Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted March 31, 2017 Εγω προτεινω να πηγαινει ο καθενας με μια παρεα 8-10 ατομων οπου θελει κ απλα να τις ονομαζουμε "εκδρομες του συλλογου".......... Μανώλη είναι πολύ ευέλικτο αυτό που λες και με πολλά πλεονεκτήματα αλλά... 1) Η παρέα πρέπει να είναι πολύ δεμένη, να έχει τα ίδια γούστα και το επίπεδο σκι να είναι κοντά3. 2) Πολύ δουλεία για την ΟΕ Εκδρομών 3) Εδώ έχουμε θέματα με τη μια εκδρομή, φαντάσου με παραπάνω 4) Γινόμαστε ταξιδιωτικό γραφείο με τα + και τα -. 1 Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted March 31, 2017 Μανώλη είναι πολύ ευέλικτο αυτό που λες και με πολλά πλεονεκτήματα αλλά... 1) Η παρέα πρέπει να είναι πολύ δεμένη, να έχει τα ίδια γούστα και το επίπεδο σκι να είναι κοντά3. 2) Πολύ δουλεία για την ΟΕ Εκδρομών 3) Εδώ έχουμε θέματα με τη μια εκδρομή, φαντάσου με παραπάνω 4) Γινόμαστε ταξιδιωτικό γραφείο με τα + και τα -. Γιαννη δεν το προτεινα σοβαρα.... το αντιθετο πιστευω. 1 εκδρομη με πολλες επιλογες στη διαμονη. Η 2η μπορει να γινεται Βουλγαρια.... και οχι αλπεις. Ετσι νομιζω βολευονται ολοι.... 3 Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted April 1, 2017 Καλώς ή κακώς η εκδρομή του Συλλόγου στο εξωτερικό είναι ένας "κράχτης" για νέα μέλη που τόσο χρειάζεται ο σύλλογος και η Ελληνική τουριστική χιονοδρομία γενικότερα. Αυτό εννούσε ο Νίκος (president) παραπάνω και χωρίς να λέω ότι απαγορεύεται κάποιος που ΔΕΝ είναι μέλος στο σύλλογο και ΔΕΝ έρχεται ποτέ στις εκδρομές του, να έχει γνώμη και άποψη για το πού να πάνε οι υπόλοιποι, ε,είναι λίγο γραφικό! Αυτό νομίζω καυτηρίασε ο Νίκος και χωρίς καμμία κακία προς κανένα, απλά νιώθω την ανάγκη να πω ότι κι εμένα μου ξενίζει κάπως. Επί του θέματος, η συμμετοχή στην εκδρομή εξωτερικού αποτελεί και ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του να είναι κανείς μέλος στο Σύλλογο. Κι εγώ ψάχνοντας για εκδρομή σκι στο εξωτερικό γνώρισα το snowclub και για την εκδρομή γράφτηκα στο σύλλογο και κόλλησα και θεωρώ ότι έκανα φιλίες ζωής και έχω περάσει μαζί τους αμέτρητες στιγμές μοναδικές πάνω από 10ετία πιά! Θέλω να πώ ότι δεν είναι κακό και ταμπού,ο Σύλλογος να δίνει βαρύτητα στις εκδρομές εξωτερικού, οι οποίες,επίσης, δεν είναι κακό να εξελίσσονται ώστε να ικανοποιούν κάθε φορά τις ανάγκες των καιρών και να διαμορφώνονται με τέτοιο τρόπο ώστε να προσελκύουν περισσότερους συμμετέχοντες,άρα και νέα μέλη για το σύλλογο. Συμφωνώ λοιπόν στις 2 εκδρομές, Ιανουάριο & Μάρτιο όπως γράφει παραπάνω ο Val Claret όπου και οι δύο να έχουν γνώμονα ένα λογικό κόστος, το οποίο να μπορεί να έχει μία ευελιξία μέσω των 2 πχ επιλογών σε ξενοδοχεία. Στις ημερομηνίες αυτές οι συνθήκες χιονιού και συνολικής εμπειρίας είναι τελείως διαφορετικές και γνωρίζω πολλούς που θα ήθελαν να ακολουθήσουν και τις δύο εκδρομές. Η αλήθεια είναι ότι όταν πηγαίναμε εκδρομή μέχρι 20 άτομα, πχ το 2005, μπορούσε ο σύλλογος να κάνει σκι ως μία παρέα όλος. Όμως 40-50 άτομα σκι μαζί δεν γίνεται. Κι επίσης μεγαλώνουμε κι άλλοι έχουν πιά οικογένεια, άλλοι έχουν συντρόφους και είναι λογικό, κάποιες μέρες - στιγμές να θέλουν να διατηρούν μία ανεξαρτησία. Κι ούτε μπορεί να είσαι το ίδιο "κολλητός" με 50 άτομα. Δεν είναι τόσο κακό λοιπόν, να μοιράζονται τα μέλη σε πχ 2 ξενοδοχεία, κι ας κάνουν παρέα με το μισό σύλλογο.. 6 Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
talarian 175 Report post Posted April 1, 2017 Καλώς ή κακώς η εκδρομή του Συλλόγου στο εξωτερικό είναι ένας "κράχτης" για νέα μέλη που τόσο χρειάζεται ο σύλλογος και η Ελληνική τουριστική χιονοδρομία γενικότερα. Αυτό εννούσε ο Νίκος (president) παραπάνω και χωρίς να λέω ότι απαγορεύεται κάποιος που ΔΕΝ είναι μέλος στο σύλλογο και ΔΕΝ έρχεται ποτέ στις εκδρομές του, να έχει γνώμη και άποψη για το πού να πάνε οι υπόλοιποι, ε,είναι λίγο γραφικό! Αυτό νομίζω καυτηρίασε ο Νίκος και χωρίς καμμία κακία προς κανένα, απλά νιώθω την ανάγκη να πω ότι κι εμένα μου ξενίζει κάπως. Επί του θέματος, η συμμετοχή στην εκδρομή εξωτερικού αποτελεί και ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του να είναι κανείς μέλος στο Σύλλογο. Κι εγώ ψάχνοντας για εκδρομή σκι στο εξωτερικό γνώρισα το snowclub και για την εκδρομή γράφτηκα στο σύλλογο και κόλλησα και θεωρώ ότι έκανα φιλίες ζωής και έχω περάσει μαζί τους αμέτρητες στιγμές μοναδικές πάνω από 10ετία πιά! Θέλω να πώ ότι δεν είναι κακό και ταμπού,ο Σύλλογος να δίνει βαρύτητα στις εκδρομές εξωτερικού, οι οποίες,επίσης, δεν είναι κακό να εξελίσσονται ώστε να ικανοποιούν κάθε φορά τις ανάγκες των καιρών και να διαμορφώνονται με τέτοιο τρόπο ώστε να προσελκύουν περισσότερους συμμετέχοντες,άρα και νέα μέλη για το σύλλογο. Συμφωνώ λοιπόν στις 2 εκδρομές, Ιανουάριο & Μάρτιο όπως γράφει παραπάνω ο Val Claret όπου και οι δύο να έχουν γνώμονα ένα λογικό κόστος, το οποίο να μπορεί να έχει μία ευελιξία μέσω των 2 πχ επιλογών σε ξενοδοχεία. Στις ημερομηνίες αυτές οι συνθήκες χιονιού και συνολικής εμπειρίας είναι τελείως διαφορετικές και γνωρίζω πολλούς που θα ήθελαν να ακολουθήσουν και τις δύο εκδρομές. Η αλήθεια είναι ότι όταν πηγαίναμε εκδρομή μέχρι 20 άτομα, πχ το 2005, μπορούσε ο σύλλογος να κάνει σκι ως μία παρέα όλος. Όμως 40-50 άτομα σκι μαζί δεν γίνεται. Κι επίσης μεγαλώνουμε κι άλλοι έχουν πιά οικογένεια, άλλοι έχουν συντρόφους και είναι λογικό, κάποιες μέρες - στιγμές να θέλουν να διατηρούν μία ανεξαρτησία. Κι ούτε μπορεί να είσαι το ίδιο "κολλητός" με 50 άτομα. Δεν είναι τόσο κακό λοιπόν, να μοιράζονται τα μέλη σε πχ 2 ξενοδοχεία, κι ας κάνουν παρέα με το μισό σύλλογο.. καλησπέρα και από εμένα. Αν και ίσως να μη μου πέφτει λόγος , αφού δεν έχω συμμετάσχει σε καμία εκδρομή του συλλόγου, θα ήθελα να πω μερικές κουβέντες (κουβέντα να γίνεται) 1. Πιστεύω ότι όσοι μη μέλη και πρωτάρηδες του φόρουμ ( και πιθανόν και του αθλήματος) θέλουν να έρθουν, είναι αυτοί που θα δελεαστούν από μια εκδρομή σε ένα μεγάλο χιονοδρομικό του εξωτερικού. Το κριτήριό τους είναι σίγουρα η τιμή, καθώς και το γεγονός ότι θα είναι με μια πολύ μεγάλη παρέα. 2. Προσωπικά δε με βολεύει η περίοδος που γίνεται η εκδρομή, αλλά προσωπικό μου κριτήριο για τη συμμετοχή μου θα ήταν να μην έχω πάει σε κάποιο χιονοδρομικό, ή να θέλω να ξαναπάω. Και για να γίνω πιο σαφής: σε χιονοδρομικά της Ελβετίας, ή σε ορισμένα άλλα που είναι ιδιαίτερα ακριβά, μια εκδρομή ακόμα και στα 1200 Ευρώ, θα ήταν για μένα ένα σοβαρό κίνητρο 3. Επίσης, θα προτιμούσα η μία εκδρομή του συλλόγου να γίνεται σε κάποιο βαλκανικό χιονοδρομικό (που θα μπορούσε να είναι κι για διάστημα μικρότερο της εβδομάδας) Για να μην παρεξηγηθώ: Φέτος νομίζω ότι η ύπαρξη δύο εκδρομών ήταν το ιδανικό (όπως το περιέγραψα και πιο πάνω). Θεωρώ δε ότι είναι σωστό η μία εκδρομή να γίνεται Ιανουάριο και η άλλη λίγο αργότερα Επειδή είμαι έξω από το χορό, (οπότε μπορώ να λέω όσα τραγούδια θέλω), νομίζω ότι οι πιο αρμόδιοι να μιλήσουν είναι όσα μέλη έχουν ήδη οργανώσει εκδρομές, να μας πουν την άποψή τους 4. Εκδρομές των 5-10 ατόμων δεν θεωρώ ότι είναι εκδρομές του συλλόγου. Όπως επίσης αυτό το τραγικό που θυμάμαι πριν από 1-2 χρόνια στο ίδιο σημείο συνάντησης των μελών η μία παρέα να οργανώνει τη δική της εκδρομή και άλλη τη δικιά της, θα προτιμούσα να μην το ξανασυναντήσω 4 Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted April 2, 2017 Αυτό εννούσε ο Νίκος (president) παραπάνω και χωρίς να λέω ότι απαγορεύεται κάποιος που ΔΕΝ είναι μέλος στο σύλλογο και ΔΕΝ έρχεται ποτέ στις εκδρομές του, να έχει γνώμη και άποψη για το πού να πάνε οι υπόλοιποι, ε,είναι λίγο γραφικό! Αυτό νομίζω καυτηρίασε ο Νίκος και χωρίς καμμία κακία προς κανένα, απλά νιώθω την ανάγκη να πω ότι κι εμένα μου ξενίζει κάπως. .............................................................................................................................................. απλα!!... :im Not Worthy: :im Not Worthy: :im Not Worthy: :im Not Worthy: :im Not Worthy: :im Not Worthy: ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted April 2, 2017 Αυτο που κανείς κατα καιρούς Νίκο δεν το καταλαβαίνω!! Αόριστα λες ότι κάποιος έκανε το ένα η το άλλο. Ποιος με τι σκοπό; Ειναι κουραστικό!!!! Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted April 2, 2017 κωστη !! ποτε δεν γραφω κατι -χωρις να υπαρχη αυτο που αναφερω . και τουλαχιστον εχω το θαρρος να πω αυτο που βλεπω με το ονομα του ισως εσυ να μην το βλεπεις - αντιλαβανεσαι !! και απαντω μετα στο θεμα μετα απο μερες .. παρε το πρωτο πχ ελβετια Καταχωρήθηκε 23 / 02 / 2017 - 03:03 Ελβετικός προορισμός έκπληξη σε σουπερ προσφορά για λίγες ημέρες απάντησή .. Καταχωρήθηκε 08 / 03 / 2017 - 12:12 Εγω ενημερωθηκα....... αν τελικα βγει ειναι οντως σουπερ!!!!! παρε και την δικη σου που ειναι και ενθουσιώδη αταχωρήθηκε 23 / 02 / 2017 - 16:04 μη μας τρελάνεις!!! Κάνε το θαύμα σου και τρέχω για όλα εγώ!! Δεν κάνω πλάκα με τη δίκη σου καθοδήγηση το τρέχουμε αν ειναι να βγουν όλοι κερδισμένοι!!! ποτε δεν μιλω αοριστα ..εκτος κα αν μιλούν και υπολοιπη εινα ολα ακριβως οπως τα ειπα ! αλλα δυστηχως παντα αυτος που λεει τα πραγματα καθαρα ,,ειναι λαθος- ειναι κουραστικος -ειναι αξεστος -ειναι -ειναι -ειναι γιατι λεει αυτο που ολοι βλεπουν αλλα κανουν πως δεν το βλεπουν .. υσ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ περιμενουμε ομαδα εκδρομων για τοπο προορισμού εκδρομής που σιγουρα θα ειναι το καλυτερο δυνατον σε ολα . ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted April 2, 2017 Ναι τα παραπάνω έγιναν!!! Το πρόβλημα ποιο ειναι; Με ποιο ποστ η ενέργεια έχεις πρόβλημα; με τον MIL με εμένα η με τον τρίτο που μου διαφεύγει τώρα. Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted April 2, 2017 Ναι τα παραπάνω έγιναν!!! Το πρόβλημα ποιο ειναι; Με ποιο ποστ η ενέργεια έχεις πρόβλημα; με τον MIL με εμένα η με τον τρίτο που μου διαφεύγει τώρα. Sent from my iPhone using Tapatalk δεν συνεχιζω το θεμα κωστη ..ειπαμε σταματουμε εδω .. ευχαριστω που επειβεβαιωνεις τα ποστ ..- που εγραφαν αυτο που ακριβως σχολίασα ................. ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted April 2, 2017 Παρόλο που δεν είμαι ΟΕ εκδρομών έχω μιλήσει με Βασίλη και ψάχνουμε προσφορές για Αυστρία όπως έχει γράψει με έμφαση για μια καλή προσφορά για St. Anton χωρίς να αποκλείουμε τα υπόλοιπα μεγάλα ΧΚ.Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted April 2, 2017 Όλα ωραία ... αλλά χάθηκα . Πάμε από την αρχή [emoji56][emoji56][emoji56][emoji56][emoji56] Sent from my iPad using Tapatalk 2 Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted April 2, 2017 Γιάννη εγώ δεν είμαι καθόλου ρομαντικός κι ούτε με τέτοια διάθεση το έγραψα.Η εκδρομή πάντα ήταν μια και περίπου κομμένη και ραμμένη για το μεγαλύτερο μέρος των μελών. Αν εσύ θες να πας με 2500€ για να έχεις αράπη να σου κάνει αέρα πχ, ενώ εγώ θέλω να πάω με 199 ευρώ και να κοιμάμαι σε παγκάκι,τότε ας τραβηχτει ο καθένας μόνος του. Σαν δεύτερη και πάντα οικονομικοτερη εκδρομή τα τελευταία χρόνια βγαίνει των Βαλκανίων. Τώρα Δλδ θα κάνουμε 3 εξωτερικό και μια για πίτα Ελλάδα; νόμιζα πως μια Άλπεις και 3 Ελλάδα ήταν κάποτε το ελάχιστο. Μάλλον κάτι άλλαξε και ξέχασαν να μας ενημερωσουν Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted April 2, 2017 Σωστό αυτό Βασίλη!!! Βέβαια όταν στην Ελλάδα δεν σε σέβονται σαν πελάτες και κλείνουν καθημερινές τα Βαλκάνια λογικό ειναι να αποτελούν προορισμό για ομάδες χιονοδρόμων! Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted April 2, 2017 Κωνσταντίνε δεν κάναμε ποτέ καθημερινή εκδρομή στην Ελλάδα, πάντα ήταν κάποιο τριήμερο αργίας η πσκ . αλλά τότε μας ένοιαζε να μας δει ο κόσμος και να μας μάθει.πλεον μας ενδιαφέρει που θα πάμε πιο φθηνά εκδρομή στις Άλπεις. Λυπηρό... 1 Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,739 Report post Posted April 3, 2017 (edited) κωστη !! ποτε δεν γραφω κατι -χωρις να υπαρχη αυτο που αναφερω . και τουλαχιστον εχω το θαρρος να πω αυτο που βλεπω με το ονομα του ισως εσυ να μην το βλεπεις - αντιλαβανεσαι !! και απαντω μετα στο θεμα μετα απο μερες .. παρε το πρωτο πχ ελβετια Καταχωρήθηκε 23 / 02 / 2017 - 03:03 Ελβετικός προορισμός έκπληξη σε σουπερ προσφορά για λίγες ημέρες απάντησή .. Καταχωρήθηκε 08 / 03 / 2017 - 12:12 Εγω ενημερωθηκα....... αν τελικα βγει ειναι οντως σουπερ!!!!! παρε και την δικη σου που ειναι και ενθουσιώδη αταχωρήθηκε 23 / 02 / 2017 - 16:04 μη μας τρελάνεις!!! Κάνε το θαύμα σου και τρέχω για όλα εγώ!! Δεν κάνω πλάκα με τη δίκη σου καθοδήγηση το τρέχουμε αν ειναι να βγουν όλοι κερδισμένοι!!! ποτε δεν μιλω αοριστα ..εκτος κα αν μιλούν και υπολοιπη εινα ολα ακριβως οπως τα ειπα ! αλλα δυστηχως παντα αυτος που λεει τα πραγματα καθαρα ,,ειναι λαθος- ειναι κουραστικος -ειναι αξεστος -ειναι -ειναι -ειναι γιατι λεει αυτο που ολοι βλεπουν αλλα κανουν πως δεν το βλεπουν .. υσ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ περιμενουμε ομαδα εκδρομων για τοπο προορισμού εκδρομής που σιγουρα θα ειναι το καλυτερο δυνατον σε ολα . Προφανώς και δεν αναφέρεις το όνομα του.Δεν τολμάς να αναφέρεις έστω και ένα όνομα. Δεν φτάνεις. Γιατί: 1. Ντρέπεσαι γιατί λες μπαρούφες. Και ξέρεις τις αερολογίες που λες, για αυτό και δεν τολμάς να ονοματίσεις. Πες-πες, όλο και κάποια λάσπη θα μείνει. 2. Σε τυφλώνει το προσωπικό μένος και προσπαθείς από την τρίχα να βγάλεις τριχιά. 3. Εδώ και τόσα ποστ το μόνο που ξέρεις είναι να δηλητηριάζεις. 4. Το κάνεις σκοπίμως περιμένοντας να εκραγεί ο "άλλος". Για να εκτεθεί εκείνος ντε μεκ. Ποιοι είναι αυτοί που βλέπουν αλλά κάνουν ότι δεν βλέπουν; Διότι αυτό σημαίνει ότι κάνουν πλάτες. Άρα έχουν ευθύνες. Και οι προκλήσεις συνεχίζονται σκοπίμως. Με συνεχή υπονοούμενα. ΦΥΣΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ. Πλέον το ΔΣ πρέπει να πάρει θέση, ΜΕ ΠΟΙΝΕΣ. Τι είδους ανοχή είναι αυτή;;;;;;;;;;;;;;; Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για κουβέντες, εξηγήσεις, είπα-ξείπα. Όποιος ενδιαφέρεται για ξεκατινιάσματα, να πάει και στα αντίστοιχα φόρουμ. Ό,τι γράφτηκε υπάρχει, από εδώ και πέρα ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ. ΞΕΚΑΘΑΡΗ και ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ για αυτόν: Αυτό εννούσε ο Νίκος (president) παραπάνω και χωρίς να λέω ότι απαγορεύεται κάποιος που ΔΕΝ είναι μέλος στο σύλλογο και ΔΕΝ έρχεται ποτέ στις εκδρομές του, να έχει γνώμη και άποψη για το πού να πάνε οι υπόλοιποι, ε,είναι λίγο γραφικό! Αυτό νομίζω καυτηρίασε ο Νίκος και χωρίς καμμία κακία προς κανένα, απλά νιώθω την ανάγκη να πω ότι κι εμένα μου ξενίζει κάπως. .............................................................................................................................................. απλα!!... :im Not Worthy: :im Not Worthy: :im Not Worthy: :im Not Worthy: :im Not Worthy: :im Not Worthy: Edited April 3, 2017 by mil 2 Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted April 3, 2017 Ρε λες να βρεχει στο Λονδινο?........... 1 Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,720 Report post Posted April 3, 2017 (edited) Ρε λες να βρεχει στο Λονδινο?........... δεν μας λες και κατι νέο..... στο Λονδίνο παντα βρέχει .... edit και στο snowclub μία από τα ιδια .................. και μετά ξαχνουμε τα μέλη που εξαφανίζονται !!!! Edited April 3, 2017 by gatz 2 Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,720 Report post Posted April 3, 2017 (edited) Ας χαλαρώσουμε ολοι. Δεν εχουμε να χωρήσουμε τίποτα. Γραφουμε σε ενα φορουμ και μετέχουμε σε ενα συλλογο γιατί υποτίθεται οτι υπάρχει ενα κοινό ενδιαφέρον, το σκι και γενικότερα το βουνό. Ο μοναδικός μας σκοπός ειναι να περνάμε ευχάριστα και ωραία με κάποιους ανθρώπους που μοιραζόμαστε τα ιδια χόμπυ και τιποτα παραπάνω. Είναι αστείο και μόνο να σκεφτούμε οτι δημιουργούνται θέματα οταν ολοι θέλουν να περάσουν ομορφα στο βουνο. Η εκδρομή ειναι μία εκδήλωση που κάνει ο σύλλογος για οσους θέλουν και μπορουν να πάνε.Την επιλογή την κανει το ΔΣ μαζί με την ΟΕ εκδρομών με γνώμωνα τα θέλω των περισσοτέρων μελων. Οποιος κρίνει την εκάστοτε επιλογη του χιονοδρομικού προορισμού της εκδρομής οπως και το οικονομικό κόστος συμφωνο με τις δικές του προτιμήσεις ακολουθεί. Σέ οποιον δεν αρέσει φροντίζει και βρίσκει ενα αλλο μερος και πηγαίνει με οσους φίλους του, συμφωνούν μαζί του. και ξαναλέω ο μαναδικός σκοπός ειναι η διασκέδαση μας, ειναι αδιανόητο να υπάρχουν εντάσεις και ειδικά για την εκδρομή. Edited April 3, 2017 by gatz 9 Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted April 3, 2017 (edited) Το παραπανω το εκλαμβανω ως προεκλογικη δηλωση........ :evil: :LMAO: Edited April 3, 2017 by kaps Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted April 3, 2017 λιγκο υπομονη !! λογο πίεσή εργασιας και θα σου απαντήσω κανονι-κοτα-τα .......αν και δεν πρεπει να ασχοληθώ περισσοτερο με το θεμα ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted April 3, 2017 Ας χαλαρώσουμε ολοι. Δεν εχουμε να χωρήσουμε τίποτα. Γραφουμε σε ενα φορουμ και μετέχουμε σε ενα συλλογο γιατί υποτίθεται οτι υπάρχει ενα κοινό ενδιαφέρον, το σκι και γενικότερα το βουνό. Ο μοναδικός μας σκοπός ειναι να περνάμε ευχάριστα και ωραία με κάποιους ανθρώπους που μοιραζόμαστε τα ιδια χόμπυ και τιποτα παραπάνω. Είναι αστείο και μόνο να σκεφτούμε οτι δημιουργούνται θέματα οταν ολοι θέλουν να περάσουν ομορφα στο βουνο. Η εκδρομή ειναι μία εκδήλωση που κάνει ο σύλλογος για οσους θέλουν και μπορουν να πάνε.Την επιλογή την κανει το ΔΣ μαζί με την ΟΕ εκδρομών με γνώμωνα τα θέλω των περισσοτέρων μελων. Οποιος κρίνει την εκάστοτε επιλογη του χιονοδρομικού προορισμού της εκδρομής οπως και το οικονομικό κόστος συμφωνο με τις δικές του προτιμήσεις ακολουθεί. Σέ οποιον δεν αρέσει φροντίζει και βρίσκει ενα αλλο μερος και πηγαίνει με οσους φίλους του, συμφωνούν μαζί του. και ξαναλέω ο μαναδικός σκοπός ειναι η διασκέδαση μας, ειναι αδιανόητο να υπάρχουν εντάσεις και ειδικά για την εκδρομή. 1 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,720 Report post Posted April 3, 2017 (edited) Το παραπανω το εκλαμβανω ως προεκλογικη δηλωση........ :evil: :LMAO: εισαι τρελλος !!!!!! πες μου εναν λογο Edited April 3, 2017 by gatz 1 Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted April 3, 2017 (edited) εισαι τρελλος !!!!!! πες μου εναν λογο Θα βαλει κ ο Αλεξης!!! (mil) το σκεφτομαι κ εγω!!!! Edited April 3, 2017 by kaps 1 Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,720 Report post Posted April 3, 2017 Θα βαλει κ ο Αλεξης!!! (mil) το σκεφτομαι κ εγω!!!! περαστικά σας Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted April 3, 2017 χαίρομαι που βλεπω ενδιαφέρων - παλαιων μελων για ΣΥΜΕΤΟΧΗ και παλι στο ΔΣ 1 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites