mil 8,739 Report post Posted April 17, 2018 Αφού ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Αλέξη εδώ στο ανοιχτό, δε μπορώ να σου την αρνηθώ: Εγώ θεώρησα οτι πρόκειται όντως για εκδρομή του συλλόγου, πράγμα που εφ' όσον ήταν ακριβές, προτεραιότητα συμμετοχής για κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα - ας πούμε μιας εβδομάδας - επρεπε να είχαν τα υπάρχοντα τακτοποιημένα οικονομικά μέλη του συλλόγου. Η συγκεκριμένη όμως εκδρομή - το αντιλήφθηκα εκ των υστέρων - οργανώθηκε απο τον Κώστα (Gatz) για τους φίλους του και εκείνους που έσπευσαν να συννενοηθούν μαζί του. Τίποτε το μεμπτό βέβαια και μπράβο στον Κώστα. Η ανακοίνωση που έβγαλε όμως ο σύλλογος για την συγκεκριμένη εκδρομή ήταν ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ. Το Δ.Σ. όφειλε να πει όλη την αλήθεια στα μέλη του συλλόγου, να ανακοινώσει οτι θέτει την εκδρομή του Gatz υπο την αιγίδα του συλλόγου και συνεπώς "όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε". Ντρέπομαι συνεπώς, γιατί αφού παραπλανήθηκα απο την ανακοίνωση, απαίτησα στην ουσία απο τον Gatz, πράγματα που δεν είχα δικαίωμα να απαιτήσω. Θεωρώ εαυτόν ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ ΘΙΓΜΕΝΟ και ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΟ από την παραπάνω ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. Κάθε φορά, μα κάθε χρονιά, ακούγονται ένα σωρό παράπονα, ανακρίβειες, παραξενιές...... και ό,τι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί. Φυσικά από πολλούς, εδώ έχουμε μια περίπτωση. Δεν εξετάζω αν η αφετηρία είναι κακοπροαίρετη, ή καλοπροαίρετη. Ο κακοπροαίρετος έχει φανεί, εδώ και τόσο καιρό..... ο καλοπροαίρετος, οφείλει να σέβεται και τον σύλλογο αλλά κυρίως τον εαυτό του. Έχει τύχει να έχω ασχοληθεί αρκετές φορές με το θέμα "εκδρομή συλλόγου". Πάντα, όλα όσα ακούγονται, είναι από ανθρώπους που ποτέ δεν ασχολήθηκαν για να καταλάβουν τι στο καλό είναι αυτή η εκδρομή, τι απαιτήσεις και προϋποθέσεις έχει, πως οργανώνεται και τι αποτέλεσμα είναι εφικτό να πάρουμε. Έχει πέσει πολύς αγώνας στο παρελθόν, έχουν έρθει αρκετοί που δεν ήξεραν τον σύλλογο και τον έμαθαν από την εκδρομή. Πολλοί από αυτούς ήταν ΞΕΦΤΙΛΕΣ. Όχι όλοι όμως. Πολλοί άξιζαν. Κάποιοι έμειναν. Πολλοί δεν έχουν να προσφέρουν κάτι στον σύλλογο, είτε λόγω γνώσεων, είτε λόγω απόστασης, είτε, ...... είτε.......Και κάποιοι, απλά προσφέρουν την παρέα τους, ίσως μόνο στην εκδρομή, ή και σε καμιά βόλτα σε ελληνικό χιονοδρομικό. Χωρίς τυμπανοκρουσίες και χωρίς να φωνάζουν "εδώ είμαι, θαυμάστε τι καλά που κάνω σκι". Ο κόσμος με τον οποίο συναναστρεφόμαστε και κυκλοφορεί γύρω μας, εμπεριέχει λογής λογής ανθρώπους, καταρχήν άγνωστους, εν δυνάμει μέλη. Η εκδρομή, κάθε χρονιά, γίνεται αντικείμενο ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ. Παράδειγμα η φετινή εκδρομή, όχι μόνο με τις παράλληλες ολιγομελείς εκδρομές, αλλά και αυτή που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, με πάρα πολλά μέλη του συλλόγου, εκ των οποίων κάποιοι πήγαν νομίζοντας ότι αυτή ήταν η κυρίως εκδρομή του, ή πήγαν ως έπαθλο την μη πληρωμή συνδρομής. Η εκάστοτε εκδρομή, έχει εκ των προτέρων να αντιμετωπίσει σειρά θεμάτων που επηρεάζουν το κόστος που θα πληρώσουν τα μέλη που πάνε. Κανένας από τους "εκ των προτέρων ή εκ των υστέρων συμβουλάτορες", που δεν ασχολούνται φυσικά με την υλοποίηση του εγχειρήματος, δεν αναλαμβάνουν ούτε την ευθύνη των λεγομένων τους, αλλά αδιαφορούν και για το κόστος που θα πληρώσουν τα μέλη από τις αστοχίες των απραγματοποίητων ευχολογικών υπεραπλουστεύσεων που παρελαύνουν στην υπέρτατη στρατόσφαιρα της φαντασίας τους. Και για να επιστρέψουμε στην παρούσα εκδρομή, εδώ έγινε εφικτό το ΑΝΕΦΙΚΤΟ. Πραγματοποιήθηκε το ΑΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΤΟ. Δεν μπαίνω σε σενάρια φαντασίας ή συνωμοσίας. Έγινε εφικτό το κόστος μιας μικρής παρέας με τιμές early booking, να δοθεί σε ένα μεγάλο σύνολο ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. Σε πόσα;;;;;;;; Σε 2πλάσιο από αυτούς που πήγαν φέτος εκδρομή. Σε υπερδιπλάσιο αυτών που πήγαν παραπρόπερσι. Σε αντίστοιχο αριθμό αυτών που πήγαν πρόπερσι. Άρα θέσεις επαρκείς υπήρξαν. Και υπήρξαν τόσες πολλές, μα τόσες πολλές, στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο (Απρίλιος), που ΠΟΤΕ δεν είχε υπάρξει ανάλογος αριθμός ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ. Και θέσεις ΥΠΑΡΧΟΥΝ και ΤΩΡΑ. Φυσικά σε ένα 2κλινο, χωράνε 2. Αυτό δεν το γνωρίσαμε σε αυτή την εκδρομή. Όταν στην τελευταία εκδρομή που ήσουν και εσύ, ρώτησα το κόστος συμμετοχής, και επειδή ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ δεύτερος διαθέσιμος στο δωμάτιο στο οποίο υπήρχε διαθεσιμότητα, ΕΙΣΕΠΡΑΞΑ ΩΣ ΚΟΣΤΟΣ την τιμή 2 ατόμων. Γιατί τότε θα ήμουν ΜΟΝΟΣ μου και θα έκανα χρήση 2κλινου. Το πρακτορείο, ή ο σύλλογος, δεν είναι υποχρεωμένοι να μου βρουν ταίρι. Οπότε αποφασίζω το αν αναλαμβάνω την ευθύνη ΕΓΩ. Δεν βγαίνω να παραπονούμαι αριστερά-δεξιά. Τι να κάνουμε, υπάρχει διαθεσιμότητα ΔΩΜΑΤΙΩΝ 2 ΑΤΟΜΩΝ. Και διαθέσιμοι συγκάτοικοι υπάρχουν στο άλλο ξενοδοχείο. Αν τα μέλη από μόνα τους αδυνατούν να βρουν απάντηση τι θα πρέπει να γίνει;;;; Το ιστορικό της εκδρομής, έχει τόσο ενδιαφέρον, όσο και ένα περιοδικό που ξεφυλλίζουμε. Το ΔΕΔΟΜΕΝΟ είναι ότι στα μέλη δίνεται ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, σε ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ σε σχέση με όλες τις προηγηθείσες εκδρομές για την εποχή, απομένει στα μέλη να βρουν την συμμετοχή τους, την οποία τους την αρνείται ΚΑΝΕΙΣ!!!!! Σε κάθε εκδρομή υπήρχαν ανάλογα ζητήματα. Και μάλιστα σε τιμές συγκριτικά πολύ υψηλότερες. Εδώ δεν αναφέρθηκε καν το αποτέλεσμα κόστους για τις συμμετοχές από Θεσ/νικη........ Και αντί να διαβάζουμε για το τι δυνατότητα δόθηκε στα μέλη με αυτή την πρόταση, βλέπουμε μια μιζέρια ................... ΚΡΙΜΑ για αυτούς που ασχολούνται με τον σύλλογο και προσφέρουν απλόχερα, κάτι που αυτοί που θα μπορούσαν να πάρουν δεν είναι σε θέση να εκτιμήσουν. Και αυτοί που προσπαθούν, κρίνονται σαν να ήταν επαγγελματίες σε έναν χώρο που είναι εθελοντές..... Και ενώ ήμουν έτοιμος να πατήσω την δημοσίευση, δημοσίευσε ο πρόεδρος το παραπάνω....... που δεν αναιρεί το τι γίνεται συνεχώς, ούτε και τους υπεράδικους χαρακτηρισμούς που έχουν χρησιμοποιηθεί. Αντί η κουβέντα να ήταν για το επίτευγμα της πρότασης και για το πως θα μπορούσαμε να εξυπηρετηθεί η κάθε υποπερίπτωση που εμφανίζεται ΚΑΙ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ να γίνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να βολευτούν ΟΛΟΙ με τον καλύτερο τρόπο, οι ανυπόστατοι χαρακτηρισμοί δεν βοηθούν. Το ταγκό θέλει 2. Που να συνεννοούνται. 3 Share this post Link to post Share on other sites
Petrinio 1,652 Report post Posted April 17, 2018 Είμαι αναγκασμένος να εστιάσω όχι πλέον στα πραγματικά περιστατικά που έχουν εκτεθεί ήδη δεκάδες φορές, αλλά στο συναισθηματικό επίπεδο. Ο αγαπημένος μου Δαμιανός είναι ένας υπερευαίσθητος μουσικός πρώτα απ' όλα και πρέπει να τύχει ιδιαίτερης μεταχείρισης ως αγαπημένο μέλος (όχι ως παλαιό). Επειδή αυτός είναι καλοπροαίρετος θα πρέπει να προσπαθήσουμε να τον πείσουμε για την ορθότητα των χειρισμών μας υπό το πρίσμα των συγκεκριμένων περιστάσεων! Επίσης, θα προσπαθήσουμε να του βρούμε και συγκάτοικο για το 4* αφού σε αυτό προτιμά. Σε κάθε περίπτωση, θα τον κάνουμε να ξανανιώσει περήφανος που είναι μέλος της μεγάλης χιονοδρομικής μας παρέας! Επιμένω!!! 1 Petros Tsantilas A ski won't change your life... unless you ride it Share this post Link to post Share on other sites
Donpenelo 69 Report post Posted April 17, 2018 Καλά άμα υπάρξει ελεύθερη θέση στην εκδρομή θα με ενδιέφερε στην διάθεση σας Στάλθηκε από το SM-A300FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,725 Report post Posted April 17, 2018 Καλά άμα υπάρξει ελεύθερη θέση στην εκδρομή θα με ενδιέφερε στην διάθεση σας Στάλθηκε από το SM-A300FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπάρχει θέση για δίκλινο στο laudinella 1 Share this post Link to post Share on other sites
Drifter 89 Report post Posted April 17, 2018 Αν θέλετε νέα μέλη και μάλιστα νεότερης ηλικίας, τότε κάντε το εξής απλό. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ!!! ΕΛΕΟΣ. Μας βαρέθηκαν και τα ενεργά μέλη... 10000+ Συγνώμη που το επαναφέρω αλλά ήμουν έτοιμος να γράψω κάτι τέτοιο έχοντας μπουχτίσει από την πολλή γκρίνια πριν από αυτό... Ευτυχώς δεν έχω συναντήσει ΠΟΤΕ γκρίνια στις συναντήσεις και στις εκδρομές του Συλλόγου! Και αυτό είναι πολύ θετικό! Ας το γνωρίζουν τα νέα ή τα υποψήφια νέα μέλη! Όποιος δεν θέλει ή δεν μπορεί να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε εκδήλωση του συλλόγου, οφείλει, σεβόμενος κατ' αρχήν τον εαυτό του, να μην τα βάζει με τους υπόλοιπους εδώ μέσα και ειδικά με αυτούς που καταθέτουν την ψυχή τους ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ και κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια να τους ικανοποιήσουν όλους (ακόμη και τους γκρινιάρηδες) χωρίς να έχουν καμία τέτοια υποχρέωση. 6 Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted April 17, 2018 Καλά άμα υπάρξει ελεύθερη θέση στην εκδρομή θα με ενδιέφερε στην διάθεση σας Στάλθηκε από το SM-A300FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κάνε μια προσέγγιση στο ταξιδιωτικό να εκδηλώσεις ενδιαφέρον και θα καληφθεις. Αλλοιώς στείλε μου σε πμ ονοματεπώνυμο τηλ και mail σου να το προχωρήσω. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted April 17, 2018 Ειλικρινά λυπάμαι κύριοι αν σας στεναχώρησα. Ιδιαίτερα τον Αλέξη στον οποίο οφείλω ευγνωμοσύνη για την καταλυτική βοήθεια που μου προσέφερε στην εκδρομή του Ischgl. Δυστυχώς φαίνεται οτι κανείς σας δεν κατάλαβε ή δε θέλησε να καταλάβει την ουσία της διαμαρτυρίας μου. Αυτοί που νόμισαν οτι δημιούργησα θέμα μόνο και μόνο για το ξενοδοχείο, επλανήθησαν πλάνην οικτράν. Φαίνεται οτι κάποιοι έχουμε άλλη κοσμοθεωρία και άλλες αξίες. Το περιστατικό μου θυμίζει έντονα τους λόγους της διάσπασης πριν απο μερικά χρόνια και σας παρακαλώ προσέξτε να μην επαναληφθεί. Ευχαριστώ και δημόσια τον πρόεδρο για τα καλά του λόγια και σας δηλώνω οτι δε με ενδιαφέρει η εκδρομή σας. Ευτυχώς αντιλαμβάνομαι πολύ γρήγορα το "φτύσιμο" και δεν υποκρίνομαι οτι...βρέχει. Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
Petrinio 1,652 Report post Posted April 17, 2018 Όσοι ενδιαφέρονται για την εκδρομή στο St. Moritz ας επικοινωνήσουν άμεσα με το Τουριστικό Γραφείο Activity. Υπάρχουν ακόμα λίγα δωμάτια. Επίσης, μην παραλείψουν να πληρώσουν τη συνδρομή τους στον Σύλλογο. Αλλιώς θα τους κατεβάσω από το πούλμαν χαχαχα Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Petros Tsantilas A ski won't change your life... unless you ride it Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,739 Report post Posted April 17, 2018 Ειλικρινά λυπάμαι κύριοι αν σας στεναχώρησα. Ιδιαίτερα τον Αλέξη στον οποίο οφείλω ευγνωμοσύνη για την καταλυτική βοήθεια που μου προσέφερε στην εκδρομή του Ischgl. Δεν θέλω υπερβολές. Νομίζω ότι και σε προσωπικό και σε συλλογικό επίπεδο και στην πρόσφατη εκδρομή του συλλόγου (το λέω γιατί παρά την ασθένεια, προλάβαμε να κάνουμε μερικές στροφές), έχεις εισπράξει τα αποτελέσματα της εκτίμησης που υπάρχει εμπράκτως (και όχι στα λόγια ή σε θεωρητικό επίπεδο). Η οποία δεν άλλαξε. Μιλάμε για έναν μήνα πίσω. Μεσολάβησε κάτι; Για να μην πάω σε γνωστά γεγονότα (δεν θέλω να επαναλαμβάνω ομορφιές, γιατί κάτι τέτοιες στιγμές χάνουν την πραγματική τους βαρύτητα) λίγα χρόνια πιο πριν, στην ΓΣ της Θεσ/νικης. Ανεξαρτήτως πιθανών διαφωνιών επί συλλογικών διαδικασιών που έχουν δευτερεύουσα σημασία στην ζωή μας, όταν πορευόμαστε με την εκτίμηση που εισπράττουμε (ή που δεν εισπράττουμε) καταλαβαίνουμε την θέση μας. Και φαντάζομαι ότι από τα παραπάνω καταλαβαίνεις ότι δεν περιορίζομαι σε προσωπικές διαπιστώσεις. Δηλαδή η πορεία κάποιων όχι λίγων ετών, διαγράφεται τόσο εύκολα, ΑΝ (το τονίζω) υπήρξε κάποια άτυχη στιγμή. Προσωπικά, αν και δεν μπορώ να ξέρω τα πάντα, έχω ενδοιασμούς και το αποδίδω περισσότερο σε κάποια παρεξήγηση. Αλλά για το καλό της κουβέντας, ας ξεκινήσω από αφετηρία ότι την στιγμή αυτή είχες δίκιο. Δηλαδή η στιγμή αυτή, είναι ικανή για τα σχόλια που έκανες και για να διαγράψει όσα διέγραψες;;;;; Πολλά σφάλματα γίνονται πάνω στον θυμό. Κανείς αλάνθαστος και αυτό δεν ισχύει μόνο για εμάς, αλλά και για αυτόν που έχουμε απέναντι μας. Επαναλαμβάνω ότι η καλή διάθεση βρίσκει λύσεις. Και έκοψες γέφυρες. Δεν θα ήθελα να επιμείνεις, αλλά εσύ αποφασίζεις. 1 Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,739 Report post Posted April 18, 2018 (edited) Να επανέλθουμε στο θέμα μας: Αυτή την χρονιά έχει προγραμματιστεί και η αλλαγή του λιφτ ανόδου στο χιονοδρομικό από εκεί που βρίσκεται το ξενοδοχείο. Από ένα βαγόνι 100 ατόμων, θα γίνει 10θέσια αποσυμπλεκόμενα βαγονάκια. Edited April 18, 2018 by mil 2 Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted April 18, 2018 (edited) .......Κανείς αλάνθαστος και αυτό δεν ισχύει μόνο για εμάς, αλλά και για αυτόν που έχουμε απέναντι μας.. Αυτό ακριβώς πιστεύω κι εγώ Αλέξη και - προσπαθώ τουλάχιστον - να το κάνω πράξη στην καθημερινότητα μου. Γι' αυτό σε παρακαλώ να μου υποδείξεις το λάθος μου και να είσαι σίγουρος οτι έχω τη ΔΥΝΑΜΗ να ζητήσω συγνώμη και να "κατεβάσω το κεφάλι". Είναι επίσης αυτονόητο οτι οι διαφωνίες στα διαδικαστικά θέματα δε μπορούν να διαγράψουν τα αισθήματα που έχουν δημιουργηθεί σε μια πορεία ετών!!!! Υ.Γ. Δεν υπάρχει θυμός. Μόνο πικρία και απογοήτευση. Απόδειξη οτι η όλη αυτή κατάσταση δε με αφήνει να κοιμηθώ. Είναι 03.58. Edited April 18, 2018 by damianos 1 Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted April 18, 2018 Υ.Γ. Δεν υπάρχει θυμός. Μόνο πικρία και απογοήτευση. Απόδειξη οτι η όλη αυτή κατάσταση δε με αφήνει να κοιμηθώ. Είναι 03.58. Και εγώ δεν κοιμήθηκα Δαμιανε .... είχα ένα τεράστιο κομμάτι τούρτα σοκολάτα βραδιάτικα .... Sent from my iPad using Tapatalk 3 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,261 Report post Posted April 18, 2018 Να επανέλθουμε στο θέμα μας: Αυτή την χρονιά έχει προγραμματιστεί και η αλλαγή του λιφτ ανόδου στο χιονοδρομικό από εκεί που βρίσκεται το ξενοδοχείο. Από ένα βαγόνι 100 ατόμων, θα γίνει 10θέσια αποσυμπλεκόμενα βαγονάκια. Να επανέλθουμε στο θέμα μας: Αυτή την χρονιά έχει προγραμματιστεί και η αλλαγή του λιφτ ανόδου στο χιονοδρομικό από εκεί που βρίσκεται το ξενοδοχείο. Από ένα βαγόνι 100 ατόμων, θα γίνει 10θέσια αποσυμπλεκόμενα βαγονάκια. Με τοση γκρινια που ριξατε ειναι σιγουρο οτι θαχει ξυλωθει η κατοσταρα και δεν θαχουν μπει τα 10θεσια.... Για χιονι δεν λεω, προσεξτε ποιος θα ανοιξει τον μηνα. Ειπα να δω γιατι πλακωνεστε. Οντως ηταν....απο αλλο πλανητη η προσφορα. Εχω τσακωθει και για πολυ λιγωτερα. Σε αυτες τις περιπτωσεις ισχυει οτι και για την πουδρα. 3 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,739 Report post Posted April 18, 2018 Αυτό ακριβώς πιστεύω κι εγώ Αλέξη και - προσπαθώ τουλάχιστον - να το κάνω πράξη στην καθημερινότητα μου. Γι' αυτό σε παρακαλώ να μου υποδείξεις το λάθος μου και να είσαι σίγουρος οτι έχω τη ΔΥΝΑΜΗ να ζητήσω συγνώμη και να "κατεβάσω το κεφάλι". Είναι επίσης αυτονόητο οτι οι διαφωνίες στα διαδικαστικά θέματα δε μπορούν να διαγράψουν τα αισθήματα που έχουν δημιουργηθεί σε μια πορεία ετών!!!! Υ.Γ. Δεν υπάρχει θυμός. Μόνο πικρία και απογοήτευση. Απόδειξη οτι η όλη αυτή κατάσταση δε με αφήνει να κοιμηθώ. Είναι 03.58. Φυσικά και δεν χρειάζεται να απολογείσαι ή να απογοητεύεσαι. Όταν υπάρχει η εκτίμηση, λύσεις θα βρεθούν. Έβαλες πολύ στεναχώρια σε ένα ευχάριστο γεγονός. Και η εικόνα που εισέπραξα από προηγούμενες δημοσιεύσεις, ήταν υποτιμητική για τον σύλλογο και την προσπάθεια του, που όπως μου εξήγησες και τηλεφωνικώς, το κατάλαβα λανθασμένα και αυτό από μόνο του μου αρκεί, χωρίς να χρειάζονται περαιτέρω εμβαθύνσεις στο τι γράφτηκε, τι υπονόησε, κλπ, κλπ (πράγμα που μπορεί να παρεξηγηθεί στο μέσο που λέγεται φόρουμ). Ας προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε την συμμετοχή του καθενός που ακόμα είναι αναποφάσιστος (δεν είναι προσωπικό σχόλιο, αλλά αφορά και εσένα). Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,739 Report post Posted April 18, 2018 Με τοση γκρινια που ριξατε ειναι σιγουρο οτι θαχει ξυλωθει η κατοσταρα και δεν θαχουν μπει τα 10θεσια.... Μου θύμισες παλιότερη μικρή αγγελία: "ζητούνται αναρχικοί για κατεδάφιση" Ειπα να δω γιατι πλακωνεστε. Οντως ηταν....απο αλλο πλανητη η προσφορα. Διαφημιστικό τρικ για να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα. 5 Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,725 Report post Posted April 18, 2018 (edited) εγινε γνωστό οτι πάει το snowclub St. Moritz και αρχισε η ανοδος του ευρω σε σχεση με το ελβετικό .............. τι αλλο θέλετε ? https://www.tradingview.com/x/8RSjNf1X/ Edited April 18, 2018 by gatz 11 Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted April 18, 2018 δηλάδη αν ανεβει τον Ιανουαριο του 2019 και παιρνεις στα 100 128-130 ελβετικα θα προκυψει συναλαγματικη διαφορα ανα ατομο 100 με 120 ευρω ηττοι οφελος γυρω στα 4000 σε συνολο 40-44 ατομων δεν ειναι και λιγα...βεβαια θα μπορει να γινει και το αντιθετο...ποιος ωφελειται η ζημιωνεται ?? Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,725 Report post Posted April 18, 2018 .η καρτα κοστίζει 38 * 6 ημερες = 231 εβετικά Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted April 18, 2018 (edited) ...Κανείς αλάνθαστος και αυτό δεν ισχύει μόνο για εμάς, αλλά και για αυτόν που έχουμε απέναντι μας... Περιμένω Αλέξη απο σένα - και οποιονδήποτε αλλον θέλει - να μου υποδείξει το σφάλμα μου. Αναρωτιέμαι όμως αν πρέπει και κάποιοι άλλοι να κάνουν την αυτοκριτική τους. Αντιγράφω μέρος του post μου για την ντροπή που αισθάνομαι: Ντρέπομαι συνεπώς, γιατί αφού παραπλανήθηκα απο την ανακοίνωση, απαίτησα στην ουσία απο τον Gatz, πράγματα που δεν είχα δικαίωμα να απαιτήσω. Edited April 18, 2018 by damianos Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted April 18, 2018 ...κουραστήκαμε .... 1 https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted April 18, 2018 ...κουραστήκαμε .... Να ευχηθώ τότε...καλή ξεκούραση όπως λέμε φεύγοντας απο το γυμναστήριο. 3 Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted April 18, 2018 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Drifter 89 Report post Posted April 18, 2018 .η καρτα κοστίζει 38 * 6 ημερες = 231 εβετικά 38 ελβετικά = 32 Euro, δηλαδή μόλις 7€ ακριβότερα από την ημερήσια του Παρνασσού!!! Πάρε-πάρε λέμε!!! 4 Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted April 18, 2018 38 ελβετικά = 32 Euro, δηλαδή μόλις 7€ ακριβότερα από την ημερήσια του Παρνασσού!!! Πάρε-πάρε λέμε!!! Ναι αλλά σε “υποχρεωνει” να μείνεις πάνω από δυο ημέρες στο χωριό. Υπάρχει αλληλοϋποστήριξη μεταξύ ΧΚ και ξενοδοχείων. Σαν τον Παρνασσό με την Αράχοβα ένα πράγμα.[emoji23][emoji23] Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Share this post Link to post Share on other sites
gianis50 1,869 Report post Posted April 19, 2018 Ναι αλλά σε “υποχρεωνει” να μείνεις πάνω από δυο ημέρες στο χωριό. Υπάρχει αλληλοϋποστήριξη μεταξύ ΧΚ και ξενοδοχείων. Σαν τον Παρνασσό με την Αράχοβα ένα πράγμα.[emoji23][emoji23] Sent from my iPhone using Tapatalk Βασικη προυποθεση που εφαρμοζεται σε ολα τα Αλπικα χ.κ....δεν γινεται να περιμενεις να επενδυσει ο μλκς σε lifts και αλλα εργα .....και ο καθε επιχειρηματιας( φτιαχνοντας δωματια και ταβερνες )λιγο ποιο κατω.... να αρμεγει επι 2-3 γενεες. Αν αυτο το μοντελο δεν εφαρμοσθει και στην Ελλαδα (εδω γελαμε)...μην περιμενουμε καμμια σοβαρη αλλαγη στην ποιοτητα παροχης υπηρεσιων απο κανενα χ.κ 7 μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους Share this post Link to post Share on other sites