vaggelis 2,024 Report post #26 Posted December 3, 2018 (edited) Γρηγόρης εγώ δεν γκρινιάζω. Έχω αντίθετη άποψη για την χρήση αφίσας που κάνει χρίσει χριστιανικών συμβόλων ,πράξη προσβλητική για θρησκευόμενο άτομο. Edited December 3, 2018 by vaggelis Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,770 Report post #27 Posted December 3, 2018 Με έσωσε καλώς φίλος και το ότι το μαγαζί είχε φωτογράφο. Sent from my iPhone using Tapatalk 15 Quote Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,210 Report post #28 Posted December 3, 2018 Γρηγόρης εγώ δεν γκρινιάζω. Έχω αντίθετη άποψη για την χρήση αφίσας που κάνει χρίσει χριστιανικών συμβόλων ,πράξη προσβλητική για θρησκευόμενο άτομο. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Για όποιον μπορεί να διαβάσει κρυφά μηνύματα. Παραπέμπω στο σύμβολο της μάρκας. Ορίστε, φανερώθηκα. Κι ο Άλιστερ Κρόουλι ήταν αλπινιστής. Τυχαίο κι αυτό; 5 Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,024 Report post #29 Posted December 3, 2018 (edited) Καλαμπουράκι.... δεν σε βοηθά η εδώ φωτογραφία σου η αλήθεια είναι ότι είσαι καλύτερος γονατιστός με εξαίρεση τον τρόπο διαφήμισης και προώθησης των σκι σου Edited December 3, 2018 by vaggelis Quote Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,210 Report post #30 Posted December 3, 2018 Εσένα πάντως δεν σε βοηθάει η μνήμη σου αν μη τι άλλο... Η φωτό της αφίσας είναι από περσινή εκδρομή μου στης οποίας το νήμα είχες σχολιάσει κι εσύ. Τα πέδιλα τα νοίκιασα εκεί. Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,770 Report post #31 Posted December 3, 2018 Εσένα πάντως δεν σε βοηθάει η μνήμη σου αν μη τι άλλο... Η φωτό της αφίσας είναι από περσινή εκδρομή μου στης οποίας το νήμα είχες σχολιάσει κι εσύ. Τα πέδιλα τα νοίκιασα εκεί. Δηλαδή δεν την χρησιμοποιούμε παράνομα; Sent from my iPhone using Tapatalk 8 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,024 Report post #32 Posted December 3, 2018 (edited) δεν με βοηθά ...... για να καταλάβουμε άλλο το εσυ άλλο ο σύλλογος Λύπαμαι για την περιπέτεια που είχες αλλά γιατί ο σύλλογος ....αγόρασε , επέστρεψες χρήση ,τι; Και στο παρελθόν έχω διαμαρτυρηθεί για θρησκευτικού περιεχομένου ανάρτηση στην σελίδα του συλλογου..... καλό είναι να κρατάμε κάποια πράγματα μακριά από τον σύλλογο , τα πολιτικά τα θρησκευτικά και οικογένειες Edited December 3, 2018 by vaggelis Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 24,888 Report post #33 Posted December 3, 2018 Τι άλλο θα διαβάσουμε;Λοιπόν για να το ξεκαθαρίσουμε αυτό, στο forum κάνουμε ελεύθερα χιούμορ. Όποιου δεν του αρέσει, όποιος θεωρεί ότι προσβάλλονται οι πεποιθησεις του, μπορεί παρα πολύ εύκολα να σταματήσει να το διαβάζει. 4 Quote Νίφει! Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,024 Report post #34 Posted December 3, 2018 Η συμβουλή σου από που πορεύεται .... Να γνωρίζουμε ότι το να διακομιδής τα πιστεύω των ανθρώπων δεν είναι χιούμορ Κατά τα αλλά να έχουμε ένα καλό χειμονα (σαν αποτέλεσμα του party ? μπορεί ! Λες ; ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,565 Report post #35 Posted December 4, 2018 στις φοτο δεν βαζετε και καμια λεζαντα με τον ποιον / ποια βλεπουμε? Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,735 Report post #36 Posted December 4, 2018 Ελεος....... ζουμε στο 2018..... οχι στο μεσαιωνα........... Φοραω παπουτσια που στη σολα εχουν "σταυρο" ειμαι αμαρτολος? :LMAO: :LMAO: 3 Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,025 Report post #37 Posted December 4, 2018 Αφήστε και τίποτα να πέσει κάτω παιδιά. Ας μήν τα σχολιάζουμε όλα. 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,722 Report post #38 Posted December 4, 2018 Αφήστε και τίποτα να πέσει κάτω παιδιά. Ας μήν τα σχολιάζουμε όλα. εσύ τώρα τι πετάγεσαι; Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,025 Report post #39 Posted December 4, 2018 Έλα ντε; Τί θέλει και πετάγεται; 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,024 Report post #40 Posted December 4, 2018 Εδώ κάνω το χατήρι του turns που ζήτησε να βλέπει το ποιον ...... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 24,888 Report post #41 Posted December 4, 2018 Το θέμα μας όμως είναι το πάρτι του συλλόγου. Quote Νίφει! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,025 Report post #42 Posted December 4, 2018 Ποιό πάρτι ρε παιδιά; Έγινε τελικά; Δεν θα δούμε καμιά φωτογραφία; Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,722 Report post #43 Posted December 4, 2018 Ποιό πάρτι ρε παιδιά; Έγινε τελικά; Δεν θα δούμε καμιά φωτογραφία; Όλη την ώρα σταυροκοπιόμασταν και φοβόμαστε μην σκανδαλιστούν οι μουσουλμάνοι. Μπορεί να βάλουμε φωτογραφία από την θυσία της παρθένας. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,024 Report post #44 Posted December 4, 2018 Ποιό πάρτι ρε παιδιά; Έγινε τελικά; Δεν θα δούμε καμιά φωτογραφία; και πολες και όμορφες και χαμογελούσαν και εμείς που δεν είμαστε μονο γκρίνια ..... έχω κάτι να πω αλλά θα περιμένω κάτι να δω την Κυριακή 9/12 και μετά γκρίνιααααααααααααα Quote Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,024 Report post #45 Posted December 4, 2018 Όλη την ώρα σταυροκοπιόμασταν και φοβόμαστε μην σκανδαλιστούν οι μουσουλμάνοι. Μπορεί να βάλουμε φωτογραφία από την θυσία της παρθένας.Δεν είμαι εγώ ..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,025 Report post #46 Posted December 4, 2018 Με μπερδέψατε... Το πάρτυ είχε και ούζα; 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Krits 1,238 Report post #47 Posted December 4, 2018 θα πέσει φωτιά να μας-σας κάψει.. 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,025 Report post #48 Posted December 4, 2018 Αυτούς. Τους κολασμένους, μέρες που είναι... Quote Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,210 Report post #49 Posted December 4, 2018 Εμπρός του βουνού οι κολασμένοι... 3 Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post #50 Posted December 4, 2018 Προτείνω το επόμενο παιχνίδι να είναι χωρίς τόπι ! 3 Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites