Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Al_Foutzin

Τις πταίει

Recommended Posts

Γενικά διακρίνω τάση μεγαλοποίησης των πάντων. Ειδικά της κριτικής, η οποία πάντοτε γίνεται από άφαντους.

Έχω γνωρίσει τουλάχιστον το 60% από αυτους που διατέλεσαν μέλη στο ΔΣ (δεν έκανα πράξεις.... στο περίπου). Για τους περισσότερους από  αυτούς που συμπεριλαμβάνονται στο 60% μπορώ να πω με ΑΠΟΛΥΤΗ βεβαιότητα ότι αυτό τους έχει κοστίσει και σε πάρα πολύ προσωπικό χρόνο και σε χρήμα. Για τους υπόλοιπους από αυτούς που συμπεριλαμβάνονται στο 60 % δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Ξέρω και κάποιους ΜΕ οικονομικά προβλήματα που ήταν στο ΔΣ και προσέφεραν σημαντικά. Και οικονομικά. Για το 40% που δεν γνωρίζω προσωπικά, εκτιμώ ότι και εκεί αντίστοιχη είναι η αναλογία. Επίσης δεν έχω καμία αφορμή (όχι απόδειξη, ούτε καν ένδειξη) για οποιονδήποτε ότι έλαβε από το σύλλογο κάποιο άμεσο προσωπικό όφελος.

Ανέκαθεν γίνονται λάθη και υπάρχουν παραλείψεις. Θεωρώ ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα αυτή την αρνητική εσωστρέφεια, καθώς αναιρείται από μόνη της αφού το συνολικό αποτέλεσμα του συλλόγου είναι θετικότατο. Έχω δει αρκετά αρνητικά, θα μπορούσα να "δώσω" αρκετούς όμως ΚΑΙ αυτοί έκαναν πράγματα που βοήθησαν τον σύλλογο και σίγουρα ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΩ ΠΡΟΘΕΣΗ. Τώρα το να έρχεται ο καθένας εξωτερικός επισκέπτης που να μην έχει προσφέρει τίποτα και να κάνει κριτική...... σιγά μην του δώσω και σημασία όταν δεν μπορεί να έρθει σε μια συνάντηση να τον δούμε από κοντά, αν είναι ψηλός ή κοντός, ξανθός ή μελαχρινός και πάει λέγοντας.

Αντί να συζητάμε για το τι περισσότερο πρέπει να κάνουμε, υπάρχει μια προσκολλημένη κριτική για θέματα που συνήθως δεν υπάρχουν.

Το ΔΣ πρέπει να κάνει τον σύλλογο να υπάρχει. Υπάρχουν πάρα πολλές διεργασίες και γραφειοκρατίες που πρέπει να ξεπεράσει. Και να κάνει οικονομικά υγιή τον σύλλογο. Για το τι θα θέλαμε να κάνει ο σύλλογος, αντί να λέμε "να κάνει το Α" ή "να κάνει το Β", θα πρέπει να ακούγεται "θα αναλάβω να δικεπεραιώσω το Α", ή θα "αναλάβω να διεκπαιρεώσω το Β".

Όλα αυτά γίνονται πολύ ευκολότερο αντιληπτά όταν υπάρχει η προσωπική επαφή. Το πληκτολόγιο του φόρουμ είναι συπληρωματικό. Το fb, αλλή μια μόδα που σε μια μέρα μπορεί να σταματήσει να υπάρχει.

• Like 4
  • Thanks 1

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

2 hours ago, mil said:

πρέπει να ακούγεται "θα αναλάβω να δικεπεραιώσω το Α", ή θα "αναλάβω να διεκπαιρεώσω το Β".

Κι όταν το λένε και δεν παίρνουν καν απάντηση από το ΔΣ τι κάνουνε?

Edited by ΜΙΚ
  • Love 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

On 3/20/2023 at 8:11 PM, mil said:

Το ΔΣ πρέπει να κάνει τον σύλλογο να υπάρχει.

Να προσθέσω επίσης...

Πόσες και ποιές απαιτήσεις μπορούμε/δικαιούμαστε να έχουμε, εμείς οι απ' έξω, από ανθρώπους που προσφέρουν εθελοντικά;

Σύντομα και πριν το καλοκαίρι θα μας καλέσει το ΔΣ για εκλογές .

Τωρα όλοι ξέρουν , όσοι θέλουν να κάνουν κριτική και να έχουν απαιτήσεις για προβλήματα που υπάρχουν και δεν αντιμετωπίζονται όπως θα ήθελαν να έρθουν να γίνουν μέλη να ψηφίσουν και να θέσουν υποψηφιότητα . 
Φοβαμαι ότι πιθανά να είναι η πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια που μπορεί να φτάσουμε σε διορισμό διοίκησης από δικαστήριο !!!! ακόμα θα είναι η πρώτη φορά που θα τεθεί σε συζήτηση η δυνατότητα συνέχισης της ύπαρξης του forum. 

3 hours ago, gatz said:

όσοι θέλουν να κάνουν κριτική και να έχουν απαιτήσεις για προβλήματα που υπάρχουν και δεν αντιμετωπίζονται όπως θα ήθελαν να έρθουν να γίνουν μέλη να ψηφίσουν και να θέσουν υποψηφιότητα . 

Φοβαμαι ότι πιθανά να είναι η πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια που μπορεί να φτάσουμε σε διορισμό διοίκησης από δικαστήριο !!!! ακόμα θα είναι η πρώτη φορά που θα τεθεί σε συζήτηση η δυνατότητα συνέχισης της ύπαρξης του forum. 

Mην γράφεις ανακρίβειες. Άλλο δεν αντιμετωπίζω όπως θα ήθελε κάποιος και άλλο δεν αντιμετωπίζω καν.

Να μην φοβάστε τίποτα, ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ.

Το forum θα συνεχίσει να υπάρχει μέχρι το 2033. ΜΙΚ

4 hours ago, ΑΛΕΞΗΣ said:

Να προσθέσω επίσης...

Πόσες και ποιές απαιτήσεις μπορούμε/δικαιούμαστε να έχουμε, εμείς οι απ' έξω, από ανθρώπους που προσφέρουν εθελοντικά;

Να τηρούνε το καταστατικό το καταστατικό του Συλλόγου. Να μας ενημερώνουν τι έχουν κάνει για το βασικό σκοπό του καταστατικού.

Και το τίποτα είναι μια αποδεκτή απάντηση. Και το στείλαμε τρεις επιστολές είναι μια αποδεκτή απάντηση. Το στείλαμε, κάναμε αλλά δεν σας είπαμε κουβέντα?

Το σύντομα ας πούμε είναι λιγότερο από 14 μήνες?

335793510_1908884652811661_2974506721226283366_n.png

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

.

(edit :post σε λάθος topic) 

Edited by GiGi
  • Love 1

6 hours ago, gatz said:

Σύντομα και πριν το καλοκαίρι θα μας καλέσει το ΔΣ για εκλογές . 

Δεν χρειάζεται να γίνει διορισμός, πρέπει να βρεθούν 7 άτομα (οι οποίοι να μπορούν να συνεργαστούν και να έχουν συζητήσει τις αρμοδιότητες που θα έχει ο καθένας )  Εννοείτε ότι θα πρέπει να τους δοθεί ψήφος από την ΓΣ.

3 να τρέξουν την χιονοδρομία 3 τον σύλλογο και ο γραμματέας στα χαρτιά του.

Σίγουρα πρέπει να είναι ο Ορέστης και ο Μιχάλης (ΜΙΚ) αν μπορέσουν και συνεννοηθούν οι 2 τους και βρουν τους  άλλους 5 που θα τους βοηθήσουν πιστεύω ότι μπορεί να γινει ένα καλό restart στον σύλλογο.

Το Forum πρέπει να συνεχίσει και η ομάδα στο facebook να περιοριστεί μονο σε ανακοινώσεις από τον ΣΤΧ η έστω να φιλτράρονται αυτά που ανεβαίνουν.

Χρονια πολλά !!!!

• Like 3
  • Love 2

τοιχο-τοιχο :sword::drinks:

1 minute ago, korn said:

Δεν χρειάζεται να γίνει διορισμός, πρέπει να βρεθούν 7 άτομα (οι οποίοι να μπορούν να συνεργαστούν και να έχουν συζητήσει τις αρμοδιότητες που θα έχει ο καθένας )  Εννοείτε ότι θα πρέπει να τους δοθεί ψήφος από την ΓΣ.

3 να τρέξουν την χιονοδρομία 3 τον σύλλογο και ο γραμματέας στα χαρτιά του.

Σίγουρα πρέπει να είναι ο Ορέστης και ο Μιχάλης (ΜΙΚ) αν μπορέσουν και συνεννοηθούν οι 2 τους και βρουν τους  άλλους 5 που θα τους βοηθήσουν πιστεύω ότι μπορεί να γινει ένα καλό restart στον σύλλογο.

Το Forum πρέπει να συνεχίσει και η ομάδα στο facebook να περιοριστεί μονο σε ανακοινώσεις από τον ΣΤΧ η έστω να φιλτράρονται αυτά που ανεβαίνουν.

Χρονια πολλά !!!!

Μακάρι !!! Ορεστης και Μιχάλης πρέπει πρώτα να γίνουν μέλη γιατί αν δεν κάνω λάθος εμφανίζονται σαν απλά χρήστες του φόρουμ 

To forum έχει ένα κόστος 1500 ευρώ τον χρόνο . Μακάρι να υπάρξουν αρκετές συνδρομές για να διατηρηθεί η διαφημίσεις 

Για ένα λεπτό...

Ο σύλλογος δεν έχει διοίκηση;

Ακέφαλοι είμαστε;

Τρέχει κάτι στο παρασκήνιο που δεν πρέπει να μάθουμε; (και να αφορά τον σύλλογο)

Υπάρχουν τίποτα προσωπικές αντιπαραθέσεις που τις πληρώνει ο σύλλογος;

Μιλήστε ρε... Τί φοβάστε; Διακυβεύεται κάτι και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι 20 χρόνια, ή τρέχουν τίποτα κονδύλια στο ταμείο και θέλει κάποιος να τα φάει;

• Haha 1

Ο σύλλογος έχει διοίκηση !!!

Ακέφαλοι δεν είμαστε !!!

Η ΓΣ έρχεται καπου στον Απρίλιο Μάιο όπως κάθε χρόνια !!!

Τα σχόλια που ακούγονται , μπορεί να μην είναι και πραγματικά , είναι ότι πολλά μέλη από το ΔΣ έχουν κουραστεί και μάλλον δεν θα συνεχίσουν , και σε συνδυασμό με την προηγούμενη φορά που οι υποψηφιότητες ήταν όσες και οι θέσεις μάλλον όλα τα μέλη θα πρέπει να είναι έτοιμα να προσφέρουν χρόνο για τον σύλλογο !!!

13 hours ago, gatz said:

Τα σχόλια που ακούγονται , μπορεί να μην είναι και πραγματικά

Όσοι έγραψαν πάντως δεν είναι fake. Γνωριζόμαστε. Και με αρκετούς από το 1996, όταν ξεκινήσε η παρέα την πορεία της.

13 hours ago, gatz said:

...πολλά μέλη από το ΔΣ έχουν κουραστεί και μάλλον δεν θα συνεχίσουν...

Δεν είναι πρωτόγνωρο, αν και κάποιοι πρέπει. Δεν είναι ότι καλύτερο και οι επτά να είναι νέοι στο Δ.Σ.

Μπορεί να μήν παρακολουθούσα τον σύλλογο από κοντά το τελευταίο διάστημα, όμως η αίσθησίς μου είναι ότι το Δ.Σ. έκανε ότι μπορούσε. Ούτε εγκατέλειψε ούτε αποκοιμήθηκε. Τις προτάσεις μου θα τις εκφράσω στη Γ.Σ.

Τα παράπονά μου έχουν να κάνουν:

- με την παρουσία του συλλόγου στη βόρεια Ελλάδα (μείζονος σημασίας θέμα)

- με τον συντονισμό του forum (ελλάσονος σημασίας)

Μιλήστε και οι υπόλοιποι. Μή ντρέπεστε. Εάν δεν μιλήσουμε ανοικτά, φυσικά και δεν θα βρεθούν υποψήφιοι για το Δ.Σ.

• Haha 1

Just now, ΑΛΕΞΗΣ said:

Τρέχει κάτι στο παρασκήνιο που δεν πρέπει να μάθουμε; (και να αφορά τον σύλλογο)

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ. Θα το επαναδιατύπωνα όμως

- με την παρουσία του συλλόγου στην ΕΛΛΑΔΑ και κυρίως στην Βόρεια Ελλάδα (μείζονος σημασίας θέμα)

Αλέξη τρέχουν αυτά για τα οποία έχω διατυπωσει ερωτήσεις και ο Κώστας πετάει τη μπάλα στην εξέδρα

13 hours ago, gatz said:

Ο σύλλογος έχει διοίκηση !!!

Η ΓΣ έρχεται καπου στον Απρίλιο Μάιο όπως κάθε χρόνια !!!

Κώστα από πάνω έχω θέσει 10 ερωτήσεις. Δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να τις απαντήσετε. Δεν είναι ντροπή να γράψετε πχ "όλα για την βελετίωση της Ελληνικής Τουριστικής Χιονοδρομίας παγώνουν μέχρι την ΓΣ"

Και το τίποτα είναι μια αποδεκτή απάντηση. Και το στείλαμε τρεις επιστολές είναι μια αποδεκτή απάντηση. Το στείλαμε, κάναμε αλλά δεν σας είπαμε κουβέντα?

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

23 minutes ago, ΜΙΚ said:

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ. Θα το επαναδιατύπωνα όμως

- με την παρουσία του συλλόγου στην ΕΛΛΑΔΑ και κυρίως στην Βόρεια Ελλάδα (μείζονος σημασίας θέμα)

Αλέξη τρέχουν αυτά για τα οποία έχω διατυπωσει ερωτήσεις και ο Κώστας πετάει τη μπάλα στην εξέδρα

Κώστα από πάνω έχω θέσει 10 ερωτήσεις. Δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να τις απαντήσετε. Δεν είναι ντροπή να γράψετε πχ "όλα για την βελετίωση της Ελληνικής Τουριστικής Χιονοδρομίας παγώνουν μέχρι την ΓΣ"

Δεν καταλαβαινω γιατί απευθύνεσαι σε μένα , ενημερωτικα σε ενημερώνω ότι είμαι υπεύθυνος για τις εκδρομές και τις συναντήσεις του συλλόγου που πάντα πάνε αψογα και κάθε χρόνο και καλύτερα και είναι πιθανά η μοναδική πηγή εσόδων .

το τι κάνει ο σύλλογος για τα ελληνικά χιονοδρομικά πιθανά θα πρέπει να απευθυνθείς στον υπεύθυνο χιονοδρομίας 

Η παρουσία του συλλόγου στην βόρεια Ελλάδα είναι πλέον πρόβλημα , θα πρέπει να το δει το νέο ΔΣ με διαφορετική προσέγγιση 

Παντως ο σύλλογος έχει ενημερώσει τα μέλη του για επιστολές που έστειλε στα χιονοδρομικά , για ραντεβού που κλείστηκαν και αργότερα με άλλου ευθύνη ακυρώθηκαν 

ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟ ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣ´ΟΤΕΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΗ ΓΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ .ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ  ΚΑΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΝ ΟΡΙΖΕΙ Η ΓΣ

Edited by gatz
  • Haha 1

Έχω μπερδευτεί και κάπου έχω χαθεί με το θέμα του ΔΣ 

Σε περσινή γενική εκλέξαμε ΔΣ και ελπίζω να λύθηκε ένα αρκετά πολύπλοκο θέμα και είμαι σίγουρος ότι η βοήθεια των δικηγόρων φίλων και μελών ήταν καθοριστική , επίσης γιατί έχω την εντύπωση ότι η διάρκεια του ΔΣ είναι 4 χρόνια ,θέλει το ΔΣ να παρατηθεί ?…..αυτό θα είναι μεγάλη αναστάτωση και προσβολή στο σύλλογο 
Τέλος για το #τη πταίει # το έχω ξανά πει να δώσατε αυτή την έρημη συνδρομή  9000 μέλη είναι εδώ στο forum 

24 minutes ago, vaggelis said:

Τέλος για το #τη πταίει # το έχω ξανά πει να δώσατε αυτή την έρημη συνδρομή  9000 μέλη είναι εδώ στο forum 

Έλα μα μας πεις τον τρόπο να τα μαζέψουμε !!!!!

• Haha 1

1 hour ago, gatz said:

...ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟ ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΗ ΓΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ...

Στη Γ.Σ. μπορούν να έλθουν όλοι. Το ποιοι θα ψηφίσουν εξαρτάται από την πληρωμή της συνδρομής.

• Like 1

43 minutes ago, vaggelis said:

έχω την εντύπωση ότι η διάρκεια του ΔΣ είναι 4 χρόνια

Ετήσια είναι η θητεία του Δ.Σ.

56 minutes ago, gatz said:

Δεν καταλαβαινω γιατί απευθύνεσαι σε μένα , ενημερωτικα σε ενημερώνω ότι είμαι υπεύθυνος για τις εκδρομές και τις συναντήσεις του συλλόγου που πάντα πάνε αψογα και κάθε χρόνο και καλύτερα και είναι πιθανά η μοναδική πηγή εσόδων .

το τι κάνει ο σύλλογος για τα ελληνικά χιονοδρομικά πιθανά θα πρέπει να απευθυνθείς στον υπεύθυνο χιονοδρομίας

Πληθυντικό χρησιμοποιώ. Μα ρωτάς τις πταίει και δεν έχουμε μέλη. Σας απαντάω.

"Δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να τις απαντήσετε. "

Άρα δεν έχω ενημέρωση γιατί δεν είμαι μέλος?

Γιατί να γίνω μέλος αφού δεν υπάρχει η παραμικρή ενημέρωση για το τι κάνει ο Σύλλογος? Εγώ βλέπω έναν Σύλλογο που ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ότι κάνει τίποτα?

Υ.Γ. Με εμφάνιζε μέλος μέχρι πριν λίγο καιρό. Νομίζω είχα πληρώσει.  Έχω χάσει τη μπάλα πότε και για πότε έχω πληρώσει. Βρίσκω τη μπάλα άμεσα

Edited by ΜΙΚ
  • Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

52 minutes ago, ΑΛΕΞΗΣ said:

Στη Γ.Σ. μπορούν να έλθουν όλοι. Το ποιοι θα ψηφίσουν εξαρτάται από την πληρωμή της συνδρομής.

Η ΓΣ σύμφωνα με το καταστατικο είναι συνέλευση των μελών !!!

Τι εννοείς οποιος περάσει απ έξω μπαινει μέσα και αρχίζει και ζητάει τον λόγο ;;;;;;

Edited by gatz

3 minutes ago, gatz said:

Συγνώμη αλλά αυτό πότε άλλαξε?

• Like 1

45 minutes ago, gatz said:

Τι εννοείς οποιος περάσει απ έξω μπαινει μέσα και αρχίζει και ζητάει τον λόγο ;;;;;;

Επειδή έκανες edit το μην. σου 

ναι όποιος θέλει μπαίνει μεσα αν θέλει και του δώσει τον λόγο ο/η  πρόεδρος της ΓΣ μπορεί να μιλήσει 

μπορεί να ψηφίσει ? -όχι αλλά  μπορεί να πληρώσει την συνδρομή και να ψηφίσει

• Like 3

Προβληματίστηκα πολύ με το αν θα ξανασχοληθώ, αλλά είδα το παρακάτω

59 minutes ago, ΜΙΚ said:

Έκλεισε λόγω αέρα το ΧΚΠ και πολύ καλά έκανε. Aν ήταν κάποιος επάνω ας μας πει να μοιράσουμε σε όσους κέρδισαν. 

-Έχει πέσει έξω η πρόγνωση, ούτε μια ριπή πάνω από 100 χλμ στην 6

-Δουλεύει η 6 ασφαλέστατα και με βάση προδιαγραφών με παραπάνω από 100ρες ριπές επειδή υπάρχει λόγος, δηλαδή ΔΕΝ δουλεύει με τον ίδιο αέρα όταν απλοί χιονοδρόμοι θέλουν να κάνουν σκι

-Δουλεύει η 6 με "τράβηγμα" των συνθηκών ασφαλείας και εκτός προδιαγραφών έκτακτα για να γίνει ο αγώνας με παραπάνω από 100ρες ριπές

και νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο το τις πταίει. Διότι δεν είδα παρόμοια εξυπνάδα για τα Καλάβρυτα που επίσης κλείσαν:

image.thumb.png.c07646da9b8db7f93a64ddd0d7f06a64.png

Και το πρόβλημα δεν είναι ΧΚΠ Vs ΧΚΚ αλλά είναι βαθύτερο και προσωπικό. Αλλά αν αποκοπείς από (διότι είσαι εριστικός - αντιπαθητικός) την πελατεία του μεγαλύτερου ΧΚ της χώρας έπαψες να εκπροσωπείς την ελληνική χιονοδρομία

ΥΓ Μεγάλο ΧΚ είναι αυτό που μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλους αγώνες.

ΥΓ2 . -

Edited by aab

4 hours ago, ΑΛΕΞΗΣ said:

Μπορεί να μήν παρακολουθούσα τον σύλλογο από κοντά το τελευταίο διάστημα, όμως η αίσθησίς μου είναι ότι το Δ.Σ. έκανε ότι μπορούσε. Ούτε εγκατέλειψε ούτε αποκοιμήθηκε. Τις προτάσεις μου θα τις εκφράσω στη Γ.Σ.

Τα παράπονά μου έχουν να κάνουν:

- με τον συντονισμό του forum (ελλάσονος σημασίας)

Μιλήστε και οι υπόλοιποι. Μή ντρέπεστε. Εάν δεν μιλήσουμε ανοικτά, φυσικά και δεν θα βρεθούν υποψήφιοι για το Δ.Σ.

για να υπαρχει κινητικοτητα απο Β.Ελλαδα πρεπει να υπαρξει ενας πυρηνας μελων εκει που να κανει την παρουσια στα ΧΚ της Β.Ελλαδας πιο αισθητη. 

• Haha 1

Snow is on my D.N.A.