KonKan 5,871 Report post Posted June 11, 2023 On 5/18/2023 at 5:39 PM, gianis50 said: επαναφερω το θεμα της αποκαταστασης των σχεσεων με τα παιδια απο την βορειο Ελλαδα...γνωριζω αρκετα παιδια απο τον νοτο και αλλα τοσα απο τον βορρα...θεωρω οτι αδικουμε τους εαυτους μας.... ΟΛΟΙ ....με το να υπαρχουν ακομα παρεξηγησεις ....πρεπει να πεσουν γεφυρες ....μας ενωνει η αγαπη για το σκι On 4/4/2023 at 9:26 PM, gianis50 said: χωρις να θελω να οξυνω το κλιμα...μηπως θα επρεπε να προσπαθησουμε να εξαλειψουμε τις συνεπειες αυτων των χειρισμων? το nickname του president θεωρω πως δεν ειναι λογος αποκλεισμου του απο το φορουμ.Εδω μας ενωνει η αγαπη μας για το σκι...ειμαστε μια μεγαλη παρεα που βρισκομαστε (κυριως) στα βουνα...ολοι χωραμε! Ο χειρισμός δεν ήρθε μόνος του. Κάποιος τον προκάλεσε. Γι’ αυτό δεν μιλάει κανένας. Θυμάμαι τον @dust να λέει για τα προβλήματα που βάζουμε κάτω από το χαλάκι. Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted June 11, 2023 On 4/4/2023 at 3:44 PM, Χρήστος Λάππας said: και όχι ανθρώπους τοξικούς που προσπαθούν να απαξιώσουν κάθε προσπάθεια σε κάθε δεύτερο μήνυμα τους. Το αν πληρώνει κανείς συνδρομή ή όχι δεν έχει καμία σχέση με το αν έχει θετική ή τοξική επίδραση στο forum και κατ επέκταση στην εικόνα του συλλόγου. Η πρώτη παράγραφος όλα τα λεφτά, η δεύτερη ο βραχνάς μου με τα φιλαράκια μου. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted June 11, 2023 Aυτό δεν είναι κράζω. Αυτό είναι απόλυτα αποδεκτές προτάσεις προς συζήτηση για βελτίωση και διόρθωση λαθών Προφανώς και θέλω να βοηθήσω μόνο με τον τρόπο μου. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα βοηθήσω και με τον τρόπο που θα προκύψει ύστερα από δημιουργικό διάλογο. Αν προτείνω jeep cherokee θέλω jeep cherokee. Αν προτείνεις smart μπορεί να μπορεί και να μη θέλω μιας και θα μείνεις στην πρώτη λάσπη και δεν χωράει πέδιλα. Αν δεν έχει λάσπη και βάλεις μπαγκαζιέρα μιλάμε Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted June 11, 2023 (edited) 2 hours ago, KonKan said: Το αν πληρώνει κανείς συνδρομή ή όχι δεν έχει καμία σχέση με το αν έχει θετική ή τοξική επίδραση στο forum και κατ επέκταση στην εικόνα του συλλόγου. Αυτός που έχει πλήρωση συνδρομή είναι μέλος του συλλόγου και υπόκεινται στου κανονισμούς του συλλόγου και μόνο σε αυτούς και εάν κρίνεται τοξικός και βλάπτει τον σύλλογο, διαγράφεται από τον σύλλογο σε ΓΣ και όπως περιγράφεται από τον κανονισμό ,δεν γίνεται να διαγράφεις η απαγορεύεις να εκφράζεται ένα μέλος του συλλόγου ούτε και με εντολή (Όπως ισχυρίζεται ) του ΔΣ για τα μέλη του φόρουμ θα πρέπει να μην επιτρέπατε την έγγραφη του εάν δεν έχει δώσει όλα τα στοιχεία του ( στο φόρουμ φιγουράρει ο (Aone printers ) σαν το νεότερο μέλος από εχθές και διαφημίζεται ….. ) 2 hours ago, KonKan said: και όχι ανθρώπους τοξικούς που προσπαθούν να απαξιώσουν κάθε προσπάθεια σε κάθε δεύτερο μήνυμα τους. Δεν είναι τοξικός αυτός που απαξιώνει προσπάθεια αλλά μέλος που δεν συμφωνεί με αυτά που κάνουμε ανάρτηση … τοξικός είναι αυτός που ειρωνεύεται τους λιγότερο ευφάνταστους ΥΓ Οι αναφορές δεν αφορούν φυσικά ανάρτηση του kon kan απλά συμφωνεί με ανάρτηση του Χρήστου Λαππα Edited June 11, 2023 by vaggelis Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted June 11, 2023 1 hour ago, vaggelis said: Αυτός που έχει πλήρωση συνδρομή είναι μέλος του συλλόγου και υπόκεινται στου κανονισμούς του συλλόγου και μόνο σε αυτούς και εάν κρίνεται τοξικός και βλάπτει τον σύλλογο, διαγράφεται από τον σύλλογο σε ΓΣ και όπως περιγράφεται από τον κανονισμό ,δεν γίνεται να διαγράφεις η απαγορεύεις να εκφράζεται ένα μέλος του συλλόγου ούτε και με εντολή (Όπως ισχυρίζεται ) του ΔΣ για τα μέλη του φόρουμ θα πρέπει να μην επιτρέπατε την έγγραφη του εάν δεν έχει δώσει όλα τα στοιχεία του ( στο φόρουμ φιγουράρει ο (Aone printers ) σαν το νεότερο μέλος από εχθές και διαφημίζεται ….. ) Δεν είναι τοξικός αυτός που απαξιώνει προσπάθεια αλλά μέλος που δεν συμφωνεί με αυτά που κάνουμε ανάρτηση … τοξικός είναι αυτός που ειρωνεύεται τους λιγότερο ευφάνταστους ΥΓ Οι αναφορές δεν αφορούν φυσικά ανάρτηση του kon kan απλά συμφωνεί με ανάρτηση του Χρήστου Λαππα 1) «Το αν πληρώνει κανείς συνδρομή ή όχι δεν έχει καμία σχέση με το αν έχει θετική ή τοξική επίδραση στο forum και κατ επέκταση στην εικόνα του συλλόγου.» Συμφωνώ 100.% Το να μην πληρώνεις τη συνδρομή σου δεν σε κάνει τοξικό (εχθρό, αντίπαλο κλπ) του Συλλόγου, όπως και να πληρώνεις τη συνδρομή σου δεν σε κάνει αυτόματος και υπέρμαχο (φίλο, παραγωγικό κλπ) απέναντι στον Σύλλογο. Δεν κατάλαβα το φιγουράρει στο forum? Παρατήρηση ότι δεν κάνουμε καλά τη δουλειά μας; Έστειλες κάποιο προσωπικό μήνυμα να το δω και το αγνόησα; 2)»και όχι ανθρώπους τοξικούς που προσπαθούν να απαξιώσουν κάθε προσπάθεια σε κάθε δεύτερο μήνυμα τους.» Γράφεις «Δεν είναι τοξικός αυτός που απαξιώνει προσπάθεια αλλά μέλος που δεν συμφωνεί με αυτά που κάνουμε ανάρτηση …» Δηλαδή με το που διαφωνώ είμαι τοξικός, αλλά αυτος που απαξιώνει δεν είναι; Γραφεις: « τοξικός είναι αυτός που ειρωνεύεται τους λιγότερο ευφάνταστους» Δεν αντιλαμβάνομαι το ευφάνταστος; Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted June 11, 2023 4 hours ago, ΜΙΚ said: Aυτό δεν είναι κράζω. Αυτό είναι απόλυτα αποδεκτές προτάσεις προς συζήτηση για βελτίωση και διόρθωση λαθών Προφανώς και θέλω να βοηθήσω μόνο με τον τρόπο μου. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα βοηθήσω και με τον τρόπο που θα προκύψει ύστερα από δημιουργικό διάλογο. Αν προτείνω jeep cherokee θέλω jeep cherokee. Αν προτείνεις smart μπορεί να μπορεί και να μη θέλω μιας και θα μείνεις στην πρώτη λάσπη και δεν χωράει πέδιλα. Αν δεν έχει λάσπη και βάλεις μπαγκαζιέρα μιλάμε Το ύφος είναι στο κράζω!!! Αφού θελουμε να πάμε στο ίδιο μέρος το αυτοκίνητο πάντα συζητείται!!! Μπορεί και εγώ να ήθελα Cherokee αλλά να έβλεπα ότι θα μείνουμε από καύσιμα!!! Όποτε πάμε με smart και ας σπρώξουμε όταν μείνουμε στη λάσπη!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted June 11, 2023 3 hours ago, KonKan said: θετική ή τοξική επίδραση στο forum και κατ επέκταση στην εικόνα του συλλόγου.» Και ποιος είναι αυτός που κρίνει εάν κάποιο μέλος του συλλόγου και τονίζω το μέλος του συλλόγου είναι τοξικό κλπ κλπ 3 hours ago, KonKan said: Δεν κατάλαβα το φιγουράρει στο forum Δεν έχω χρησιμοποιήσει την λέξη φιγουράρει …! Αλλά ναι η δουλειά του κάθε ένα κρίνεται εάν είναι καλή και χρήσιμη ΥΓ 1 ) Και πάντα έχουν ευφάνταστες περιγραφές / συζήτηση αυτή θα πρέπει επίσης να παράσχει μια ευκαιρία να βρούμε ευφάνταστους και αποτελεσματικούς τρόπους 2 ) με το να διαφωνείς και να απαξιώνεις την δουλειά κάποιου δεν σε κάνει νομίζω τοξικό μπορεί να σε κάνει αυστηρό η υπερβολικό αλλά τοξικό ;αν και η τοξικότητα έχει μια περιγραφή #διαταραχής ή απλά μιας προσωπικότητας που απομυζεί την ενεργειακή κατάσταση των άλλων ανθρώπων με σκοπό μια προσωπική ικανοποίηση.# Πιστεύεις ότι έχουμε στο σύλλογο αυτούς τους ανθρώπους ; 3 θα με θεωρήσεις τότε τοξικό εάν αναφέρω (για Δεύτερη φορά ) ότι έχουμε αμελήσει να διαγράψουμε μέλος του φόρουμ που έκανε εγγραφή και το μόνο που μας πληροφορεί είναι ότι λέγεται είναι το Aone printers Αλλά θα σταματήσω εδώ για να μην κουράζω με κουβέντες που δεν έχουν σχέση με να κάνουμε σκι όλοι μαζί στην Ελλάδα και όχι μόνο Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted June 11, 2023 Ψυχραιμία σύντροφοι.. Τέτοιες αντιπαραθέσεις ειναι δικο μου κεκτημένο - κατοχυρωμένο προνόμιο Οποτε σας ανακαλω στην ταξη του θεματος - διοτι θα επέμβει κανενας αλλος με κατι πανωσέντονα -κατωσέντονα και αντε μετα να τα διαβαζεις μεχρι το πρωι Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted June 11, 2023 1 hour ago, vaggelis said: Και ποιος είναι αυτός που κρίνει εάν κάποιο μέλος του συλλόγου και τονίζω το μέλος του συλλόγου είναι τοξικό κλπ κλπ Δεν έχω χρησιμοποιήσει την λέξη φιγουράρει …! Αλλά ναι η δουλειά του κάθε ένα κρίνεται εάν είναι καλή 3 θα με θεωρήσεις τότε τοξικό εάν αναφέρω (για Δεύτερη φορά ) ότι έχουμε αμελήσει να διαγράψουμε μέλος του φόρουμ που έκανε εγγραφή και το μόνο που μας πληροφορεί είναι ότι λέγεται είναι το Aone printers Και ποιος είναι αυτός που θα κρίνει ότι αυτοί που έκριναν εάν κάποιο μέλος του συλλόγου και τονίζω το μέλος του συλλογου είναι τοξικό έκριναν καλα ε; Φιγουράρει έγραψες μπορούν όλοι να το δουν. ‘Σύ είπας. Το ποστ της διαφήμισης κατέβηκε την ίδια μέρα (μπορώ να δω τον ακριβή χρόνο αντίδρασης) χωρίς να επισημανθεί. Δεν έχω ενημερωθεί ότι σβήνουμε μέλος του forum (όταν δεν πλήρει κάποιες προϋποθέσεις) και δεν το έχω κάνει γενικός. Απλά τον κανείς ban αν δεν συμμορφώνεται με τις υποδείξεις. Τωρα γιατί το ΔΣ αμελή το θέμα που θέτεις δεν είμαι ο ειδικός να σου απαντήσω. Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted June 11, 2023 1 hour ago, PRESIDENT said: Ψυχραιμία σύντροφοι.. Τέτοιες αντιπαραθέσεις ειναι δικο μου κεκτημένο - κατοχυρωμένο προνόμιο Οποτε σας ανακαλω στην ταξη του θεματος - διοτι θα επέμβει κανενας αλλος με κατι πανωσέντονα -κατωσέντονα και αντε μετα να τα διαβαζεις μεχρι το πρωι Από ψυχραιμία σκίζω μη μου πεις!!! Παρόλα το κουλά που διαβάζω!!! Ναι ισχύει Νίκο. Γέλασα. Μα για το θέμα του τοπικ νομίζω προσπαθούμε να κουβεντιάσουμε. Quote Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted June 11, 2023 8 hours ago, vaggelis said: φόρουμ φιγουράρει ο (Aone printers ) σαν το νεότερο μέλος από εχθές και διαφημίζεται … Ακόμα είναι μέλος του φόρουμ ,μοστράρετε ,και μας πληροφορεί για το website URL του για να το επισκεφτούμε αλλά γιατί να το θεωρήσετε ότι είναι #Παρατήρηση ότι δεν κάνουμε καλά τη δουλειά μας;# 3 hours ago, PRESIDENT said: Τέτοιες αντιπαραθέσεις Καμία αντιπαράθεση ….και κανένα κράξιμο με κανέναν , το μόνο που επιθυμώ είναι μεταφέρω την άποψη μου η οποία είναι μάλλον περιττή και παρεξήγησιμη Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted June 12, 2023 7 hours ago, vaggelis said: Ακόμα είναι μέλος του φόρουμ ,μοστράρετε ,και μας πληροφορεί για το website URL του για να το επισκεφτούμε αλλά γιατί να το θεωρήσετε ότι είναι #Παρατήρηση ότι δεν κάνουμε καλά τη δουλειά μας;# Καμία αντιπαράθεση ….και κανένα κράξιμο με κανέναν , το μόνο που επιθυμώ είναι μεταφέρω την άποψη μου η οποία είναι μάλλον περιττή και παρεξήγησιμη Αααα τελικά το βρήκες το φιγουράρει? Μόλις πάρει θέση το ΔΣ, θα πράξουμε. Καμία αντιπαράθεση, συμφωνώ. Διαφορά απόψεων. Ο Βαγγέλης πιστεύει ότι τα μέλη του συλλόγου έχουν θετική επίδραση στο forum και στον σύλλογο αλλά όσοι δεν πληρώνουν συνδρομή έχουν τοξική επίδραση στο forum και στον σύλλογο, ενώ εγώ διαφωνώ και πιστεύω ότι "Το αν πληρώνει κανείς συνδρομή ή όχι δεν έχει καμία σχέση με το αν έχει θετική ή τοξική επίδραση στο forum και κατ επέκταση στην εικόνα του συλλόγου" Επίσης ο Βαγγέλης πιστεύει ότι "δεν είναι τοξικός αυτός που απαξιώνει προσπάθεια αλλά μέλος που δεν συμφωνεί με αυτά που κάνουμε ανάρτηση " ενώ εγώ πιστεύω ότι η διαφωνία είναι υγεία αν υπάρχει διάλογος απλά δεν χρειάζεται "να προσπαθούμε να απαξιώσουμε κάθε προσπάθεια σε κάθε δεύτερο μήνυμα μας." Quote Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,730 Report post Posted June 12, 2023 Δεν πατε καλύτερα για καμία βουτιά ,θα πρότεινα ……. 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted June 12, 2023 Βαγγέλη το ποστ του έχει σβηστεί. Όσο αφορά τις πληροφορίες που εμφανίζονται στο προφίλ του αυτές φαίνονται μόνο όταν κλικάρεις πάνω του. Πίστευεις τώρα ότι όλοι μπαίνουν και βλέπουν το προφίλ του ; Έπισης απ’οσο θυμάμαι ποτε δεν σβήσαμε λογαριασμό. - Να κάτι που πρέπει να κάνουμε μέσα στις επομενες μερες είναι να βρούμε τους διπλούς λογαριασμούς και να διαγραφούν + και ένα ban για κάνα 3μηνο 2 1 Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted June 12, 2023 17 minutes ago, korn said: Έπισης απ’οσο θυμάμαι ποτε δεν σβήσαμε λογαριασμό. - Όταν βλέπεις νέο μέλος είναι ευχάριστο και θέλεις να μάθεις και όταν βλέπεις ότι κάποιος θέλει να εμπορευθεί και μόνο αυτό….. Ε! …… είχα την εντύπωση ότι διαγράφαμε αυτού του λογαριασμούς .(εκτός και εάν αυτοί οι κύριοι μας σπονσοράρουν τις κάρτες των μελών …….) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted June 12, 2023 26 minutes ago, vaggelis said: (εκτός και εάν αυτοί οι κύριοι μας σπονσοράρουν τις κάρτες των μελών …….) What? Δυσκολεύομαι με όσα αποθέματα νοημοσύνης και λογικής έχω, να καταλάβω που οφελεί μια τέτοια συζήτηση για το συγκεκριμένο ζήτημα, από τη στιγμή που είναι διαρκές, αναγνωρισμένο και διαχειρίσιμο το φαινόμενο των "ζόμπι" διαφημιστικών λογαριασμών στα ιντερνετικό φόρα. Περισσότερο "να είχαμε να λέγαμε" δλδ και κυρίως μεγαλύτερη σημασία από αυτή που του αρμόζει δίνουμε από τη στιγμή που σχεδόν 100% ισχύει το παρακάτω που σοφά αναφέρει ο Korn: 1 hour ago, korn said: Πίστευεις τώρα ότι όλοι μπαίνουν και βλέπουν το προφίλ του ; Ίσα ίσα που το ιντερεντικό κοινό (στο φόρουμ και στο διαδίκτυο γενικότερα) πλέον έχει ωριμάσει αρκετά για να αναγνωρίζει τέτοια ζόμπι και να μην ασχολείται ή να επηρρεάζεται σοβαρά. Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted June 12, 2023 22 minutes ago, Al_Foutzin said: What? Whatever η συζήτηση έχει γίνει από εμένα με το ερώτημα εάν θα πρέπει να τα αφήνουμε να φιγουράρουν …..η το αφήνουμε και λέμε α ! είναι μια ζόμπι διαφήμιση … ( σε βάρος των sponsors) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted June 12, 2023 1 hour ago, korn said: Βαγγέλη το ποστ του έχει σβηστεί. Όσο αφορά τις πληροφορίες που εμφανίζονται στο προφίλ του αυτές φαίνονται μόνο όταν κλικάρεις πάνω του. Πίστευεις τώρα ότι όλοι μπαίνουν και βλέπουν το προφίλ του ; Νομίζω απαντάει σε κάθε απορία. Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted June 12, 2023 2 hours ago, KonKan said: Ο Βαγγέλης πιστεύει Διαφωνώ με την λέξη τοξικός ! Είναι μια λέξει που χρησιμοποιείται ενώ θα πρέπει να αποφεύγεται και να κάνουμε χρίσει όταν πράγματι κάποιος είναι επικίνδυνος για την κοινωνία και πρέπει να απομακρυνθεί (η λαϊκή λέξη είναι φίδι κολοβό ) Εγώ είμαι τις άποψης ότι ένα μέλος του συλλόγου συμμετέχει στην διοίκηση του , Και έχει κάθε δικαίωμα να ασκεί έλεγχο να κάνει ερωτήσεις πράγμα που πολλές φορές αυτό είναι ενοχλητικό αλλά δεν μπορείς να το πεις τοξικό Φυσικά μπορείς να αγνοήσεις και μην δώσεις σημασία δεν μπορείς όμως να τον φιμώσεις ,εκτός και εάν του επιβάλεις τα προβλεπόμενα από τον κανονισμό (και εάν θυμάμαι αφορούν παραπομπές σε ΓΣ ) Ένα μη μέλος , αυτός είναι ο χρήστης του φόρουμ ,είναι επισκέπτες ,φιλοξενούμενοι και εάν παραβλέψουν τους όρους φιλοξενίας τους ανοίγεις την πόρτα και ζητάς να φύγουν Το πως διαχειρίζεστε ένα μέλος του συλλόγου από ένα χρήστη του φόρουμ διαφέρει ….αλλά ποτέ δεν θα αποκαλούσα κάποιον τοξικό Και φυσικά όταν ένα μέλος του συλλόγου δεν βρίσκει ανταπόκριση στα λεγόμενα του φεύγει …..αποχωρεί ……τα μαζεύει και πάει στο καλό και όσο αφορά τον σύλλογο δύστυχος (πάντα κατα την άποψη μου )είναι αρκετοί Και τώρα ψάχνουμε να βρούμε αυτό που φταίει Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted June 12, 2023 18 hours ago, KonKan said: Το ύφος είναι στο κράζω!!! Αφού θελουμε να πάμε στο ίδιο μέρος το αυτοκίνητο πάντα συζητείται!!! Μπορεί και εγώ να ήθελα Cherokee αλλά να έβλεπα ότι θα μείνουμε από καύσιμα!!! Όποτε πάμε με smart και ας σπρώξουμε όταν μείνουμε στη λάσπη!! Ναι ρε φίλε. Δεν μπαίνω στο smart. Είμαι σίγουρος ότι δεν αξίζει. Θα περιμένω να έρθει το cherokee για να μπω στην διαδικασία να ρίξω κόπο για κάτι. Το ύφος στα γραπτά είναι παρεξηγήσημο. Η ίδια κουβέντα στο τηλέφωνο είναι φιλική και τα ίδια λόγια στο forum είναι εχθρικά. 2 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted June 12, 2023 (edited) 1 hour ago, ΜΙΚ said: Ναι ρε φίλε Έχεις απόλυτο δίκαιο # Η χρήση του ρε ανάλογα με τις περιστάσεις της επικοινωνίας μπορεί να θεωρηθεί είτε προσβλητική είτε ένδειξη οικειότητας ...# από τον MIK εγώ θα το θεωρήσω οικειότητα . Και φυσικά από όλα τα μέλη του συλλόγου Edited June 12, 2023 by vaggelis 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted June 12, 2023 Tελικα ποιος πταιει ρε παιδια Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted June 12, 2023 (edited) 1 hour ago, PRESIDENT said: ποιος πταιει 🫠🫠🫠ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΜΗ ΡΩΤΑΣ # - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ .# η «Αηδιάζοντες και αγανακτούντες και βλέποντες την γενική κατάπτωσιν των πολιτευομένων ερωτώμεν αυτούς, μη τυχόν αληθώς πταίει( ο σύλλογος )το Έθνος;» Από τον Τρικούπη …… ΥΓ : αλλά η προτίμηση μας είναι ….η συνέχεια αύριο 13/Ιουν στο The ROCKFELLAS Λεωφ. Παπανικολάου 140, Πεύκα 570 10 μετά την 7 μμ Edited June 12, 2023 by vaggelis Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted June 12, 2023 Όποιος και να πταίει, ας προσπαθήσουμε από εδώ και πέρα να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε 3 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites