Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
ΜΙΚ

Aντίδραση για Παρνασσό τώρα που τα είδατε και με τα ματάκια σας...

Recommended Posts

Χωρίς όριο στο νούμερο των εισητηρίων, με τα δεδομένα που ισχύουν φέτος, ο Παρνασσός είναι ένα πολύ επικίνδυνο χιονοδρομικό που κανένας δεν θα χαρεί σκι.

Θεωρώ ότι αυτό είναι μια πολύ ήπια διατύπωση που θα έπρεπε να βγάλει ο Σύλλογος σήμερα. Αν θέλετε σπάει σε δύο προτάσεις.

Υπάρχουν τα πράγματα που ξέρουμε και μπορούμε να αποδείξουμε τα οποία μπορούν να υποστηρίξουν αυτή την ανακοίνωση για την ασφάλεια. Σήμερα στο 7 αρκεί. Υπάρχουν και τα πράγματα που ξέρουμε, μας είπαν, είδαμε και δεν μπορούμε να αποδείξουμε τα οποία συνοψίζονται στην φράση "η Παναγιά μαζί μας να μην έχουμε χοντρά ατυχήματα και νεκρούς". 

Η εισήγησή μου είναι σήμερα να μαυρίσει site και forum με ανακοίνωση της ακύρωσης του ski bus με το από πάνω κείμενο.

Κάθε σκέψη δεκτή. Σίγουρα είναι θεμιτή επιλογή να περιμένουμε το σκ να δούνε και άλλα μέλη του ΔΣ και του Συλλόγου με το ski bus με τα ματάκια τους. Μόνο μην έχουμε κρίμα στο λαιμό μας κάθε τραυματία...

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Μιχάλη, ο σύλλογος ενημερώνει συνεχώς για την κατάσταση που επικρατεί στο χ/κ. Όποιος θέλει, καταλαβαίνει και επιλέγει αν θα ανέβει ή όχι. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για ότι κάνει.

• Like 1
  • Love 1

Που ενημέρωσε ο σύλλογος για την κατάσταση που επικρατεί στο χκ?

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Ελπίζω ο αγαπημένος μας ΕΣΤΟΥΧ να μην εκφράζεται δημόσια μόνο με ακραίες φωνές διαμαρτυρίας, χωρίς θέσεις πάρα μόνο με αντιθέσεις. Στα 20+ χρόνια δράσης του, ο ΕΣΤΟΥΧ κάθε χρόνο έκανε εποικοδομητικές προτάσεις που άλλοτε εισακούονταν άλλοτε όχι.  Η υπονόμευση της πρωτοβουλίας του Skibus είμαι σίγουρος ότι αποτελεί προσωπική άποψη του ΜΙΚ που δεν απηχεί τις απόψεις της Διοίκησης του Συλλόγου μας.

Petros Tsantilas

A ski won't change your life...

unless you ride it

1 hour ago, Petrinio said:

Ελπίζω ο αγαπημένος μας ΕΣΤΟΥΧ να μην εκφράζεται δημόσια μόνο με ακραίες φωνές διαμαρτυρίας, χωρίς θέσεις πάρα μόνο με αντιθέσεις. Στα 20+ χρόνια δράσης του, ο ΕΣΤΟΥΧ κάθε χρόνο έκανε εποικοδομητικές προτάσεις που άλλοτε εισακούονταν άλλοτε όχι.  Η υπονόμευση της πρωτοβουλίας του Skibus είμαι σίγουρος ότι αποτελεί προσωπική άποψη του ΜΙΚ που δεν απηχεί τις απόψεις της Διοίκησης του Συλλόγου μας.

Πέτρο μπορεί να έχω πολλά μειονεκτήματα αλλά ένα που ΔΕΝ έχω είναι ότι πιστεύω απόλυτα στη Δημοκρατία. Ότι ψηφίσει το Προεδρείο γίνετε. Αν γινόταν το δικό μου πίστεψέ με θα το είχες καταλάβει. Ως εκ τούτου έγινε προσπάθεια για το ski bus παρά τη διαφωνία μου. Ακυρώθηκε λόγω μη συμμετοχής.

Παράλληλα πιστεύω και στην διαφάνεια και την απόλυτη προσπάθεια για ασφάλεια. Ελπίζω να είσαι αρωγός. Και ελπίζω να έμαθες τα μαντάτα του Παρνασσού τα οποία με κάνουν να διατυπώνω την παραπάνω ήπια πρόταση. Διαφωνείς με αυτήν?

Χωρίς όριο στο νούμερο των εισητηρίων, με τα δεδομένα που ισχύουν φέτος, ο Παρνασσός είναι ένα πολύ επικίνδυνο χιονοδρομικό που κανένας δεν θα χαρεί σκι.

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Όταν λέγανε δυο και τρεις εκδρομές να διοργανωθούν από την αρχή για σκι εσυ στην αρχή δεν ήθελες ούτε την καθιερωμένη του Ιανουαρίου 

Edited by gatz

Eυτυχώς έχουμε Δημοκρατία και οι προσωπικές μου απόψεις και προτάσεις απορρίφθηκαν. Κακό είναι να έχω την άποψη μόνο εκτός σεζόν?

Και ski bus μπήκε (αν είχε συμμετοχές θα πηγαίνατε) και εκδρομές στις Άλπεις έγιναν. Η διαφωνία μου για το ski bus είναι μόνο στο ότι είδαν τα ματάκια μου (μας) επικίνδυνα πράγματα και απίθανες ουρές στον Παρνασσό.

Παρακαλάμε τώρα να μην έχουμε σημαντικά ατυχήματα στον Παρνασσό.

ΔΙαφωνεί κανείς με το όριο εισητηρίων όπως είναι τα πράγματα φέτος?

Διαφωνεί κανείς ότι το σκι στον Παρνασσό φέτος είναι αδικαιολόγητα επικίνδυνο?

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Πως θα μπει όριο εισιτηρίων ρε Μιχάλη; Θα μπαίνουν ας πούμε μόνο όσοι έχουν καταφέρει να κλείσουν ηλεκτρονικό εισιτήριο για την συγκεκριμένη ημερομηνία; 

Γιατί αν σκέφτεσαι ας πούμε να κλείσουν οι πόρτες όταν συμπληρωθούν 5.000 άτομα, αυτό θα σημαίνει ότι κάποιοι που ξύπνησαν 5 το πρωί και έκαναν 200 χλμ για να φτάσουν στο χιονοδρομικό, θα μείνουν στο 1750 (και στο 1850) με τα σκι -και κάτι άλλο- στο χέρι και θα πλακώνονται με το προσωπικό. 

Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται. 

Το σκι στον Παρνασσό ήταν νομοτελειακά σίγουρο ότι θα είναι αδικαιολόγητα επικίνδυνο από την στιγμή που χάθηκε ο Ηρακλής.

Make Parnassos Great Again!

57 minutes ago, Χρήστος Λάππας said:

Πως θα μπει όριο εισιτηρίων ρε Μιχάλη; Θα μπαίνουν ας πούμε μόνο όσοι έχουν καταφέρει να κλείσουν ηλεκτρονικό εισιτήριο για την συγκεκριμένη ημερομηνία; 

Το σκι στον Παρνασσό ήταν νομοτελειακά σίγουρο ότι θα είναι αδικαιολόγητα επικίνδυνο από την στιγμή που χάθηκε ο Ηρακλής.

Ναι μόνο eticket όπως κάνουν όλα τα χιονοδρομικά του κόσμου με παρόμοιο πρόβλημα ουρών που το εφαρμόζουν εδώ και πολλά χρόνια.

Συμφωνώ μαζί σου όλος αυτός ο κόσμος συνωστισμένος προκαλεί κίνδυνο αλλά δεν μπορούμε σαν ΔΣ να το γράψουμε.

Ευθεία μη φοβάσαι βρε