Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Al_Foutzin

Τις πταίει

Recommended Posts

7 hours ago, ΑΛΕΞΗΣ said:

Εάν έλθει ο Μιkάλης ή ο Kostasbmwaudivw, δηλαδή, στην Γ.Σ. να μιλήσει θα του κλείσει κάποιος την πόρτα ή θα προσφύγει στη δικαιοσύνη για αντικανονική συμμετοχή;

Κώστα, τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ, δεν ασχολούνται με το θέμα; Μόνος σου έμεινες;

Στις ΓΣ υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα που πρέπει να τηρηθεί και αναλόγως αυτού δεσμεύεται χώρος που πληρώνεται (υπάρχει ώρα έναρξης και λήξης). Συνήθως υπάρχουν και κάποια θέματα προς συζήτηση, ή προς ψηφοφορία (όχι αναγκαστικά αλλαγή του καταστατικού). Υπάρχουν και οι αρχιαιρεσίες. Άρα ο πιθανός ελεύθερος χρόνος για να κουβεντιάσει ο καθένας ελεύθερα περιορίζεται (ασφυκτικά σύμφωνα με την υφιστάμενη εμπειρία). Διότι στην ΓΣ, κάποιο μέλος ή μη μέλος, έρχεται να ακούσει και να ενημερωθεί για τα πεπρεγμένα, πιθανώς για να του ζητηθεί η γνώμη για συγκεκριμένα θέματα που επηρεάζουν τον σύλλογο, για πιθανά υποψήφια έξοδα, κλπ. Μια ΓΣ δεν είναι "αρχαία αγορά", όμως όταν υπάρχει χρόνος φυσικά και δεν θα είναι μια συγκέντρωση μουγκών.

Μετά το πρόγραμμα της ΓΣ, οι περισσότεροι συμμετέχοντες συνεχίζουν κάπου πιο χαλαρά (πχ για φαγητό), όπου επίσης ανταλλάσσονται προτάσεις και εκεί είναι ευκολότερη η ανταλλαγή απόψεων. Είναι αυτό που λέει.... ότι οι σημαντικότερες αποφάσεις σε συμβούλια/διαβούλια ανάμεσα σε χώρες κλπ δεν παίρνονται κατά την διάρκεια της τυπικής διαδικασίας των τακτικών ομιλιών, αλλά στα διαλείμματα στον καφέ.

Δεν καταλαβαίνω όμως το πνεύμα της ερώτησης. Κάποιος που δεν συμμετέχει, ας έρθει να παρακολουθήσει. Η παρακολούθηση θεωρείται συμμετοχή; Αντικανονική συμμετοχή είναι η συμμετοχή του στις διαδικασίες του εκλέγειν και εκλέγεσθαι ή στην λήψη άλλων αποφάσεων. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υπάρχει δέσμευση για ενεργή συμμετοχή αποκλειστικά στην ΓΣ κάποιου που δεν συμμετέχει στα του συλλόγου. Αν το πρόγραμμα επιτρέψει, δεν βλέπω γιατί να μην δοθεί ο λόγος στον οποιονδήποτε παριστάμενο. Όμως αν έρθουν 10 (μέλη ή μη) που θέλουν να μιλάνε από 1 ώρα θα πρέπει να μιλήσουν αυτοί αντί να ακουστούν τα αποτελέσματα του οικονομικού ελέγχου; Θα πρέπει να μην ακολουθηθεί το οριοθετημένο χρονικά προβλεπόμενο πρόγραμμα για να γίνει μια ελεύθεση κουβέντα που μπορεί να γίνει με το πέρας της συγκεκριμένης θεματολογίας; Και γιατί αυτή η κουβέντα δεν γίνεται στις τακτικές συγκεντρώσεις; Όπου παρεπιπτόντως γίνονται ανάλογες κουβέντες. 

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

5 hours ago, mil said:

Στις ΓΣ υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα που πρέπει να τηρηθεί και αναλόγως αυτού δεσμεύεται χώρος που πληρώνεται (υπάρχει ώρα έναρξης και λήξης). Συνήθως υπάρχουν και κάποια θέματα προς συζήτηση, ή προς ψηφοφορία (όχι αναγκαστικά αλλαγή του καταστατικού). Υπάρχουν και οι αρχιαιρεσίες. Άρα ο πιθανός ελεύθερος χρόνος για να κουβεντιάσει ο καθένας ελεύθερα περιορίζεται (ασφυκτικά σύμφωνα με την υφιστάμενη εμπειρία). Διότι στην ΓΣ, κάποιο μέλος ή μη μέλος, έρχεται να ακούσει και να ενημερωθεί για τα πεπρεγμένα, πιθανώς για να του ζητηθεί η γνώμη για συγκεκριμένα θέματα που επηρεάζουν τον σύλλογο, για πιθανά υποψήφια έξοδα, κλπ. Μια ΓΣ δεν είναι "αρχαία αγορά", όμως όταν υπάρχει χρόνος φυσικά και δεν θα είναι μια συγκέντρωση μουγκών.

Μετά το πρόγραμμα της ΓΣ, οι περισσότεροι συμμετέχοντες συνεχίζουν κάπου πιο χαλαρά (πχ για φαγητό), όπου επίσης ανταλλάσσονται προτάσεις και εκεί είναι ευκολότερη η ανταλλαγή απόψεων. Είναι αυτό που λέει.... ότι οι σημαντικότερες αποφάσεις σε συμβούλια/διαβούλια ανάμεσα σε χώρες κλπ δεν παίρνονται κατά την διάρκεια της τυπικής διαδικασίας των τακτικών ομιλιών, αλλά στα διαλείμματα στον καφέ.

Δεν καταλαβαίνω όμως το πνεύμα της ερώτησης. Κάποιος που δεν συμμετέχει, ας έρθει να παρακολουθήσει. Η παρακολούθηση θεωρείται συμμετοχή; Αντικανονική συμμετοχή είναι η συμμετοχή του στις διαδικασίες του εκλέγειν και εκλέγεσθαι ή στην λήψη άλλων αποφάσεων. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υπάρχει δέσμευση για ενεργή συμμετοχή αποκλειστικά στην ΓΣ κάποιου που δεν συμμετέχει στα του συλλόγου. Αν το πρόγραμμα επιτρέψει, δεν βλέπω γιατί να μην δοθεί ο λόγος στον οποιονδήποτε παριστάμενο. Όμως αν έρθουν 10 (μέλη ή μη) που θέλουν να μιλάνε από 1 ώρα θα πρέπει να μιλήσουν αυτοί αντί να ακουστούν τα αποτελέσματα του οικονομικού ελέγχου; Θα πρέπει να μην ακολουθηθεί το οριοθετημένο χρονικά προβλεπόμενο πρόγραμμα για να γίνει μια ελεύθεση κουβέντα που μπορεί να γίνει με το πέρας της συγκεκριμένης θεματολογίας; Και γιατί αυτή η κουβέντα δεν γίνεται στις τακτικές συγκεντρώσεις; Όπου παρεπιπτόντως γίνονται ανάλογες κουβέντες. 

Μιλ δεν είμαι νομικός .....

ξεκάθαρα έχετε κολλήσει στο νομικό κομμάτι που το χρησιμοποιείται σαν δικαιολογία να μην μάθει ένα μη μέλος τα οικονομικά του Συλλόγου λες και είναι ο ισολογισμός του Τιτάνα η ότι αλλο......

ο Σύλλογος αφού δεν έχει τίποτα να κρύψει πρέπει να είναι ανοιχτός σε όλους ,έτσι θα δημιουργηθεί μια ποιο σωστή σχέση με τα μέλη και μη μέλη (δυνητικά μέλη) και όχι να βγαίνει και να ζητάει συνδρομή για να πει τη γνώμη του η να παραρευθει σε μια ΓΣ σαν θεατής.

εμένα αυτό προσωπικά με απωθεί και επειδή εχωω παρευθει παρά πολλές φορές σε ΓΣ αν με πάρει ο γείτονας θα έρθω να μετρήσω τους παρόντες αν με αφήσουν να μπω,αλλα πρέπει να το ξέρω εκ των προτέρων για να μη χάσω και τη μέρα μου....

και αφού ενοχλεί η συμμετοχή ενός μη μέλους σαν ακροατής ποσό άλλωστε εδώ......όποτε αν θέλετε αρχίστε με τη διαγραφή μου από το φόρουμ ......ευχαριστώ για τη φιλοξενία...

• Like 3

4 minutes ago, kostasbmw said:

ξεκάθαρα έχετε κολλήσει στο νομικό κομμάτι που το χρησιμοποιείται σαν δικαιολογία να μην μάθει ένα μη μέλος τα οικονομικά του Συλλόγου λες και είναι ο ισολογισμός του Τιτάνα η ότι αλλο......

ο Σύλλογος αφού δεν έχει τίποτα να κρύψει πρέπει να είναι ανοιχτός σε όλους ,έτσι θα δημιουργηθεί μια ποιο σωστή σχέση με τα μέλη και μη μέλη (δυνητικά μέλη) και όχι να βγαίνει και να ζητάει συνδρομή για να πει τη γνώμη του η να παραρευθει σε μια ΓΣ σαν θεατής.

εμένα αυτό προσωπικά με απωθεί και επειδή εχωω παρευθει παρά πολλές φορές σε ΓΣ αν με πάρει ο γείτονας θα έρθω να μετρήσω τους παρόντες αν με αφήσουν να μπω,αλλα πρέπει να το ξέρω εκ των προτέρων για να μη χάσω και τη μέρα μου....

και αφού ενοχλεί η συμμετοχή ενός μη μέλους σαν ακροατής ποσό άλλωστε εδώ......όποτε αν θέλετε αρχίστε με τη διαγραφή μου από το φόρουμ ......ευχαριστώ για τη φιλοξενία...

Κανεις

δεν ζήτησε την διαγραφή κανενός από το φορουμ αλλά κατά την γνώμη σου ποια πρέπει να είναι η διαφορά ανάμεσα σε μέλη και μη μέλη 

• Haha 1

1 hour ago, kostasbmw said:

ο Σύλλογος αφού δεν έχει τίποτα να κρύψει πρέπει να είναι ανοιχτός σε όλους ,έτσι θα δημιουργηθεί μια ποιο σωστή σχέση με τα μέλη και μη μέλη (δυνητικά μέλη)

Θα σε παρακαλούσα να το ανασκευασεις αυτό διότι το "χρησιμοποιείτε σαν δικαιολογία να μην μάθει ένα μη μέλος τα οικονομικά τα Συλλόγου", αφήνει υπόνοιες ότι πράγματι έχει κάτι να κρύψει ο Σύλλογος και θέλω να πιστεύω ότι δεν εννοούσες κάτι τέτοιο. 

Πες ότι μπορούμε να πρωτοτυπησουμε σε σχέση με ό,τι ισχύει βάσει νόμου και να παρουσιάσουμε τα οικονομικά και σε αυτούς που δεν τους αφορά άμεσα, (δεν αφορά άμεσα η διαχείριση των οικονομικών που έχουν συνεισφερει άλλοι, αφού μιλάμε για απολογισμό και όχι προϋπολογισμό) αλλά παρακαλώ για λίγο μεγαλυτερη προσοχή στις διατυπώσεις. 

• Like 4

Λόγια …… τα μέλη του φόρουμ έχουν άπλετο χρόνο και χώρο εδώ στο πανάκριβο φόρουμ που διατηρείται από τα μέλη του συλλόγου και εκφράζονται και αυτά που γράφονται έχω την εντύπωση ότι επεξεργάζονται από όσους διαβάζουν και ενδιαφέρονται , δεν καταλαβαίνω τη είναι αυτό το τόσο σημαντικό που ένα μέλος του φόρουμ,  που δεν συμμετέχει στα διαδικαστικά του συλλόγου γιατί αυτό έχει επιλέξει με το να μην ενίσχυση τον σύλλογο οικονομικά .

ύπαρχου μέλη του συλλόγου από την επαρχία που δεν έχουν την δυνατότητα να παραβρεθούν και δεν έχει δοθεί λύση , 

Υ Γ. 1 Για  το φόρουμ : θα πρέπει να δοθεί λύση και να έχουν πρόσβαση τα μέλη του συλλόγου, που χωρίς να γνωρίζουμε η δεν έχει εγκριθεί  από ΓΣ  η αιτία του αποκλεισμού τους ,και να μπορέσουμε να έχουμε απόψεις όλον των μελών ,αυτών που μας αρέσουν και αυτών που δεν συμπαθούμε ……! 
ΥΓ 2 Έχετε  παρατηρήσει ότι στο φόρουμ δεν συμμετέχουν μέλη του συλλόγου από ΒΕ και παλαιά μέλη ΔΣ  γιατί ?

• Like 1

2 hours ago, kostasbmw said:

Δεν μπαίνω καν στην διαδικασία μη κατανόησης κειμένου καθώς ΠΟΥΘΕΝΑ δεν αναφέρθηκαν νομικοί όροι. Όσοι δεν καταλαβαίνουν ότι μια ΓΣ δεν είναι πάρτυ, απλά είναι ακατάλληλοι.

Το ότι 20 χρόνια μετά την γνωριμία σου με τον σύλλογο και με την όποια προσωπική μας γνωριμία αποφασίζεις να γράψεις το κατάπτυστο κείμενο ως αφορμή για να "αποχωρήσεις" όντας ΑΦΑΝΤΟΣ, μοιάζει περισσότερο με πρωταπριλιά! Τι σύμπτωση, πρωταπριλιά είναι.

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

2 hours ago, GiGi said:

Θα σε παρακαλούσα να το ανασκευασεις αυτό διότι το "χρησιμοποιείτε σαν δικαιολογία να μην μάθει ένα μη μέλος τα οικονομικά τα Συλλόγου", αφήνει υπόνοιες ότι πράγματι έχει κάτι να κρύψει ο Σύλλογος και θέλω να πιστεύω ότι δεν εννοούσες κάτι τέτοιο. 

Πες ότι μπορούμε να πρωτοτυπησουμε σε σχέση με ό,τι ισχύει βάσει νόμου και να παρουσιάσουμε τα οικονομικά και σε αυτούς που δεν τους αφορά άμεσα, (δεν αφορά άμεσα η διαχείριση των οικονομικών που έχουν συνεισφερει άλλοι, αφού μιλάμε για απολογισμό και όχι προϋπολογισμό) αλλά παρακαλώ για λίγο μεγαλυτερη προσοχή στις διατυπώσεις. 

ο συσχετισμός ως προς το μέγεθος ....για τίποτα αλλο

έχω αντίθετη άποψη για το θέμα της ενημέρωσης των οικονομικών του Συλλόγου προς όλους...αφορούν όλους ....

@Μιλ αν θεωρείς κατάπτυστο το κείμενο να προτείνεις την άμεση διαγραφή μου...απλά πραγματα

είναι η άποψη μου.....

• Like 1

Όταν λένε και λέμε ότι ο Σύλλογος έχει καταλήξει κλειστό κλαμπ για ποτά στο Κολωνάκι και εκδρομές στις Άλπεις μας λέτε συκοφάντες. Να το χαίρεστε. Να διαλυθεί ναι. Μπας και στο μέλλον ξαναυπάρξουν οι συνθήκες και οι άνθρωποι να φτιάξουν κάτι καινούργιο από το μηδέν.

Και κάτι για το φόρουμ που το έχετε κάνει καραμέλα ότι πληρώνουν τα μέλη για να γράφουμε όλοι λες και μας κάνετε και χάρη και θέλετε και ευχαριστώ: Το φόρουμ υπάρχει χάρη στις χορηγίες μέσω των μπάνερ ή κάνω λάθος; Αλλιώς γιατί τα έχει στη σελίδα; Τουλάχιστον από όσο θυμάμαι όταν ήμουν και εγώ moderator αυτό συνέβαινε (και καλώς).

Edited by Al_Foutzin
  • Like 1

Skiing is a dance, and the mountain always leads.

17 minutes ago, Al_Foutzin said:

Όταν λένε και λέμε ότι ο Σύλλογος έχει καταλήξει κλειστό κλαμπ για ποτά στο Κολωνάκι και εκδρομές στις Άλπεις μας λέτε συκοφάντες. Να το χαίρεστε. Να διαλυθεί ναι. Μπας και στο μέλλον ξαναυπάρξουν οι συνθήκες και οι άνθρωποι να φτιάξουν κάτι καινούργιο από το μηδέν.

Και κάτι για το φόρουμ που το έχετε κάνει καραμέλα ότι πληρώνουν τα μέλη για να γράφουμε όλοι λες και μας κάνετε και χάρη και θέλετε και ευχαριστώ: Το φόρουμ υπάρχει χάρη στις χορηγίες μέσω των μπάνερ ή κάνω λάθος; Αλλιώς γιατί τα έχει στη σελίδα; Τουλάχιστον από όσο θυμάμαι όταν ήμουν και εγώ moderator αυτό συνέβαινε (και καλώς).

Οι χορηγίες στο φόρουμ δεν καλύπτουν ούτε το 1/3 των εξόδων του φόρουμ (καθαρά ενημερωτικα , δεν είμαι ταμίας του ΣΤΧ) πριν την πανδημια μπορεί και να ήταν κοντά 

• Like 1

Ακόμη και σ' αυτή τη συζήτηση, η οποία ασχολείται με το μέλλον του συλλόγου, δεν καταφέραμε να μαζευτούμε ούτε 10.

Τί συζητάμε για Γενική Συνέλευση και τρίχες ρε παιδιά;

Εσείς εκεί στο Δ.Σ. είστε εντάξει μεταξύ σας; Τρέχει κάτι;

Δεν θέλω να μάθω περισσότερα. Τουλάχιστον, μη χαλιόμαστε χωρίς προοπτική...

• Like 2
  • Haha 1

Άλεξ (mil) δεν βγαίνει το έργο μ' αυτή την αντιμετώπιση. Ο kostas, ξέρεις καλά ότι, δεν είναι για φτύσιμο, συνεπώς ούτε τα μηνύματά του. Κι εγώ διαφωνώ μαζί του σε κάποια θέματα του συλλόγου, αλλά πάντα συζητούσα μαζί του.

On 4/1/2023 at 10:11 AM, kostasbmw said:

...το χρησιμοποιείται σαν δικαιολογία να μην μάθει ένα μη μέλος τα οικονομικά του Συλλόγου λες και είναι ο ισολογισμός του Τιτάνα η ότι αλλο...

Κώστα, ούτε στα καφενείο δεν ξέρει ο ένας τα του άλλου. Γι' αυτό ιδρύονται οι σύλλογοι για να λειτουργούν σε συγκεκριμένο πλαίσιο κανόνων.

34 minutes ago, ΑΛΕΞΗΣ said:

Άλεξ (mil) δεν βγαίνει το έργο μ' αυτή την αντιμετώπιση. Ο kostas, ξέρεις καλά ότι, δεν είναι για φτύσιμο, συνεπώς ούτε τα μηνύματά του. Κι εγώ διαφωνώ μαζί του σε κάποια θέματα του συλλόγου, αλλά πάντα συζητούσα μαζί του.

Επειδή ξερενόμαστε λοιπόν και επειδή υπάρχει συγκεκριμένο παρελθόν οφείλουμε να έχουμε κόσμια συμπεριφορά. Δεν θα με χρησιμοποιήσει κανένας, ούτε θα παραφράσει κανείς τα δικά μου λεγόμενα ή γραπτά για άλλους σκοπούς.

50 minutes ago, ΑΛΕΞΗΣ said:

Ακόμη και σ' αυτή τη συζήτηση, η οποία ασχολείται με το μέλλον του συλλόγου, δεν καταφέραμε να μαζευτούμε ούτε 10.

Τί συζητάμε για Γενική Συνέλευση και τρίχες ρε παιδιά;

Εσείς εκεί στο Δ.Σ. είστε εντάξει μεταξύ σας; Τρέχει κάτι;

Δεν θέλω να μάθω περισσότερα. Τουλάχιστον, μη χαλιόμαστε χωρίς προοπτική...

Αλήθεια έχει καταλάβει κανείς πόσο απωθητικά είναι όλα αυτά για κάποιον να εξακολουθεί να ασχολείται;

Απωθητικά, γιατί; Επειδή τα συζητάμε ή επειδή είναι αλήθεια;

• Like 1

Από όσους συζητάνε και υποτίθεται ότι ενδιαφέρονται ποιοι θα είναι υποψήφιοι για να βοηθησουν ο σύλλογος να πάει μπροστά ;;

• Haha 1

On 4/1/2023 at 2:48 PM, gatz said:

Οι χορηγίες στο φόρουμ δεν καλύπτουν ούτε το 1/3 των εξόδων του φόρουμ (καθαρά ενημερωτικα , δεν είμαι ταμίας του ΣΤΧ) πριν την πανδημια μπορεί και να ήταν κοντά 

Γι αυτό πρέπει να έχεις ένα ισχυρό forum που να γραφει κόσμος σε αυτό.

Άλλη τιμή πουλάς το μπανερ όταν βλέπει ο άλλος 400-500  άτομα να γραφουν,  όταν το φόρουμ γραφει ότι έχει 

• Total Members
    9,486

και άλλη τιμή όταν γραφουν 10 άτομα που από το ΔΣ είναι τα  2 🤔

• Like 2

τοιχο-τοιχο :sword::drinks:

On 4/1/2023 at 12:16 PM, vaggelis said:

ύπαρχου μέλη του συλλόγου από την επαρχία που δεν έχουν την δυνατότητα να παραβρεθούν και δεν έχει δοθεί λύση , 

ΥΓ 2 Έχετε  παρατηρήσει ότι στο φόρουμ δεν συμμετέχουν μέλη του συλλόγου από ΒΕ και παλαιά μέλη ΔΣ  γιατί ?

Aυτό είναι πολύ σημαντικό και εύκολο ειδικά την Covid εποχή. Πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα ένα μέλος να δει την ΔΣ και όποιος το επιθυμεί να είναι υποψήφιος και να μιλήσει διαδικτυακά.

Μακάρι κάτι τέτοιο να ενεργοποιήσει και τη ΒΕ

• Like 2

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Κάποιος με ρώτησε αν θα ασχοληθώ πάλι στο ΔΣ η σε ΟΕ . Μα είπαμε θελουμε να τα αλλάξουμε όλα , άρα δεν χα έχω κανένα ρόλο στο νέο ΔΣ 

1 hour ago, ΜΙΚ said:

Aυτό είναι πολύ σημαντικό και εύκολο ειδικά την Covid εποχή. Πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα ένα μέλος να δει την ΔΣ και όποιος το επιθυμεί να είναι υποψήφιος και να μιλήσει διαδικτυακά.

Δυστυχώς εδώ έχουμε ένα σημαντικό ζήτημα, που μας οδηγεί σε ένα δίπολο. Η ΓΣ μπορεί να είναι είτε αποκλειστικά διαδικτυακή, είτε αποκλειστικά δια ζώσης. Κάθε επίλογη έχει σημαντικά  + και τα -, που καλύτερα να μην τα αναλύσω διότι θα πλατιασω.

Δυστυχώς το να συνδυάσουμε και τα δύο έχει τεράστιο χρηματικό κόστος. 

10 hours ago, gatz said:

Κάποιος με ρώτησε αν θα ασχοληθώ πάλι στο ΔΣ η σε ΟΕ . Μα είπαμε θελουμε να τα αλλάξουμε όλα , άρα δεν χα έχω κανένα ρόλο στο νέο ΔΣ 

Αν αφήσεις μούσια θα σε ήθελα, μπορείς να παίξεις ρόλο καλού αστυνομικού. Κανένας δεν θέλει να αλλάξει όλα όλα όλα. Αυτό που θέλουμε όλοι είναι να αλλάξει το τελικό αποτέλεσμα.

Για μένα το μέχρι τώρα αποτέλεσμα των εκδρομών εξωτερικού είναι καλό και χρήσιμο για τον Σύλλογο. Δεν βρίσκω τον λόγο να αλλάξει τελείως.

9 hours ago, GiGi said:

Δυστυχώς εδώ έχουμε ένα σημαντικό ζήτημα, που μας οδηγεί σε ένα δίπολο. Η ΓΣ μπορεί να είναι είτε αποκλειστικά διαδικτυακή, είτε αποκλειστικά δια ζώσης. Κάθε επίλογη έχει σημαντικά  + και τα -, που καλύτερα να μην τα αναλύσω διότι θα πλατιασω.

Δυστυχώς το να συνδυάσουμε και τα δύο έχει τεράστιο χρηματικό κόστος. 

Σίγουρα διαβάζει κάποιος κομπιουτεράς εδώ που θα μπορούσε να μας δώσει μια λύση. Το 2023 σίγουρα μπορούμε ένας που λείπει πχ με ένα κινητό με 5g να παρακολουθήσει και να μιλήσει όπου και να ναι. 

Στο παρελθόν έχουμε εκλέξει μέλη που δεν ήταν εκεί στην ΓΣ, έστειλαν μια επιστολή που διαβάστηκε.

Μετά τον covid ακόμα και νομικά (ας μας πουν όσοι ξέρουν) μπορείς να εκπροσωπηθείς με ιντερνετική παρουσία.

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

1 hour ago, ΜΙΚ said:

Στο παρελθόν έχουμε εκλέξει μέλη που δεν ήταν εκεί στην ΓΣ, έστειλαν μια επιστολή που διαβάστηκε.

Μετά τον covid ακόμα και νομικά (ας μας πουν όσοι ξέρουν) μπορείς να εκπροσωπηθείς με ιντερνετική παρουσία.

Το πρόβλημα έγκεται στο να γίνεται σε έναν χώρο Γ.Σ. και την ίδια στιγμή να μπορεί να την παρακολουθήσει και να συμμετέχει (να βλέπει και να τον βλέπουν, να ακούει και να τον ακούν όταν μιλήσει) κάποιος απομακρυσμένα.

Για να υποστηριχθεί αυτό χρειάζεται εξοπλισμός που μισθώνεται ακριβά, τουλάχτιστον στην τελευταία διερεύνηση που είχε γίνει. Μακάρι να έχει αλλάξει κάτι.

edit : Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να διαβαστεί επιστολή κάποιου, ειδικά υποψηφίου που δεν δύναται να είναι εκεί.

Edited by GiGi
Προσθήκη τελευταίας πρότασης

Ας με διορθώσει κάποιος που ξέρει αλλά το πιο απλό είναι να έχουμε κινητά και λαπτοπ ανοιχτά με messenger να ακουν όσα μέλη θέλουν στο mute και όποιος θέλει ζητάει το λόγο και τον βάζουμε στα ηχεία της αίθουσας

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

2 hours ago, ΜΙΚ said:

Συμφωνώ με την εκπροσώπηση χωρίς φυσική παρουσία αλλά για έχει νομική υπόσταση πρέπει να ορίζεται σαφώς στο καταστατικό ή το προεδρείο της συγκεκριμένης ΓΣ να το θέσει σε ψηφοφορία στους παρόντες. Τουλάχιστον έτσι γίνεται σε επαγγελματικές ενώσεις που συμμετέχω.

Skiing is a dance, and the mountain always leads.

από αναζητηση στο διαδίκτυο ,Δεν γνωριζω κόστος . Σίγουρα υπάρχουν αρκετοί που το κάνουν επαγγελματικά 

Η υπηρεσία LiveOn Associations Meetings & Elections είναι μια καινοτόμος ψηφιακή πρόταση για την απρόσκοπτη και ασφαλή ψηφιακή ή/και υβριδική διεξαγωγή γενικών συνελεύσεων σωματείων και ενώσεων, και την διεξαγωγή ψηφοφοριών μεταξύ των παρισταμένων για την ανάδειξη και τη συγκρότηση σε σώμα των διοικητικών και ελεγκτικών οργάνων τους. 

Οι διαδικασίες αυτές γίνονται από απόσταση, σε πραγματικό χρόνο, με εύκολη πρόσβαση και ταυτοποίηση των συμμετεχόντων, ασφαλή ηλεκτρονική σύνδεση και καταγραφή της ψήφου τους με ηλεκτρονικά μέσα, εξοικονομώντας σημαντικό χρόνο και κόστος.

• Eύκολη πρόσβαση και ταυτοποιημένη online εγγραφή
  • Ενσωματωμένη δυνατότητα ασφαλών πληρωμών συνδρομής 
  • Δημιουργία προφίλ του υποψηφίου(βιογραφικό, θέση κ.α.)
  • Δυνατότητα προεκλογικής επικοινωνίαςτων ψηφοφόρων με τους υποψηφίους μέσω 1-on-1 ψηφιακών συναντήσεων
  • Συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση είτε ψηφιακά μέσα από τη τεχνολογία της LiveOn είτε από το φυσικό χώρο πραγματοποίησης της
  • Πρόσβαση και διανομή ενημερωτικού υλικού σε ψηφιακή μορφή
  • Οnline συμμετοχή των εγγεγραμμένων σε φανερές ή μυστικές ψηφοφορίες
  • Έγκαιρη και αξιόπιστη εξαγωγή του αποτελέσματος
  • Πρόσβαση στις ομιλίες και τις συζητήσεις και μετά το πέρας της γενικής συνέλευσης 24/7/365
  • Υποστήριξη διαφορετικών ρόλων (μέλη ΔΣ, εφορευτική επιτροπή, εξελεκτική επιτροπή, προεδρείο συνέλευσης, νομική υπηρεσία)
  • Συμμόρφωση με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (GDPR)
  • Kρυπτογραφημένη εγγραφή ψήφων
  • Απόλυτη ασφάλεια δεδομένων σε κάθε στάδιο της διαδικασία
  • Υποστήριξη από εξειδικευμένη ομάδακαθόλη τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης

Eπικοινωνήστε σήμερα μαζί μας πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο https://liveon.tech/contact-us/!

Για περισσότερες πληροφορίες:

Λάμπης Λούκας, Chief Commercial Officer, loukas.l@liveon.tech, (+30) 210 998 4901

Edited by gatz