vaggelis 2,070 Report post Posted November 21, 2017 Θα το θεωρούσα χρήσιμο , με την προϋπόθεση της έγκρισης από το ΔΣ την διεξαγωγή έρευνας μεταξύ των μελών του συλλόγου για το ποιοι έχουν την ευχέρεια να κάνουν σκι καθημερινές ,ποιες ημέρες και το ΧΚ που εξυπηρετούνται , εκτός του ότι θα διευκολύνει το σύλλογο με το να γνωρίζει για το αν πράγματι υπάρχει το ενδιαφέρων η απλά περιορίζεται σε μονοψήφια νούμερα και θορυβουμαι άνευ λόγου , επιπρόσθετος θα δοθεί στα μέλη που έχουν αυτήν την ευχέρεια να έρθουν σε επαφή και να οργανώθουν Ευχαριστώ για την προσοχή σας 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted November 21, 2017 πολύ καλή ιδέα Βαγγέλη. Εγώ θα μπορώ να ανεβαίνω καθημερινές Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted November 21, 2017 απο φετος και εγω 2 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted November 21, 2017 πολύ καλή ιδέα Βαγγέλη. Εγώ θα μπορώ να ανεβαίνω καθημερινές Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτή η αντίδραση είναι ευχάριστη .. και του president ας δούμε τη θα κάνει το ΔΣ Και η οε ιστοσελίδας να οργάνωση σελίδα καταγραφής Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted November 21, 2017 (edited) Μην ξεχνάτε να προσθέσετε και τις μέρες που πάτε Αλπεις Εγώ τα τελευταία χρόνια μπορώ 8-12 καθημερινές κάθε χειμώνα, φέτος μάλλον προς το 5-7 με βλέπω. ΠαρνασσοΚαλάβρυτα Να το κάνουμε σε ανοιχτό thread. είμαστε πολύ λίγα μέλη πια, τόσος κόσμος γράφει στο ελεύθερο Edited November 21, 2017 by ΜΙΚ 1 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted November 21, 2017 Bravo president ασε τον εγγονό στη δουλειά .... 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,729 Report post Posted November 21, 2017 (edited) καθημερινες πολυ σπάνια εως καθολου . Edited November 21, 2017 by gatz Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted November 21, 2017 (edited) εχει μπαμπα ο εγγονος .. οποτε ας σφίξουν και λιγο η κ,,λοι τον μπαμπαδων φτανει πια τον παππούδων Edited November 21, 2017 by PRESIDENT 2 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Petrinio 1,652 Report post Posted November 21, 2017 Μια μεγάλη χιονοδρομική παρέα είμαστε. Τέτοιες ωραίες πρωτοβουλίες είναι καλοδεχούμενες, χωρίς να χρειάζεται συνεδρίαση Δ.Σ. Προσωπικά, κάνω περισσότερες ημέρες σκι στην Ελλάδα απ' ό,τι στο εξωτερικό και βέβαια "ποτέ την Κυριακή" χιχι 2 Quote Petros Tsantilas A ski won't change your life... unless you ride it Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted November 21, 2017 Μια μεγάλη χιονοδρομική παρέα είμαστε. Τέτοιες ωραίες πρωτοβουλίες είναι καλοδεχούμενες, χωρίς να χρειάζεται συνεδρίαση Δ.Σ. Προσωπικά, κάνω περισσότερες ημέρες σκι στην Ελλάδα απ' ό,τι στο εξωτερικό και βέβαια "ποτέ την Κυριακή" χιχι Και να είναι ανοικτό όπως προτείνει ο ΜΙΚ Πρόταση μου είναι ο Kyriakoschar (οε ιστοσελίδας που έσπευσε να χαιρετήσει την πρόταση )να του φορτώσουμε να κάνει monitor. Ε αυτό να είναι δίκη σου απόφαση Πρόεδρε χεχεχε Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted November 21, 2017 Και εγώ μόνο καθημερινες πήγαινα αλλά τώρα «αναγκάζομαι» εκτος τις καθημερινές να πηγαίνω και Κυριακές για την κόρη μου!! [emoji13][emoji13][emoji13] Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted November 21, 2017 Καθημερινες ....μμμ. Σαν φοιτητης οσα ΣΚ αλλα τοσα καθημερινες.Πριν απο 30 και βαλε χρονια το Σελι ειχε και κρατουσε χιονι..ηταν δε απο Θεσσαλονικη 1 ωρα και 15 λεπτα .Πηγαινες η ωρα 9 κι εφευγες η ωρα 1 ικανοποιημενος απο το ασταματητο σκι που εκανες και ρομπα ...μετα απο τρεις μερες ξαναπηγαινες ...Περασμενα μεγαλεια ...τωρα που να σκεφτω για καθημερινη ,οι υποχεωσεις τρεχουν και δεν αφηνουν περιθωρια ..οπως ολος ο κοσμος ,δεν παραπονιεμαι.Τωρα μονο Σαββατα και αργιες με την κορη μου.Οτι καλυτερο !!! Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
OliaTax 2,868 Report post Posted November 21, 2017 Καθημερινές πότε, μόνο αργίες κ Κυριακές κ πολύ σπάνιο για σκ. Κ σ'ολη την διάρκεια που ασχολούμαι με το σκι π είναι περίπου 10 χρόνια 3 ταξίδια Άλπεις. Κ κάτι ψιλά τριγύρω [emoji6] [emoji3] Στάλθηκε από το GT-I9506 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petrinio 1,652 Report post Posted November 21, 2017 Και να είναι ανοικτό όπως προτείνει ο ΜΙΚ Πρόταση μου είναι ο Kyriakoschar (οε ιστοσελίδας που έσπευσε να χαιρετήσει την πρόταση )να του φορτώσουμε να κάνει monitor. Ε αυτό να είναι δίκη σου απόφαση Πρόεδρε χεχεχε Όχι πολύ ανοιχτό ακόμα. Όταν μεγαλώσετε χαχαχα. Στα σοβαρά, θα πρότεινα ανοικτό στα μέλη. Quote Petros Tsantilas A ski won't change your life... unless you ride it Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,407 Report post Posted November 21, 2017 Το μεταφερω 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted November 21, 2017 (edited) ΣΚΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Petrinio Kon kan Presindent Gatz ; Kyriakoschar MIK Vaggelis Παρνασσό , Φαλακρό, (3/5 ελπίζω ) crs Καλαβρυτα ,Παρνασσό ,Βασιλίτσα Hakem ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Φαλακρό Κώστας Πολίτης Χελμο Kyr Snowligan Εσθλός Χελμο Τalarian Παρνασσό Vro Χελμο Παρνασσό Μαίναλο Pepe karaivanov Kalavrita Δεν Ξενερωνω Jimkarys Παρνασσό Καλαβρυτα ΔΗΜΗΤΡΗΣ Χελμο Μεναλο Krits Παρνασσό Χελμο Μαίναλο Γιώργος-Κόρινθος Καλαβρυτα vangeli-k. Καλαβρυτα. Βόρεια Ελλάδα Jorge-ver Σελι Πηγαδια Καϊμακ Ελατοχωρι Dani’s lordanidis Χελμο Παρνασσο Koumparos Elias..... ΜΠΟΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ typeDan Καλάβρυτα Παρνασσο Πισοδερι Βασιλίτσα ALCATRAZ Καλαβρυτα Παρνασσό Βασίλω ilias-zak Παρνασσό Καλαβρυτα Edited November 28, 2017 by vaggelis Quote Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted November 21, 2017 Δεν γεμιζετε ταξι... 1 Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
crs 477 Report post Posted November 21, 2017 αν μετράνε και αυτές που κολλάμε στα ΣΚ και εγώ μέσα.Βασίλω,Παρνασσός και Καλάβρυτα.Ξεκάρφωτη μόνο Παρνασσό μέχρι τώρα Quote Share this post Link to post Share on other sites
hakem 682 Report post Posted November 21, 2017 και εγώ μπορώ καθημερινές, παίρνω άδεια περίπου 5-6 φορές την σαιζόν κατά μέσο όρο πάντα όταν προβλέπεται καλός καιρός! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted November 21, 2017 1-3 καθημερινες φεκεμβρη εως μεσα γεναρη παμποροβο και τσεπελαρε, και μετα αν εχει πουδρες παρασκευες φαλακρο=0-3. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Κώστας Πολίτης 1,296 Report post Posted November 21, 2017 (edited) .... Edited November 28, 2017 by Κώστας Πολίτης 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
AlexFocus 686 Report post Posted November 21, 2017 Χελμό αλλά δεν μπορώ να προσδιορίσω με ακρίβεια τη συχνότητα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
jimkarys 583 Report post Posted November 21, 2017 Μέσα για παρνασσό ή Καλάβρυτα καθημερινές αν και προτιμώ παρνασσό λόγο γρηγορότερης πρόσβασης απο Αμφίκλεια. Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted November 21, 2017 Καθημερινές ΜΟΝΟ! Το κακό ειναι οτι μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted November 22, 2017 Είναι βέβαιο οτι καθε βδομάδα θα ανεβαίνω τουλάχιστον μια φορά καθημερινή 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites