Κώστας Πολίτης 1,293 Report post Posted January 22, 2018 Το βουνό φρεσκαρίστηκε με 10-15 εκ από την μέση και πάνω και η αυριανή μέρα με άπνοια σχεδόν θα είναι καλή. Όπως και η Πέμπτη μετά την χιονόπτωση (θα δούμε αν πέσει τελικα) την Τρίτη το βράδυ. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,777 Report post Posted January 22, 2018 Nα δοσω πονο ? 6 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,233 Report post Posted January 22, 2018 Ρε δεν ντρεπεσε να μην απαντας στα pm. Μοναχοφαη. 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,233 Report post Posted January 22, 2018 Γαβ ρε που εκανες και like. 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,777 Report post Posted January 22, 2018 like like ( θελει κανα μισαωρο να ανεβει)πρωινο ξηπνημα 5.10 τσεκαρισμα camera βαθια λακα και παρκινγκ τοχε βαλει το πουδρι του το βραδυ μεταξι 2 και 4 .βουρρρρρρρ 12 Share this post Link to post Share on other sites
evz0nas 144 Report post Posted January 22, 2018 like like https://youtu.be/vQuWRdcfISQ ( θελει κανα μισαωρο να ανεβει) πρωινο ξηπνημα 5.10 τσεκαρισμα camera βαθια λακα και παρκινγκ τοχε βαλει το πουδρι του το βραδυ μεταξι 2 και 4 . βουρρρρρρρ Τα Φάγαμε Ολα. Μην πάτε Αύριο 1 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,233 Report post Posted January 23, 2018 Ωραια μερα. Στυγα παγολαντ εκτος. Αυγο σχετικα ρηχο ψηλα, γεματο στα δενδρα. Πανω απο το μισο απεραστο. Μας δουλεψαν τα....βουβαλια... Ακομα και στις 3 τα πρωτα 20 υψομετρικη πυλωνες παγος no fall. Κοσμος...ανυπαρκτος. Στάλθηκε από το LG-E430 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,777 Report post Posted January 24, 2018 κατι ποντακια καναδεζα βλεπω απανου παλι 11 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,233 Report post Posted January 24, 2018 Καθε πρωι μολις ξυπνας πρωτη σου κινηση η καμερα στο παρκινκ, δευτερη η στατικη στην βαθεια λακα. Καμμια μερα οπως θασαι με την τσιμπλα θα δεις πλανα αρχειου και θα φυγεις τρεχωντας να βρεις...χορταρια και προβατακια. 3 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted January 24, 2018 Εκτος σοβαρου απροοπτου.....ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/1/18 , Καλαβρυτο, αναζητουνται αλλα 2 ατομα. Αναχωρηση 6,00 για να ειμαστε 9 ετοιμοι στα λιφτ. Αναχωρηση απο Χ/Κ 16:00 μετα το κλεισιμο αμεσα για Αθηνα ή και λιγο νωριτερα σε συννενοηση και αναλογα τις συνθηκες. Μεγιστη ασφαλεια. Kaps-Tours οποιος εχει δοκιμασει ξερει..... 7 Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,506 Report post Posted January 24, 2018 (edited) Εκτος σοβαρου απροοπτου.....ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/1/18 , Καλαβρυτο, αναζητουνται αλλα 2 ατομα. Αναχωρηση 6,00 για να ειμαστε 9 ετοιμοι στα λιφτ. Αναχωρηση απο Χ/Κ 16:00 μετα το κλεισιμο αμεσα για Αθηνα ή και λιγο νωριτερα σε συννενοηση και αναλογα τις συνθηκες. Μεγιστη ασφαλεια. Kaps-Tours οποιος εχει δοκιμασει ξερει..... και για οποιον δεν εχει δοκιμασει υπαρχει και αποδειξη Edited January 24, 2018 by bujinkan 8 Share this post Link to post Share on other sites
evz0nas 144 Report post Posted January 24, 2018 Υπαρχει κανεις να μς πεί , Αν έρηξε και πόσο εχθες το βράδυ . Και αν εχει πέσει κανα cm απο το πρωι ? Γιατι απο τις κάμερες δε κταλαβαινει κανεις τιποτα Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted January 24, 2018 Υπαρχει κανεις να μς πεί , Αν έρηξε και πόσο εχθες το βράδυ . Και αν εχει πέσει κανα cm απο το πρωι ? Γιατι απο τις κάμερες δε κταλαβαινει κανεις τιποτα Kαι χθες εριξε 10 ποντακια και σημερα το πρωι... 2 Share this post Link to post Share on other sites
Krits 1,239 Report post Posted January 24, 2018 Παρασκευή θα τα έχουν φάει όλα εκτός.. Αύριο,εκτός απροόπτου, δείχνει καλή μέρα. Παναγιώτη ψήνεσαι; Share this post Link to post Share on other sites
evz0nas 144 Report post Posted January 24, 2018 (edited) Παρασκευή θα τα έχουν φάει όλα εκτός.. Αύριο,εκτός απροόπτου, δείχνει καλή μέρα. Παναγιώτη ψήνεσαι; Δεν ξερω για τους αλλους εδω μέσα γιατί βλέπω μια σχετική διάλυση του φορουμ , εγω θαμαι πάνω αυριο και θα τρώω. !! Edited January 24, 2018 by evz0nas 1 Share this post Link to post Share on other sites
aussie 102 Report post Posted January 24, 2018 Παρασκευή θα τα έχουν φάει όλα εκτός.. Αύριο,εκτός απροόπτου, δείχνει καλή μέρα. Παναγιώτη ψήνεσαι; Δεν θα μπορέσω αύριο έχω κάποιες δουλειές, αλλά από ότι βλέπω θα έχει και αύριο δυνατό αέρα. Όχι βέβαια με την ίδια ένταση αλλά πχ στα 1800μ θα έχει 46χλμ και στα 2200μ θα έχει 52χλμ. Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted January 24, 2018 Αυτό το σάββατο το πρώτο νυχτερινό σκι στο Χ/Κ Καλαβρύτων! Πετάει φέτος το χιονοδρομικό (άποψή μου). Από τη σελίδα του Χιονοδρομικού στο FB: Το Σάββατο, 27-1-2018 θα γίνει το πρώτο νυχτερινό σκι της φετινής σεζόν!! Θα λειτουργεί ο αναβατήρας Δάφνη, από τις 17:00 και μέχρι τις 20:00, δωρεάν χωρίς εισιτήριο!!15 εκ. έχουν προστεθεί μέχρι στιγμής στο ΧΚΚ και οι επόμενες ημέρες προβλέπονται ιδανικές για χιονοδρομία. 5 "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
evz0nas 144 Report post Posted January 24, 2018 Δεν θα μπορέσω αύριο έχω κάποιες δουλειές, αλλά από ότι βλέπω θα έχει και αύριο δυνατό αέρα. Όχι βέβαια με την ίδια ένταση αλλά πχ στα 1800μ θα έχει 46χλμ και στα 2200μ θα έχει 52χλμ. Ρε μαν , που τις ειδες αυτες τις τιμές?? Share this post Link to post Share on other sites
aussie 102 Report post Posted January 24, 2018 Είναι από ένα γράφημα του WindGuru Pro" και συγκεκριμένα από το WRF-9 όχι το GFS-27 Το γράφημα με 3 ημέρες πρόγνωση αέρα ανά υψόμετρο. 2 Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted January 24, 2018 Εκτος σοβαρου απροοπτου.....ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/1/18 , Καλαβρυτο, αναζητουνται αλλα 2 ατομα. Αναχωρηση 6,00 για να ειμαστε 9 ετοιμοι στα λιφτ. Αναχωρηση απο Χ/Κ 16:00 μετα το κλεισιμο αμεσα για Αθηνα ή και λιγο νωριτερα σε συννενοηση και αναλογα τις συνθηκες. Μεγιστη ασφαλεια. Kaps-Tours οποιος εχει δοκιμασει ξερει..... Αφηστε τα like και παρτε κανα τηλ. η στειλτε μηνυμα!!!!! :animier: 1 Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Κώστας Πολίτης 1,293 Report post Posted January 24, 2018 (edited) Ανεβαίνω κι εγώ αύριο με ski bus. Αν είναι κανείς μέσα στείλτε να κάνουμε παρέα σκι θα ειμαι μόνος. Και η πούδρα στα δέντρα θέλει παρέα.. Θα έχει αέρα αύριο 5-6 αλλά είναι ΒΑ οπότε νομίζω δεν θα έχουμε πρόβλημα. (Με Ν και ΝΔ υπάρχει πρόβλημα) Edited January 24, 2018 by Κώστας Πολίτης 2 Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted January 24, 2018 Υπάρχει κανείς που θ ανέβει ΧΚΚ από Αθήνα Παρασκευή και θα γυρίσει Σάββατο (ίσως και μετά το νυχτερινό); Εναλλακτικά κάποιος που σκέφτεται να ανέβει αυθημερόν το Σάββατο και να γυρίσει αργούτσικα; Υπ' όψιν θα έχω μόνο μπότες μαζί μου από εξοπλισμό. 1 "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
Krits 1,239 Report post Posted January 24, 2018 Ανεβαίνω αύριο Χελμό , να φεύγουμε κατά τις 06:20 από Αθἠνα. Έχω δυο θἐσεις κενές, αν υπάρχει ενδιαφέρον μου λέτε Share this post Link to post Share on other sites
Krits 1,239 Report post Posted January 25, 2018 Ο αέρας έχει πέσει,κι έχει λιακάδα. Η άγκυρα άνοιξε,η Στύγα παίζει για μεσημέρι. Έχει βαλει χιόνι,στα δέντρα έχει μπόλικη πούδρσ που περιμένει να φαγωθεί. 7 Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted January 25, 2018 Από ουρές καλά πάμε. Άσχετο: Σπόνσορα LONGINES (δεν φαίνεται εδώ) ξέρουν να έχουν, ένα ρολόι να δείχνει την ώρα στην αφετηρία του αναβατήρα δεν μπορούν να το επισκευάσουν/αντικαταστήσουν; 4 "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites