KonKan 5,871 Report post Posted November 8, 2018 https://youtu.be/rLKFQSrJqlY Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
manosAR 72 Report post Posted November 18, 2018 https://youtu.be/mcF71U15SGc Καλημέρα σε όλους και καλή σεζόν να έχουμε, τι λέτε θα το δοκιμάζατε ;;; Πανάκριβο δεν είναι ($229) αλλά δεν ξέρω και αν όντως μπορεί να κάνει αυτά που λέει. Φαίνεται ενδιαφέρον πάντως. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
flocon 674 Report post Posted November 18, 2018 Πανάκριβο δεν είναι ($229) Ούτε και φτηνό είναι για κάτι που - όπως τα περισσότερα gadgets αυτού του είδους - το χρησιμοποιείς 2-3 φορές και καταλήγει σε ένα συρτάρι. Ενδιαφέρον πράγματι αλλά για να το μοιραστείς με άλλους. Quote Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted November 18, 2018 (edited) Κάποια στιγμή το σκεφτόμασταν μέχρι και για ομαδική αγορά. http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=19124&do=findComment&comment=375662 Carv: Ο Προπονητής Μέσα Στις Μπότες Σας... Νομίζω αν είσαι αφοσιωμένος στη βελτίωση τεχνικής είναι καλό εργαλείο. Αλλιώς ένα ακόμα gadget που κάποια στιγμή θα το βαρεθείς. Edited November 18, 2018 by panchristo 1 Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted December 1, 2018 Έτοιμοι!!!! Sent from my iPhone using Tapatalk 17 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,739 Report post Posted December 2, 2018 Έτοιμοι!!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Μακάρι στο σπίτι μου να είχα και εγώ τέτοια αποθήκη. 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Krits 1,239 Report post Posted December 2, 2018 (edited) Καλοτσούλητα κε Κώστα! Edited December 2, 2018 by Krits 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted December 2, 2018 Τι πήρε πάλι ο κοντός ρε παιδιά; 4 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
sp1ros 9 Report post Posted December 2, 2018 Καλησπέρες και απο μένα νέος στο άθλημα και ακόμα πιο νέος στο φόρουμ θέλω να ρωτήσω οσον αφορά την συντήρηση του εξοπλισμού.Αγόρασα τον προηγούμενο χειμώνα πέδιλα μεταχοιρισμένα και μπότες καινούργιες .Μπότες απο οτι ειδα δεν θέλουν κατι ιδιαίτερο με τα πέδιλα τι θα χρειαστώ πάνω κάτω?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted December 2, 2018 Καλησπέρες και απο μένα νέος στο άθλημα και ακόμα πιο νέος στο φόρουμ θέλω να ρωτήσω οσον αφορά την συντήρηση του εξοπλισμού.Αγόρασα τον προηγούμενο χειμώνα πέδιλα μεταχοιρισμένα και μπότες καινούργιες .Μπότες απο οτι ειδα δεν θέλουν κατι ιδιαίτερο με τα πέδιλα τι θα χρειαστώ πάνω κάτω?? Καλός ήρθες στη παρέα μας. Για τις μπότες πάντα τις στεγνωνουμε (όχι κοντά σε πηγή θέρμανσης πχ τζάκι σώματα κλπ) και τις κλείνουμε για να κρατάει τη φόρμα. Τα σκι και αυτά τα στεγνωνουμε και θέλουν Servise κάθε περίπου 10-15 σκι. Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted December 2, 2018 Καλώς ήρθες Σπύρο. Όπως σου τα λέει ο Κώστας 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted December 2, 2018 Τι πήρε πάλι ο κοντός ρε παιδιά; Σύμφωνα με τους Αμερικανούς ένα carvoπεδιλο. [emoji23][emoji23] Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Krits 1,239 Report post Posted December 2, 2018 Σύμφωνα με τους Αμερικανούς ένα carvoπεδιλο. [emoji23][emoji23] Sent from my iPhone using Tapatalk άσε ρε τα σάπια.... καιρό τα ζαχάρωνες 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
sbird 1,318 Report post Posted December 4, 2018 (edited) Σύμφωνα με τους Αμερικανούς ένα carvoπεδιλο. [emoji23][emoji23] Sent from my iPhone using Tapatalk skinny σύμφωνα με τους West Coast :D Καλορίζικα! Edited December 4, 2018 by sbird 1 Quote You can't buy happiness - but you can buy a lift pass! Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted December 6, 2018 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
sp1ros 9 Report post Posted December 7, 2018 δυο πραγματακια θελω να ρωτησω ..Αρχικα οι μποτες μου ειναι custom shell αξιζει να το χρησιμοποιησω και αν ναι ποιο ειναι το καλυτερο μαγαζι να το ετοιμασει και δευτερον μετα απο δυο χρονια θελω να ξεκινησω με δασκαλο φετος οποιος θελει σε πμ να μου προτεινει για καλαβρυτα η παρνασσο ποιον θεωρει καλυτερο.. ευχαριστω εκ των προτερων 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PKGR 421 Report post Posted December 7, 2018 Η πρώτες μου αγορές για σκι! Μπότες (οι experts του forum έχουν ότι από εκεί ξεκινάμε πάντα) και μάσκα γιατί πέρσυ πέτυχα αέρα με χιόνι και δεν έβλεπα που πήγαινα..... Άντε να ρίξει κάνα καλό χιόνι για να δοκιμαστούν!!!! 11 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted December 8, 2018 Τις δοκίμασες ή τις πήρες ιντερνετικώς??? Νομίζω με last 97 θα σου πέσουν υπερβολικά εφαρμοστές.Καλοτσούλητες να είναι όπως και να έχει 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PKGR 421 Report post Posted December 8, 2018 Τις δοκίμασες ή τις πήρες ιντερνετικώς??? Νομίζω με last 97 θα σου πέσουν υπερβολικά εφαρμοστές.Καλοτσούλητες να είναι όπως και να έχει Όχι δεν τις πήρα από Intenet. Πήγα σε μαγαζί, τις φόρεσα για πάνω από μισή ώρα (με την κατάλληλη κάλτσα) και αφού είδα ότι είναι εντάξει τότε τις αγόρασα. Βασικά από ό,τι δοκίμασα οι συγκεκριμένες μου έκατσαν καλύτερα. Ως πρώτες μπότες σε καμία περίπτωση δεν θα αγόραζα από Internet, γιατί απλά δεν ξέρω τι να επιλέξω..... Πήγα μια μέρα χωρίς κόσμο στο μαγαζί, ώστε να μπορεί ο πωλήτης να ασχοληθεί μαζί μου (ως αρχάριο) και πιστεύω ότι με την βοήθεια του επιλέξαμε μία μπότα που θα μπορώ να την κρατήσω και για αργότερα όταν θα έχω φθάσει σε ένα μέσο επίπεδο. Αυτό θα το δούμε βέβαια και στην πράξη μόλις ανοίξει το βουνό.... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted December 8, 2018 Για εμένα είναι ταμάμ το στενό last γιατί έχω παρά πολύ μικρό πόδι. Οι περισσότεροι όμως δεν είναι έτσι, για αυτό σε ρώτησε ο Βελισσάριος! 2 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
PKGR 421 Report post Posted December 8, 2018 Για εμένα είναι ταμάμ το στενό last γιατί έχω παρά πολύ μικρό πόδι. Οι περισσότεροι όμως δεν είναι έτσι, για αυτό σε ρώτησε ο Βελισσάριος! Και το δικό μου πόδι είναι μακρόστενο αρκετά, συνεπώς ό,τι φόρεσα με μεγαλύτερο last δεν μου κάθονταν καλά. Επίσης και στο flex πήρα άλλο από αυτό που υπολόγιζα γιατί δεν είχα καταλαβεί τι ακριβώς σημαίνει.... Μετά από δύο ώρες στο μαγαζί κατατοπίστηκα! Πρέπει να ευχαριστήσω όμως και το forum, γιατί διαβάζοντας τα Posts εδώ κατάλαβα ότι πρέπει να πάω σε κατάστημα για μπότα και να την δοκιμάσω για πολύ ώρα. 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
geovas77 62 Report post Posted December 8, 2018 Δεύτερη σεζόν για μένα, όλοι με συμβούλευσαν αν είναι να αγοράσω να πάρω μπότες οπότε αγοράστηκαν Ι Rossignol Alias sensor 120 flex, 104 last μετά από δοκιμή. Πέδιλα είχα σκοπό να νοικιάσω αλλά τα βρήκα σε πολύ καλή τιμή και δεν κρατήθηκα, Volkl RTM77 [emoji23][emoji23]. Καλή σεζόν σε όλους εύχομαι. Στάλθηκε από το AGS-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 9 Quote Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,475 Report post Posted December 10, 2018 Δεύτερη σεζόν για μένα, όλοι με συμβούλευσαν αν είναι να αγοράσω να πάρω μπότες οπότε αγοράστηκαν Ι Rossignol Alias sensor 120 flex, 104 last μετά από δοκιμή. Πέδιλα είχα σκοπό να νοικιάσω αλλά τα βρήκα σε πολύ καλή τιμή και δεν κρατήθηκα, Volkl RTM77 [emoji23][emoji23]. Καλή σεζόν σε όλους εύχομαι. rossignol-alias-120-ski-boots-2017-black-red.jpeg70490403A_Voelkl_RTM77_SkiBindung.jpeg Στάλθηκε από το AGS-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 104 last? Τοσο φαρδυ ποδι εχεις? Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
sbird 1,318 Report post Posted December 10, 2018 (edited) Ίσως έχει πολύ ψηλό κουτουπιέ, και επειδή συνήθως instep και last πάνε πακέτο, θυσίασε-συμβιβάστηκε με το last καθώς το instep δίνει πολύ πόνο αν έχεις μεγάλο κουτουπιέ και δεν παίρνει και παρεμβάσεις. Ίσως βέβαια ο φίλος απλά να έχει και πολύ φαρδύ πόδι Edited December 10, 2018 by sbird 1 Quote You can't buy happiness - but you can buy a lift pass! Share this post Link to post Share on other sites
maylo 132 Report post Posted December 10, 2018 Ίσως έχει πολύ ψηλό κουτουπιέ, και επειδή συνήθως instep και last πάνε πακέτο, θυσίασε-συμβιβάστηκε με το last καθώς το instep δίνει πολύ πόνο αν έχεις μεγάλο κουτουπιέ και δεν παίρνει και παρεμβάσεις. Ίσως βέβαια ο φίλος απλά να έχει και πολύ φαρδύ πόδι Πολύ σωστά διατυπωμένο. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites