ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 21, 2017 Με τέτοιες κακοκαιρίες συνήθως έχουμε 30ποντα καθάρα υπέροχο πουδρί στον Παρνασσό και ακόμα και μισόμετρο Καλάβρυτα. Ζητώ συγνώμη για την επιφυλακτικότητα και την συντηρητικούρα που με έχει πιάσει νομίζω τελικά θα πάρουμε κάτι παραπάνω. Τέλειωσε αυτή κακοκαιρία περνάμε στην επόμενη από σήμερα το βράδυ. Αύριο το γυρνάει σε κλασσικό Βορινό ψυχρομετωπιάρικο και θα κερδίσουμε και το γνωστό δεκάποντο άντε 20 Παρνασσό και ίσως λίγο παραπάνω Καλάβρυτα 3 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Κώστας Πολίτης 1,296 Report post Posted December 21, 2017 Από Μαίναλο έχουμε κάποια εικόνα / ενημέρωση? Κι εκει πρέπει να βάζει καλα! Κρίμα οι κάμερες να είναι κολλημένες από περσυ την άνοιξη! Με κάμερες σε λειττουργία να βλέπεις live χιονόπτωση και μια ενημέρωση ότι έβαλε φρέσκο χιονάκι 20 εκ, μαζεύεις 20% παραπάνω κόσμο άραγε? 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 22, 2017 (edited) Disclaimer: Δεν ευθυνόμαστε για τυχών επικίνδυνες καφετέριες με αναβατήρες που ενώ έχουν χιόνι, δεν μπορούν να ανοίξουν τους αναβατήρες για χρήση από χιονοδρόμους. Μιλάμε πάντα για πετροσκι Aύριο κόβει κάπως ο αέρας και είναι υπέροχη μέρα για σκι ΧΚΚ και ΧΚΠ. Το πολύ πολύ αναστολές λόγω αέρα το πρωί. Ελλάδα. Η χώρα που χιόνισε και δεν ξέρεις που διάολο να πας για σκι. Έλα μου ντε το Μαίναλο υπάρχει? To Kαρπενήσι ζει? Το Πήλιο? Edited December 22, 2017 by ΜΙΚ 1 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,255 Report post Posted December 22, 2017 Α ρε γκαντεμη θες να κανεις και σκι... Πειρα μια τρομαρα χτες στο αρτεμησιο ουτε τον καφε δεν χαρηκα στην νεστανη... Ισχυρη χιονοπτωση και χιονοστρωση απο το καφενειο της αλεας ως το τριτο τουνελ. Μετα στον παραλληλο του αργους...βροχη Και ενα τελευταιο αποτομο χιονισμα στην κατηφορα για κορινθια... Λιγο πριν τις 7 το βραδυ. Καλα ηταν, θυμησε χειμωνα. Με μισο τονο στα πισω καθισματα ενιωσα πολυ χαρουμενος που ειχα φορεσει τα χιονολαστιχα...καλο τιμονι στην κατηφορα και ας... βιαζομουν. Στην αττικη πειρε και ο κονκανας τηλεφωνο. Ριχνει μου λεει στο μαιναλο και εχουν κλεισει οι δρομοι. Μωρε τωρα που περασα σταχτη και μπουρμπελη. 2 Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
AlexFocus 686 Report post Posted December 22, 2017 ....... To Kαρπενήσι ζει? ..... Αύριο θα έχει ζωντανή ανταπόκριση από Καρπενήσι.Έχει χιονίσει και μάλλον πήγαμε καλά. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
VAG_P 161 Report post Posted December 22, 2017 Από Μαίναλο έχουμε κάποια εικόνα / ενημέρωση? Κι εκει πρέπει να βάζει καλα! Κρίμα οι κάμερες να είναι κολλημένες από περσυ την άνοιξη! Με κάμερες σε λειττουργία να βλέπεις live χιονόπτωση και μια ενημέρωση ότι έβαλε φρέσκο χιονάκι 20 εκ, μαζεύεις 20% παραπάνω κόσμο άραγε? https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=879202715571364&id=146068048884838 Όλο καλές ειδήσεις δίνω σήμερα!!! 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
AlexFocus 686 Report post Posted December 22, 2017 Στους δίπλα Καρπενήσι και Παρνασσός είναι πορτοκαλί. Να υποθέσω ότι σημαίνει "είμαστε και δεν είμαστε ανοιχτοί". Quote Share this post Link to post Share on other sites
Κώστας Πολίτης 1,296 Report post Posted December 22, 2017 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=879202715571364&id=146068048884838 Όλο καλές ειδήσεις δίνω σήμερα!!! Το Μάιναλο είναι η καλύτερη και πιο σίγουρη επιλογή μετά από καλές χιονοκαιρίες. Quote Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,255 Report post Posted December 22, 2017 Μιλάμε πάντα για πετροσκι μα να πεσεις εξω αναποδα???????????????????????????? θαθελα να ξερω ποσο και πως θα κάτσει αυτο το χιονι...... 1 Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,255 Report post Posted December 22, 2017 πολυδένδρι αττικης πριν απο 2 ωρες 1 Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 23, 2017 Ελλάδα, η χώρα που έφαγαν ένα μέτρο χιόνι τα χιονοδρομικά κοντά στην Αθήνα. Το ένα δεν έχει ρεύμα, στο άλλο δεν μπορούν καν να φτάσουν από τον δρόμο και στο τρίτο το χιόνι όπως κάνει πάντα το πήρε ο αέρας αλλά δεν βάλαμε χιονοπαγίδες κόστους 765 ευρώ να το πιάσουμε. Αύριο έχει ένα ισχυρό ξεροβόρι, είναι οριακά τα πράγματα για Στύγες κλπ αλλά δεν το απέκλεια να είναι ανοιχτά. Αν φτάσουν στο Μαίναλο λέω να ποντάρω Μαίναλο. Αν θέλετε πίστα περιμένετε Δευτέρα που θα είναι μια χαρά ο καιρός απλά έχει άνοδο της θερμοκρασίας και πιθανότατα το εκτός θα χαλάσει. Νομίζω ακόμα και Μαίναλο και Καλάβρυτα κάπου θα έχει πέτρες, με τόσο αέρα σε σημεία δεν κάθεται πολύ. Ευτυχώς έχω το disclaimer μόνιμα Disclaimer: Δεν ευθυνόμαστε για τυχών επικίνδυνες καφετέριες με αναβατήρες που ενώ έχουν χιόνι, δεν μπορούν να ανοίξουν τους αναβατήρες για χρήση από χιονοδρόμους. Μιλάμε πάντα για πετροσκι. 1 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted December 23, 2017 Α ρε γκαντεμη ...... Στην αττικη πειρε και ο κονκανας τηλεφωνο. Ριχνει μου λεει στο μαιναλο και εχουν κλεισει οι δρομοι. Μωρε τωρα που περασα σταχτη και μπουρμπελη. ΚΟΝΚΑΝΑ.........να προσέχεις τις παρέες σου........ έχεις ήδη μπει στην μαύρη λίστα!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,255 Report post Posted December 23, 2017 Οπως καταλαβατε σκι απο ανημερα χριστουγεννα και αν... Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,255 Report post Posted December 23, 2017 Ρε συ μαιναλο εκτος με μια στρωση πας γυρευοντας. Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 23, 2017 Ρε συ μαιναλο εκτος με μια στρωση πας γυρευοντας. Πρόπερσι με λιγότερο χιόνι επιζήσαμε και παραμιλάγαμε ταυτόχρονα. Ενώ Καλάβρυτα θα είσαι safe? Πετροπουδροσκι, για τέτοια ποιότητα χιονιού αξίζει να σπάσουν Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,255 Report post Posted December 23, 2017 (edited) Ουτε καλαβρυτα θασαι. Αλλα εχει και τις πιστες να οερασει η ωρα και να γεμισει το ματι ομορφια. Δυστυχως το μαιναλο χωρις εκτος ειναι να πινεις καφε.. Δεν ειμαι ανετος με το να σπασω τα σκι μου αλλα πιο πολυ φοβαμαι να χασω την σεζον λογο...ακρατιας.... Τεσπα αμα το τολμησεις χτυπα ενα τηλ. μπας και ερθω να σε βρω. Ανοιξε και η ταβερνα... Edited December 23, 2017 by vro 1 Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted December 23, 2017 ΚΟΝΚΑΝΑ.........να προσέχεις τις παρέες σου........ έχεις ήδη μπει στην μαύρη λίστα!!!!!!!!!!!!!!!!! Ένταξη μετά το Boro θα σε κόψω από παρέα!! [emoji23] Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,255 Report post Posted December 23, 2017 Μτεα την αχιονια αυτο που εγεινε ειναι το χειρωτερο σεναριο για χιονοδρομικα- καφετεριες. Αν δεν εισαι χιονοδρομος και εισαι αραχωβα-καλαβρυτα-αρκαδια Υπαρχει λογος να πας στο χιονοδρομικο; Γιατι; Για να δεις χιονι; 1 Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,255 Report post Posted December 23, 2017 Μιχαλη αερα χελμο αυριο; Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 23, 2017 Λυπάμαι αλλά με ξεροβόρι Β θα σηκώσω τα χέρια ψηλά. έχω δει με ολόιδια πρόγνωση όλο το Χελμό ανοιχτό, ανοιχτή τη Στύγα και κλειστή της Άρτεμη, Στύγα κλειστή και Άρτεμη ανοιχτή αλλά φυσικά όπως έχει πιθανότητες να γίνει αύριο και τα δύο κλειστά. Με ΒΑ είναι πιο συνηθισμένο Άρτεμη κλειστή Στύγα ανοιχτή. Σπάνιο το ξεροβόρι δυστυχώς δεν έχω πολλά δεδομένα από άλλες χρονιές (μετά από χαμηλό Ρόδο συνήθως σπάει με ΝΝΔ ή μένει για μέρες το χαμηλό, αυτό απλά άσβησε) Όπως βλέπεις ο άερας επιταχύνει κάθε 100 μέτρα, αν βγει αυτό που δίνει στα 1700 λιώνουμε στο σκι αν βγει αυτό που δίνει στα 2300 κλαίμε. Μοντέλο είναι έξω θα πέσει. Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,255 Report post Posted December 23, 2017 την στυγα την εχω ξεγραψει. την αγκυρα φοβαμαι που θα την τρωει στο μπασιμο και θα μπαινει προς το εσωτερικο... Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 23, 2017 (edited) την στυγα την εχω ξεγραψει. την αγκυρα φοβαμαι που θα την τρωει στο μπασιμο και θα μπαινει προς το εσωτερικο... Γράψτο σαν πρόγνωση ότι είναι ξεγραμμένη η Στύγα και πάω και εγώ Μαίναλο Edited December 23, 2017 by ΜΙΚ Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,255 Report post Posted December 23, 2017 αμα πας μετα τις 11 γιατι εχει παγοποιηση.... Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
C 370 Report post Posted December 24, 2017 29/12 παιζει χιονακι με νοτια για ΧΚΠ ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 24, 2017 (edited) Θα δείξει. Λογικά ναι αλλά δεν θα πόνταρα πολλά στο να αλλάξει την εικόνα. Edited December 24, 2017 by ΜΙΚ Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites