vro 10,269 Report post Posted January 26, 2018 Αμα ειναι να κλεινουμε το βουνο το βραδυ, να το κλεινουμε και με ομιχλη... Αλλιως κανεις σκι το βραδυ, αλλιως με ομιχλη, αλλιως σε καλοστρωμενη πιστα με ηλιο. <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,269 Report post Posted January 26, 2018 Και ενα τελευταιο. Παρατηρω οτι η συμβουλη οου δινουν στα σχετικα φορουμ ειναι να αποφευγουν τις πιστες το βραδυ γιατι ειναι πολυ δυσκολο να δουν το συρματοσχοινο απο το βιντσι του ρατρακ και να πηγαινουν αυστηρα εκτος. Οντως κατι χρονια πριν κατεβαινα κλειστη σαχαρα με ομιχλη και τελευταια στιγμη μου εκοψε οτι το ρατρακ που ακουγα ειχε βιντσι. Το ειδα να τιναζεται σε επαφη με το χιονι ενω ετοιμαζομουν να διασχισω καθετα την πιστα. Αυτα βεβαια σε χιονοδρομικα που τα ρατρακ δουλευουν νυχτα . <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted January 26, 2018 Ωραιο βιντεακι ...επαγγελματικο και απο ανθρωπο που δυσκολεψε πολυ την μανα του να γεννηθει με τα πεδιλα στα ποδαρακια του ...γι αυτο και το κανει ! Αυτα βλεπουν πολυ και διαφοροι και πανε να κανουν το ιδιο ,σε βαθμο και ποιοτητα που υπολοιπεται πολυ απο τετοια βιντεακια και στο τελος θρυνουμε θυματα . 1 Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
evz0nas 144 Report post Posted January 26, 2018 Ωραιο βιντεακι ...επαγγελματικο και απο ανθρωπο που δυσκολεψε πολυ την μανα του να γεννηθει με τα πεδιλα στα ποδαρακια του ...γι αυτο και το κανει ! Αυτα βλεπουν πολυ και διαφοροι και πανε να κανουν το ιδιο ,σε βαθμο και ποιοτητα που υπολοιπεται πολυ απο τετοια βιντεακια και στο τελος θρυνουμε θυματα . Συμφωνώ 1000% .......... ΟΤΑΝ γινουμε Αυστριακοί Σκιερ (ποτέ) - ή Ευρωπαίοι Αλπινιστές-Ορειβάτες (ποτέ) ΤΟΤΕ ίσως θα μπορέσουμε να καταλάβουμε-απολαύσουμε- και να κάνουμε με ασφάλεια και με τεχνική τα Βeyond του αθλήματος 1 Share this post Link to post Share on other sites
herman 1,011 Report post Posted January 26, 2018 Τελευταία ενημέρωση, το παλικάρι φορούσε κράνος αλλά το χτύπημα ήταν πολύ άσχημο (το κράνος δεν άντεξε !!!). 1 Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted January 26, 2018 (edited) πολυ ωραιο βιντεακι. Αλλα κ ο Jeremy Jones μπορει να κατεβαινει το Corbet’s Couloir με κλειστα τα ματια δεν σημαινει οτι μπορουμε ολοι να παμε να το κανουμε... επισης μην συγκρινουμε τις συνθηκες που επικρατους σε ενα επαγγελματικο γυρισμα ταινιας για εκτος πιστας, νυχτερινου κλπ με τις συνθηκες κ το επιπεδο ασφαλειας που υπαρχει οταν παω για σκι εγω, ο Μητσος απο τα Καλαβρυτα και ο Μπαμπης απο το Περιστερι Σε ολα τα βιντεακια αυτα τα γ****τα βλεπεις τυπακους να πανε σαν τρελοι χωρις ABS, χωρις το ενα το αλλο... απο κατω ομως εκτος απο αυτον με την καμερα, ειναι 2-3 με snowmobile, και απο πανω υπαρχει κ ενα ελικοπτερο τελος παντων...τετοια ωρα τετοια λογια. Εγω νυκτερινο σκι το βρισκω πολυ επικυνδυνο ειδικα σε ενα ΧΚ που εχει φημη για παγωμενο χιονι, αν οχι εντελως παγο, κ που οι συνθηκες δεν ηταν κ οι καλυτερες εδω κ μερες Edited January 26, 2018 by Turms 3 Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted January 26, 2018 Αν έχεις καλό φακό κανείς άνετα νυχτερινό Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted January 26, 2018 ...χμ, σκέφτομαι.... Σε πρώτη φάση λεω να σταθώ λίγο ειλικρινής με τον εαυτο μου, πριν μιλήσει ο κακομουτσουνος παπους μέσα μου. Οταν κάναμε νυχτερινό σκι για πρώτη φορά στην ζωή μας μπορώ να πω οτι ήταν κατι πρωτογνωρο. Ηταν και ο έρωτας του βουνού τότε στα φόρτε του.. Πάει αυτο. Λογικό. Θες να ανέβεις την νύχτα να κάνεις σκι στο φως των αστεριών. Το ζήσαμε, το περάσμε. Είναι πανέμορφο. Σε δεύτερη φάση λέω να σταθώ σε αυτα τα σκι-φιλμ και θα είμαι πάλι ειλικρινής με τον εαυτο μου. Οταν πρωτοείδα παρόμοια φιλμ με freeskiing, ήθελα να πάω την άλλη μέρα στο βουνό και να λιώσω μέχρι τελικής πτώσεως. Σε κάθε νέο φιλμ το ίδιο feeling (μετά ευτυχώς μου πέρναγε).Ετσι είναι . Αυτή είναι η αλήθεια. Ξεσηκώνεσαι, ΠΟΡΩΝΕΣΑΙ.Μεγαλώνοντας βεβαια κάποια στιγμή είδα το backstage των film αυτών και σάστησα.... στημένα καρέ απο τα οποία λείπει ο αυθορμητισμός και κυριαρχει η στρατηγική συγκεκριμένης κατεύθυνσης. Μαρκετινγκ της βιομηχανίας λέγεται. Τα "όσο πιο ψηλά", τα πουδραριστά γκρέμια , τα ξεβιδώματα στον αέρα των newschoolers δεν έχουν κανένα εσωτερικό αντύκτηπο, ή όταν έχουν, αυτο ειναι , πιστέψτε με , πολυ μα πολυ σπάνιο.... Τα φιλμ αυτά άλλες φορές έχουν περιεχομενο και περνάνε μυνήματα, τις περισσότερες φορές όμως ειναι σκέτη κοροιδία στα μουτρα μας και δείγμα παρακμής του πολιτισμου μας γενικότερα. Είναι Ουργουελική νουβέλα αν με νοείται. Είναι πολιτισμικός πάτος και δεν είναι μόνο μέσα στα πλαίσια της χιονοδρομικής κουλτούρας μας. Αυτην την έχει πάρει η μπάλα της δύσης μαζί με όλους τους τομείς της καθημερινής μας ζωής.....Είναι παντού γύρω μας. Προσπαθώ να ειμαι περιεκτικός. Το θέμα ειναι, το pont μου αν θέλετε, πως η ουσία του βουνού και της χιονοδρομίας σχετικά με τα φιλμ αυτά , χάνεται της πειρσσότερες φορές στην κοινωνική κατρακύλα που λέγεται παγκόσμια αγορά. Ακουγεται αναρχοκουμουνιστικό αλλά δεν ειναι.... , Λίγα φίλμ υπάρχουν με περιεχομενο, για να μην πω μετρημένα στα δάκτυλα και αυτά δεν παραπέμπουν στην σωματική ικανότητα ,αλλα σε αυτό μπορεί το κεφάλι μας να αναπτύξει μέσα του. Είναι στην τελική πρόβλημα φιλοσοφικό. Σοβαρό μάλιστα. Και στο κινηματογράφο τα ίδια, μην νομίζετε. Δυό τρεια φιλμ όλα και όλα χρειαζόμαστε, τα υπόλοιπα καλά ειναι επανάληψή τους και όλα τα υπόλοιπα ...σκουπιδια. Το κεφάλι των περισσοτερων απο αυτούς είναι άδειο, παρόλη την εντυπωσιακή ικανότητα στην αποδοση του σώματος. Σώμα υγειες (όχι ακριβώς...τεσπά), νους; Ανύπαρκτος...Στην γλώσσα της δια βιου παιδαγωγικής είναι αρκετό για να πουμε οτι δεν νοείται καν ως κινητικό πρότυπο; Γιατί είναι κενό, χωρίς ουσία, χωρις περιεχόμενο..... Στο τέλος όλο αυτό στερείται νοήματος με κόστος μερικές φορές την ίδια την ζωή και τον θρήνο αυτων που μένουν πισω. 6 People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted January 27, 2018 Σωστος ο Χρηστος, αλλά παντα θέλουμε να πάμε ενα βημα παραπανω ειτε στην αθλητικη ζωη ειτε στην καθημερινη. Τωρα το πως προσπαθει να το επιτυχει καποιος , ειτε επιπολαια ειτε μεθοδικα, ειναι δικο του θεμα. Τα μετρα ασφαλειας και η σωστη χρηση τους ομως ειναι απαραιτητα. 3 Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted January 27, 2018 (edited) Εμένα με εντυπωσίασε ο Χριστός . Και θα κρατήσω το τέλος <στερείται νοήματος .... > Εκτός και εάν κατέβω το βουνο μέσα στην νύχτα σταματώντας αμέτρητες φορές για να αισθανθώ ... ας μη χανόμαστε και να μη ξεχάσω το ευχάριστο νυχτερινό είναι ανηφορίζοντας προς τα bar που έχουν τα αλπικά ΧΚ Sent from my iPad using Tapatalk Edited January 27, 2018 by vaggelis Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted January 27, 2018 είναι λίγο λεπτές οι ισορροπίες με το τι είναι αυτό που μας πάει παραπέρα και όχι τελικά το άτομο να γίνεται υποχείριο του εθιστικου μηχανισμου στον κινδυνο. Δυστυχώς στην φιλμογραφία για την χιονοδρομία αυτο το ζύσαμε πολύ έντονα και δυστυχως αυτό μεταφέρθηκε και ανακατεύτηκε με αξίες πραγματικές για την φύση και το βουνό. (βλέπω το τρειλερ της καινουριας ταινίας , και νιώθω πως γινεται πάλι το ίδιο..... είναι και ο τρομερός Γουλιαμ Νταφόε που αφηγείται.....). Οι παραγωγοί , οι πρωταγωνιστές και εν τέλη και οι θεατές θέλουν όλο και πιο επικινδυνα πράγματα , να βλέπουν , να κάνουν κ.ο.κ. Γιατί; Για να τραφεί ο εθισμος;.. 1 People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted January 27, 2018 βασικα διαφωνω με τον Χρηστο σε καποια σημεια...γιατι δειχνουν τα φιλμ αυτα την παρακμη του πολιτισμου μας??? (παραδειγμα) και γιατι για παραδειγμα ο Jeremy Jones να εχει ακατοικητο το ρετιρε οπως λες? σε τελικη αναλυση αυτα δεν ειναι στην ουσια φιλμ...ειναι πιο πολυ μαρκετινγκ εταιρειων...ειναι διαφημιστικα κλιπ μεγαλης διαρκειας ενα φιλμ που δειχνει απλα μερικους τυπακους να κατεβαινουν μια πλαγια με αλματα κ κολπακια κλπ δεν εχει κ δεν περιμενει κανενας να εχει νοημα...απλα ειναι διαφημιση (εδω συμφωνουμε..στις απαιτησεις διαφωνουμε) ισως καποια φιλμ του Jeremy Jones να εχουν καποιο νοημα...δεν τα εχω δει κ δεν μπορω να εκφερω αποψη αλλα ισως πχ να δειχνουν μια μαχη του ανθρωπου με το βουνο κ μπλα μπλα μπλα θα συμφωνησω ομως οτι αυτο που βλεπουμε ειναι βιττρινα. Πριν ξυπνησει καποιος (οπως λεει κ ο Χρηστος) και παει να κατεβει οπως αυτοι καλο θα ειναι να δει τι εγινε πισω απο την καμερα...οπως ελεγε καποιος απο αυτους για καθε πετυχημενο αλμα που βλεπουμε στο τελικο βιντεο, υπαρχουν αλλες 10 αποτυχημενες προσπαθειες...και σε καθε Χ αριθμο αποτυχημενων προσπαθειων υπαρχει παντα ενας τραυματισμος.... Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted January 28, 2018 (edited) ....Οταν είσαι μόνος σου στο βουνό, σπάνια σου ρχεται να ρισκάρεις. Οταν στο βουνό είναι και άλλοι μαζί σου , η τάση αυτή για ρισκο ανεβαίνει, όταν είναι και κάποιος με μια κάμερα ανεβαίνει ακόμα περισσότερο , όταν γίνεσαι επαγγελματίας τότε υπεισχύει το ρίσκο. Ετσι λειτουργεί ο άνθρωπος. εντάξει το νόημα είναι μια σχετική έννοια. Είναι βίωμα προσωπικό και αν προσέξατε οι προσωπικές στιγμές στον άνθρωπο που γίνονται σημαντικές , είναι όταν τις βιώνει μόνος του. Οταν εμπλεκονται τα υπόλοιπα και όταν τελικά παίζεις το παιχνίδι της αγοράς όλο αυτο γίνεται ψεύτικο. Προφανώς χρειάζετια μια ισορροπία σε όλο αυτό. Για να επέλθει αυτή ,προς το παρόν , υποχρεωνόμαστε σε κόστος (κοινωνικό, οικονομικό, υπαρξιακό κτλ ). Θα πρέπει να υπάρχει κι άλλος τρόπος... Σε αυτο το νόημα η επομενη φιλμογραφία θα μπορουσε να συνησφέρει αλλα απο την άλλη ποιος θα την αγόραζε; Εκει που έχουν φτάσει οι απαιτήσεις για αδρεναλίνη..... Τι να πω. Οι χειρότεροι σκέφτομαι πολλές φορές είναι οι θεατές, είναι το αδηφάγο κοινό που περιμένει στο καναπέ του για να βλέπει τους Mountaineers να ρισκάρουν τις ζωές τους, μπροστά στην κάμερα. Τσιρκο και θεάματα δηλαδη..... Edited January 28, 2018 by Χρήστος Μ. 1 People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted January 28, 2018 Σε αυτό το σκίτσο φαίνεται για παράδειγμα η παρακμή. Οι Σέρπα κουβαλάνε τις πραμάτιες των δυτικών στο βουνό γιατι οι ίδιοι κουράζοντε... Δεν είναι και τόσο αστείο, έχουν πεθάνει πολλοί άνθρωποι της φυλής αυτής για το "μεροκάματο" της πείνας.... Εμείς τους χειροκροτάμε και λέμε γουάου!.... 2 People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted January 28, 2018 Από την άλλη, αν δεν υπήρχε και αυτό το «μεροκάματο της πείνας», πιθανόν να είχαν αναγκαστεί να μεταναστεύσουν ή έστω να εγκαταλείψουν τις πατρογονικές εστίες τους για να βρουν δουλειά σε κάποια μεγάλη πόλη. Εγώ τουλάχιστον νομίζω ότι ο συγκεκριμένος τουρισμός με τα οποία μεροκάματα τους προσφέρει, τους έχει βοηθήσει να βγουν από την οικονομική εξαθλίωση. 2 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Kangchenjunga 185 Report post Posted January 28, 2018 Οι Σέρπα κουβαλάνε τις πραμάτιες των δυτικών στο βουνό γιατι οι ίδιοι κουράζοντε... Δεν είναι και τόσο αστείο, έχουν πεθάνει πολλοί άνθρωποι της φυλής αυτής για το "μεροκάματο" της πείνας.... Από την άλλη, αν δεν υπήρχε και αυτό το «μεροκάματο της πείνας», πιθανόν να είχαν αναγκαστεί να μεταναστεύσουν ή έστω να εγκαταλείψουν τις πατρογονικές εστίες τους για να βρουν δουλειά σε κάποια μεγάλη πόλη. Εγώ τουλάχιστον νομίζω ότι ο συγκεκριμένος τουρισμός με τα οποία μεροκάματα τους προσφέρει, τους έχει βοηθήσει να βγουν από την οικονομική εξαθλίωση. Συμφωνώ και με τις δύο προσεγγίσεις. το θέμα είναι να βρεθεί η ισορροπία μεταξύ των δύο. Το θέμα δεν είναι απλό και έχει πολλές διαστάσεις. Οι ίδιοι οι Sherpas τα τελευταία χρόνια προσπαθούν να περάσουν τα <<μηνύματα>> τους πέραν της περιοχής του Νεπάλ. Αξίζει να το δείτε. Είναι καταπληκτική ταινία. Άποψη μου. και προσεγγίζει σε αρκετό βάθος το όλο θέμα. https://vimeo.com/139654857 Αν υπάρχει η αντίστοιχη ενότητα - τοπικ για το θέμα θα μπορούσαν να μεταφερθούν εκεί τα μηνύματα. Φιλικά Στράτος 2 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted January 28, 2018 Οργανωμένη τουριστική εκμετάλευση δεν έχουν , και ουτε συμφέρει κανέναν να έχουν. Τους έχουν πιάσει στον ύπνο και την αδυναμία τους.Θέλωντας και μη αναγκάζοντε οι δυτικοί να τους χρησιμοποιούν για τα μειωμένα κόστη των ...άθλων τους. Είνα υποκριτικό γιατι δεν είναι ικανοί οι ίδιοι να αφομοιωθούν στο περιβάλλον.... Αναρωτιέμαι γιατι αισθάνονται οτι κάνουν κάποιο επιτευγμα;...????? Τον εαυτό τους κοροιδεύουν και εν τέλει και εμάς... Από την άλλη οι φυλές αυτές που για αιώνες εξελίχθηκαν στο συγκεκριμένο περιβάλλον ανέπτυξαν την φιλοσοφία τους και το θρησκευτικό τους ύφος (ή όπως αλλιως μπορει να το πει κανεις) , σε τέτοιο βαθμό που για τους ίδιους είναι κατι βαθύτερο από ένα αντικειμενο πώλησης. Αυτοί ζούσαν την ζωή τους , εμείς (οι δυτικοί) πηγαμε εκει πέρα και τους ανακατέψαμε - πάντα αυτό κάνουμε.... Τεσπά , σαφέστατα η μέση οδός είναι λύση. Αλλα ποιος απο εμας εδω πέρα την επιδιώκει, όπου βρει ευκαιρία βουτάει με τα μουτρα προς ιδίον όφελος και μόνο..... 1 People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted January 28, 2018 (edited) Καλα έχουμε ξεφύγει τελείως απο το θεμα,αλλα ειναι ενδιαφέρουσα η συζήτηση. sent with my WP using tapatalk Edited January 28, 2018 by leonidastria 1 Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted January 28, 2018 ναι εχουμε ξεφυγει εντελως αλλα δεν πειραζει. εγω αυτο που θελω να τονισω ειναι οτι στα βιντεακια αυτα που βλεπουμε καθε χειμωνα (η φθινοπωρο) οι συνθηκες ασφαλειας ειναι πολυ μεγαλυτερες απο αυτο που βλεπουμε... με δυο λογια δεν ξερω κατα ποσο οι τυποι αυτοι παιρνουν τοσο μεγαλο ρισκο... γιατι απο πισω τους υπαρχει ενα ολοκληρο συνεργειο ... δεν ξερω δηλαδη κατα ποσο οι Mountaineers ρισκαρουν την ζωη τους...κ ακομα κ αν το κανουν σε μια χιονοστιβαδα οι πιθανοτητες να τους βρουν ειναι 50% περισσοτερες απο οτι αν παω εγω κ ο Χρηστος και οποιος αλλος καπου στις Αλπεις εντελως εκτος πεδιου και ΧΚ παντως αν σε καποιον βγαζω το καπελο αυτος ειναι ο R.Mesner...παρολου που θυσιασε τον αδελφο του τουλαχιστον αυτος ειναι φαινομενο 1 Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted January 29, 2018 (edited) Η κουβέντα κλιμακώθηκε με αφορμή τα βίντεο , και έφτασε μέχρι και την φιλμογραφία στην χιονοδρομία. Δεν είνα τόσο άσχετη , γιατι αυτά τα βιντεο βλέπουμε και μετά πάμε επάνω "φτιαγμένοι". Οι επαγγελματίες ή και οι ερασιτέχνες που ρισκάρουν μπροστά στις κάμερες , το κάνουν για να δημιουργήσουν ένα δράμα, μια πλοκή που θα τραβήξει το βλέμμα του θεατή. Δεν θα ρισκάρει γιατι το επιβάλουν οι συμθήκες. Θέλει και τις προκαλεί! Τι θέλει να μας πει ο ποιητης τελικά; Πόσο γ@μαω είναι;.... Στην πραγματικότητα ο εμπειρος ορειβάτης , ο χωρις την κάμερα, δεν θα χρειαστεί να ρισκάρει. Μπορεί και προβλέπει τον κινδυνο και του λέει όχι. Γυρίζει πισω ή πάει απο άλλου. Ξέρει απο αντιμετώπιση επικυνδυνων καταστάσεων , εχει εκπαιδευτεί εντάξει , αλλα είναι διαφορετικό αυτό από το να ανεβαίνει επάνω στα βουνά και να προκαλει χιονοστιβάδες εσκέμενα .... Πράγμα που το κάνουν πολλοί έλληνες φεερειπειν στην Ελλαδα στα γνωστά σημεία εκτός πεδίου , έτσι για το fun ,...χωρίς καμία αρμοδιόητα..... Edited January 29, 2018 by Χρήστος Μ. 1 People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted January 29, 2018 εγώ πιστεύω ότι αυτοί που γυρνάνε αυτά τα video δεν ρισκάρουν k πολύ. Poses φορες ακούσαμε "πέθανε από χιονοστιβάδα κατά τα γυρίσματα ταινίας για ski"...ελάχιστες φορες... γιατί απλά είναι σχεδόν όλα ελεγχόμενα... 2 Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted January 29, 2018 Ακριβώς , στα γυρίσματα όλα ειναι ελεγχόμενα. Αυτοί που βλέπουν την ταινία πάνε μετά και σκοτώνονται.... 1 People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted January 29, 2018 εγώ πιστεύω ότι αυτοί που γυρνάνε αυτά τα video δεν ρισκάρουν k πολύ. Poses φορες ακούσαμε "πέθανε από χιονοστιβάδα κατά τα γυρίσματα ταινίας για ski"...ελάχιστες φορες... γιατί απλά είναι σχεδόν όλα ελεγχόμενα... Το ελικοπτερο παρακολουθει συνεχεια κι αν γινει η στραβη ειμαι σιγουρος πως σε 5 λεπτα τον εχουν βρει και ξεχιονιζεται ...Ειπαμε αυτη ειναι η ζωη τους απ αυτο ζουνε ,ενταξει γινεται κι η στραβη ...ειναι βαρεων κι ανθυγιεινων τα ενσημα. Το προβλημα ειναι οπως ειπε κι ο Χρηστος μ αυτους που θελουν να το παιξουν ουαου και καλα. Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted January 29, 2018 Εγώ περιμένω την Πέμπτη ....... the mountain http://www.imdb.com/title/tt6203570/videoplayer/vi3538073881?ref_=tt_ov_vi στην μεγάλη οθόνη και μετά για τσικουδιές δίπλα ... θα το απολαύσω στο Μακεδονικό , (Φιλικής Εταιρείας 44, Θεσσαλονίκη ,Τηλ.: 2310 261727) th Sent from my iPad using Tapatalk 1 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,269 Report post Posted January 29, 2018 Εχει ταινιακια και ταινιακια. Του χελμπεντ εχετε δει κανενα; Εκει να δεις συνεργειο. 60 ατομα και βαλε... Ασε που εχει δυο μακιγιερ και 5 συμβουλους ενδυμασιας. Για τον μασερ, τον ρεφλεξιολογο και το κινητο ορθοπεδικο χειρουργειο που τον συνοδευει να μην πω... 2 ελικοπτερα, 40 ντρον και ενα λιαρ τζετ για τις μετακινησεις.... Παιδια ερανο για τις βενζινες κανουμε, καφε φερνουμε απο το σπιτι και ουτε ιδιωτικη ασφαλεια δεν εχουμε. Τα εχουμε ματωσει τα βουνα και γαζες και ραματα απο την τζεπη μας. 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites