ΣΤΧ 2,372 Report post Posted April 9, 2018 Παρακαλούμε όσοι συμμετέχουν στην συγκεκριμένη εκδρομή, να το γράφουν εδώ με το nickname τους. Αν κάποιος στην διάρκεια της σαιζόν ακυρώσει την συμμετοχή του ενώ έχει ήδη γράψει το nickname του στην λίστα, παρακαλείται θερμά να το διαγράφει ώστε να έχουμε όσο γίνεται πληρέστερη εικόνα. 1........ 2........ 2 Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,739 Report post Posted April 9, 2018 (edited) 1.gat 2.mil 3.alexk Edited April 9, 2018 by mil Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted April 9, 2018 1.gat 2.mil 3.alexk 4.damianos Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
Petrinio 1,652 Report post Posted April 9, 2018 Όσοι εγγράφεστε στη λίστα, επικοινωνείστε άμεσα και με το τουριστικό γραφείο γιατί ο χρόνος πιέζει! Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Petros Tsantilas A ski won't change your life... unless you ride it Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted April 10, 2018 Δυστυχως δε μπορω να το κανω επειδη βρισκομαι στο εξωτερικο. Επιστρεφω το Σαββατο. Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted April 10, 2018 Δαμιανε αν είναι αυτό το πρόβλημα το κανονίζω εγώ. Στείλε μου μήνυμα σε ποιο ξενοδοχείο θες και αν έχεις συγκάτοικο. Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted April 10, 2018 Δαμιανε αν είναι αυτό το πρόβλημα το κανονίζω εγώ. Στείλε μου μήνυμα σε ποιο ξενοδοχείο θες και αν έχεις συγκάτοικο. Sent from my iPhone using Tapatalk Εστειλα ηδη ενα mail στο πρακτορειο και τους ενημερωσα οτι τη Δευτερα θα τα τακτοποιησω ολα. Θελω το 4στερο αλλα δε ξερω με ποιον μπορω να μεινω. θα μιλησουμε Κωστα. Ευχαριστω για τη βοηθεια. 1 Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
DimV 2 Report post Posted April 10, 2018 1.gat 2.mil 3.alexk 4.damianos 5.dimv Share this post Link to post Share on other sites
dimitrisalexadr 11 Report post Posted April 10, 2018 1.gat 2.mil 3.alexk 4.damianos 5.dimv 6.dimitrisalexadr Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted April 10, 2018 1.gat 2.mil 3.alexk 4.damianos 5.dimv 6.dimitrisalexadr 7.panchris to 2 "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
Drifter 89 Report post Posted April 11, 2018 (edited) 1.gat2.mil3.alexk4.damianos5.dimv6.dimitrisalexadr7.panchristo8.Drifter Edited April 11, 2018 by Drifter Share this post Link to post Share on other sites
Petrinio 1,652 Report post Posted April 11, 2018 Επαναλαμβάνω: Όσοι εγγράφεστε στη λίστα, επικοινωνείστε άμεσα και με το τουριστικό γραφείο γιατί ο χρόνος πιέζει! Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Petros Tsantilas A ski won't change your life... unless you ride it Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted April 13, 2018 Τα μηνύματα που αφορούν πληροφορίες, απορίες ή διευκρινήσεις έχουν μεταφερθεί εδώ. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Drifter 89 Report post Posted April 13, 2018 Μόνο 8 άτομα έχουν δηλώσει μέχρι στιγμής συμμετοχή στην εκδρομή;;;;; Αν υπάρχουν και άλλοι καλό θα είναι να προστεθούν στη λίστα αυτή μόνο με τα ψευδώνυμα που χρησιμοποιούν στο forum. Έχω κάποιους υπόψη μου, που αν τους δω στη λίστα, μπορεί και να ακυρώσω τη συμμετοχή μου :D 2 Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted April 13, 2018 43 συμμετοχές για 44 κρεβάτια μέχρι στιγμής. Έχουν βρεθεί είδη έξτρα δωμάτια οπως καταλαβαίνετε από τα νούμερα των αρχικών δωματίων και ψάχνουμε και αλλά στα ξενοδοχεία που έχουμε κλείσει αλλά και σε αλλά. Το τηλέφωνο έχει πάρει φωτιά. Υπάρχουν είδη ζήτηση για αλλά δυο δίκλινα. Δεν μπορούμε να ανεβάσουμε λίστα οποίος θέλει το γράφει μόνος του. Εγω θα δώσω το παρών!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
chrisstem 1,049 Report post Posted April 13, 2018 Για να ετοιμαζουμε σιγά σιγά εκείνο το γραφικό που έλεγε με κόκκινα γράμματα ' SOLD OUT' 2 Ευτυχία δεν είναι η απουσία προβλημάτων, είναι η ικανότητα αντιμετώπισής τους (κλεμμένο) Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,725 Report post Posted April 14, 2018 Για να ετοιμαζουμε σιγά σιγά εκείνο το γραφικό που έλεγε με κόκκινα γράμματα ' SOLD OUT'Μακάρι να υπήρχαν και άλλες θέσεις !!! Ήδη συζητούνται συμμετοχές και σε εκδρομή του Μαρτίου ! 1 Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted April 14, 2018 ...Υπάρχουν είδη ζήτηση για αλλά δυο δίκλινα ... Sent from my iPhone using Tapatalk ...να το χρεώσουμε στον κορεκτορα φίλε κονκαν ...? https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
Petrinio 1,652 Report post Posted April 15, 2018 Σε κάθε περίπτωση, η εκδρομή συγκέντρωσε μεγάλο ενδιαφέρον. Είμαι περήφανος για τους κατάλληλους χειρισμούς μας, που δίνουν ήδη σε 45 άτομα τη δυνατότητα να συμμετάσχουν. Όποιος ενδιαφερόταν πραγματικά ενημερώθηκε έγκαιρα και δήλωσε συμμετοχή. Το μοναδικό πρόβλημα που εμφανίστηκε με 1 μονόκλινο γρήγορα επιλύθηκε. Στη μεγάλη πλειοψηφία των μελών του Συλλόγου προστέθηκαν και 4-5 νέα μέλη. Κέρδος και αυτό. Επειδή υπάρχει ακόμα έντονο ενδιαφέρον ίσως κρίνεται σκόπιμο να κλείσουμε και τρίτο ξενοδοχείο. Θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση αύριο από τον Αντιπρόεδρο. Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Petros Tsantilas A ski won't change your life... unless you ride it Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted April 15, 2018 η λίστα είναι προαιρετική. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted April 17, 2018 Για όποιες απορίες έχετε για την εκδρομή πατήστε εδώ. Παρακαλούμε το θέμα να παραμείνει καθαρό. 3 Share this post Link to post Share on other sites