Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Loof

Χ.κ. 3-5 Πηγάδια 2017-18

Recommended Posts

Του άπιστου;

Δεν αφήνεις τίποτα να φυγή ,........ υποψιάζομαι ότι ?

οταν δεν θα εχει χιονι

λογικα σημερα θα εχει γεμιση χιονι και το τελος πισοδεριου

λιγο πριν το τελος τις η σεζόν περνώντας το οκ -τοποθέτησαν 3 κανονια [το ενα αγορασμενο πριν λιγες μερες] απλώνοντας και γραμμη ρευματος και νερου μονιμα Αρχισαν να γεμιζουν την πιστα ...

ποιο αλλο χκ θα έμπαινε σε αυτη την διαδικασια τελος τις χρονιας ..

Μήπως είναι τα ίδια κανόνια που πριν κανα μήνα τα είχαν στην κορυφή και είχαν βάλει 4,5 μέτρα χιόνι? ......Συγγνώμη, 4.30!!!

Edited by petsi
  • Like 8

Επομένως, πλέον έχουμε ή καλό καλοκαίρι ή πισοδέρι;

<p style="text-align:center;"><span style="color:#ff0000;"><span style="font-size:14px;"><em><span style="text-align:center;background-color:rgb(34,34,34);">'''</span></em></span>Riding in the air nocturnal</span></p>

<p style="text-align:center;"><span style="color:#ff0000;">Living free</span></p>

<p style="text-align:center;"><span style="color:#ff0000;">Rip ride<span style="font-size:14px;"><em><span style="text-align:center;background-color:rgb(34,34,34);">''</span></em></span></span>

Επομένως, πλέον έχουμε ή καλό καλοκαίρι ή πισοδέρι;

Και ορειβατικό ......

Μήπως είναι τα ίδια κανόνια που πριν κανα μήνα τα είχαν στην κορυφή και είχαν βάλει 4,5 μέτρα χιόνι? ......Συγγνώμη, 4.30!!!

:evil::evil: ΚΑΛΑ εσυ να μην ερθεις αφου δεν σου επαρκη το χιονι που βλεπεις .....ον λαιν ...- και οχι αυτο που διαβαζεις ..--..στα σαιτ :evil:

• Like 1

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

Εγω παντος το σκεφτομαι για Σαββατο ! Τιγκα ειναι το βουνο !

Κράτιστον κτημάτων ευβουλία.

Σοφοκλής

:evil::evil: ΚΑΛΑ εσυ να μην ερθεις αφου δεν σου επαρκη το χιονι που βλεπεις .....ον λαιν ...- και οχι αυτο που διαβαζεις ..--..στα σαιτ :evil:

PRESIDENT πηγαίνω Βίγλα. Είμαι μικρότερός σου. Βίγλά πάω από το '90 περίπου.. Το ξέρουμε το βουνό, ξέρουμε και τα χιόνια του. Μη τσιμπάς. Απλά συνεργός σ' αυτή τη μ.....α με τα report του Πισοδερίου δεν θα γίνω. 'Εχω φάει και κανά δυο ζευγάρια σκι επειδή παλιότερα πίστεψα τα report σαν μ......ς. Και πραγματικά σε παρακολουθώ πολύ καιρό στο forum, το πόσο υπερασπίζεσαι τη διοίκηση και πόσο την παινεύεις. Περίεργο. Αλλο η συμπάθεια στο βουνό και άλλο.........αυτό.

Edited by petsi
  • Like 3

PRESIDENT πηγαίνω Βίγλα. Είμαι μικρότερός σου. Βίγλά πάω από το '90 περίπου.. Το ξέρουμε το βουνό, ξέρουμε και τα χιόνια του. Μη τσιμπάς. Απλά συνεργός σ' αυτή τη μ.....α με τα report του Πισοδερίου δεν θα γίνω. 'Εχω φάει και κανά δυο ζευγάρια σκι επειδή παλιότερα πίστεψα τα report σαν μ......ς. Και πραγματικά σε παρακολουθώ πολύ καιρό στο forum, το πόσο υπερασπίζεσαι τη διοίκηση και πόσο την παινεύεις. Περίεργο. Αλλο η συμπάθεια στο βουνό και άλλο.........αυτό.

..μηπως και θελεις να πεις οτι τα παίρνω απο την διοίκησή !! και την παινεύω -οπως λες ?

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

Κατσε βρε προεδρε.

Μονο αμα τα παιρνεις απο καποιον τον παινευεις;

Απο την αλλη βλεπεις το τι γινεται. Ακομα και γνωστοι και φιλοι οχι μονο οι βαλτοί.

Οτι θαταν μαυρο χάλι το χιονι στο πισοδερι ηταν σιγουρο.Εδω κακοπαθαινει στα 2100 δεν θα κακοπαθει μεσα στο δασος χαμηλα;

Αλλα οπως βλεπεις θυματα πεφτουν οι τοττηδες της υπερφιαλης στασης τους.

Σε περιοδο που η βροχη ελυωσε το χιονι δεν μας εφτανε το εναμιση μετρο επρεπε να γινει 4....

Και ενω τους εκανε ο θεος μαγκες βγαινουν και δινουν πουδρες 48 ωρες μετα στα 1600 με νοτια.

Θελει μετρο, οπως και η υποστηριξη θελει μετρο. Να πω μπραβο που τα ανοιγουν ολα; να πω.

Αλλα οτι στην ενημερωση πετανε φαλαινες και κατεβαινουν ουφο ισχυει. Ετσι δεν ειναι;

• Like 1

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Πάλι τα μπερδεύεται το πράγμα ,από ποτε το Πισοδερι μεταδίδει πληροφόρηση από 3/ 5 ,δεν νομίζω ότι έχουμε συνωμοσία των Βλάχων με τους Αρβανίτες όλο παρεξηγήσεις .... για το λόγο αυτό να ειμαι καλά του χρόνου μόνο Περτουλι ... ( να κόψουμε και την πίτα , είναι κοντά ....... βολεύει ) post-4703-15222436994488.jpg

Sent from my iPad using Tapatalk

Edited by vaggelis

Σήμερα πηγάδια για δεύτερη φορά. Το ήξερα ότι δεν λειτουργούσε γι΄ αυτό και ανέβηκα. Στην κορυφή είχε χιόνι και θα μπορούσε να λειτουργήσει το πιατάκι της κορυφής, αλλά το χιόνι θα άντεχε μέχρι τις 12:00. Όταν έχεις μια μέτρια (από άποψη οικονομικής απόδοσης) χρονιά θα ήταν θαύμα η λειτουργία του ή καλύτερα διαχειριστικό λάθος. Να τα βλέπουν οι ιδιοκτήτες του χιονοδρομικού. Απαξιώνεται και η εμπιστοσύνη των πελατών δύσκολα θα κερδηθεί ξανά.

post-2848-0-85332800-1522608803_thumb.jpg

post-2848-0-92323400-1522608824_thumb.jpg

post-2848-0-50433700-1522608838_thumb.jpg

post-2848-0-48797300-1522608851_thumb.jpg

• Like 10

Στην κορυφή είχε αρκετό αέρα και λίγο ρυζόχιονο. Η κατάβαση στην αρχή καλή παγωμένο, μετά για λίγο δύσκολη λόγω της παγωμένης κρούστας και στο υπόλοιπο μαλακό αλλά δεν κολλούσε.

post-2848-0-02586000-1522609688_thumb.jpg

post-2848-0-71159700-1522609711_thumb.jpg

post-2848-0-80476200-1522609731_thumb.jpg

• Like 10

Ή επανάληψη του σύμφωνα με φίλο που μας το έστειλε στη σελίδα του snowclub στο fb

https://www.laosnews.gr/article/62008-epanalhpsh-tou-diethnous-diagonismou-gia-ta-3-5-phgadia

Edited by panchristo
  • Like 2

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

Περίμενα να σχολιάσω το αποτέλεσμα του διαγωνισμού στις αρχές καλοκαιριού. Αλλά υπάρχουν εξελίξεις.

Ο αρχικός διαγωνισμός: https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%9A%CE%A8%CE%A8%CE%A9%CE%9A0-%CE%9F%CE%9D1?inline=true

Μετάφραση: ψάχνουμε κορόιδο (για να μην χρησιμοποιήσω βαρύτερη έκφραση) να του νοικιάσουμε το ΧΚ και να διορθώσει το παρατημένο ακατάλληλο οδικό δίκτυο, να αναβαθμίσει τους αναβατήρες, να ανακαινίσει το μικρό ξενοδοχείο, να μας δίνει τζάμπα ετήσιες κάρτες, να δημιουργήσει αθλητές εγκαταστάσεις σε ένα παράλληλο σύμπαν (γιατί οι περιβαλλοντολογικοί οροί που εγκρίθηκαν δεν προβλέπουν κάτι τέτοιο)

Η δικιά μου εκτίμηση ήταν (και είναι) ότι δεν θα υπάρξει αποτέλεσμα. Αυτό φάνηκε από το ότι ο αρχικός διαγωνισμός πήρε παράταση, Αν και υπήρχαν εκτιμήσεις - διαρροές ότι υπάρχει ενδιαφέρον (πόσο αξιόπιστοι είναι πλέον αυτοί που τα έλεγαν). Τώρα έχουμε ξανά καινούργιο διαγωνισμό. Συγχαρητήρια στον δήμο Νάουσας, τους δημότες και σε αυτούς που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στον χώρο για τις έντονες αντιδράσεις τους για το μεγάλο φιάσκο.

Τις απόψεις μου τις έχω εκφράσει αλλά ορισμένοι ονειροβατούν.

Φώκιες και πάλι φώκιες. Θα αλλάξω και εξοπλισμό (ελαφρύτερο) για γρηγορότερες - ξεκούραστες αναβάσεις, όλα καλά.

• Like 2

Το link της Διαύγειας που έβαλες μου έβγαλε ένα κουλό μήνυμα

Στιγμιότυπο 2018-04-22, 1.50.33 μμ.png

Όταν αρνήθηκα να βάλω password, το laptop ζήτησε συνθηματικά για όλους τους λογαριασμούς μου.

Make Parnassos Great Again!

Χα σαπια μηλα μισοδαγκομενα.

Καλα να παθεις.

Στο android τουλαχιστον υπαρχει το....ignore....

Στα.... μηλα, αν υπηρχε, θα χρεωνε καθε φορα που το πατας....

Μονο στα παραθυρια δεν σε πρηζει, πραγμα καθολου παραξενο αφου ολο το ελληνικο δημοσιο ειναι....παραθυρατο....

Εκατομυρια ευρω....ο καλυτερος πελατης....

• Like 1

Το link της Διαύγειας που έβαλες μου έβγαλε ένα κουλό μήνυμα

attachicon.gifΣτιγμιότυπο 2018-04-22, 1.50.33 μμ.png

Όταν αρνήθηκα να βάλω password, το laptop ζήτησε συνθηματικά για όλους τους λογαριασμούς

?????? Είδα διαύγεια και έβαλα το link ...

Το ίδιο pdf από το naousa.gr https://www.naoussa.gr/files/18PROC002532533.pdf

Εχει τελικα ληξει το πιστοποιητικο της ιστοσελιδας και δεν εχει ασφαλη συνδεση (καλο ειναι να εχει οταν κατεβαζεις pdf, αν σου κανουν εναν...καθρεπτη....την εκατσες).

Μπ......ρδε...ο ειμαστε σαν κρατος.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...