έχει κάνει λάθος με τις θερμοκρασίες. Λίγο υπομονή να πλησιάσουν οι μέρες και θα ξεκαθαρίσει. Το Πηλιάκι φανταστικό αλλά τον θέλει τον Βοριά του... Λαππ ναι απίθανο χιόνι μέτρα Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
flocon 675 Report post Posted January 10, 2017 ... σκηνές όπως εκείνες με τον Πάτσιο και τον Ζέτο που πατούσαν το χιόνι δίπλα στο παράθυρο του δεύτερου ορόφου... Για να μάθουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί! Quote Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted January 10, 2017 φτυστε το να μη το ματιαξουμε το 17'!! καλα μας παει μεχρι στιγμης!!! Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted January 10, 2017 ... σκηνές όπως εκείνες με τον Πάτσιο και τον Ζέτο που πατούσαν το χιόνι δίπλα στο παράθυρο του δεύτερου ορόφου... 2003....Είχαν θαφτεί τα καρεκλάκια του ενάριου στο Πήλιο! EPIC 1 Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted January 10, 2017 (edited) 2003....Είχαν θαφτεί τα καρεκλάκια του ενάριου στο Πήλιο! EPICΤου Αγ πνευματος 2003 ειχα παει σε ξενωνα στα Χανια, και μας εδειχναν φωτο , που μπαινανε μερικους μηνες πριν απο την μπαλκονοπορτα στον 1° οροφο :-) Edited January 10, 2017 by ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
flocon 675 Report post Posted January 11, 2017 Τις έχουμε ξαναβάλει αλλά παραμένουν εντυπωσιακές: 12 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kagkelarios 24 Report post Posted January 11, 2017 καλημέρα .τι λεει ο παρνασσος από αερα σαββατο ρε ΜΙΚ??? Quote JIB & JIB AGAIN www.bodysolutions.gr www.cycleland.gr www.boardsnwheels.gr Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,606 Report post Posted January 11, 2017 Άσε μας ρε για το Σάββατο. Ζήσε το αυριο σα να μην υπάρχει Σάββατο ΑΝΕΒΑ καραμπινάτο για Παρνασσό αύριο ο ΒΔ δεν το πιάνει το βουνό. Με μικρή επιφύλαξη και Καλάβρυτα ανέβα αλλά ο ΒΔ μερικές φορές το πιάνει το βουνό. Σε όλη την Ελλάδα βασικά ΑΝΕΒΑ όπου υπάρχει ανοιχτό λιφτ, υπέροχες συνθήκες για σκι. Για να δούμε τα χιονοδρομικά μας πως θα τα πάνε με το πρώτο ουσιαστικά Νοτιάρικο χιόνι και τι λιφτ θα ανοίξουν. Από καιρό Παρνασσό μη το φοβηθείτε. Και η Παρασκευή μοιάζει εξαιρετική μέρα για σκι, όποιος θέλει σιγουράκι και πίστα ας ανέβει Παρασκευή. Το Σάββατο είναι με Νοτιά και τζούφιο χαμηλό γενικά κάτσε σπίτι με τέτοιους καιρούς και μοιάζει ο καιρός να φτιάχνει για Κυριακή αλλά θα το δούμε όσο πλησιάζει . Νέα κακοκαιρία από Δευτέρα με πολλά χιόνια, είπαμε φέτος έχουμε χειμώνα. 6 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
kagkelarios 24 Report post Posted January 11, 2017 Δουλεύουμε κιόλας καμία φορά!!! Χα χα χα 2 Quote JIB & JIB AGAIN www.bodysolutions.gr www.cycleland.gr www.boardsnwheels.gr Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,606 Report post Posted January 11, 2017 Νομίζω αύριο θα σε πιάσει αυτή η ίωση που κυκλοφορεί. Ήδη και εγώ αλλά και με 5-6 που μίλησα δε νιώθουμε καλά δύσκολο να πάμε γραφείο αύριο. Άσε που είναι και του Οσίου Ονουφρίου του πουδριστή επίσημη αργία. Καμιά γιαγιά δεν έχεις να την επικαλεστείς? 6 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
gioand 1,811 Report post Posted January 11, 2017 Ελα Μικ και μια πρόγνωση (υψηλού ρίσκου) για Βελούχι. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lalakis81 94 Report post Posted January 11, 2017 Δηλαδή να αρχίσω να αρρωσταίνω? Quote Share this post Link to post Share on other sites
george_eleftheriou 422 Report post Posted January 11, 2017 Εγώ το έχω κανονίσει από τώρα, αυτή η ίωση που κυκλοφορεί, να με' βρει την Παρασκευή.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,606 Report post Posted January 11, 2017 (edited) Ελα Μικ και μια πρόγνωση (υψηλού ρίσκου) για Βελούχι. Βελούχι: Αύριο ANEBA (αν καταφέρουν να ανοίξουν Άνεμο Ηρκαλή δεν έχω ιδέα), παρασκευή ανέβα, σκ δεν έχουμε ιδέα αλλά δεν μοιάζει πολύ καθαρό ειδικά το Σάββατο Edited January 11, 2017 by ΜΙΚ Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
gioand 1,811 Report post Posted January 11, 2017 Αύριο δεν ξέρω αν καλά-καλά θα είναι ανοικτός ο δρόμος(την έχω πάθει). Παρασκευή μακάρι να είναι καλά, ευχαριστώ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,606 Report post Posted January 11, 2017 (edited) Bασικά θα παίξουμε πάλι το παιχνίδι εκπλητικά βουνά για σκι καλός καιρός, χιονοδρομικά χαμένα επειδή χιόνισε. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΣΚΙ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ Μακάρι να αποδειχτούν Καλάβρυτα Παρνασσός Καρπενήσι Μαίναλο χιονοδρομικά και να ανοίξουν αύριο Θερμή παράκληση χιονοδρομικά αν μπορείτε ενημερώστε ειδικά αν ξέρετε ότι δεν θα ανοίξετε σοβαρά λιφτ έστω και νωρίς το πρωι να ανέβουμε Παρασκευή Ιδανικά όποιος μπορεί να ανέβει και Πέμπτη και να μείνει για Παρασκευή ε δε μπορεί κάτι θα ανοίξει Edited January 11, 2017 by ΜΙΚ Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted January 11, 2017 Bασικά θα παίξουμε πάλι το παιχνίδι εκπλητικά βουνά για σκι καλός καιρός, χιονοδρομικά χαμένα επειδή χιόνισε. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΣΚΙ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ Μακάρι να αποδειχτούν Καλάβρυτα Παρνασσός Καρπενήσι Μαίναλο χιονοδρομικά και να ανοίξουν αύριο Θερμή παράκληση χιονοδρομικά αν μπορείτε ενημερώστε ειδικά αν ξέρετε ότι δεν θα ανοίξετε σοβαρά λιφτ έστω και νωρίς το πρωι να ανέβουμε Παρασκευή Ιδανικά όποιος μπορεί να ανέβει και Πέμπτη και να μείνει για Παρασκευή ε δε μπορεί κάτι θα ανοίξει κλεισαμε αυριο πρωι με μια διανυκτερευση.σκι δλδ πεμπτη παρασκευη Ελπιζω να μην φαμε φολα.... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Γιωργος-Κορινθος 747 Report post Posted January 11, 2017 Νέα κακοκαιρία από Δευτέρα με πολλά χιόνια, είπαμε φέτος έχουμε χειμώνα. Είναι που άνοιξα εγώ τον Ιανουάριο! Είμαι γουρλής ο φούστης! [emoji12] Sent from my iPhone using Tapatalk 7 Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted January 11, 2017 Ας μην έκανα εγώ το πρώτο ποστ του χρόνου και θα σου έλεγα εγώ!! Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted January 11, 2017 Είναι που άνοιξα εγώ τον Ιανουάριο! Είμαι γουρλής ο φούστης! [emoji12] Sent from my iPhone using Tapatalk Και μονο για το πρωτο 10ημερο που μας εκανε .....μετα απο σχεδον 2 χρονια αχιονα, τιμης ενεκεν να σε αφησουν να ανοιγεις ολο το 17…μην σου πω και 18 :-)) Μια φρεσκια αφιερωμενη 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted January 11, 2017 Ας μην άνοιγα εγώ τον χειμώνα και θα σας έλεγα τι σκι θα κάνατε [emoji14] Στάλθηκε από το κινητό μου... 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted January 11, 2017 Ας μην άνοιγα εγώ τον χειμώνα και θα σας έλεγα τι σκι θα κάνατε [emoji14] Στάλθηκε από το κινητό μου... Γι αυυο εσυ θα ανοιγεις αποκλειστικα τους...... καλοκαιρινιυς μηνες :-)) 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
skempes42 9 Report post Posted January 11, 2017 Καλησπέρα που πιστεύετε ότι θα αξίζει περισσότερο αύριο παρνασσοπύ ή καλαβρυτα? Που θα ανοίξουν πίο γρήγορα τα lift?? Quote Share this post Link to post Share on other sites