gatz 6,725 Report post Posted April 19, 2018 Αρκεί να σκεφθεί κανείς οτι πληρώνουμε την ημερησία καρτα 32 ευρω για 350 κμ πιστες . Αν κανουμε συγκριση και με τον μισθό των Ελβετών καταλαβαίνετε ποσο πανακριβα πληρωνουμε τον Παρνασσό !!! για να λειτουργεί οποτε θέλει και οπως θέλει. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted April 19, 2018 ναι αλλα εκεί δεν έχει να πιείς φραπεδάκι Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,725 Report post Posted April 19, 2018 ναι αλλα εκεί δεν έχει να πιείς φραπεδάκι Το φραπεδάκι ειναι προσφορά της nestle !!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,261 Report post Posted April 19, 2018 ε ρε τι κανει μια 7ετία κρισης.... θυμαμαι εδω μεσα που εβγαινε ....ξερεις ποιος.... και ελεγε οτι αν θες σκι στην ελλάδα πρεπει να το πληρωσεις ακριβωτερα απο τις αλπεις και χασκαν στόματα ανοιχτα..... αχ περασμενα μεγαλεία οταν δεν ειχαμε τηλεκαμπίνες αλλά ειχαμε χιόνι... <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted May 11, 2018 να μια καλη περιπτωση για να σας ερθω 1 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted May 11, 2018 (edited) καλα αυτη η εκδρομη πως ειναι φθηνωτερη απο την τρελη ευκαιρεια που τρεχαμε να κλεισουμε ολοι και δεν προλαβαίναμε !! σχεδόν 200 ευρο κατω απο την επίσημη ευκαιρεια του συλλογου και χωρις συνδρομη δηλαδη!! ατομα 40..να πουμε απο 150 ευρο επανω -_ 6000 ευρο ωχωχωχω.. για να δω απαντήσεις .. κυριε γκατζ!! διαβαζετε κοιτα να δεις νεο θεμα που ανοιξε για κουβεντα στην ΓΣ Edited May 11, 2018 by PRESIDENT 1 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted May 11, 2018 (edited) http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=20497 Δεν θα το ανεφερα, ουτε θα αλλαξει κατι, αλλα 100 ευρω ειναι σεβαστη διαφορα για ενα τετοιο ακριβο προορισμο... Edited May 11, 2018 by kaps Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted May 11, 2018 (edited) μιας και αλλου το εσβησαν . πως γινετε η εκδρομη του συλλογου για τον σεν μορις να θεωρείτε ευκαιρεια και να μην υπαρχουν θεσεις .. και σημερα να ανακοινωνει εκδρομη το ευροσκι στο ιδιο μερος ιδιες ημερομινιες κλπ αλλα κατα περιπου 200 ευρο φθηνότερα .και χωρις συνδρομή ...τι εγινε ρε παδια .. να ενα νεο θεμα για κουβέντα στην ΓΣ διοτι το κακο -πονηρο -αισχρο - κατα του συλλογου μυαλο μου .σκεφτετε 40 ατομα απο 150 ευρο επανω = 6000 χιλ ευρο ..μηπως!! λεω !! μηπως μπορει να εχω και λαθος μηπως παγυδευθικαμε κυριε γκατζαρε !! μια απαντιση Edited May 11, 2018 by PRESIDENT ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted May 11, 2018 Για να ξεκαθαρισω τη θεση μου δεν εννοω οτι συμβαινει οτιδηποτε πονηρο οπως εννοει ο πρεζιντεντ παραπανω. Απλα το αναφερω. 2 Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted May 11, 2018 Για να ξεκαθαρισω τη θεση μου δεν εννοω οτι συμβαινει οτιδηποτε πονηρο οπως εννοει ο πρεζιντεντ παραπανω. Απλα το αναφερω. μα!! ΚΑΙ ΕΓΩ δεν το εννοώ απλα το ρωταω για να ειμεθα ξεκαθαρη ερε ψήφους που θα μαζέψω !! ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted May 11, 2018 (edited) Καθολου τυχαια κ η αναρτηση απο τον χορηγο λιγο πριν τη ΓΣ..... Πολυ ανταγωνισμος και οχι κ πολυ εντιμος. Edited May 11, 2018 by kaps 1 Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,725 Report post Posted May 11, 2018 (edited) Εδώ δεν έδωσε προσφορά ούτε καν απάντησε στα τηλέφωνα του προέδρου για την εκδρομή . Απλά θέλει να δημιουργήσει θέμα πριν την ΓΣ . Προφανώς το ίδιο έκανε και πέρυσι που έδωσε προσφορά για την εκδρομή στο kirchberg και όταν την αποδεχθήκαμε ζήτησε να αλλάξει εβδομάδα γιατί δεν θα είχε τα δωμάτια . Πάγια τακτική Τώρα τι έκανε έδωσε για τα ίδια ακριβώς ξενοδοχεία 100 ευρώ φθηνότερα μια ημέρα πριν την ΓΣ για να δημιουργήσει θέμα . Αλήθεια η εκδρομή έχει ανακοινωθεί τόσο καιρό γιατί δεν μας έστειλε μια προσφορά ;;; Ο πρόεδρος τον έχει πάρει δυο φορές τηλέφωνο του έστειλε και sms και απάντηση φυσικά καμία !!!!! Edited May 11, 2018 by gatz 4 Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted May 11, 2018 (edited) Εδώ δεν έδωσε προσφορά ούτε καν απάντησε στα τηλέφωνα του προέδρου για την εκδρομή . Απλά θέλει να δημιουργήσει θέμα πριν την ΓΣ . Προφανώς το ίδιο έκανε και πέρυσι που έδωσε προσφορά για την εκδρομή στο kirchberg και όταν την αποδεχθήκαμε ζήτησε να αλλάξει εβδομάδα γιατί δεν θα είχε τα δωμάτια . Πάγια τακτική Τώρα τι έκανε έδωσε για τα ίδια ακριβώς ξενοδοχεία 100 ευρώ φθηνότερα μια ημέρα πριν την ΓΣ για να δημιουργήσει θέμα . Αλήθεια η εκδρομή έχει ανακοινωθεί τόσο καιρό γιατί δεν μας έστειλε μια προσφορά ;;; Σωστα ερωτηματα που θελουν ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Κωστα!!!!Πρεπει να το ψαξουμε το θεμα κ αν δεν ισχυει η προσφορα να τον αποβαλουμε ως χορηγο. Edited May 11, 2018 by kaps Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Petrinio 1,652 Report post Posted May 11, 2018 Πόσο πρωτοπόρο ήταν και πάλι το Snowclub με τις εκδρομές του!! Οι παραεκδρομείς έπονται και αντιγράφουν... #timoufainaftore Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Petros Tsantilas A ski won't change your life... unless you ride it Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted May 11, 2018 Απλά μια σημείωση. Με απόφαση παλαιότερης γενικής συνέλευσης οι αγγελίες των χορηγών κλειδώνονται χωρίς σχόλια. Απλά μερικές φορές από την στιγμή που θα ανέβει, μέχρι την στιγμή που θα την δει κάποιος συντονιστής για να την κλειδώσει έχει προλάβει κάποιος να την σχολιάσει. 3 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted May 11, 2018 (edited) Απλά μια σημείωση. Με απόφαση παλαιότερης γενικής συνέλευσης οι αγγελίες των χορηγών κλειδώνονται χωρίς σχόλια. Απλά μερικές φορές από την στιγμή που θα ανέβει, μέχρι την στιγμή που θα την δει κάποιος συντονιστής για να την κλειδώσει έχει προλάβει κάποιος να την σχολιάσει. Πρεπει να σχολιαστει εδω και αν δεν ειναι πραγματικη πρεπει να ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ ως χορηγος. Ολοι οι εμπλεκομενοι πρεπει να παρουν θεση.!!! Edited May 11, 2018 by kaps Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted May 11, 2018 Δεν έχω καμία αντίρρηση να σχολιαστεί εδώ, απλά εξηγώ γιατί έγιναν αόρατα τα μηνύματα κάτω από την προσφορά. 4 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted May 11, 2018 Δεν έχω καμία αντίρρηση να σχολιαστεί εδώ, απλά εξηγώ γιατί έγιναν αόρατα τα μηνύματα κάτω από την προσφορά. Δεν ηξερα οτι ειχε προλαβει καποιος να σχολιασει. Ισως να πρεπει οι προσφορες να στελνονται στο ΔΣ να αξιολογουνται, να εγκρινονται κ να τις ανεβαζουν οι mod. Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Petrinio 1,652 Report post Posted May 11, 2018 (edited) Στην πράξη θα αποδειχθεί αν η εκδρομή είναι σοβαρή ή προσχηματική όπως πέρυσι. Απορίας άξιο είναι γιατί η εκδρομή ανέβηκε όταν το τουριστικό γραφείο είναι κλειστό για ΠΣΚ... #ixaratouparaproedrou Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 11, 2018 by Petrinio Petros Tsantilas A ski won't change your life... unless you ride it Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted May 11, 2018 (edited) Πετρο το θεμα ειναι πολυ σοβαρο σαν ενεργεια κ πρεπει να εξεταστει κ να παρθουν αποφασεις!.... υπαρχει κ στη σελιδα του. Edited May 11, 2018 by kaps 1 Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Petrinio 1,652 Report post Posted May 11, 2018 Πετρο το θεμα ειναι πολυ σοβαρο σαν ενεργεια κ πρεπει να εξεταστει κ να παρθουν αποφασεις!.... υπαρχει κ στη σελιδα του.Ευχαριστώ. Να το διορθώσω.Από την άλλη μεριά, το παρόν Θέμα είναι η Εκδρομή του ΕΣΤΟΥΧ (όχι οι παραεκδρομές που μας αντιγράφουν). Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Petros Tsantilas A ski won't change your life... unless you ride it Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted May 11, 2018 Διαγράφηκε ανάρτηση η μεταφέρθηκε Παράκληση από τους monitors να δώσουν την εξήγηση Η προσφορά είναι καλή μπορεί να υπάρξει και καλύτερη Η οε εκδρομών έρχεται σε θέση όχι και την τόσο ευχάριστη δεν είμαι της άποψης ότι αυτό είναι κάτι που πρέπει να απασχόληση την ΓΣ , είναι προφανές,η προσφορά εδόθη αυτή τη στιγμή για να προκαλέσει πρόβλημα, Μετά εδώ θα ήμαστε. Sent from my iPad using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted May 11, 2018 Για να είμαι ειλικρινής, δεν κατάλαβα τι λες Βαγγέλη. Ξαναλέω ότι η απάντηση του Νίκου έγινε αόρατη μόνο γιατί υπάρχει απόφαση παλαιότερης γενικής συνέλευσης που προέβλεπε ότι τα μηνύματα/προσφορές των χορηγών θα κλειδώνονται αμέσως χωρίς να επιτρέπονται σχόλια από κάτω. Εν πάσει περιπτώσει, μετέφερα τα μηνύματα του Νίκου σε αυτό το νήμα όπου σχολιάζουμε ελεύθερα. 1 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted May 11, 2018 Για να είμαι ειλικρινής, δεν κατάλαβα τι λες Βαγγέλη. Ξαναλέω ότι η απάντηση του Νίκου έγινε αόρατη μόνο γιατί υπάρχει απόφαση παλαιότερης γενικής συνέλευσης που προέβλεπε ότι τα μηνύματα/προσφορές των χορηγών θα κλειδώνονται αμέσως χωρίς να επιτρέπονται σχόλια από κάτω. Εν πάσει περιπτώσει, μετέφερα τα μηνύματα του Νίκου σε αυτό το νήμα όπου σχολιάζουμε ελεύθερα. Χρήστο τη δε κατάλαβες ο president μίλησε ότι διαγράφηκε η ανάρτηση του και ρώτησα .έδωσες απάντηση και σε ευχαριστούμε Sent from my iPad using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted May 11, 2018 Η προσφορά είναι καλή μπορεί να υπάρξει και καλύτερη Η οε εκδρομών έρχεται σε θέση όχι και την τόσο ευχάριστη Sent from my iPad using Tapatalk Σου υπενθυμίζω ότι υπεύθυνος είναι ο Βασίλης και όχι δεν νομίζω ότι έρχεται σε καθόλου δύσκολη θέση. Αξίζει πολλά μπράβο στο σύλλογο!!! Δίνει την ευκαιρία (αν ισχύει εδώ είμαστε) σε τόσους σκιέρ να πάνε Ελβετία τόσο φτηνά. Δεν καταλαβαίνω τη λογική του Euroski αλλά το αποτέλεσμα βοηθάει τον χιονοδρόμο όποτε είμαι πολύ χαρούμενος. Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Share this post Link to post Share on other sites