Koumparos 5,439 Report post Posted November 26, 2017 Καλημέρα Βαγγέλη. Πηγαίνω καθημερινές, ναι. Κυρίως αν έχει ρίξει χιόνι αρχές εβδομάδας, σίγουρα θα πάω. Quote Share this post Link to post Share on other sites
elias 230 Report post Posted November 26, 2017 Δεν μπορώ καθημερινές λόγο εργασίας αλλά αν κάτσει δεν την αφήνω να πάει χαμένη !! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΠΟΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ 1,288 Report post Posted November 26, 2017 Καλημέρα. Δεν είμαι μέλος του snowclub όμως το διαβάζω και ενίοτε γράφω καμία κουταμάρα. Κάνω σκί περί τις 15 - με 20 ημέρες κάθε χρονιά.Ανεβένω με αλλους 3-4 αποκλειστικά καθημερινές γιατί η δουλειά μου προσανατολίζετε κυριως στα σκ και τις γιορτές.( ζαχαροπλάστης.) Ακόμα και όταν έχω ρεπό σκ η αργία δεν θα ανέβω για σκί εκτός και είναι αργά την άνοιξη που δεν υπαρχει ψυχη... 3 Quote WORK FOR IT! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΠΟΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ 1,288 Report post Posted November 26, 2017 Επίσης το να υπολειτουργεί τις καθημερινές επειδή δεν έχει κόσμο μου θυμίζει κάτι ξεχασμένα ζαχαροπλαστεία που σβήνουν τα φώτα ή ανάβουν μόνο τα μισά για να κάνουν τάχα μου οικονομία. 5 Quote WORK FOR IT! Share this post Link to post Share on other sites
typeDan 776 Report post Posted November 26, 2017 Σιγουρα απο 2-3 καθημερινες μεσα στη σεζον, Καλαβρυτα και Παρνασσο. Κυριως οταν εχει χιονισει και προβλεπεται να ανοιξουν. Εξαρταται απο το φορτο εργασιας βεβαια. Αν μπορεσω και κολλησω 2 καθημερινες σε ΣΚ θα το κανω ενα ταξιδι βορεια, Πισοδερι και Βασιλιτσα αν εχει ριξει. Ποτε Καλαβρυτα την Κυριακη. Περιμενω να χιονισει δεν κρατιεμαι. Αυτα. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted November 26, 2017 (edited) Φεύγω για ski με κάθε ευκαιρία ... και γυναικών επιτρέποντος (πόσες παντόφλες να αντέξει η μοσχαροκεφαλή μου). Ικανοποιημένος αν κάνω τουλάχιστον 2 φορές κάθε βδομάδα. Γράφω μ.ο. ~25 ski τη σαιζόν. Αρκετές από αυτές είναι καθημερινές. Για να γίνει αυτό, όταν υπήρχε κανονική δουλειά, εκμεταλλευόμουν ρεπό προτιμώντας να δουλεύω Σ-Κ , έριχνα πιστολιές , προτιμούσα βραδινή βάρδια για να έχω τουλάχιστον 1 καθημερινή μες την βδομάδα και ας πήγαινα στα καπάκια ρετάλι για δουλειά, α... έπαιρνα και ΑΔΕΙΑ!!! Ναι! Είμαι από αυτούς που έσπαγα την άδεια μου στη μέση. Μισή καλοκαίρι, μισή χειμώνα. Και το αποκορύφωμα... είμαι από αυτό το σπάνιο είδος, χαζού που λένε πολλοί , που περνάνε μια ολόκληρη βδομάδα σε ελληνικό χιονοδρομικό. Και που να σας πω ότι η αγαπημένη μου περίοδος για ski είναι από τα τέλη του κουτσόφλέβαρου και μετά Όλα αυτά κατά κύριο λόγο στο Χ.Κ. των Καλαβρύτων και επικουρικά καταδρομικές σε Παρνασσό και στην χιονοδρομική ερωμένη μου... την Βασίλω ντε . Όχι πως δεν πηγαίνω και σε άλλα βουνά, με ή χωρίς χιονοδρομικό. Βαγγέλη, μιας και είχες την πρωτοβουλία, θα ήθελα να σου πω να μην περιμένεις πολλά πράγματα μέσα από ένα topic. 1 γράφει, 50 διαβάζουν. Δεν βγαίνουν έτσι ασφαλείς συμπεράσματα. Αν και δεν σου κρύβω ότι δεν έχω καταλάβει το που θέλουμε να καταλήξουμε. Ίσως αν γινόταν ένα σωστό ερωτηματολόγιο σε βάση google, και επικοινωνούσε την έρευνα ο Σύλλογός μας με σχετική ενημέρωση π.χ. newsletter θα μπορούσαμε να κάνουμε μια πιο εποικοδομητική συζήτηση. Κάτι σαν και αυτό που έγινε και με την έρευνα, μέρος διπλωματικής εργασίας, του Πάνου πρόσφατα. Edited November 26, 2017 by ALCATRAZ 10 Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted November 26, 2017 ΑLCATRAZ “””θα μπορούσαμε να κάνουμε μια πιο εποικοδομητική συζήτηση. Κάτι σαν και αυτό που έγινε και με την έρευνα, μέρος διπλωματικής εργασίας, του Πάνου πρόσφατα.””””” Έχεις απόλυτο δίκαιο .... να γίνει αυτό που λες .... αλά ας λάβουμε υπ όψη ότι δουλεύουμε με ότι έχουμε αυτό που βλέπω είναι ότι οι φίλοι που γράφουν, γράφουν όμορφα θέλουν να κάνουν σκι και να κάνουν στην Ελλάδα . Quote Share this post Link to post Share on other sites
OliaTax 2,868 Report post Posted November 27, 2017 Μήπως θα μπορούσε κ μέσο της σελίδας μας στο Facebook? Κάτι σαν( γκάλοπ -event ) κ να το προωθήσουμε στους φίλους μας που έχουμε. Ο καθένας σίγουρα έχει απο 500 φίλους. Μήπως βοηθούσε, ξέρω κ εγω!!! Στάλθηκε από το GT-I9506 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted November 27, 2017 Ακόμα δεν έχω καταλάβει σε τι ακριβώς θα βοηθήσει. Προφανώς και δεν είναι δύσκολο να φτιάξουμε ένα ερωτηματολόγιο (λίγο ή πολύ στοχευμένο και εξειδικευμένο) αλλά προς τι? Για να γνωριστούν τα μέλη? Θα μπορούσαμε π.χ. στο FB να φτιάξουμε ομάδα του Snowclub με σκοπό το carpooling ανά συγκεκριμένο χιονοδρομικό. Αν το θέλουμε, δεν είναι κάτι δύσκολο να γίνει. Κάτι τέτοιο έχει στο νου του ο φίλος που το άνοιξε το νήμα; 3 Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted November 27, 2017 (edited) Κάτι τέτοιο έχει στο νου του ο φίλος που το άνοιξε το νήμα; Βασικά πως αντιδρούν τα μέλοι του συλλόγου στην ερώτηση «ski τις καθημερινές» Άλλα επεκτάθηκε σε όλα τα μέλοι του forum (όπως ζήτησε μέλος ) η αντίδραση πενιχρή ..... Sent from my iPad using Tapatalk Edited November 27, 2017 by vaggelis Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted November 28, 2017 (edited) Βασικά το ερώτημα είναι αν η Ελλάδα στην υφιστάμενη οικονομική κατάσταση έχει ελπίδες να προσελκύσει κόσμο στα χιονοδρομικά καθημερινές. Ξεκίνησε από την άποψη μελών ότι κανένας Έλληνας δεν μπορεί να λείψει καθημερινές από τη δουλειά του χειμώνα. Διαφωνώ πιστεύω ότι η κρίση έχει οδηγήσει σε μεγάλο νούμερο πιθανών πελατών μιας και το σκι καθημερινές στην Ελλάδα είναι πάμφθηνο. Μάλιστα οδήγησε σε μέλη των Ομάδων Εργασίας του Συλλόγου να προτείνουν να μην λειτουργούν πλήρως τα χιονοδρομικά καθημερινές καθώς μέσα στην κρίση δεν έχουμε δικαίωμα να ζητάμε καλό σκι καθημερινές. Η άποψή μου είναι ότι όσο δεν προωθούμε το σκι καθημερινές και την έστω μια μέρα άδεια συμπολιτών μας για σκι καθημερινή τα χιονοδρομικά μας πάντα είναι ζημιογόνα που θα έχουν ουρές και θα είναι ακριβά Σαββατοκύριακα με πολλά προβλήματα στη λειτουργία τους. Γνωρίζω από επαφές μου με χιονοδρομικά, ότι για ένα χιονοδρομικό μεγέθους Καλαβρύτων και μια πόλη μεγέθους Καλαβρύτων που σήμερα υπολειτουργούν με αβέβαιο μέλλον και είναι καταστροφή αν 2-3 Σαββατοκύριακα του χειμώνα έχει κακό καιρό, το να πρσελκύσουν σε σταθερή βάση πχ 700 άτομα κάθε μέρα θα οδηγήσει σε πλήρη εξυγίανση του χιονοδρομικού και της περιοχής, οικονομική και λειτουργική. Κάντε τις πράξεις, οι καθημερινές είναι 2,5 φορές παραπάνω από τα Σαββατοκύριακα σαν οικονομικές μέρες. Φανταστείτε τα Καλάβρυτα να ζητάν 5-10.000.000 ευρώ δάνειο ή από ντόπιους για τη νέα Στύγα και να έχουν 200 προσελέυσεις μόνιμα κάθε καθημερινή. Φανταστείτε το ίδιο δάνειο να ζητήται από τα Καλάβρυτα που έχουν 700. Επίσης προσθέστε πόσο πιο πολύ πιθανά να μπορούν να συνεισφέρουν οι ντόπιοι αν έχουν 0 πελάτες καθημερινές ή αν έχουν 300 για τις επίμαχες 90 μέρες. Σύμφωνα με την άποψή μου με τις φθηνές τιμές και την ανεργία, τη μερική εργασία και την γενικά λίγη δουλειά που έχει αρκετός κόσμος, μαζί με τις άδειες των εργαζόμενων που θα μπορούσαν να "αλλάξουν" μια ή παραπάνω μέρες από τις πανάκριβες καλοκαιρινές τους διακοπές υπάρχουν πολλές εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες που μπορούν, λίγες εκατοντάδες χιλιάδες που με σωστή διαφήμιση, παιδικές διακοπές και πλήρη λειτουργία των χκ θα πήγαιναν και δεκάδες χιλιάδες που θέλουν και μπορούν με τη σημερινή κατάσταση. Το πρώτο ερώτημα είναι πόσες μέρες μπορείς να μην έχεις δουλειά καθημερινή του χειμώνα. Μετά και πόσες από αυτές θα μπορούσες να τις πας για σκι και πόσες τελικά πας ή κάνεις κάτι άλλο. Τέλος πόσες πας Άλπεις και πόσες πας σε Ελληνικό αλλά με την προέκταση πόσες αν είχες πχ παιδικές διακοπές με πακέτα του χιονοδρομικού μεταφορές και διαφήμιση και πλήρη λειτουργία πόσες θα πήγαινες για σκι καθημερινή σε ένα παράλληλο σύμπαν που τα χιονοδρομικά μας κάνουν το σωστό. Σε ένα παράλληλο σύμπαν φαντάζομαι για παράδειγμα τη διαφήμιση "Καλοκαιρνές διακοπές με 400 ευρώ στη Πάρο για 4 μέρες μέσα στη κρίση? Ελάτε για σκι Καλάβρυτα 210 ευρώ 6 μέρες όλα πληρωμένα" που θα μπορούσε και το παιδί να λείψει από το σχολείο και θα προσελκύσει αυτούς που δεν έχουν κάνει ποτέ ή ελάχιστο σκι. 5.000.000 είναι η Αθήνα ψάχνουμε 700 για 90 μέρες δηλαδή 60.000 επισκέψεις. Διαλέξτε αν ψάχνουμε 20.000 για τριήμερο ή 30.000 για διήμερο ή ένα συνδυασμό κλπκλπ Μέχρι τώρα από τις απαντήσεις των μελών πάντως ο κόσμος και μπορεί και θέλει να πάει αλλά όσο δεν γράφουν αυτοί που δεν πάνε δεν βγαίνει συμπέρασμα μιας και μπορεί να είναι εικοσαπλάσιοι μπορεί και διπλάσιοι. Edited November 28, 2017 by ΜΙΚ 2 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,248 Report post Posted November 28, 2017 Επιασες μια κρισιμη παραμετρο. Θα εδινε μια οποια τραπεζα δανειο στο χκκ για εγκατασταση νεου λιφτ εστω και με προσημειωση ισης αξιας ακινητου; Δεν νομιζω.... Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted November 28, 2017 Επιασες μια κρισιμη παραμετρο. Θα εδινε μια οποια τραπεζα δανειο στο χκκ για εγκατασταση νεου λιφτ εστω και με προσημειωση ισης αξιας ακινητου; Δεν νομιζω.... Είμαστε για νέο thread. Ναι από όσο ξέρω η τελευταία συζήτηση με τράπεζα απαιτεί πρακτικά cash collatelar όπως σχεδόν όλες οι επενδύσεις σήμερα στην Ελλάδα που σε project finance δεν έχεις κάτι απτό να δέσεις με το δάνειο. Μιλάμε για projet finance στα Καλλαβρυτα με δέσιμο δανείου κάτι κολώνες και ένα lift που ζήτημα να δέσει το 20% του δανείου. Από χρηματοροές θα το βγάλεις και από εγγυήσεις των ξενοδόχων ή του Δήμου. Μη πρήξουμε τον κόσμο που διαβάζει εδώ μπορείς να κάνεις 30 ερωτήσεις και όλες θα είναι σωστές αλλά δεν έχουν σήμερα απάντηση πλήρη. Ρεαλιστικά πάντως αν γράψει 2-3 καλές σεζόν μπορεί και ο Δήμος και οι ξενοδόχοι να χρηματοδοτήσουν ένα τέτοιο έργο απλά αν δεν χιονίσει 2-3 σεζόν μόλις μπει τη βάψαμε. Βεβαίως τη βάψαμε με τον ίδιο τρόπο που τη βάφουν όλα τα χιονοδρομικά του κόσμου αν δεν χιονίσει και έχουν κάνει επενδύσεις. Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted November 28, 2017 Το ερώτημα που τέθηκε ,σκι τις καθημερινές ,επιδίωξε να ανακαλύψει ποια μέλοι του συλλόγου και του forum Κάνουν σκι και που τις καθημερινές Η ανταπόκριση καταγράφηκε ,ναι κάποιες μέρες ανεβαίνουμε στο βουνό ,κανείς δεν δήλωσε ότι θα κάνω διακοπές ,υποθέτω διακοπές προτιμούν την Κεντρική Ευρώπη ή ακόμη και τους βόρειους γείτονες Τέλος δε νομίζω ότι κάποιος που δεν εργάζεται, όχι από επιλογή του ,έχει διάθεση να συζητήσει για σκι και χειμερινές διακοπές Τέλος όσοι δεν έγραψαν δεν έχουν το χρόνο να γράψουν γιατί εργάζονται ,πράγμα ευχάριστο και δεν γράφουν στο forum σχεδόν ποτέ ή υποθέτω μας γρα*@*@@@ Η πρόταση μου τολμώ να πω είναι ο σύλλογος να οργανώσει εξόρμηση Δευτέρα Παρασκευή ούτως ώστε να ξεφύγουμε από το θεωρητικό μέρος και να περάσουμε σε δράση , ( Κάπου διάβασα ,το ανέφερε ο president αν θυμάμαι καλά ,στο Πισοδέρι τις καθημερινές είναι πολύ οικονομικά ) Καλή συνέχεια σε όλους μας Ο σύλλογος σε δράση Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted November 28, 2017 Για να πάει κόσμος στις καθημερινές σημαίνει άδεια το χειμώνα. Όταν ο έλληνας ξεφύγει από τη νοοτροπία «διακοπές πρώτη έως 15 Αυγούστου», τότε ίσως κάτι γίνει. Αλλιώς θα είναι πάλι οι γνωστοί... Ακόμα και στις καλές εποχές τα ΧΚ ήταν ψηλοάδεια τις καθημερινές, 1 Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted November 28, 2017 (edited) Για να πάει κόσμος στις καθημερινές σημαίνει άδεια το χειμώνα. Όταν ο έλληνας ξεφύγει από τη νοοτροπία «διακοπές πρώτη έως 15 Αυγούστου», τότε ίσως κάτι γίνει. Αλλιώς θα είναι πάλι οι γνωστοί... Ακόμα και στις καλές εποχές τα ΧΚ ήταν ψηλοάδεια τις καθημερινές, Το έχω γράψει χιλιάδες φορές. Μέσα στη κρίση 2011-2012-2013 ο Παρνασσός καθημερινές με τα παλιά λιφτ που δούλευε όλος μάζευε σταθερά 1000+ χωρίς ίχνος διαφήμισης. Το 1500 ήταν συνηθισμένο. Οσο και η κρίση να έχει επιδεινωθεί, οι μειωμένες τιμές και τα νεα λιφτ θεωρώ ότι μπορούν να καλύψουν την λογική μείωση. Φυσικά έχεις απόλυτο δίκιο για τη νοοτροπία και θεωρώ ότι με διαφήμιση και ανέβασμα πολλών που θέλουν να κάνουν σκι και δεν το έχουν δοκιμάσει θα βελτιωθεί όπως και με το βασικό να μπορούν να ανέβουν παιδιά που θα είναι χιονοδρόμοι για τα επόμενα 30 χρόνια Edited November 28, 2017 by ΜΙΚ Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,716 Report post Posted November 28, 2017 μονο αν δωθεί εμφαση στο ski bus πιστεύω οτι υπάρχουν ελπίδες για σοβαρή κίνηση τις καθημερινές. Και φυσικά μιλάμε για ski bus χωρις πολλες στάσεις και σιγουρα να μην σταματάει για ενοικιασεις που τρωνε παρα πολυ ωρα και οταν πας και οταν επιστρεφεις.(οι ενοικιασεις πρέπει να γινονται μονο στο χιονοδρομικο) Ακόμα θα πρέπει να λειτουργεί και ολο το χιονοδρομικό και οχι το 1/3 απο τα λιφτ. Το δε αποτελεσμα φυσικά δεν θα φανεί την πρωτη χρονιά αλλα με τον καιρό που θαγίνει συνήθεια αυτος ο τρόπος μεταφορας. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted November 28, 2017 μονο αν δωθεί εμφαση στο ski bus πιστεύω οτι υπάρχουν ελπίδες για σοβαρή κίνηση τις καθημερινές. Και φυσικά μιλάμε για ski bus χωρις πολλες στάσεις και σιγουρα να μην σταματάει για ενοικιασεις που τρωνε παρα πολυ ωρα και οταν πας και οταν επιστρεφεις.(οι ενοικιασεις πρέπει να γινονται μονο στο χιονοδρομικο) Ακόμα θα πρέπει να λειτουργεί και ολο το χιονοδρομικό και οχι το 1/3 απο τα λιφτ. Το δε αποτελεσμα φυσικά δεν θα φανεί την πρωτη χρονιά αλλα με τον καιρό που θαγίνει συνήθεια αυτος ο τρόπος μεταφορας. Βέβαια πρέπει να δωθεί έμφαση στο ski bus το οποίο πρέπει να έχεις πάντα τη δυνατότητα να διαλέξεις ski bus που δεν σταματάει για ενοικιάσεις και βέβαια πρέπει να δουλεύει όλο το χιονοδρομικό πεδίο. Αν δεν έχουμε έστω ένα από τα δυο δεν κάνουμε καν συζήτηση για σωστή χιονοδρομία. Να προσθέσω στο παραπάνω ότι τις σεζόν με τις πολλές επισκέψεις καθημερινές, ο Παρνασσός οικονομικά είχε πολύ καλύτερο οικονομικό αποτέλεσμα. Για να μη ρωτάτε είχε ζημιά αλλά πολύ μικρότερη, φυσικά με τις σπατάλες που κάνει (καμιά εικοσαριά εργαζόμενοι σε γραφεία να προσφέρουν 0, πετρέλαια να ζεσταίνουν τα σπίτια της Σουβάλας αντί να είναι σε ρατράκ, ανταλλακτικά που κοστίζουν πενταπλάσια από το κανονικό κλπκλπκλπ). Και ο Δρίβας και ο Σωτήρης δούλευαν εκεί τότε θα χαρώ να μας που λεπτομέρειες. Είναι σαφές νομίζω ότι ένα χιονοδρομικό που έχει και έσοδα από το 5/7 των ημερών λειτουργείας του είναι καλυτερα οικονομικά από τα Ελληνικά χιονοδρομικά που έχουν μόνο τα 2/7 το Σαββατοκύριακο Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted November 28, 2017 Ας μη το Παιδεύουμε υπάρχει ενδιαφέρον Φεβρουάριο να Παρατείνουμε την κοπή πίτας για ski 3- 4 ημέρες για ski καθημερινή στο Πήλιο εαν υπάρχει να ζητήσουμε από το σύλλογο να το οργάνωση σε αναμονή της έκπληξης Quote Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,716 Report post Posted November 28, 2017 (edited) και φυσικά δεν χρειαζεται να τονισθει οτι το ski bus πρεπει να εχει σταθερό προγραμμα για καθε μερα ,και οχι να ακυρώνει τα δρομολογια οταν εχει λιγους χιονοδρομους. το ski bus ειναι ενα εργαλείο του χιονοδρομικού μέσω του οποίου γίνεται διαφήμιση για προσέλκιση χιονοδρόμων και οχι μεσο των εταιρειών ενοικιασεων σκι για αυξηση των πωλησεων τους.. Edited November 28, 2017 by gatz 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,716 Report post Posted November 28, 2017 Ας μη το Παιδεύουμε υπάρχει ενδιαφέρον Φεβρουάριο να Παρατείνουμε την κοπή πίτας για ski 3- 4 ημέρες για ski καθημερινή στο Πήλιο εαν υπάρχει να ζητήσουμε από το σύλλογο να το οργάνωση σε αναμονή της έκπληξης καντο ανεξαρτητο θέμα αν και δεν το βλέπω με τιποτα !!! μακάρι να μπορέσουμε να οργανωθούμε να παμε ολοι στο ιδιο ξενοδοχείο. κατι το οποιο θέλει και οργάνωση και κυρίως προκαταβολές. Quote Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted November 28, 2017 Ας το κάνει η οε εκδρομών για να κρατήσουμε και τους τύπους και μην το ξεκινάμε αρνητικά ........ 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,716 Report post Posted November 28, 2017 Ας το κάνει η οε εκδρομών για να κρατήσουμε και τους τύπους και μην το ξεκινάμε αρνητικά ........ Δεν νομίζω οτι υπαρχει οε εκδρομων η τουλαχιστον δεν ασχολείτε κανεις. Εμενα δεν ξερω γιατι εχουν αφήσει το ονομα μου εκει . εχω ζητήσει να το αφαιρεσουν. Οποτε αν θες παρε την πρωτοβουλία. Quote Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted November 28, 2017 (edited) Εκτός θέματος διαγραφετε Edited November 28, 2017 by vaggelis 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted November 28, 2017 Ναι συγνωμη. Και της Αράχωβας Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites