Snow madness 8 Report post Posted April 15, 2018 1.gat 2.mil 3.alexk 4.damianos 5.dimv 6.dimitrisalexadr 7.panchristo 8.Drifter Sold out;;;44 κλίνες;;; Με 8 συμμετοχές; Κατι δεν μου μάθανε σωστά στα μαθηματικά Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted April 15, 2018 Για άλλα θέματα, όπως την πορεία του συλλόγου, έχουμε άλλα νήματα στα οποία μπορούμε να συζητήσουμε, ή μπορείτε να ανοίξετε ένα καινούργιο.Αυτό το νήμα έχει πολύ συγκεκριμένο θέμα: Διευκρινίσεις και απορίες για την εκδρομή στο St. Moritz. 3 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,739 Report post Posted April 15, 2018 43 συμμετοχές για 44 κρεβάτια μέχρι στιγμής. Έχουν βρεθεί είδη έξτρα δωμάτια οπως καταλαβαίνετε από τα νούμερα των αρχικών δωματίων και ψάχνουμε και αλλά στα ξενοδοχεία που έχουμε κλείσει αλλά και σε αλλά. Το τηλέφωνο έχει πάρει φωτιά. Υπάρχουν είδη ζήτηση για αλλά δυο δίκλινα. Δεν μπορούμε να ανεβάσουμε λίστα οποίος θέλει το γράφει μόνος του. Εγω θα δώσω το παρών!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Sold out;;;44 κλίνες;;; Με 8 συμμετοχές; Κατι δεν μου μάθανε σωστά στα μαθηματικά Στα μαθηματικά δεν ξέρω τι δεν σου μάθανε, αλλά στην ανάγνωση κάνει μπαμ από μακρυά....... 1 Share this post Link to post Share on other sites
Petrinio 1,652 Report post Posted April 15, 2018 Πόσο δίκιο έχει ο Λάππας!! Μην "τσιμπάτε" σε προβοκάτσιες "παραεκδρομών" και "παραπροέδρων" που μάλλον διώχνουν κόσμο από το Σύλλογο παρά συσπειρώνουν! Εδώ γράφουμε μόνο όσοι ενδιαφερόμαστε πραγματικά να πάμε στην εκδρομή. Όσοι δεν θέλουν, 10 μέρες κοσκινίζουν... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4 Petros Tsantilas A ski won't change your life... unless you ride it Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,739 Report post Posted April 15, 2018 ...............που γίνεται με σεβασμό στον συνομιλητή μας .............. Sent from my iPhone using Tapatalk Ο σεβασμός στον συνομιλητή δεν κρίνεται μόνο από το αν υπάρχουν ακατάλληλες λέξεις. Δυστυχώς πάρα πολλές αναφορές υπήρξαν εξαιρετικά προσβλητικές, τόσο που είναι ανάξιες να ασχοληθεί κάποιος με αυτές. Ο σύλλογος είναι εδώ, έδειξε ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ πόσο επιτυχημένα κινείται. Απάντησε ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Petrinio 1,652 Report post Posted April 16, 2018 Φτιάξε μας τη διάθεση ρε MIL [emoji846] Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Petros Tsantilas A ski won't change your life... unless you ride it Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted April 17, 2018 Όσοι εγγράφεστε στη λίστα, επικοινωνείστε άμεσα και με το τουριστικό γραφείο γιατί ο χρόνος πιέζει! Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δυστυχως δε μπορω να το κανω επειδη βρισκομαι στο εξωτερικο. Επιστρεφω το Σαββατο. Δαμιανε αν είναι αυτό το πρόβλημα το κανονίζω εγώ. Στείλε μου μήνυμα σε ποιο ξενοδοχείο θες και αν έχεις συγκάτοικο. Sent from my iPhone using Tapatalk Εστειλα ηδη ενα mail στο πρακτορειο και τους ενημερωσα οτι τη Δευτερα θα τα τακτοποιησω ολα. Θελω το 4στερο αλλα δε ξερω με ποιον μπορω να μεινω. θα μιλησουμε Κωστα. Ευχαριστω για τη βοηθεια. 1.gat 2.mil 3.alexk 4.damianos 5.dimv 6.dimitrisalexadr 7.panchristo 8.Drifter Επικοινώνησα λοιπόν τη Δευτέρα με το πρακτορείο και δυστυχώς δεν υπάρχει θέση - όπως τη ζήτησα - για μένα. Εύχομαι λοιπόν να περάσετε καλά όσα τυχερά μέλη του συλλόγου πρόλαβατε και κλείσατε τα δωμάτια. Θερμά παρακαλώ να μη γίνουν σχόλια σ' αυτό το thread. Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted April 17, 2018 Επικοινώνησα λοιπόν τη Δευτέρα με το πρακτορείο και δυστυχώς δεν υπάρχει θέση - όπως τη ζήτησα - για μένα. Εύχομαι λοιπόν να περάσετε καλά όσα τυχερά μέλη του συλλόγου πρόλαβατε και κλείσατε τα δωμάτια. Θερμά παρακαλώ να μη γίνουν σχόλια σ' αυτό το thread. Σε πήρα πριν από 5 και σου είπα ότι υπάρχει στο 4* αλλά δεν υπάρχει συγκριτικός. Μπορείς να βρεις εσυ; Όχι μου λες. Γιατί δεν μένεις στο 3* τότε; Είναι ηθικό το θέμα μου λες. Δεν θα έρθω....... Όχι Δαμιανε το θέμα είναι πρακτικό. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,725 Report post Posted April 17, 2018 Δεν νομίζω οτι προσφερει σε κατι αυτη η συζήτηση. Οταν ανακοινωθηκε η εκδρομή υπηρχαν θεσεις και στα δυο ξενοδοχεία. Μία εκδρομή με τοσο καλό value for money ηταν φυσικό να μην περιμένει για πολύ. προβλέπω οτι κάτι αντιστοιχο θα γινει και στην εκδρομή του Μαρτίου. Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted April 17, 2018 Σε πήρα πριν από 5 και σου είπα ότι υπάρχει στο 4* αλλά δεν υπάρχει συγκριτικός. Μπορείς να βρεις εσυ; Όχι μου λες. Γιατί δεν μένεις στο 3* τότε; Είναι ηθικό το θέμα μου λες. Δεν θα έρθω....... Όχι Δαμιανε το θέμα είναι πρακτικό. Sent from my iPhone using Tapatalk Παρακάλεσα να μη γίνουν σχόλια στο ανοιχτό. Μη με προκαλείτε!! Χρήστο κάνε κάτι. Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted April 17, 2018 Παρακάλεσα να μη γίνουν σχόλια στο ανοιχτό. Μη με προκαλείτε!! Χρήστο κάνε κάτι. Γιατί σε προκαλώ ρε Δαμιανε; Λέω ψέματα; Ανακρίβειες; Δεν ασχολήθηκα; Τι να κάνει ο Χρήστος; Εσυ το αρχίζεις αλλά εγώ που έχω δίκιο να μην απαντήσω; Γιατί δημιουργούμε θέματα εκεί που δεν υπάρχουν; Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted April 17, 2018 Αφού επιμένεις, το μόνο που έχω να πω - και κλείνω εδώ - είναι οτι ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted April 17, 2018 Γιατί όμως; Ο Σύλλογος δεν φταίει σίγουρα. Φταίω εγώ; Δεν απαντάς στα προηγούμενα. Λέω ψέματα; Δεν έγιναν έτσι τα πράγματα; Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,725 Report post Posted April 17, 2018 (edited) Γιατί όμως; Ο Σύλλογος δεν φταίει σίγουρα. Φταίω εγώ; Δεν απαντάς στα προηγούμενα. Λέω ψέματα; Δεν έγιναν έτσι τα πράγματα; Sent from my iPhone using Tapatalk Σιγουρα φταις εσυ που με επεισες να την κανουμε εκδρομή συλλόγου απο εκδρομή παρέας που την ειχα ξεκινησει. Σιγουρα φταιω και εγω που σε ακουσα.Θα ειχε οργανωθει μια πολυ ωραία εκδρομη χωρίς καμία γκρίνια. Τα λάθη ειναι για να μαθαίνουμε.! Δεν Νομίζω οτι θα δείτε ανακοινωση ξανά δική μου στά θέματα συλλόγου. Θα υπάρχουν ανακοινώσεις στο τοπικ παμε παρεα ............ Υπαρχουν σκέψεις για μια εκδρομή τον Μαρτιο , οσοι ερθουν στην συναντηση της τετάρτης θα μάθουν. Δεν θα ειναι εκδρομή συλλόγου Edited April 17, 2018 by gatz 2 Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,739 Report post Posted April 17, 2018 Εγώ πιστεύω ότι με καλή διάθεση υπάρχουν λύσεις. Βλέποντας θέματα και προβλήματα που έχουν προκύψει αλλού (πχ σε επαγγελματικά μου ζητήματα), τα οποία ήταν όντως πάρα πολύ σοβαρά, βρέθηκαν λύσεις. Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρξουν λύσεις σε ζητήματα ανάλογα με αυτά που συζητάμε εδώ........ 10 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted April 17, 2018 Επειδή πρόσφατα αντιμετώπισα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΑ προβλήματα, να σας πω ότι πιο σωστή κουβέντα από αυτή που έγραψε ο Αλέξης στο προηγούμενο μήνυμα δεν υπάρχει... 8 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,739 Report post Posted April 17, 2018 Αφού επιμένεις, το μόνο που έχω να πω - και κλείνω εδώ - είναι οτι ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. Εγώ πάντως ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ! Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted April 17, 2018 Αφού ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Αλέξη εδώ στο ανοιχτό, δε μπορώ να σου την αρνηθώ: Εγώ θεώρησα οτι πρόκειται όντως για εκδρομή του συλλόγου, πράγμα που εφ' όσον ήταν ακριβές, προτεραιότητα συμμετοχής για κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα - ας πούμε μιας εβδομάδας - επρεπε να είχαν τα υπάρχοντα τακτοποιημένα οικονομικά μέλη του συλλόγου. Η συγκεκριμένη όμως εκδρομή - το αντιλήφθηκα εκ των υστέρων - οργανώθηκε απο τον Κώστα (Gatz) για τους φίλους του και εκείνους που έσπευσαν να συννενοηθούν μαζί του. Τίποτε το μεμπτό βέβαια και μπράβο στον Κώστα. Η ανακοίνωση που έβγαλε όμως ο σύλλογος για την συγκεκριμένη εκδρομή ήταν ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ. Το Δ.Σ. όφειλε να πει όλη την αλήθεια στα μέλη του συλλόγου, να ανακοινώσει οτι θέτει την εκδρομή του Gatz υπο την αιγίδα του συλλόγου και συνεπώς "όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε". Ντρέπομαι συνεπώς, γιατί αφού παραπλανήθηκα απο την ανακοίνωση, απαίτησα στην ουσία απο τον Gatz, πράγματα που δεν είχα δικαίωμα να απαιτήσω. Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,725 Report post Posted April 17, 2018 (edited) Nα ξεκαθαρίσω λίγο την κατάσταση1. Η εκδρομή στο St Moritz ξεκίνησε σαν εκδρομή παρέας και όχι για εκδρομή συλλόγου . Στην πορεία όταν ενημερώθηκε ο πρόεδροςκαι καποια μελη του ΔΣ ότι περίπου 10-12 άτομα θα πάμε, οπως και το κόστος της εκδρομής , μου ζήτησε αν ήταν εφικτό από πλευράς διαθεσιμότητας θέσεων να την μετατρέψω σε εκδρομή του συλλόγου ώστε αρκετά μέλη να πληρώσουν την συνδρομή για την συμμετοχή τους, να κερδίσει ο σύλλογος κάποιες συνδρομές και να γίνει μια ακόμη πετυχημένη εκδρομή για τον σύλλογο .Αυτό έγινε αμέσως δεκτό και ψάξαμε για τις επιπλέον θέσεις , και οι 12 θεσεις τελικά εγιναν 45 (αριθμό που δεν ζηταγαμε ποτέ τα τελευταια χρόνια)Κατανοητό πρέπει να είναι ότι ήταν γνωστή η εκδρομή όποτε άρχισαν άμεσα και οι προκαταβολές για εξασφάλιση δωματίων και επιλογής ξενοδοχείου.( η ανακοινωση της προσφορας εγινε γνωστη 03 / 04 / 2018 και την επομένη γραφτηκε οτι εγινε αποδεκτη απο το δσ και οτι απλα περιμεναν καποια τυπικα) αρα αρκετοι ειχαν την πληροφορηση την οποιαν και διεδωσαν και αρχισαν οι κρατησεις. )Θα μπορούσε κάλλιστα να μην προτεινόταν κάν στον σύλλογο όταν ειδικά λίγο καιρό πριν όταν μίλησα για Ελβετία τα σχόλια ήταν κάπως...Προτίμησα λοιπόν να γίνει μια και πετυχημένη εκδρομή του συλλόγου έστω αν κάποιοι από εμάς είχαμε ήδη αποφασίσει να πάμε και μάλιστα δεσμεύθηκα να προσπαθήσω να μαζέψω συνδρομές από όσους δεν είχαν πληρώσει. 2. παγια τακτική σε ολες τις εκδρομές του συλλογου ειναι να γραφονται και να δινουν προκαταβολή στο εκαστοτε πρακτορειο που διοργανώνει την εκδρομη και σε τακτά διαστηματα ο συλλογος να περνει κατάλογο συμμετοχων και αν καποιος εχει ξεχασει να πληρωσει συνδρομή αμεσα να την ζητάει.Μην ξεχνάμε οτι στο παρελθον μεχρι και μεσα στο πουλμαν περναμε τις συνδρομες ακομα και εγγραφες. 3. η εκδρομή ειναι ο κραχτης για νέα μέλη , αν δεν εχουν δικαίωμα συμμετοχής ποιο ειναι το νόημα. 4. Σε καμία εκδρομή οσα χρόνια ειμαι μέλος στον σύλλογο δεν υπήρχε κάποιο χρονικό διάστημα πού ειχαν δικαίωμα συμμετοχής μόνο τα μέλη και μετά οι υπόλοιποι που γραφόντουσαν μελη 5. Και τώρα που γράφω αυτά δωμάτια υπάρχουν ακόμα.!!! Καλή διάθεση χρείαζεται. Edited April 17, 2018 by gatz 1 Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted April 17, 2018 Θα μου επιτρέψεις Κώστα να διαφωνήσω - και μάλιστα έντονα - με αρκετά απο αυτά που αναφέρεις. Δε θα ανοίξω όμως διάλογο, γιατί δε θα οδηγήσει πουθένα. Τα θέτω όμως υπο την κρίση των μελών του συλλόγου, και ιδιαίτερα των παλαιοτέρων. Κατά τα άλλα σε συγχαίρω για την προσπάθεια σου και στο μέλλον θα είμαι ένας απο αυτούς που θα αιτούνται τη βοήθεια σου σε θέματα εκδρομών. Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted April 17, 2018 Αφού ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Αλέξη εδώ στο ανοιχτό, δε μπορώ να σου την αρνηθώ: Εγώ θεώρησα οτι πρόκειται όντως για εκδρομή του συλλόγου, πράγμα που εφ' όσον ήταν ακριβές, προτεραιότητα συμμετοχής για κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα - ας πούμε μιας εβδομάδας - επρεπε να είχαν τα υπάρχοντα τακτοποιημένα οικονομικά μέλη του συλλόγου. Η συγκεκριμένη όμως εκδρομή - το αντιλήφθηκα εκ των υστέρων - οργανώθηκε απο τον Κώστα (Gatz) για τους φίλους του και εκείνους που έσπευσαν να συννενοηθούν μαζί του. Τίποτε το μεμπτό βέβαια και μπράβο στον Κώστα. Η ανακοίνωση που έβγαλε όμως ο σύλλογος για την συγκεκριμένη εκδρομή ήταν ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ. Το Δ.Σ. όφειλε να πει όλη την αλήθεια στα μέλη του συλλόγου, να ανακοινώσει οτι θέτει την εκδρομή του Gatz υπο την αιγίδα του συλλόγου και συνεπώς "όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε". Ντρέπομαι συνεπώς, γιατί αφού παραπλανήθηκα απο την ανακοίνωση, απαίτησα στην ουσία απο τον Gatz, πράγματα που δεν είχα δικαίωμα να απαιτήσω. Ουσία 0. Έχουν περάσει 8 μέρες και διαθεσιμότητα υπάρχει. Από Μεγάλη Πέμπτη βράδυ μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα που ανακοινώθηκε η εκδρομή (καθυστέρηση που δεν οφείλεται στο ΔΣ) δεσμεύτηκαν τα μονόκλινα. Και αυτό το λύσαμε αλλά ..... Η δικιά σου περίπτωση είναι ξεχωριστή. Εσυ δωμάτιο έχεις, συγκάτοικο δεν έχεις και σου έχουμε προτείνει πολλές λύσεις για την διευκόλυνση όλων (βρες συγκάτοικο σε εύλογο χρόνο, πήγαινε στο 3* που έχουμε μόνους, πλήρωσε και τα δυο άτομα αν δεν βρεθεί συγκάτοικος). Δεν έχει σημασία ποιος αλλά κόσμος έχει ξεβολευτει και άλλη ήταν πρόθυμοι να ξεβολευτούν. Όσο θυμάμαι έτσι γινόταν. Και εγώ στη cervinia έμεινα εκτως από το Μάιο. Σε εσένα όμως δεν συνέβη. Όποτε προς τι αυτή η συμπεριφορά χωρίς λόγο; Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted April 17, 2018 Μια συμβουλή απο κάποιον αρκετά μεγαλύτερο απο σας: Όσο πιο πολύ μιλάτε, τόσο περισσότερο εκτίθεστε. Σας το έχω ξαναπεί. Είστε σε άλλο μήκος κύματος. Η συννενόηση είναι αδύνατη μεταξύ μας. Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted April 17, 2018 (edited) Μια συμβουλή απο κάποιον αρκετά μεγαλύτερο απο σας: Όσο πιο πολύ μιλάτε, τόσο περισσότερο εκτίθεστε. Σας το έχω ξαναπεί. Είστε σε άλλο μήκος κύματος. Η συννενόηση είναι αδύνατη μεταξύ μας. Είναι φανερό πλέον ότι κατεστησες τη συννενόηση αδύνατη. Δεν είναι απαραίτητο κακό που είμαστε σε άλλο μήκος κύματος. Άλλος είναι αυτός που εκτέθηκε παντός όχι εγώ. Στην ουσία θα απαντήσεις ποτέ αν έγιναν τα πράγματα όπως τα λέω; Sent from my iPhone using Tapatalk Edited April 17, 2018 by KonKan 2 Share this post Link to post Share on other sites
Petrinio 1,652 Report post Posted April 17, 2018 Είμαι αναγκασμένος να εστιάσω όχι πλέον στα πραγματικά περιστατικά που έχουν εκτεθεί ήδη δεκάδες φορές, αλλά στο συναισθηματικό επίπεδο. Ο αγαπημένος μου Δαμιανός είναι ένας υπερευαίσθητος μουσικός πρώτα απ' όλα και πρέπει να τύχει ιδιαίτερης μεταχείρισης ως αγαπημένο μέλος (όχι ως παλαιό). Επειδή αυτός είναι καλοπροαίρετος θα πρέπει να προσπαθήσουμε να τον πείσουμε για την ορθότητα των χειρισμών μας υπό το πρίσμα των συγκεκριμένων περιστάσεων! Επίσης, θα προσπαθήσουμε να του βρούμε και συγκάτοικο για το 4* αφού σε αυτό προτιμά. Σε κάθε περίπτωση, θα τον κάνουμε να ξανανιώσει περήφανος που είναι μέλος της μεγάλης χιονοδρομικής μας παρέας! 7 Petros Tsantilas A ski won't change your life... unless you ride it Share this post Link to post Share on other sites